251
viasatos sorozat kalandgame
  • CelticVampire
    Ja, és minden DNA-t, meg ujjlenyomatot összepárosítottam már, mindent átnéztem, a társam se mond semmi tanácsot... senki nem mondd semmit, új bizonyíték nincs... szóval...bug?
  • CelticVampire
    a Miamit játssza valaki? Mert a második küldetésnél bajban vagyok. Mindent megszereztem már... sehol nem tudok semmi újat összeszedni... és az a **** nőszemély nem hajlandó kihallgatási parancsot vagy mit adni a Nickyvel... Néztem vmi külföldi végigjátszást, akarom mondani kettőt is... ugynaz van leírva, mint amit megcsináltam, nem hagytam ki semmit sem... és mégsem tudok továbbmenni. Ez bug lehet? Vagy van/volt valakinek hasonló problémája? Köszi
  • A KISEBBIK
    El kell, hogy szomorítsalak, második része már nem lesz, mivel ez volt az , de ennyi idő alatt míg én válaszoltam a csaknem 9 hónapja feltett kérdésere, megjelent a CSI Miami, de gondolom már tudod
  • balu1
    hát én tegnap vettem meg, és persze nagyon örültem neki mert helyszinelők fan vagyok(meg csillagkapu is :D) és viszonylag olcsón(2500huff) jutottam hozzá. az elején én is beparáztam, hogy kockák vannak, de aztán itt olvastam, hogy hogy kell megcsinálni. szerintem nem nehéz, főleg annak aki nézi a sorozatot, én is már a 4. pályán vagyok, a történet elég lineáris, mert összeszeded ami kell, azt csókolom, még aki nem tud angolul, az is ki tudja játszani, de nagyon király, alig várom a második részt, nem tudjátok mikor jelenik meg(vagy már megjelent?), meg persze a dvd kiadást(ha lesz)
  • Amiga
    oLLie, ha kell, neked adom ezt a gammát, igazából nagyon jó, de a kocka-betűk problémára Win 98 SE alatt nincs megoldás. Elvigyem vasárnap?

Amúgy eddig nem nagyon tudtam tesztelni, majd ma!
  • zaki
  • zaki
  • zaki
  • zaki
  • zaki
  • zaki
    Mai, második Crime Scene hírünk: az Ubi Soft sikeres CSI: Miami című TV-s produkciójából készített Crime Scene Investigation: Dark Motives játék a korábbi előrejelzéseknek megfelelően március végén lát napvilágot. A méltán sikeres nyomozócsoport mindennapjait bemutató sorozat már a második játékadoptációt éri meg [mint ahogy azt Lovas kolléga ma reggel hírül adta, várható egy következő program (valamint egy újabb sorozat Crime Scene: New York címmel) is :-], a fentebb szereplő produktum a korábban CSI: Crime Scene Investigation néven elhíresült játék univerzumában jegyzendő, s legalább akkora sikerre számíthat, mint elődje. A Dark Motivest fejlesztő csapat nagyrészt a régi, továbbra is élvezve Max Allan Collins közreműködését, akinek a CSI könyveket és az azon alapuló sorozatokat köszönheti a világ. A március végi megjelenés közeledtével négy screenshottal is tudunk szolgálni, a galériában találhatjátok őket.

Info: 576 Online
  • hykao #200
    Márciusban jön az újabb játék: C.S.I.: Dark Motives.
  • rushman
    Próbáltam én is azt, amit mondtál, de én nem jutottam semmire vele...nincs ötletem...úgyhogy letöröltem.
  • Legion
    Létrehoz a főkönyvtárban egy config.csi nevű file-t de ez üres. Nem lehetne a config.sys-ben a country.sys-t valahogy megbuherálni? Nekem nincs most fönt a game, valamit találj mán ki!!
  • rushman
    A windows 98/98SE/NT NINCS speciális fül a területi beállítások panelon.(Ergo nem tudod ezt tenni). Ha pedig simán átállítod magyarról angolra, az meg annyit használ, mintha megennél egy tál túróstésztát a gép előtt.Peccs ide-peccs oda, marad minden kockásan win98alatt...:(((
  • deicide
    helloka..mindenkinek:)

meg jeletn már ehez a játékhoz...magyar végig játszás...?...vagy valami ami magyarul van...?
  • Hixer
    Mister!
    Start-->Vezérlőpult-->Területi és nyelvi beállítások-->Speciális fül-->magyart átállít angol(egyesült kir. beli)-re-->OK-->Restart-->Indít játék.
  • rushman
    Ne parázz, a 98se-ben sincs special fül, meg más se...
    ja és azzal sem műkszik az ismert megoldás
    Hali
  • Legion
    És 98se-vel hogy lehet megoldani? Átállítottam, felpeccseltem, de még mindíg csak a kis kockák vannak:(
  • justin
    Itt.
  • sztee
    up
  • sztee
    XP pro, hun
  • M.A.D.
    ezt a gammát ma akartam lehúzni. már több hete kerülgetem, de....

ja, XP-d van?
  • sztee
    Hi!
    Támadt egy "kis" problémám. Azt hiszem 4. ügy végén (More fun than a barrel of corpses) Jim Grissom szövegelése végén beugrik egy ablak a köv. felirattal:

Director Player Error
    Object expected

Bezárni nem lehet, csak a játékkal együtt. Annyit sikerült már kiderítenem, hogy a Quicktime 6 kavar bele a dolgokba. A játéknak viszont kell a QT6. QT , játék reinstall nem segített, a probléma sajna, továbbra is fennáll.
    Valaki találkozott már ezzel a problémával?
  • Hixer
    Hello!
    Tud valaki adni egy komplett minden küldire 100% os végigjátszást?
  • josi
    Probáld meg a területi beállitásokat angolra állitani,valszeg menni fog ugy a szöveg is...
  • Hixer
    Hová csúszik ez a jó kis topik??
  • Hixer
    Lefagy?
    Nekem is de nekem az xp is fenn van a gépemen és azon fut... Nem tudom, hogy van-e a területi beállításoknál speciális fül, de kell lennie.
  • K.András
    Nem akarok megbántani senkit de ME-nél szarabb oprendszert még nem látott a világ, cseréld le minél hamarabb...
  • Hixer
    Hát a Területi beállítások
    Speciális fül..
    angol
    Müködnie kell
  • Hixer
    Bejön a csalás.
    Király a bónusz, bár a végigjátszás kicsit furcsa.
    Azt írja a 4. küldi 100%-os, de csak 96%-ra sikerült nekem.
    Pedig mindent megcsináltam. Na mindegy. Ki csinál velem egy magyarítást???
  • Gnome
    Én próbáltam és tudomásom szerint nem lehet sehogyse...Xp alatt simán fut kockák nélkül...
  • sid123

Itt
    van két végigjátszás (és cheat is).
  • Hixer
    a fonalat igen. anélkül nem juthatnék tovább
    mire kérjek engedélyt brasstól??
  • Hixer
    Óh a francba!! a második küldi 99%-os lett de, még így is csak 6 képet nézhetek meg.
    A negyedik meg 96%-os
    Kérlek segítsetek!!!!!!
    Végigjátszás??? Csináljunk már!
  • Hixer
    nincs tudtommal, de jól jönne
  • Hixer
    Valaki meg tudná adni a tárgyak listáját és helyét a játékban? Csináljunk egy végigjátszást!!!
  • Hixer
    Nos úgy 10-12 óra a végigjátszás nem 100%-on.
  • adamadam
    köszi de már sikerült.az volt a baj hogy a két keréknyomot csaj összehasonlítottam, és nem kerestem rájuk az adatbázisban
  • sid123
    Voltál már a Desert Gardenben? Ott néz körül a földön.