Crime Scene Investigation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pfff, a negyedik ügy kb. 20 percig tartott.... és bug is van benne, ha segítséget kérsz a faszitól, mond olyan dolgokat, amikrõl még nem is tudhat.... de mindegy, megvan a hangulata, jók a szinkronok, egyszer kötelezõ 😊
Riszpekk
Egyszer érdemes megcsinálni szvsz,nem is bonyolult, pár ora alatt kivégzed a prg-t...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Nekem valahogy sajna nem jött be-kezdte a nyelvi beállításokkal,szöszmötölõs volt az eleje..
Post Mortem jobb volt,szal ezt most kihagyom,bocsi fucko!!!

Post Mortem jobb volt,szal ezt most kihagyom,bocsi fucko!!!

igazából az a baj ezzel a játékkal, hogy ha az ember figyelmesen végigtapogatja a képernyõt és minden kérdést feltesz mindenkinek, lehetetlen elakadni benne
amellett nagyon jó játék, hiányzott már egy ilyen nyugis, okoskodós game a sok pörgõs szar között
amellett nagyon jó játék, hiányzott már egy ilyen nyugis, okoskodós game a sok pörgõs szar között
Riszpekk
Nem mert megtalatam oket...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem te is az uvegdarabot hagytad ki?😊
Nah kerem en feladom. Masodik ugynel vagyok amikor a hapi gepe leegett.. En mar nem tom micsinajak. Megtalatam az eget fat meg az boros uveget. Aztan fustot is talatam 😊 Az asztal allat az regi ongyujto es a rongyot. Majd kint a terd lenyomat es hogy az ablakot bentrol tortek be. Majd kikerdeztem mindekit es voltam a hangarba ahol megtalatam a szerzodest majd a dobozon hogy honnan vette a benzint es rajottem hogy az az o gepe es a rongyokat is megleltem a vashordoban.
Mijarakot nem talaltam meg? Mert csak nem tudom hogy kell 😞
Mijarakot nem talaltam meg? Mert csak nem tudom hogy kell 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nem igaz. Nekem most se megy:
"This application cannot start as it cannot create needed files. There may not be enough free disk space" kb 12GB free disk-em van, szóval nem tudom
"This application cannot start as it cannot create needed files. There may not be enough free disk space" kb 12GB free disk-em van, szóval nem tudom
😄
Köszi szépen. Ez volt a gond. Nagyon rákoncentráltam a földben lévõ nyomra, és az üveget meg sem néztem. Köszi még 1szer
En is benaztam ott es a vegen kiderult hogy csak egy uvegdarabot nem vettem fel ami alapjan megalapitja a szemuveges csako hogy belulbrol tortek be az uveget.De lehet mast nem vettel fel.
Sziasztok. Lenne 1 kérdésem. Elakadtam a 2. ügynél. Nem tudom mit hagyhattam el, de a hangárra gyanakszom. Felvettem a cetlit az asztalról, a dobozról, és kivettem a hordóbol a cuccot. Mit hagyhattam el? A repülõnél kell csinálni valamit? Esetleg a szekrénnyel? Aki tud segítsen légyszi. Elõre is köszi
Cepi
Cepi
Lehet mer mindenkinek magyar xp van akinek szar es neked angol es defaultbol angol az unicodes nyelv,vagy akarmi.
Az az érdekes hogy nálam semmi gond nem volt a szövegel, minden tuti volt már az elején...
Viszont én meg valószínûleg vak vagyok, mert nem tudok állást menteni. Hogy kell?
Nekem bejött és nagyon köszi! Végre tudok játszani vele úgy, hogy rendesen értem.
jah😞
kipróbáltam a területi beállításokat és minden ehhez kapcsolódó dolgot egyik se jött be, mondjuk csak us beállításokal próbáltam
próbáltam. Eredmény: a játék nem indul el
Nah ezt mingya megnezem
Próbáld ki, túl sokat nem veszítesz
ez szerintem hülyeség, tegnap 1 órát játszottam, és sehol nem vagyok
persze úgy is lehet menni, hogy ráklikkelsz mindenre, és elõbb-utóbb vége, de az pancser módszer
aki élvezi, az lassan csinálja
persze úgy is lehet menni, hogy ráklikkelsz mindenre, és elõbb-utóbb vége, de az pancser módszer
aki élvezi, az lassan csinálja
Riszpekk
ja, az más tészta, valóban.
Nem láttam a gamét, engem is érdekelne de 3 órányi játék miatt nem töltök le 3 cd-t
Nem láttam a gamét, engem is érdekelne de 3 órányi játék miatt nem töltök le 3 cd-t
gondolod?
én hibás crackre gyanakszom, mert csak bizonyos szövegeket ront el, mások mûködnek....
én hibás crackre gyanakszom, mert csak bizonyos szövegeket ront el, mások mûködnek....
Riszpekk
Regional settings átállítása, meg volt?
Hátha...
Hátha...
én se kezdtem el, ugyanezen okból, pedig már alig várom
bizony, és én nem is akarok addig játszani vele, amíg nincs szöveg, mert ez így csak elbassza az élményt
mert amúgy nagyon bejön, nem akarom így játszani
mert amúgy nagyon bejön, nem akarom így játszani
Riszpekk
erre a szövegkocka problémára még mindig nincs semmi megoldás? Írtam az ubi-nak, de az amerikai support nem foglalkozik európával, erre írtam az angol ubi-nak, amire õk visszaírtak, hogy honnan írok (mondjuk írtam, hogy magyar vagyok), mivel náluk a játék csak május 1.-én fog megjelenni. Úgyhogy marhára okosabb lettem. Egyébként egyetlen külföldi fórumon nem talákoztam ezzel a problémával, úgyhogy lehet, hogy ez valami magyar sajátosság, mert ha jól tudom, itt mindenkinek elõjött ez a probléma.
sziasztok! ez régi játék? mert nem találok rola sehol semmi cikket. légyszi irjátok meg hol tudom megnézni vagy letölteni. köszönöm. rudko
szerintem ne,hagyd ki ha nálatok is fent lesz.100x jobban megéri leszedni mint a metal gear2-õt ! :o)
Indi nincs fent ahol vagyok ftp-n, szoval nem tudom lehuzni...de ahogy fentvan szedem majd..
Én is csak most jáccottam délután vele,bár az ucsópályán elakadtam. Egész éjjel az Indiana Jonest nyomtam,nekem nagyon bejött.
megtaláltam hát lehet én azért megproszálom,föleg mivel nins olyan amit nyomni tudnék...
Kezdek aggodni, mert eddig ketten mondtátok ezt és lehet akkor van is benne valami 😞
Kell találni valami cool gamet, ez a csi nagyon tetszett de mindjárt vége ,azt alig nyomtam három orát a játékot talán annyit sem...
Kell találni valami cool gamet, ez a csi nagyon tetszett de mindjárt vége ,azt alig nyomtam három orát a játékot talán annyit sem...