251
viasatos sorozat kalandgame
-
#251 hol a válasz HM? -
#250 Nekem a kép nagyon szar, nem lehet hardveres vagy directx-es modot beállítani, softveresen fut és tök pixeles az egész. mit tudnék csinálni, hog yjó legyen? -
kicsirobi #249 Nem tudom átállítani,mert valami app850.pon nem érhető el :/ -
#248 Ja tényleg, a feliratozás helyes megjelenítéséhez a windows területi beállítása legyen valamelyik angol (pl. Egyesült Királyság, USA,...) -
#247 A négyzetes betű problémája le van írva a telepítőben is. -
kicsirobi #246 Indeo 5.11-est feltettem,nem volt jó.
Vagy valamit kell bütykölni vele?
K-Lite-al is próbáltam,és semmi -
#245 Indeo codec kell hozzájuk. -
kicsirobi #244 Nekem nem sikerül megcsinálni,hogy a fehér néyzet helyett videó legyen,pedig van fennt Quicktime.
És a betűk helyetti négyzetekre sincs megoldásom.
Valaki?
-
#243 Ha valakit még érdekelne:
Mintegy 440kB-nyi szöveges fordítás és "némi" grafikus munka bevetésével végre elkészült a CSI: Crime Scene Investigation magyarításom.
Külön köszönet Evin-nek a telepítő elkészítéséért.
A magyarítást az oldalamról lehet letölteni: http://ibrik.atw.hu -
#242 Ja, természetesen az első részről (Crime Scene Investigation) van szó. -
#241 Lehet, hogy újra segíthet - kicsit változott a világ.
Mielőtt újra ezen problémázna valaki (aki már tudná, ne figyeljen ide):
Ha esetleg valaki "magyarított" Windows7 (RC) alatt próbálná futtatni a játékot és a feliratozás ott sem jelenne meg (négyzetek láthatók a helyén), akkor nem kell feltétlenül mindent angolra állítani.
A Vezérlőpult - Terület és nyelv részében, a "Formátumok" lapon maradhat magyar. A "Hely" lapon is a "Jelenlegi hely" is maradhat "Hungary".
A "Billentyűzet és nyelvek"-nél a "Megjelenítési nyelv" is maradhat "magyar".
Egyedül a "Felügyelet" oldalon a területi beállításokat kell módosítani angolra (pl. Egyesült Királyság).
Remélem én is segíthettem. -
maryanna #240 Akinek segítség kell a CSi hard evidencehez írja be a google-be, hogy CSI hard evidence walkthrough. Az első találalt (vagy mindegy, én az elsőből merítettem segítséget) mellett fel van tüntetve hogy az oldal fordítása...és már magyar is a segítség, bár szabadfordításban, de érthető...Csak akkor használd ha nagyon muszály, sokkal jobb ha egyedül tudod megoldani...Jó játékot... -
#239 Évek óta semmi hír a CSI fordításokról, valószínűleg ráhagyták. A NY-hoz még nincs visszatömörítő program, és addig nem fordítható. -
maryanna #238 Szia, én sajnos nem tudok segíteni neked, de én még az elején elakadtam a taxis ügynél. Van egy DNS minta, amivel nem jutok semmire (a kerítésen találtam, egy nadrágdarabon...) Tudsz nekem segíteni?
Köszönöm előre is... -
maryanna #237 Tud valaki végigjátszást a CSI hard evidencehez, esetleg a CSI new yorkhoz? Magyarosítás sem lenne rossz...
Előre is köszönöm!!! -
zoli96zoli #236 Hello!Elakadtam az elsonel a CSI:Hard Evidence 4-ben!!!a Mini Golf palyan nem talalok semi nyomot!!!!hol keresem????segitsetek!!!!!kosz elore is -
Xavi6 #235 nekem is kéne de csak az utolsó pálya miatt! [email protected] -
#234 [email protected] -
#233 HALI!
A CSI 4-hez (Hard Evidence) nem tud valaki végigjátszást?
e-mail:[email protected] -
#232 Property not found. #duration.
Ez akkopr van ha a Quick Time nincs telepítvE!!!!
-
Monyika2 #231 Sziasztok!
én ezt a fórumot csak most találtam(szóval új vagyok itt),miközben a CSI Dark Motives-hez kerestem valamiféle végigjátszás félét!egy másik oldalról már leszedtem a végigjátszási útmutatót,de nekem mit sem ér!sjan már az 1 páylán el vagyok akadva!:( de a pálya végén vagyok már! ebben szeretném kérni segítségeteket,hogy valaki mondja el nekem hogy hogyan lehet továbbjutni! szóval már ott tartok,hogy behivattam Leslie H-t(kikérdeztem meg újlenyomat),akkor David M.-t is behivattam már(nála is úgyen ez) aztán a leírás ugye azt írja hogy most hivasd be Cory M-t! na ez az ami nekem nem akar összejönni! bemegyek Jim irodájába ott rámegyek a Suspect-re azon belül Cory M,és azt mondja ha jól fordítottam hogy több összeköttetés kell,meg hogy több izonyíték kell ellene! nahát ez tök jó,én már (sztem)mindent megcsináltam a végigjátszást 100* átolvastam és pipálgattam hogy eddig mit csináltam meg,és minden meg van!!!! akkor meg miért nem tudom behivatni?? ez lenne tehát a nagy problémám! ha valaki úgy érzi,hogy ud nekem segíteni akkor annak nagyon örülnék!!!:D jó lenne ha segítenétek! köszi! a legjobb lenne ha a mailomra írna az aki segít: [email protected] Köszi előre is!!!!!!
Dorci -
kaqkk01 #230 Szia bgabor. a területi beállításokat angolra kell állítani, nekem újraindíttatta a gépet, és utána jó volt a felirat. -
bgabor #229 Nekem ugyanez a gondom vele, nem tudok játszani vele, mert kockákat ír a betűk helyén. A tálca jobb alsó sarkában átállítottam a HU-t US-ra, de nem használt, továbbra is kockák vannak betűk helyett.
Ez az idióta probléma a CSI:Miamiban és a Dark Motivates-ebn is előjön?
Mert akkor le sem töltöm őket.
(Nemrég vittem végig a CSI:3-at, és nagyon megtetszett, annyira, hogy öt nap alatt végigvittem) -
#228 Sziasztok. nem találtam muvizos topicot ezért ide irok..
Nincs meg valakinek véletlenül a csi las vegas 6-ik évad 21,22,23,24-ik epizód magyarul divx? Csak az hiányzik az egészböl.
Ha igen esetleg akkor dobjon egy privit. köszi.
Cikász.
-
Kurt Wagner #227 Hy All!
Kellene nekem végigjátszás mert az 5. ügyet shogy sem tudom megoldani.
%. ügy-amikor elrabolják Grissom-ot -
#226 Quicktime player kell neki. Töltsd le! -
FnéCsilla #225 Nekem is a Property not found hibaüzenettel leáll. Tényleg jó lenne, ha valaki tudna segíteni. -
Lizzy007 #224 Szoiasztok!!
Lenne pár kérdésem!!
1. Mért kockákból áll a beszéd a játékban??
2. Mért nem tudom használni a kellékeket?
3. Végigjátszás??
CSI: Crime Scene Investigation --> Ez a játékról beszélek!
Válaszokat előre is köszönöm! [email protected] -
Esetleg erre valakinek valami megoldása?
Rögtön az inditásnál jelentkezeik! -
Linne #222 akkor passz nekem ez megoldotta
-
#221 már probáltam nem jó
-
Linne #220 Állítsd át a területi beállításokat azt nem tudom pontosan mire de azt hiszem angolra(US)kell. Probálkozz meg ezzel. -
#219 A CSI-ben van egy hiba és nem tudom orvosolni nem írja ki a betüket a cuccok nevét valaki tudna segíteni? -
#218 Tudna valaki mondani egy magyar leírást? -
Since #217 Én egy másfajta játékkal játszottam, azt hiszem az a miami rész volt...Nem neked kell újlenyomatot készítened a szerszámról, és a csávó csak összehasonlítja hogy egyezik-e? Miamiban így volt :) -
#216 Sziasztok!
Valaki segítsen már nekem, mert már szétrobbanok! :)
CSI: Crime Scene Investigation - Dark Motives játszom, de egyszerűen elakadtam és nem tudok továbblépni!
Case 1: Daredevil Disaster küldetésnél járok!
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/csi_dark_motives.txt itt van egy leírás, de ettől se lettem sokkal okosabb!
És itt akadtam el...
Go to "Laboratory"
Show the "Fingerprint (Leslie Handleman)" to Greg
Use the computer
Select "Finger Prints"
Compare the "Leslie's Fingerprints" and the "Komawa Tool Fingerprint"
Én hiába adom oda Gregnek a kávés csészét vagy ezt a Komawa szerszámot, nem vesz le róla újlenyomatot így hogy a fenébe hasonlítsam össze Lesliével? Odaadtam neki a csészét, akkor ezeket a szerszámokat meg ilyenek de nem tudom, hogy Greg azokkal mit csinál?! Segítsetek please! Köszi! -
Matt234 #215 Lenne még egy problémám. Amikor el akarom indítani a gamét akkor hiba üzenetet ír ki és nem tok vele mit kezdeni. Mit tegyek? -
Matt234 #214 Nem tudjátok esetleg hogy létezik e valahol magyarítás a játékhoz? -
Vizontolany #213 sziasztok, lenne egy kis problémám.. én is játszottam a CSI 1-gyel, és végig is vittem [de nem 100%-on]... most épp a Dark Motives-sel próbálnék játszani, de az Istenért se akarja megengedni.. az installnál már fönnakadtam, kérte a data5.cab-ot.. sikerült utána fölraknom egy XP-s gépre, és már-már kezdtem örülni, hogy végre sikerül játszani, mire kitalálta, hogy Director Player Error van.. meg akart nyittatni valami Case_1 akármi .cst file-t, de nem jött össze, utána Xtra hibái voltak, végül kifagyott a gép.. mi a probléma és mi a teendő? -
CelticVampire #212 Telepítettem ma egy patchet, de a hiba ugynúgy fennáll... asszem törlöm az egészet.... szar úgy ahogy van... ilyen megoldhatatlan buggal én nem adnék ki játékot....