251
viasatos sorozat kalandgame
  • Petyus_
    Na milyen? :) Engem is érdekelne.
  • K.András
    Kurva jo ez a játék :D
  • M.A.D.
    ne gecizzetek. vazz. mikor lesz e meg nekem?
  • hali
    nem, nekem is kackijás :D :(
  • K.András
    Van valami extra is a játékban ,mondjuk lehet rendörautoval mászkálni?Van egy rendes város és abban kell mindezt, vagy teljesen lineáris a dolog?Még annyit ugye egy nyomozonak szokott fegyvere is lenni, mi a helyzet fegyver témában lehet löni vagy hasonlo???
  • K.András
    Na ma végre kiprobálom én is ezt a gamet:)
    Poiret felügyelö semmi hozzám képest...
  • schoma
    Kockás szövegre esetleg nem tudsz megoldást?
  • schoma
    Oh. Erre nem gondoltam! THX
  • hali
    megmérted a képnél a levegot?
  • schoma
    Elakadtam a gyújtogatós résznél. Minden bizonyítékoz összegyűjtöttem, beszéltem a gyanusítottal az irodaépületben. Most viszont passz......
  • hali
    izé, ninsc ennek a gamenak valami hivatalos oldala, vagy valami forum?
    mert baszottul elakadtam :(
  • schoma
    Sziasztok
    A kocka szerű szövegmegjelenítésre még nem tudtok megoldást?! Elég idegesítő így játszani!
  • hali
    már a 4.nél vagyok, és most ott :D
  • scynetyc
    jut eszembe a 2.-nál akadtál el vagy az elsőnél?
  • scynetyc
    Gondolom akkor a tied rip lehet.Vagy nem?
  • scynetyc
    Elakadtam én is és a párom is ugyanott.Ma nem játszottam vele,mert elkezdtem kiprobálni Indyt és leragadtam nála. :o)
  • scynetyc
    Annyi bizonyitékot kell összeszedni,hogy engedélyezze a nagygóré a dns-tesztet. Ha engedi, kihallgatás ,beszélsz a csávóval és ott lesz hogy dns-tesztet végeznél rajta. Majd a fülpiszkálos vattával meg a csipesszel megejted a szertartást.
  • antijedi
    thx
  • fucko
    rzr-csi1.001
  • antijedi
    ha má linket nem tud senki mondani elgalább egy file nevet mondjatok hogy dc-n rátugyak keresni
  • shi
    Sziasztok! Hogy lehet a kihallgatásnál haj és vérmintát venni?
  • hali
    na, te hogy állsz a 2. aktaval?
    én facan elakadtam....
  • KennyG
    csak négy és nekem megvan!
  • hali
    tádám, hazaértem, ja, amugy vérmintat nemvettem a mosdobol :D
  • scynetyc
    amugy sem tudok angolul csak pár szót.
  • scynetyc
    de majd később játszom csak,mert most kelltem fel és tv-zek egy kicsit, mert lusta vagyok mint dög!!! A párom ha hazajön nyomozni akar,de remélem hamar elakad mint én :o) de gonosz vagyok :o)
  • scynetyc
    jaja :o(
  • scynetyc
    vedd le az ujlenyomat mintákat a távtütüről, meg a tv-ről és analizáld szgépen a laborban.Lehet rajta keresni ill. összehasonlitani ujlenyomatot. Prbáld meg az üres lapod is beteni, hátha kiir valamit.:o)
  • fucko
    Neked tovabbra is kockszoveg van es ugy jatszol?
  • scynetyc
    már 100x lenyomtam volna kisköcsögfaszt ,ha lenyulta volna valamimet. :o)
  • scynetyc
    én mindent megmutattam Grisonnak amit felvettem. A mosdokagyloból vettél vért? minden tárgyat bevittem a laboroscsávónak.Ahogy összeálnak a bizonyitékok, ugy lehet majd dns vizsgálatot kérni a főgorétól a gyanusitott személyére illetően.Ha meg van az engedély , a kihallgatásnál vehetsz haj és vérmintát.Mondom eddigi tapasztalatom szerint megkell mutatni mindent annak a nyomingernek aki veled van.Olyan ez szerintem mintha ujonc lennél és ők tanitanak.
  • scynetyc
    oo-te vagy az emberem,remélem bp-i vagy :o)
  • Lantee
    Hehe! NEkem is megvolt, eredeti dobozban! Nagyon ütős kis game volt! Aztán egy GERY nevezetű kölök lenyúlta...! Igy jártam! :)
  • fucko
    Es mindenki kockafelirattal jatszik???
  • Carlos
    Honnan lehet leszedni???
    Szépek a képek!!!!!
  • hali
    én mar az elso részen elakadtam.
    vettem dns mintat (hajat) attol a hotelos faszitol, beszeltem mindenkivel mindenrol, voltam mindenhol, de nemtok elorejutni.
    Van egy ilyen uveg benne fulpiszkaloszeruseggel, meg egy papirdarabom, ami mellett nincs olyan kis lakatszeruseg!! Ja, és behivtam kihallgatasra a két faszit!! Mit kéne még csinálni?
  • hali
    gihi, neekm megvan, és X-Files: The Game a neve, és 7cd :D
  • scynetyc
    passz,de a másodikonál a gyujtogatásos részen elakadtam.
  • antijedi
    olyat nem lehet hogy tévesen bizonyitasz valakire valamit és emiatt ártatlant csuknak le?? :DDD
  • Sephi
    Juuuj ez szep jatek hey!! Nah letoltsuk de 3 cd bazz..