Legjobb ingyenes mail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
Nem lenne rossz, csak múltkor kaptam rá képeslapot és nem bírta megjeleníteni! :(

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Dzsini
sgmail.hu

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

KeKKSZike
Hát ilyen nincs! Eddig az EASYMAIL.hu-ra esküdtem, de most fejlesztettek és ennek köszönhetõen eltûntek a leveleim!! :( Qurva jó! Mondjatok egy másikat, hogy hol regeljem magamat! :D

biomage
igenjó a kiszolgáló mail szerver de van egy kis problémája
nem lehet törölni egy levelet sem
üdv

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

hellosztok...

nemtom , h tud e nekem segíteni vki , de aki tud az pls írjon nekem egy mailt az [email protected] címre.szal a problémám az , h hiába írom be a PopTraybe a Gmail.comon felírt adatokat,nem mûködik a gmail a PopTrayyel....ha valaki tudja mi lehet a baj , vagy csak jártas az ühyben , az pls írjon.köcce
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a mailpont szolgáltatásait.
Igaz még akadozik, de azt igérik hogy jo lesz
de igy is van 1 giga tarhely, pop3, wap, naptár, stb.....
MAGYAR nyelven.
KeKKSZike
Az a baj, hogy én nem szeretem a németet! :D Mondhatni, hogy utálom, ezért nem tudom használni a GMX-et! :D

Gmail-lel le lehet tölteni az összes e-mailt, GMX-et még néztem.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

KeKKSZike
Én nagyon szeretem az Easymailt... (www.easymail.hu)

Gmail-nak a kezelõfelülete (amennyit képbõl láttam) nem tetszik, barátságtalan nekem egy kicsit! :(

Dzsini
a letöltés csak az inboxból megy ha jól tudom. ezért futtatom utólag kézzel a filtereket.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tényleg, ha nekiállok játszani a filterekkel, akkor az egy dolog, hogy leválogatja fiókokba, de akkor ugye nem fog menni az emilklienses letöltés?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

GregSB
köszi!

Dzsini
gmx-en is leave messages on server-re van kapcsolva, és csináltam pár filtert amit ha épp nagyon unatkozok lefuttatok és szétválogatja a kapott dolgaimat minden mappába :) (itt azért tornáztam egy kicsit a németszótárral - másolás, áthelyezés, stb...)

Ja, de nálam a TB 19 megát foglal a memóriából, a POPTray meg 2,5 megát.

Dzsini
így van, ezért én megadtam egy valódi nevest meg egy nick-est, fun-domainbõl meg van még 2 :))))

Miért ne?

Használható úgy a Gmail, hogy a leveleket leszeded POP3-mal és a leszedett leveleket a GMail szervere azonnal berakja az Archive-ba.

Levelezõprogibõl emilezgetni szerintem barátságosabb, mint webes felületen. (De lehet, hogy ez az én elmebajom.)

Dzsini
hát.. szóval ha egy lassú modemes kapcsolatról van szó akkor még valahol megérteném a dolgot, de 512kbiten és felette már nem látom értelmét. (persze nálam opera fut ami egyben böngészõ és levelezõ és nem külön indítgatom a dolgokat)

Sil78
Hát, Thunderbirdhöz én simán csak a Minimize to Tray kiterjesztést használom, úgyhogy a Windows-zal együtt indul, ott csücsül végig az óra mellett, és szépen ellenõrizgeti magától a leveleket.

These are my friends, see how they glisten...

Arra vigyázz, hogy amit megadsz második Hauptaddress-nek, azt csak úgy tudod törölni, hogy 4 hét múlva kapsz újat, ha pedig akár csak 1 napig is használod, akkor 6 hónapra módosul a várakozási idõ.

Nálam jelenleg az óra mellett üldögél a POPTray, melyben meg van adva 3 fiók színkóddal és 5 percenként leellenõrzi, hogy érkezett-e levél a fiókokba. Ha igen, akkor színes körben (a színek keverednek is, pl. lila esetén tudom, hogy a kék és piros színnel jelzett fiókokba jöttek levelek) számmal jelzi az érkezett leveleket.

Így nem kell állandóan elindítanom a levelezõprogit (Thunderbird-öt használok), hanem csak megnézem a kis ikont, hogy mi a helyzet. A levelek azonnal törölhetõek is a szerveren a progival, nem kell leszednie a TB-nek, hoyg utána derüljön ki, nem érte meg a letöltést.

Dzsini
de miért ne tenném? <#confused>

Sil78
A Gmail Notifier arra jó, ha NEM töltöd le POP3-mal a leveleket, hanem simán csak a webmailes felületét használod (1GB tárhely van, minek letölteni?).

Dzsini
mein gmx - e-mail - e-mail addressen
itt tudsz 2+3at megadni

GregSB
Segítsetek plz, én nem találtam hol lehet gmx-nél aliasokat, meg fun-domainokat beállítani :(

Dzsini
választható volt nekem

de a mail notifiert továbbra sem értem :) ha érdekelnek a leveleim/itt ülök akkor megy az opera vagyis lejönnek a leveleim. ha meg nem, akkor minek számolgasson? :D

De mitõl függ az, hogy gmx.net vagy gmx.de domain-t ad? Mert nekem csak .de jött és tényleg jobban nézne ki egy .net.

Mail notifier-bõl még értelemszerûen önálló progit kell beszerezni, ami folyton ott csücsül az óra mellett. <#vigyor2>

Dzsini
nekem gmx.net van :) (és sajna kb 1 hónappal maradtam le hogy gmx.co.uk is lehessek... :( )

ezeket a mail notifiereket sose értettem... opera 5percenként csekkolja ha fut, ha meg nem fut akkor úgyse látom az esetleges notifyt :)

Háát, Gmail felületre meg sebességre tényleg sokkal jobb.

GMX-nél elrettentheti az embert a német felület elsõ pillantásra, valamint a reklám, ez utóbbit viszont nagyszerûen "orvosolta" az AdBlock nevû Firefox extension, mostmár sokkal normálisabban néz ki a felület.

Viszont iszonyat jó funkció az aliasok létrehozása: most van egy haveroknak való és egy "hivatalos" fõ e-mailcímem (bár ez utóbbin furcsán mutat a .de domain <#vigyor3>), valamint 2 FunDomain-cím (jót röhögtem a buerotiger.de és a nurfuerspam.de domain-eken).

Sil78
Ja, meg a Gmail Notifier is jó.
(Bár én nem a Google-félét használom belõle - az csak bizonyos oprendszerekre van -, hanem az azonos nevû Firefox kiterjesztést, de ez talán még jobb is, mint az eredeti. Így néz ki.)

<#vigyor2>

Na jó, kipróbálom a Gmail-t.

Dzsini
azért számít az interfész, én nem csak otthonról nézek mailt (és itt számít a szerver elérhetõsége és sebessége is)

a gmail felület amúgy nagyon szép letisztult, fincsi. csak nekem hamarabb volt gmx-em minthogy gmail lett volna :o)

Alapvetõen semmi, csak kíváncsi vagyok a többire is.

A Gmail-nél zseniálisan megoldották a reklámot, mert ugye az embernek mindig az kell, ami tilos, amihez nem férhet hozzá mindenki, amitõl kicsit "kiválasztott"-nak érezheti magát.

Az interfész kit érdekel, a Gmail-t látatlanban veri a Mozilla Thunderbird. <#vigyor2>

GregSB
Egyébként mi az oka annak, hogy így elhatárolódsz a gmailtõl? (pusztán kíváncsiságból:)

Kellwin
k

GregSB
Na kipróbáltam a GMX-et is.

Nagyon jónak tûnik, de én maradok a dzsíméjlnél.

Egyrészt a német nyelv, másrészt az interfész miatt. Ez utóbbi SZVSZ még mindig a gmailben a legjobb. A Conversation View-ért mindent elismerésem a gúgöl fejleszõinek!

A német nem gond.

Tetszik elsõre az 5 alias, mert nem lenne gond, ha egy postafiókba tudnám fogadni a haverok vicces mail-jeit, meg esetleg a hivatalos leveleket, csakhogy amíg az elõbbihez megfelel valami idióta e-mail cím is, addig a hivatalos e-maileknél jó, ha a nevem van benne az e-mail címben, nem pedig valaki [email protected], mert az elég égõ tud lenni.

<#vigyor>

Kraft Foods Deutschland <#nyes>

GregSB
Én egy bécsi Sparban találtam lakóhelyet :DDDD

gmail
-nem küld reklámot
-a spam külön spam könyvtárba megy ha megy.nekem :Hooray, no spam here!
-reisztrácio könnyû (ha van meghívó :D-de azt mindenki szivesen ad)
-online felületet többen is dicsérik(én is), nincs pop up,banner
-angol :)

(Egyedüli hátrány: beta)

GregSB
Miért nem jó a Gmail?

Mind1, ha végképp mást akarsz és tudsz németül akkor 1értelmûen gmx...

Dzsini
GMX
1 - pop3/imap/smtp van, mûködik, secure, és gyors.
2 - spamszûrõ van, folyamatosan tanul, olyan 80-90%ot megfog a napi termésbõl (5 mailcímet gyûjt be nálam, kb 30-60 spam/nap, errõl összesítõt küld naponta, és bármelyik visszaállítható ha kicsit túlbuzgó volt)
3 - reklámot kapsz emailban - kb heti 1et az aktuális ajánlataikkal, levél végére nem szúr be semmit (és gondolom a postacímre is küld, ezért kéri be regisztrációkor)
- az online felületen van jónéhány banner meg 1 popup is
4 - kedvelem, ha jól rémlik 5 emailcím járhat egy accounthoz, azok a közös 1G-s postaládába érkeznek, csak más-más to: fejléccel ami szûrhetõ. (személyes, hivatalos, stb...)
- az smtp-ben nincs méretkorlát
- regisztrálásnál egy valódi levélcímet kér osztrák/német/svájci területrõl, ez google-t használva könnyedén ugorható (én egy csokigyárban lakom :o) )
- rengeteg filter meg egyéb szabály
- az 1G felhasználható file-ok tárolására is, de nem simán elérhetõ szerte a netrõl (mármint mások számára, vagyis filecserélésre csak közös accounthasználattal nehézkesen...)
- németül van (nem zavaró számomra)

gmail
1.igen (+egyéb beállítás)
2.gmailnél van (és nagyon jó,ingyenes!)
3.Nagy reklám:meghivásos -->mindenki beszél róla....
4.gmail nekem bejött.(walla,gmx-rõl nem tok nyilatkozni)

Néhány infó kellene a gigabájtos postafiókokat kínáló cégekrõl.

Ahogy elnéztem, elég sokuk biztosítja a POP3-elérést, sõt, egyesek az SMTP-t is.

1. Az SMTP-elérés teljesértékû, vagyis az levelezõkliensben beállíthatom a levélküldéshez (akárhová is akarok levelet küldeni) és megy simán?

2. Spam-, esetleg vírusszûrés milyen? Mert ugye a gigabájtos postafióknak az a hátránya, hogy elég sokára telik meg és addig csak fogadja és fogadja ezeket a sz*rokat.

3. Mi a trükk az egészben? Mert gigabájtos fiókot kínálnak, de ez miért jó? Reklámokat kapok néha-néha, esetleg a levél aljára van beszúrva pár sor?

4. Kinek melyikrõl van tapasztalata?
a) Walla milyen? Mivel eddig csak adware-t telepíteni próbáló banner-eken láttam, így kissé bizalmatlan vagyok vele szemben?
b) GMX-nél miért kér lakcímet meg egyéb hasonló adatot?

Hirtelen ennyi.

KeKKSZike
hát pedig tényleg van! akkor én is küldök Neked egy mailt! ;)

Tikal
ugy látszik freemail begyorsult ma :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

I.C.ram
KÖSZ!
???

Most küldtem magamnak egy másik címemre és sehol reklám.
A Mailbox végén viszont van egy (ön)reklám.