251
viasatos sorozat kalandgame
-
Callisto #118 Nekem bejött és nagyon köszi! Végre tudok játszani vele úgy, hogy rendesen értem. -
fucko #117 jah:( -
ceas #116 kipróbáltam a területi beállításokat és minden ehhez kapcsolódó dolgot egyik se jött be, mondjuk csak us beállításokal próbáltam -
ceas #115 próbáltam. Eredmény: a játék nem indul el -
fucko #114 Nah ezt mingya megnezem
-
#113 újra kell indítani a gépet, az meg most nem fog menni.... így simán semmi különbség -
Deajka #112 Próbáld ki, túl sokat nem veszítesz -
#111 ez tuti? -
#109 ez szerintem hülyeség, tegnap 1 órát játszottam, és sehol nem vagyok
persze úgy is lehet menni, hogy ráklikkelsz mindenre, és előbb-utóbb vége, de az pancser módszer
aki élvezi, az lassan csinálja -
Deajka #108 ja, az más tészta, valóban.
Nem láttam a gamét, engem is érdekelne de 3 órányi játék miatt nem töltök le 3 cd-t -
#107 gondolod?
én hibás crackre gyanakszom, mert csak bizonyos szövegeket ront el, mások működnek.... -
Deajka #106 Regional settings átállítása, meg volt?
Hátha... -
ceas #105 én se kezdtem el, ugyanezen okból, pedig már alig várom -
#104 bizony, és én nem is akarok addig játszani vele, amíg nincs szöveg, mert ez így csak elbassza az élményt
mert amúgy nagyon bejön, nem akarom így játszani -
ceas #103 erre a szövegkocka problémára még mindig nincs semmi megoldás? Írtam az ubi-nak, de az amerikai support nem foglalkozik európával, erre írtam az angol ubi-nak, amire ők visszaírtak, hogy honnan írok (mondjuk írtam, hogy magyar vagyok), mivel náluk a játék csak május 1.-én fog megjelenni. Úgyhogy marhára okosabb lettem. Egyébként egyetlen külföldi fórumon nem talákoztam ezzel a problémával, úgyhogy lehet, hogy ez valami magyar sajátosság, mert ha jól tudom, itt mindenkinek előjött ez a probléma. -
#102 zsír új, most jött ki
info:
www.tothegame.com, amúgy ubisoft kiadvány
-
RUDKO #101 sziasztok! ez régi játék? mert nem találok rola sehol semmi cikket. légyszi irjátok meg hol tudom megnézni vagy letölteni. köszönöm. rudko -
#100 helyes! -
K.András #99 Már jön is lefele indi :) -
#98 szerintem ne,hagyd ki ha nálatok is fent lesz.100x jobban megéri leszedni mint a metal gear2-őt ! :o) -
#97 sok sikert hozzá :o) -
K.András #96 Indi nincs fent ahol vagyok ftp-n, szoval nem tudom lehuzni...de ahogy fentvan szedem majd.. -
#95 Én is csak most jáccottam délután vele,bár az ucsópályán elakadtam. Egész éjjel az Indiana Jonest nyomtam,nekem nagyon bejött. -
K.András #94 megtaláltam hát lehet én azért megproszálom,föleg mivel nins olyan amit nyomni tudnék... -
#93 http://supergames.hu/listazas.php3?id=1048094353 -
K.András #92 Kezdek aggodni, mert eddig ketten mondtátok ezt és lehet akkor van is benne valami :(
Kell találni valami cool gamet, ez a csi nagyon tetszett de mindjárt vége ,azt alig nyomtam három orát a játékot talán annyit sem... -
#91 ja,és van már topicja :o) anno irtam is bele. -
#90 Omegánál nem fogsz kinyulni,legalábbis nekem nem jött be. :o( -
K.András #89 The Omega Stone, csináltam neki topicot is... -
#88 mitet? -
K.András #87 Nemá ilyen rövid?brühühü pedig ez tetszett, akkor már az utso küldit csinálom, bár már megtaláltam következö gamet amit nyomok majd... -
#86 na, az 5. is teljesitve, és sajna nincs több.
viszont megjelent valami bonus, de azt nem tudtam kiválasztani :( -
K.András #85 te és az ötödiknél vége is van???nemáá -
#84 na, akkor már te is a 4.nél vagy. hajrahajra, én az 5.nél, de mi lenne ha majd betolnad az arcod az ircre? :D -
K.András #83 Hát nem lehet nehéznek nevezni most éppen ott tartok amikor az elefánt hangja után elmentem a kaszinoba és ott "megleltem" a hullát :)
Nekem nagyon bejön a játék,jol kivan ez találva ,de én is félek hogy rövid lesz bár gondolom nem véletlen 3-om cd-s a játék... -
fucko #82 Csak 5 palya a egesz,en meg hali mar ott tartunk,sajnos eleg rovidke,es par komolyabb helyzetfelismerest koetelo jelenet kivetelevel eleg konnyu :( -
#80 én már letoroltem a rarokat :( -
#78 Úgy lesz, tenksz az infot. :) -
K.András #77 leginkább egy manager játékhoz hasonlitanám,hot nyugis, semmi sietés rohanás mint a mostani játékokban.Bár még elsö feladatnál vagyok de már most kezdek félni hogy ez egy rövid játék lesz :DDD
Tehát jo,méghozzá nagyon!!!Probáld ki megéri szvsz. -
#76 Mikor jött ez ki?