251
viasatos sorozat kalandgame
-
#75 Na milyen? :) Engem is érdekelne. -
K.András #74 Kurva jo ez a játék :D -
M.A.D. #73 ne gecizzetek. vazz. mikor lesz e meg nekem? -
#72 nem, nekem is kackijás :D :( -
K.András #71 Van valami extra is a játékban ,mondjuk lehet rendörautoval mászkálni?Van egy rendes város és abban kell mindezt, vagy teljesen lineáris a dolog?Még annyit ugye egy nyomozonak szokott fegyvere is lenni, mi a helyzet fegyver témában lehet löni vagy hasonlo??? -
K.András #70 Na ma végre kiprobálom én is ezt a gamet:)
Poiret felügyelö semmi hozzám képest... -
#69 Kockás szövegre esetleg nem tudsz megoldást? -
#68 Oh. Erre nem gondoltam! THX -
#67 megmérted a képnél a levegot? -
#66 Elakadtam a gyújtogatós résznél. Minden bizonyítékoz összegyűjtöttem, beszéltem a gyanusítottal az irodaépületben. Most viszont passz...... -
#65 izé, ninsc ennek a gamenak valami hivatalos oldala, vagy valami forum?
mert baszottul elakadtam :( -
#64 Sziasztok
A kocka szerű szövegmegjelenítésre még nem tudtok megoldást?! Elég idegesítő így játszani! -
#63 már a 4.nél vagyok, és most ott :D -
#62 jut eszembe a 2.-nál akadtál el vagy az elsőnél? -
#61 Gondolom akkor a tied rip lehet.Vagy nem? -
#60 Elakadtam én is és a párom is ugyanott.Ma nem játszottam vele,mert elkezdtem kiprobálni Indyt és leragadtam nála. :o) -
#59 Annyi bizonyitékot kell összeszedni,hogy engedélyezze a nagygóré a dns-tesztet. Ha engedi, kihallgatás ,beszélsz a csávóval és ott lesz hogy dns-tesztet végeznél rajta. Majd a fülpiszkálos vattával meg a csipesszel megejted a szertartást. -
antijedi #58 thx -
fucko #57 rzr-csi1.001 -
antijedi #56 ha má linket nem tud senki mondani elgalább egy file nevet mondjatok hogy dc-n rátugyak keresni -
shi #55 Sziasztok! Hogy lehet a kihallgatásnál haj és vérmintát venni? -
#54 na, te hogy állsz a 2. aktaval?
én facan elakadtam.... -
KennyG #53 csak négy és nekem megvan! -
#52 tádám, hazaértem, ja, amugy vérmintat nemvettem a mosdobol :D -
#51 amugy sem tudok angolul csak pár szót. -
#50 de majd később játszom csak,mert most kelltem fel és tv-zek egy kicsit, mert lusta vagyok mint dög!!! A párom ha hazajön nyomozni akar,de remélem hamar elakad mint én :o) de gonosz vagyok :o) -
#49 jaja :o( -
#48 vedd le az ujlenyomat mintákat a távtütüről, meg a tv-ről és analizáld szgépen a laborban.Lehet rajta keresni ill. összehasonlitani ujlenyomatot. Prbáld meg az üres lapod is beteni, hátha kiir valamit.:o) -
fucko #47 Neked tovabbra is kockszoveg van es ugy jatszol? -
#46 már 100x lenyomtam volna kisköcsögfaszt ,ha lenyulta volna valamimet. :o) -
#45 én mindent megmutattam Grisonnak amit felvettem. A mosdokagyloból vettél vért? minden tárgyat bevittem a laboroscsávónak.Ahogy összeálnak a bizonyitékok, ugy lehet majd dns vizsgálatot kérni a főgorétól a gyanusitott személyére illetően.Ha meg van az engedély , a kihallgatásnál vehetsz haj és vérmintát.Mondom eddigi tapasztalatom szerint megkell mutatni mindent annak a nyomingernek aki veled van.Olyan ez szerintem mintha ujonc lennél és ők tanitanak. -
#44 oo-te vagy az emberem,remélem bp-i vagy :o) -
Lantee #43 Hehe! NEkem is megvolt, eredeti dobozban! Nagyon ütős kis game volt! Aztán egy GERY nevezetű kölök lenyúlta...! Igy jártam! :) -
fucko #42 Es mindenki kockafelirattal jatszik??? -
#41 Honnan lehet leszedni???
Szépek a képek!!!!! -
#40 én mar az elso részen elakadtam.
vettem dns mintat (hajat) attol a hotelos faszitol, beszeltem mindenkivel mindenrol, voltam mindenhol, de nemtok elorejutni.
Van egy ilyen uveg benne fulpiszkaloszeruseggel, meg egy papirdarabom, ami mellett nincs olyan kis lakatszeruseg!! Ja, és behivtam kihallgatasra a két faszit!! Mit kéne még csinálni? -
#39 gihi, neekm megvan, és X-Files: The Game a neve, és 7cd :D -
#38 passz,de a másodikonál a gyujtogatásos részen elakadtam. -
antijedi #37 olyat nem lehet hogy tévesen bizonyitasz valakire valamit és emiatt ártatlant csuknak le?? :DDD -
#36 Juuuj ez szep jatek hey!! Nah letoltsuk de 3 cd bazz..