120
Melyik szolgaltato a legjobb, ahol pop3 is van?
-
Garfield #40 Na jó, kipróbálom a Gmail-t. -
#39 azért számít az interfész, én nem csak otthonról nézek mailt (és itt számít a szerver elérhetősége és sebessége is)
a gmail felület amúgy nagyon szép letisztult, fincsi. csak nekem hamarabb volt gmx-em minthogy gmail lett volna :o) -
Garfield #38 Alapvetően semmi, csak kíváncsi vagyok a többire is.
A Gmail-nél zseniálisan megoldották a reklámot, mert ugye az embernek mindig az kell, ami tilos, amihez nem férhet hozzá mindenki, amitől kicsit "kiválasztott"-nak érezheti magát. -
Garfield #37 Az interfész kit érdekel, a Gmail-t látatlanban veri a Mozilla Thunderbird. -
#36 Egyébként mi az oka annak, hogy így elhatárolódsz a gmailtől? (pusztán kíváncsiságból:) -
#35 k -
#34 Na kipróbáltam a GMX-et is.
Nagyon jónak tűnik, de én maradok a dzsíméjlnél.
Egyrészt a német nyelv, másrészt az interfész miatt. Ez utóbbi SZVSZ még mindig a gmailben a legjobb. A Conversation View-ért mindent elismerésem a gúgöl fejleszőinek! -
Garfield #33 A német nem gond.
Tetszik elsőre az 5 alias, mert nem lenne gond, ha egy postafiókba tudnám fogadni a haverok vicces mail-jeit, meg esetleg a hivatalos leveleket, csakhogy amíg az előbbihez megfelel valami idióta e-mail cím is, addig a hivatalos e-maileknél jó, ha a nevem van benne az e-mail címben, nem pedig valaki [email protected], mert az elég égő tud lenni. -
tehen_m #32 -
Garfield #31 Kraft Foods Deutschland -
#30 Én egy bécsi Sparban találtam lakóhelyet :DDDD -
tehen_m #29 gmail
-nem küld reklámot
-a spam külön spam könyvtárba megy ha megy.nekem :Hooray, no spam here!
-reisztrácio könnyű (ha van meghívó :D-de azt mindenki szivesen ad)
-online felületet többen is dicsérik(én is), nincs pop up,banner
-angol :)
(Egyedüli hátrány: beta) -
#28 Miért nem jó a Gmail?
Mind1, ha végképp mást akarsz és tudsz németül akkor 1értelműen gmx... -
#27 GMX
1 - pop3/imap/smtp van, működik, secure, és gyors.
2 - spamszűrő van, folyamatosan tanul, olyan 80-90%ot megfog a napi termésből (5 mailcímet gyűjt be nálam, kb 30-60 spam/nap, erről összesítőt küld naponta, és bármelyik visszaállítható ha kicsit túlbuzgó volt)
3 - reklámot kapsz emailban - kb heti 1et az aktuális ajánlataikkal, levél végére nem szúr be semmit (és gondolom a postacímre is küld, ezért kéri be regisztrációkor)
- az online felületen van jónéhány banner meg 1 popup is
4 - kedvelem, ha jól rémlik 5 emailcím járhat egy accounthoz, azok a közös 1G-s postaládába érkeznek, csak más-más to: fejléccel ami szűrhető. (személyes, hivatalos, stb...)
- az smtp-ben nincs méretkorlát
- regisztrálásnál egy valódi levélcímet kér osztrák/német/svájci területről, ez google-t használva könnyedén ugorható (én egy csokigyárban lakom :o) )
- rengeteg filter meg egyéb szabály
- az 1G felhasználható file-ok tárolására is, de nem simán elérhető szerte a netről (mármint mások számára, vagyis filecserélésre csak közös accounthasználattal nehézkesen...)
- németül van (nem zavaró számomra) -
tehen_m #26 gmail
1.igen (+egyéb beállítás)
2.gmailnél van (és nagyon jó,ingyenes!)
3.Nagy reklám:meghivásos -->mindenki beszél róla....
4.gmail nekem bejött.(walla,gmx-ről nem tok nyilatkozni) -
Garfield #25 Néhány infó kellene a gigabájtos postafiókokat kínáló cégekről.
Ahogy elnéztem, elég sokuk biztosítja a POP3-elérést, sőt, egyesek az SMTP-t is.
1. Az SMTP-elérés teljesértékű, vagyis az levelezőkliensben beállíthatom a levélküldéshez (akárhová is akarok levelet küldeni) és megy simán?
2. Spam-, esetleg vírusszűrés milyen? Mert ugye a gigabájtos postafióknak az a hátránya, hogy elég sokára telik meg és addig csak fogadja és fogadja ezeket a sz*rokat.
3. Mi a trükk az egészben? Mert gigabájtos fiókot kínálnak, de ez miért jó? Reklámokat kapok néha-néha, esetleg a levél aljára van beszúrva pár sor?
4. Kinek melyikről van tapasztalata?
a) Walla milyen? Mivel eddig csak adware-t telepíteni próbáló banner-eken láttam, így kissé bizalmatlan vagyok vele szemben?
b) GMX-nél miért kér lakcímet meg egyéb hasonló adatot?
Hirtelen ennyi. -
#24 hát pedig tényleg van! akkor én is küldök Neked egy mailt! ;) -
#23 ugy látszik freemail begyorsult ma :) -
#22 KÖSZ! -
Garfield #21 ???
Most küldtem magamnak egy másik címemre és sehol reklám.
A Mailbox végén viszont van egy (ön)reklám. -
#20 A VipMail nagyon jó, csak az a baj, hogy... A levelek végén van reklám! ;( -
Tomcat #19 nemtom, nekem mailbox megy napközben is elég jól. Amúgymeg ott van vipmail.hu az tényleg gyors. Csak kár hogy indulás óta basznak megcsinálni, hogy netscape alatt is működjön a címlistából való emailcím hozzáadás levélíráskor. Így mindig be kell írni a címet... :S -
#18 Én is emiatt a tetűség miatt váltottam másra, kibírhatatlan volt :(
A primposta csak 6MB, de legalább használható napközben is.
Harder
www.gyik.com -
Garfield #17 Ajánlom figyelmedbe:
http://vipmail.hu/miert.html?vip=2f73df791ef63537f422efc00bb5937d -
Garfield #15 Akinek SMTP-szerver kell, az csináljon magának, vagyis rakjon fel egy mail servert és meg van oldva a probléma.
Itt egy ingyenes:
http://www.postcastserver.com -
#14 primposta, mailbox, freemail, freeweb, ezek 100% hogy mennek többé kevésbé mind webes felületről, mind pedig mail kliens progiból.
Freemail - nagyon lassan kapod meg a leveleket :(
Freeweb - végül is nem rossz :)
primposta - gyors webes felület, de mostanában vacakol néha (szolgáltatás szünetel). Amúgy szvsz az egyik leghasználhatóbb még mindig.
Mailbox - webes felülete nagyon lassú napközben, sokszor nem volt elérhető az elmúlt időszakban. Kliensprogival gyors.
Harder
www.gyik.com -
#13 ezzel sem tudok küldeni :( -
#11 www.wap.hu! :)
Nincs korlátozás, örökre szól! -
#10 freemail levelekre nekem is legalább félnapot kell várni, enniy idő alatt már a posta is kihozza -
#9 freemail...háát nekem is az van mostanában nagyon szar..van hogy fél nap mire megérkezika levél..és nem csak nálam van egy csomo haveromnál.. pl haverommal leveleztünk ő wapos telorol én meg innen..de lényegtelen ..mind a ketten freemailel...hja,hát nem érkeztek meg a freemailek csak igensok idő mulva... -
rutilus #8 bejövő: postapop3.prim.hu; felhasználónév a teljes(!) email címed
kimenő meg a szolgáltatóé -
#7 smizéhez mail.axelero.hu vagy lehet hogy mail nem is kell! -
#6 mert ahhoz SMPT-szolgáltatást kell nyújtania a mailservernek. freemail korlátozottan vállalja de pl. ha freestart vagy mi a ráknál van accod akkor rendese tudsz küldeni is meg fogadni is. -
#5 Valaki tudja, hogy a prímpostánál ez hogyan működik? Axelerónál vagyok. -
#4 koszikoszi mukodik! -
#3 en kimenohoz is freemail.hu-t irtam
most probalom ugy ahogy te mondtad -
#2 nekem megy a fremail outlook alatt, bejövö levelekhez ezt ird: freemail.hu , kimenőkhöz pedig az internet szolgáltatod által megadott smtp server nevét, chellonál ez mail.chello.hu, a többinél nem tudom hogy van ez -
#1 Nekem nagyon sok freemail szolgaltatoval ugyanaz a gondom: Mas mail programmal, most pl Outlookkal akartam hasznalni, beirtam a servercimeket, a jelszot, stb, es a beerkezo leveleket fogadni tudom, de kuldeni nem tudok egyet sem, mert mindegyiknel a kiszolgalo visszautasitotta a cimzettet vagy ilyesmi. Az lenne a kerdesem, hogy melyik freemail a legjobb, es milyen beallitast ronthattam el?