225
Tudtok valami jó psz helyet?
-
#53 Én fél kilenctől vagyok fél ötig. Meló nem sok van, nagyrészt netezek. -
#52 én is igy gondoltam, amugy ha váltani szeretnék munkahelyet akkor azt hogyan lehet megtenni? ugy értem hol kell kérvényezni meg ilyenek. -
bb #51 szerintem ezt nem lehet ellenőrizni. Legfeljebb, ha vki kimegy megnézni, hogy dolgozol-e akkor azt mondják, hogy éppen valami házon kívüli dolgot intézel. -
#50 amugy még azt szeretném megkérdezni hogy valaki ellenőrzi azt hogy mennyit dolgozom, és hogy hogyan? -
#49 dolgozik még valaki rajtam kivül napi 8 és fél órát? -
#48 nos nem az hogy szivatnak csak az általatok leirt, heti 2-3 napos ottlét, vagy 4-5 órás napi munka nekem álom csak:) reggel fél 8-tól du 4-ig vagyok bent, 5-re érek haza, és kemény papirmunkával telik az egész nap, irattározás a munkanélküliek papirját böngészem át, és viszem be gépbe. csak annyi hogy 74 000-en voltak tavaly s ezt mind át kell nyálazni, és igy a 2. héten már kicsit kivan vele a t....:) értitek
hali -
atee #47 Szerintem siman lehetseges..munkaviszonynak minosul!
Amugy meg tudsz olyat csinalni amiert kitesznek :D -
Ramza #46 Ebben nem vagyok 100%-ig biztos, azt hiszem mind a két oldal csak nagyon komoly indoklással válhat meg a másiktól, de elvileg lehetséges. -
Ramza #45 A Tilos Rádiót a Tilos Kulturális Alapítvány viszi, és alapítványokhoz el lehet helyezkedni polgári szolgálatra, ha az alapítvány regisztrálva van a munkaügyi központban mint olyan intézmény, aki alkalmazhat polgárist.
A Tilos regisztrálva van. Illetve. Utánanéztem, a honlapjukon, most nincs erről semmi infó, de leteszem a nagyesküt, hogy korábban volt. Amikor nekem kb. két-három éve aktuális volt, akkor biztosan volt ilyen lehetőség. Lehet, hogy most is van, csak:
- nem reklámozzák
- éppen nincs üres hely
-> ha valakinek aktuális, akkor egy e-mailt mindenképpen megér a dolog. -
bb #44 Elvileg lehet, olyan mint egy munkaviszony, te is és ők is felmondhatnak.
De mi a probléma? Szivatnak? -
#43 meg szeretném kérdezni hogyha elkezdtem a polgárit, akkor át lehet e menni menet közben más céghez?
köszi -
#42 Örül a f*szom, jobb dolgom is lenne, mint ez a szar katonai cécó. Ha 1 évvel később szültettem volna, nem lenne ez a szoptás... -
magyar ember 2 #41 Sereg 6 honap, polszolg meg az alap sorkatonasag ideje + a tartalekoskent behivhato ido (polszolg utan mar bekeidoben nem lehet behivni az embert, sorkatonasag utan meg adott idotartamra barmikor - az mas kerdes hogy minek). -
magyar ember 2 #40 Hat nemtom a Petofi laktanyat mennyire elvezted volna... -
magyar ember 2 #38 Ha a Petofi laktanyaba vinnenek, nem orulnel ennyire. :) -
#37 Engem is Májusban viszek, de nem psz-re, hanem a Szombathelyi laktanyába... Az unokatesóm kb. fél éve szerelt le, és szerinte is kár kihagyni ekkora bulit. Az első 1 hónap elég szar, de aztán szinte egész nap csak láblógatás, azt szevasz. Remélem igaza lesz... -
atee #36 Na ez vakitas.. ha meg nem akkor valami balfasz lehette akit lehet szivatni!
En is polgari voltam!
Nem azert mert olyan szerencsetlen vagyok, hogy nem birnam ki a sereget!
Egyszeruen nem voltam hajlando alarendelni magam mas baromkodasanak!
Na meg anyagi megfontolas is.
Oregek otthonaban voltam 2 nap melo 2 nap szunet!
Szar, hogy hetvegen is kellet menni ha ram esett! Viszont annyit logtam amennyit nem szegyeltem :) kovetkezmeny 0 :) Csinos noverkek:) Es a munkaban abban a kevesben amit csinalni kelett semmi szar vagy megalazo nem volt! Reggeli ebed vacsora par neninek felvinni talcan! Ennyi a human munka:)
Neha kikuldtek vasarolni par szarsagot!
- Dolog csak annyi, hogy a Katonasag kikepzes reszen szivesen reszt vettem volna brahibol... ez kimaradt..viszont az UTana levo semmin mar nem lett volna kedvem bentlenni! akkor meg 1 ev volt!
-
#35 Nekem sem volt oktatás.
Miért lenne? -
#34 börtön ??? mért? -
Ramza #33 Nekem egészen biztosan nem volt semmiféle oktatás. -
#32 leszel=leszek -
#31 én nyiregyen leszel polgárin, de holnap debrecenbe kell menni oktatása még mielőtt megkezdem a szolgálatot. ez 1 nap lesz. Meg tudnátok mondani hogy ez az oktatás az elején miből áll, meddig tart és mire kell számitanom ott? -
#28 Dolgozom vagy 3-4 órát naponta.
A többi itthon telik el, vagy autókázom!
(autót, benzint az önkormányzat állja) -
#27 Most 11 hónap.
Nekem még 4 hátra van.
Én is Önkormányzatnál vagyok... :) -
#26 Dehogy van. -
Csaba #25 Oké, oké, kicsit túlreagáltam...
Remélem, nincs harag. -
Ramza #24 Ki kell fogni az olyan munkahelyet, ahol kérni lehet ezt :)
De tényleg! A kérés természetesen "nem hivatalos" kérés, hanem jóindulatú megegyezés a főnökkel. -
bb #23 Hogy tiszta legyen a dolog 11 hónap ma a psz. -
#22 Azért írtam, mert ellentmondásos, amit írtál. Senki nem bántott. -
Csaba #19 Már mér' ne menne? 3-4-es voltam belőle mindig.:-)
Jó, nem 1 évig tart, hanem kicsit több, kb. úgy 2 hónappal, na és akkor mi van?
Ha ezen akadsz ki, akkor legyél vele boldog.
A lényeg úgyis az, hogy ha bevonulsz, akkor lesz fél év szívásod, ha meg a psz-t választod, akkor esetleg ha jó helyre kerülsz, olyan gyorsan eltelik, akármeddig is tart, hogy csak na...
Nem kéne a kákán is csomót keresni, nemdebár?
Na, szevasz.
-
#18 énis kifogtam :)) mire annyi idős leszek má' nem lessz ilyen bevoolnulásos herce hurca :P -
#17 én is most kezdek majd hétfőn:) de amugy kötelező minden nap bent lenni és 8 órát ledolgozni vagy megoldható ez kevesebb ráforditással is? és ezt kérni kell vagy kifogni?:) mert nem mmindegy -
#16 Naja. -
Ramza #15 Én meg ismertem olyat, akinek hetente egyszer, egy órára kellett bent lennie.
A két véglet. -
#14 Hallottam olyat, hogy valaki hullatologató lett egy prof mellett, más meg öregek otthonában pelenkázta a jónépet... -
Cat #13 én a vöröskeresztnél voltam, a bpesti központban
ültem egy irodában egész nap, neteztem, meg egy nap kb. 2 orát segítettem is ezt azt
élveztem, szerintem jó volt
össze sem lehet hasonlítani a psz t, ahol reggel 9re mész be, délután 4ig tengsz lengsz egy olyan hellyel, ahol hétvégére engednek haza és többszáz kilométerre van, tele cigánnyal meg szivatással -
Ramza #12 Ha szórakoztató helyet akarsz, akkor Tilos rádió egyértelműen - feltéve, hogy éppen van helyük, és kajálod a stílusukat, zenéjüket.
Amúgy nem olyan rosszak a kórházak, önkormányzatok sem, ha szerencséd van, akkor nem 8 órát kell dolgoznod (és nem naponta :) - de ezt ki kell fogni. -
#11 A matek nem megy ugye? -
Csaba #10 Hello! Én már túl vagyok rajta, most fejeztem be február végén. Önkormányzatnál voltam, úgyhogy nekem bejött ez a polgáris izé.:-) Jobb, mint a laktanya, az tuti...Ha szereted a sz.gépeket, akkor olyan helyre jelentkezz, ahol vannak. Szerencsére lehet választani még munkahelyet is.
Ja, én még 1,5 évig voltam, de már 3 hónappal lecsökkentették. Magyarán a honvédség 6 hónap, a psz. pedig fél évvel több. -
#8 tanár ??? jó móka lehet !!