120
Melyik szolgaltato a legjobb, ahol pop3 is van?
-
Lord Ice #120 Es, ennyi ido tavlatabol, meg vagy elegedve vele? :D -
ayvanda #119 Sziasztok!
Tudom, hogy régi a fórum, de a kérdésem ide passzol a leginkább.
Tudja valaki, hogy hogyan tudom véglegesen törölni a vizslamail/mir-es fiókomat? Már egy jóideje nem tudom használni, és a leveleimet sem kapom meg.
Köszi. Vanda -
#118 Én sem vagyok elájulva a Gmail-tól! Én nekem van oda regisztrációm, de nem jön be annyira! Én a VizslaMail-el megvagyok elégedve, végre megcsinálták, közel egy hétig xar volt, de ez volt az első akadás amióta használom, kb 1 éve! Már a MAILBOX is a VizslaMail rendszerét használja! -
#117 Ja én yahoo-t használok, mert primposta+freemail elavult, meg lassú -
#116 Engem nem igazán vonz a nagy tárhely, csak az a fontos, hogy gyorsan jöjjenek az e.mailek, mert olyan sok személyes levelem nem szokott jönni.a hírleveleket meg törölgetni szoktam.Ezért utáltam meg a gmailt, mert van a suliba egy gyerek, aki pattog, hogy a gmail olyan jó, mert növekszik a tárhely meg már 2,5 giga lesz nemsoká..stb. szoval nem tom mire jó ez a nagy tárhely, ha valami nagyobbat akarok átvinni pl kávézóból otthonra felpakolom az uw-s ftp-mre aztán csókolom. -
#115 VizslaMail most nagyon szarakodik! Nem kapom meg a leveleket, csak fél nap csúszással! Már lassan 1-1,5 hete ez van! -
NatasaI #114 gmaillel egy csomo helyre nem tudtam irni levelet, mert visszajott, hogy a feladot nem tudjak azonositani. Vizslamaillel ilyen meg sosem volt es hetente meg 1 spamet sem kapok es most amikor az msn meg a jahu meg minden levelezo megallt valami virustol, most is gyors volt. Szoval nekem nagyon bejott... raadasul KORLATLAN meretu levelet lehet vele kuldeni, amit a gmail nem tud. -
#113 1értelműen gmail. mióta használom heti 1-2 spamot kapok, hatalmas tárhely, pop stb tökéletesen műkködik, ráadásul rohadt gyors, pillanatok alatt megvannak a leveleim. Veri a mezőnyt. -
#112 Vizslamail! -
#111 Csak az a kérdés, hogy miben merül ki a béta jellege. Már van sg-s címem, lehet véglegesen áttérek rá. -
#110 sgmail, gmail - beta, beta de kit érdekel, ha jól működik? -
#109 A primposta végeleg beadta a kulcsot. Már a jelszót is csak elvétve fogadja el (van annak a sz*rnak egyáltalán karbantartása?). Kellene egy megbízható, türhető tárhelyű szolgáltatás. SGmailt lenne jó de az tudtom szerint még mindig béta. -
#108 Én már november 23.-án mondtam, hogy az Altavizsla nagyon jóó!! -
NatasaI #107 igy legyen otosom ;) ezexerint megbizhatok a madarak... most jott hirlevel:
"Mostantól korlátlan méretű állományok küldését is lehetővé teszi az Altavizsla."
N. -
#106 thx a lot -
#105 elküldtem -
#104 Valaki küldene nekem is egy meghívót Gmail-re pls. ([email protected]) -
NatasaI #103 jah, bocs... vizslamail.hu de ugyanaz... -
NatasaI #102 Altavizsla.hu-ra erdemes lesz odafigyelni... most is baromi jo szerintem, de hallottam valami pletykat, hogy valami korlatlan tarhelyre vagy mire keszulnek. Az durva lesz szerintem. -
#101 Esetleg mail cím, amire el lehet küldeni? -
#100 VizslaMail!! Nagyon jó szerintem, én ezt használom! -
J.a.b.b.a #99 Sziasztok!
Engem is érdekelne a Gmail.
Küldene valaki egy meghívót?
Köszi -
#98 Ezt valaki használja?
Nekem tetszik, magyar felületet és sok Skint be lehet állítani... Ajánlom mindenkinek! De viszont valamit nem értek, nem tudok beállítani! :D Aki használja ezt, az jelezze please! Köszi
MailNation - 1000 Giga
-
#97 Már kaptam! -
#96 U.i.: Ha valaki küldene egyet, akkor az szóljon és én megadom a címem priviben.
Köszi! -
#95 Sziasztok!
Ki szeretném próbálni ezt a GMail-t. Esetleg tudnátok nekem küldeni egy meghívót? Nagyon megköszönném.
Előre is köszi!
Árpád vezér -
#94 Köszi már kaptam! -
#93 kuldok meghivot? -
#92 freemail ? -
#91 Jó... Csak én is szeretném regelni magamat valahogy... :D -
Zsoldos #90 Minden gmail felhasznalo kap kb 50 meghivot nehany hettel a regisztracioja utan. Sot ha hasznalnak belole vissza is toltodik. Most 2.5 gb a tarhely, szerintem jobb mint a jahu. -
madrac #89 +1 pont a yahoo-ra.
Sosem volt gond vele pedig használom már pár éve.
Ingyenes magyar email szolgaltatások nagy kalap sz*rt nem érnek.... -
#88 áz, csetponthusoknak van:/ -
#87 Google Mailt ki szeretném próbálni... De ha jól tudom, akkor valami meghívó vagy mi kell?! Hogyan tudnék szerezni? -
#86 Olyan szolgáltatóról tudtok, amihez van SMTP hozzáférés? -
#85 Én még mindig azt mondom, hogy a legjobb magyar szolgáltató: http://www.easymail.hu! -
nyikasz #84 http://mail.yahoo.com
* 1 GB tárhely
* ha van másik pop3-as postafiókod, az abba érkezett leveleket le tudja tölteni, színkóddal jelöli
* Yahoo Messengerrel lehet chatelni
* meg egy csomó jópofa dolgot tud ami most nem jut eszembe -
#83 Van reklám a citrón, de a felhasználó ebből semmit se lát, csak aki kapja. -
#82 Gmail.
+ van egy vipmail címem regisztrálásokhoz :) -
#81 Hol reklámmentes? A levelek végén van reklám, én úgy tudom!