251
viasatos sorozat kalandgame
  • scynetyc
    én az X- Files nyomozosjátékot keresem régota,de nem találom sehol. Valami 9 cd-s állitolag.
  • FREAK
    jut eszembe volt C64-en "The detective game", ugyanez a lényeg, megölték Mr. McFungus-t, és egy ballonkabátos nyomozóval kell az ódon skót kastélyban nyomozgatni, közben hullanak a vendégek

iszonyat kurva jó volt, csak ugye nem lehetett menteni, és így soha nem jutottam a végére.....
  • scynetyc
    nekem is xp van fent.
  • scynetyc
    első ügy megoldva,de nem árulom el ki a gyilkos

• Ams
    xp?
  • fucko
    Nemtudok publik letoltohelyet.
    Nem talaltam semi msi.fajlt se a masikat:((,pedig ha ez nem lesz megoldva nincs is ertelme meghagyni.Viszont az meg fura hogy kulfoldi forumon sehol nem irnak ilyesmirol.
  • Ams
    honnan lehet lekapni?
  • Ams
    háát... talán az 1ik data.cab-ban 1 *.*.ttf, vagy az 1ik *.*.msi.... sorry pontosat nemtok..
  • fucko
    Es hogyan lehet ezt orvosolni?
  • Ams
    honnan lehet lekapni?
  • Ams
    nincs meg az a betütipusod, amit a játék használ.
  • fucko
    Ezt reszletezned?
  • Ams
    betütipus nincs +
  • fucko
    Ahogy man leirtam nekem is ilyen sot hali-nak is ilyen.Aki megoldast talalt a propblemara szoljon mar plz.mert igy nem lehet vegigivinni sem mert soxor azokra az infokra kell tamaszkodni amik a dokumentumok kozott vannak,es az mind kocka.Sztem vmi vedelem,utana kene nezni mas forumon.
  • scynetyc

másnak is ilyen kockái vannak ,szöveg helyett?
  • scynetyc
    Nekem eddig tetszik! Nyomozni kell, ujlenyomatvétel, annak kompjuteres keresése,vérminta,kihallgatás dns-analizálás stb.Tisztára mint a filmben.Mondjuk én szeretem a filmsorozatot is.Tetszik a variációk képzeletbeli videolejátszása. Az a gondom egyedül,hogy amikor a személyek vagy tárgyak képeit nézem akkor a szövegek helyett apro kockák vannak. Egyik játékkal kapcsolatos oldalon láttam,egy gyanusitott személyi lapját és azon rendesen szerepelnek az adatok. Nyilván az én játékommal lehet a gond,met szerintem mikor mondjuk a csipeszre kétszer klikkelek akkor ott is rendes leirás kellene lenni kockák helyett.Sőt mikor egyik helyszinről a másikra mutatok akkor alul a státuszsoron sem kockáknak kellene megjelenni,hanem az épület nevének.

Más is találkozott ezzel a problémával. Nekem a Razor 1911-es van meg.
  • fucko
    Emi dijas krimi lett akkor man csak van benne valami jo;)
  • FREAK
    huh, azt még nem láttam, de elég gázos ahogy kezdődik :D
  • fucko
    Nezd meg ma este a sorozatot 20:50kor es ha teccik szedd le,mert full ugyanaz.
  • FREAK
    ez engem is érdekel

végre valami IQ game a sok hülye fps között
    legalábbis remélem
  • fucko
  • fucko
    Ha jol sejtem 6vagy 7 ügy van de az is lehet hogy csak 1 ugy es egy sorozatgyilkossal van dolgunk,ezt onnan veszem hogy van level konyvtar cd-n es 6-7ig megy.
  • hali
    nekem még 1cd és lentvan :)
  • cypher
    fucko-"Veled" anno nem csalódtam a Post Mortem-ben sem.
    Nekiállok,aztán nyomozunk,mint állat!!
  • fucko
    Hat en most kinlodok,nekem a feliratot kis kockakban mutatja es kibaszottul zavar,pedig a jatek nagyon jo,ha nezitek a viasaton3on a helyszineloket akkor meg meg jobb.Lehet segitseget kerni a kollegaktol is,van patologiai vizsgalat meg van rejtely is,pl:a gyilkos a szajaba gyurt a nonek egy huszdollarost,stb..Es meg a grafika is szep.
  • cypher
    Akkó' szedjem,vagy sem???
    Sajna privi,a kérdések előtt,de fenn van máááá...
  • antijedi
    honnét lehet leszedni?
  • fucko
    Ha valaki leszedte es kiprobalta irja le mar hogy a felirat rendesen lathato e,mert nalam nem teljesen koser.
  • hali
    ez amolyan police quest csak fps nézetben?
  • hali
    jujj, ez nagyon jo, már jön is lefele :)
  • fucko
    First person nezetben ossze kell gyujteni bizonyitekokat meg kell allapitani a halal okat meg kell talalni az inditekot columbo modjara ki kell kerdezni a gyanusitottat es vegul rabizonyitani:D
    1szoval fasza.
  • batman
    ez valóban barónak tűnik, de milyen típus lesz? egérrel váltjuk meg a világot? illetve kellhet hozzá patológusi vizsga? :)) Vagy elég ha ismerem TJ Hookert? :D
    amúgy tényleg szép képek
  • fucko
    Hat szerintem ez nagyon fasza kis gamma.Vannak benne kis videobejatszasok ahogy a not fojtogatjak,meg meg kell vizsgalni a no nyakan a horzsolasokat,meg egy csomo minden,alig varom hogy hazajojjek oszt elkapjam a serialkillert:)
  • WiZZaRD
    tenyleg jok a kepek...de mi ez a szutyok nokia reklam?:-)
  • fucko
    Szerintem ez a garfika nagyon tuti nameg latszik a kepekrol is hogy nemkeves izgalmat igerhet a jatek,bar lehet kaki:D
    Holnap delutan szemelyes tapasztalatot is irok.
    Itt vannak fasza kepek:

http://www.gamescenter.sm/s.php?id_r=49