Polgári szolgálat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennek kirendeltségei vannak, de maga az intézmény egyedi, és a neve nagy betûvel írandó
asszem 😄D
Riszpekk
"Hívj fel egy munkaügyi központot, ahonnan..."
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
Ramza általánosságban beszélt a munkaügyi központról! (köznév=kisbetû)
"Hívd fel a munkaügyi központot, ahonnan a helyedet "kaptad", ott biztosan megmondják."
Te viszont egy konkrét intézményt hoztál fel példának. (tulajdonnnév=nagy kezdõbetû)
Kapizse?
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
Ha már helyesírást oktatsz legalább tedd jól!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
hali
Amugy meg tudsz olyat csinalni amiert kitesznek 😄
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A Tilos regisztrálva van. Illetve. Utánanéztem, a honlapjukon, most nincs errõl semmi infó, de leteszem a nagyesküt, hogy korábban volt. Amikor nekem kb. két-három éve aktuális volt, akkor biztosan volt ilyen lehetõség. Lehet, hogy most is van, csak:
- nem reklámozzák
- éppen nincs üres hely
-> ha valakinek aktuális, akkor egy e-mailt mindenképpen megér a dolog.
De mi a probléma? Szivatnak?
köszi
shit happens
shit happens
En is polgari voltam!
Nem azert mert olyan szerencsetlen vagyok, hogy nem birnam ki a sereget!
Egyszeruen nem voltam hajlando alarendelni magam mas baromkodasanak!
Na meg anyagi megfontolas is.
Oregek otthonaban voltam 2 nap melo 2 nap szunet!
Szar, hogy hetvegen is kellet menni ha ram esett! Viszont annyit logtam amennyit nem szegyeltem 😊 kovetkezmeny 0 😊 Csinos noverkek😊 Es a munkaban abban a kevesben amit csinalni kelett semmi szar vagy megalazo nem volt! Reggeli ebed vacsora par neninek felvinni talcan! Ennyi a human munka😊
Neha kikuldtek vasarolni par szarsagot!
- Dolog csak annyi, hogy a Katonasag kikepzes reszen szivesen reszt vettem volna brahibol... ez kimaradt..viszont az UTana levo semmin mar nem lett volna kedvem bentlenni! akkor meg 1 ev volt!
A többi itthon telik el, vagy autókázom!
(autót, benzint az önkormányzat állja)
Þór vígi þessi rúnar
Remélem, nincs harag.
De tényleg! A kérés természetesen "nem hivatalos" kérés, hanem jóindulatú megegyezés a fõnökkel.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Jó, nem 1 évig tart, hanem kicsit több, kb. úgy 2 hónappal, na és akkor mi van?
Ha ezen akadsz ki, akkor legyél vele boldog.
A lényeg úgyis az, hogy ha bevonulsz, akkor lesz fél év szívásod, ha meg a psz-t választod, akkor esetleg ha jó helyre kerülsz, olyan gyorsan eltelik, akármeddig is tart, hogy csak na...
Nem kéne a kákán is csomót keresni, nemdebár?
Na, szevasz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A két véglet.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ültem egy irodában egész nap, neteztem, meg egy nap kb. 2 orát segítettem is ezt azt
élveztem, szerintem jó volt
össze sem lehet hasonlítani a psz t, ahol reggel 9re mész be, délután 4ig tengsz lengsz egy olyan hellyel, ahol hétvégére engednek haza és többszáz kilométerre van, tele cigánnyal meg szivatással
Amúgy nem olyan rosszak a kórházak, önkormányzatok sem, ha szerencséd van, akkor nem 8 órát kell dolgoznod (és nem naponta 😊 - de ezt ki kell fogni.
Ja, én még 1,5 évig voltam, de már 3 hónappal lecsökkentették. Magyarán a honvédség 6 hónap, a psz. pedig fél évvel több.