Legjobb ingyenes mail

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
A VipMail nagyon jó, csak az a baj, hogy... A levelek végén van reklám! ;(

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

nemtom, nekem mailbox megy napközben is elég jól. Amúgymeg ott van vipmail.hu az tényleg gyors. Csak kár hogy indulás óta basznak megcsinálni, hogy netscape alatt is mûködjön a címlistából való emailcím hozzáadás levélíráskor. Így mindig be kell írni a címet... :S

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Harder
Én is emiatt a tetûség miatt váltottam másra, kibírhatatlan volt 😞
A primposta csak 6MB, de legalább használható napközben is.

Harder
www.gyik.com

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

Ajánlom figyelmedbe:

http://vipmail.hu/miert.html?vip=2f73df791ef63537f422efc00bb5937d

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Akinek SMTP-szerver kell, az csináljon magának, vagyis rakjon fel egy mail servert és meg van oldva a probléma.
Itt egy ingyenes:

http://www.postcastserver.com

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Harder
primposta, mailbox, freemail, freeweb, ezek 100% hogy mennek többé kevésbé mind webes felületrõl, mind pedig mail kliens progiból.
Freemail - nagyon lassan kapod meg a leveleket 😞
Freeweb - végül is nem rossz 😊
primposta - gyors webes felület, de mostanában vacakol néha (szolgáltatás szünetel). Amúgy szvsz az egyik leghasználhatóbb még mindig.
Mailbox - webes felülete nagyon lassú napközben, sokszor nem volt elérhetõ az elmúlt idõszakban. Kliensprogival gyors.

Harder
www.gyik.com

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

[HUN]PAStheLoD
ezzel sem tudok küldeni 😞

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Cheky
www.wap.hu! 😊

Nincs korlátozás, örökre szól!

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Tikal
freemail levelekre nekem is legalább félnapot kell várni, enniy idõ alatt már a posta is kihozza

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
freemail...háát nekem is az van mostanában nagyon szar..van hogy fél nap mire megérkezika levél..és nem csak nálam van egy csomo haveromnál.. pl haverommal leveleztünk õ wapos telorol én meg innen..de lényegtelen ..mind a ketten freemailel...hja,hát nem érkeztek meg a freemailek csak igensok idõ mulva...
bejövõ: postapop3.prim.hu; felhasználónév a teljes(!) email címed
kimenõ meg a szolgáltatóé

[HUN]PAStheLoD
smizéhez mail.axelero.hu vagy lehet hogy mail nem is kell!

[HUN]PAStheLoD
mert ahhoz SMPT-szolgáltatást kell nyújtania a mailservernek. freemail korlátozottan vállalja de pl. ha freestart vagy mi a ráknál van accod akkor rendese tudsz küldeni is meg fogadni is.

I.C.ram
Valaki tudja, hogy a prímpostánál ez hogyan mûködik? Axelerónál vagyok.
Aquli
koszikoszi mukodik!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
en kimenohoz is freemail.hu-t irtam
most probalom ugy ahogy te mondtad

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Tikal
nekem megy a fremail outlook alatt, bejövö levelekhez ezt ird: freemail.hu , kimenõkhöz pedig az internet szolgáltatod által megadott smtp server nevét, chellonál ez mail.chello.hu, a többinél nem tudom hogy van ez

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Aquli
Nekem nagyon sok freemail szolgaltatoval ugyanaz a gondom: Mas mail programmal, most pl Outlookkal akartam hasznalni, beirtam a servercimeket, a jelszot, stb, es a beerkezo leveleket fogadni tudom, de kuldeni nem tudok egyet sem, mert mindegyiknel a kiszolgalo visszautasitotta a cimzettet vagy ilyesmi. Az lenne a kerdesem, hogy melyik freemail a legjobb, es milyen beallitast ronthattam el?

← ElőzőOldal 3 / 3