251
viasatos sorozat kalandgame
-
CelticVampire #211 Ja, és minden DNA-t, meg ujjlenyomatot összepárosítottam már, mindent átnéztem, a társam se mond semmi tanácsot... senki nem mondd semmit, új bizonyíték nincs... szóval...bug?
-
CelticVampire #210 a Miamit játssza valaki? Mert a második küldetésnél bajban vagyok. Mindent megszereztem már... sehol nem tudok semmi újat összeszedni... és az a **** nőszemély nem hajlandó kihallgatási parancsot vagy mit adni a Nickyvel... Néztem vmi külföldi végigjátszást, akarom mondani kettőt is... ugynaz van leírva, mint amit megcsináltam, nem hagytam ki semmit sem... és mégsem tudok továbbmenni. Ez bug lehet? Vagy van/volt valakinek hasonló problémája? Köszi -
A KISEBBIK #209 El kell, hogy szomorítsalak, második része már nem lesz, mivel ez volt az , de ennyi idő alatt míg én válaszoltam a csaknem 9 hónapja feltett kérdésere, megjelent a CSI Miami, de gondolom már tudod -
balu1 #208 hát én tegnap vettem meg, és persze nagyon örültem neki mert helyszinelők fan vagyok(meg csillagkapu is :D) és viszonylag olcsón(2500huff) jutottam hozzá. az elején én is beparáztam, hogy kockák vannak, de aztán itt olvastam, hogy hogy kell megcsinálni. szerintem nem nehéz, főleg annak aki nézi a sorozatot, én is már a 4. pályán vagyok, a történet elég lineáris, mert összeszeded ami kell, azt csókolom, még aki nem tud angolul, az is ki tudja játszani, de nagyon király, alig várom a második részt, nem tudjátok mikor jelenik meg(vagy már megjelent?), meg persze a dvd kiadást(ha lesz) -
#207 oLLie, ha kell, neked adom ezt a gammát, igazából nagyon jó, de a kocka-betűk problémára Win 98 SE alatt nincs megoldás. Elvigyem vasárnap?
Amúgy eddig nem nagyon tudtam tesztelni, majd ma! -
#206 -
#205 -
#204 -
#203 -
#202 -
#201 Mai, második Crime Scene hírünk: az Ubi Soft sikeres CSI: Miami című TV-s produkciójából készített Crime Scene Investigation: Dark Motives játék a korábbi előrejelzéseknek megfelelően március végén lát napvilágot. A méltán sikeres nyomozócsoport mindennapjait bemutató sorozat már a második játékadoptációt éri meg [mint ahogy azt Lovas kolléga ma reggel hírül adta, várható egy következő program (valamint egy újabb sorozat Crime Scene: New York címmel) is :-], a fentebb szereplő produktum a korábban CSI: Crime Scene Investigation néven elhíresült játék univerzumában jegyzendő, s legalább akkora sikerre számíthat, mint elődje. A Dark Motivest fejlesztő csapat nagyrészt a régi, továbbra is élvezve Max Allan Collins közreműködését, akinek a CSI könyveket és az azon alapuló sorozatokat köszönheti a világ. A március végi megjelenés közeledtével négy screenshottal is tudunk szolgálni, a galériában találhatjátok őket.
Info: 576 Online -
#200 Márciusban jön az újabb játék: C.S.I.: Dark Motives. -
#199 Próbáltam én is azt, amit mondtál, de én nem jutottam semmire vele...nincs ötletem...úgyhogy letöröltem. -
Legion #198 Létrehoz a főkönyvtárban egy config.csi nevű file-t de ez üres. Nem lehetne a config.sys-ben a country.sys-t valahogy megbuherálni? Nekem nincs most fönt a game, valamit találj mán ki!! -
#197 A windows 98/98SE/NT NINCS speciális fül a területi beállítások panelon.(Ergo nem tudod ezt tenni). Ha pedig simán átállítod magyarról angolra, az meg annyit használ, mintha megennél egy tál túróstésztát a gép előtt.Peccs ide-peccs oda, marad minden kockásan win98alatt...:((( -
deicide #196 helloka..mindenkinek:)
meg jeletn már ehez a játékhoz...magyar végig játszás...?...vagy valami ami magyarul van...? -
#195 Mister!
Start-->Vezérlőpult-->Területi és nyelvi beállítások-->Speciális fül-->magyart átállít angol(egyesült kir. beli)-re-->OK-->Restart-->Indít játék. -
#193 Ne parázz, a 98se-ben sincs special fül, meg más se...
ja és azzal sem műkszik az ismert megoldás
Hali -
Legion #192 És 98se-vel hogy lehet megoldani? Átállítottam, felpeccseltem, de még mindíg csak a kis kockák vannak:( -
#189 Itt. -
sztee #188 up -
sztee #187 XP pro, hun -
M.A.D. #186 ezt a gammát ma akartam lehúzni. már több hete kerülgetem, de....
ja, XP-d van? -
sztee #185 Hi!
Támadt egy "kis" problémám. Azt hiszem 4. ügy végén (More fun than a barrel of corpses) Jim Grissom szövegelése végén beugrik egy ablak a köv. felirattal:
Director Player Error
Object expected
Bezárni nem lehet, csak a játékkal együtt. Annyit sikerült már kiderítenem, hogy a Quicktime 6 kavar bele a dolgokba. A játéknak viszont kell a QT6. QT , játék reinstall nem segített, a probléma sajna, továbbra is fennáll.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
-
#183 Hello!
Tud valaki adni egy komplett minden küldire 100% os végigjátszást? -
josi #181 Probáld meg a területi beállitásokat angolra állitani,valszeg menni fog ugy a szöveg is... -
#179 Hová csúszik ez a jó kis topik?? -
#178 Lefagy?
Nekem is de nekem az xp is fenn van a gépemen és azon fut... Nem tudom, hogy van-e a területi beállításoknál speciális fül, de kell lennie. -
K.András #176 Nem akarok megbántani senkit de ME-nél szarabb oprendszert még nem látott a világ, cseréld le minél hamarabb... -
#174 Hát a Területi beállítások
Speciális fül..
angol
Müködnie kell -
#173 Bejön a csalás.
Király a bónusz, bár a végigjátszás kicsit furcsa.
Azt írja a 4. küldi 100%-os, de csak 96%-ra sikerült nekem.
Pedig mindent megcsináltam. Na mindegy. Ki csinál velem egy magyarítást??? -
#171 Én próbáltam és tudomásom szerint nem lehet sehogyse...Xp alatt simán fut kockák nélkül... -
sid123 #169
Itt van két végigjátszás (és cheat is). -
#168 a fonalat igen. anélkül nem juthatnék tovább
mire kérjek engedélyt brasstól?? -
#166 Óh a francba!! a második küldi 99%-os lett de, még így is csak 6 képet nézhetek meg.
A negyedik meg 96%-os
Kérlek segítsetek!!!!!!
Végigjátszás??? Csináljunk már! -
#165 nincs tudtommal, de jól jönne -
#163 Valaki meg tudná adni a tárgyak listáját és helyét a játékban? Csináljunk egy végigjátszást!!! -
#162 Nos úgy 10-12 óra a végigjátszás nem 100%-on. -
adamadam #161 köszi de már sikerült.az volt a baj hogy a két keréknyomot csaj összehasonlítottam, és nem kerestem rájuk az adatbázisban -
sid123 #160 Voltál már a Desert Gardenben? Ott néz körül a földön.