Legjobb ingyenes mail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy régi a fórum, de a kérdésem ide passzol a leginkább.
Tudja valaki, hogy hogyan tudom véglegesen törölni a vizslamail/mir-es fiókomat? Már egy jóideje nem tudom használni, és a leveleimet sem kapom meg. <#help>#help>
Köszi. Vanda
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Starcraft + Diablo III - esemve
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Mostantól korlátlan méretû állományok küldését is lehetõvé teszi az Altavizsla."
N.
Engem is érdekelne a Gmail.
Küldene valaki egy meghívót?
Köszi
Nekem tetszik, magyar felületet és sok Skint be lehet állítani... Ajánlom mindenkinek! De viszont valamit nem értek, nem tudok beállítani! :D Aki használja ezt, az jelezze please! Köszi
MailNation - 1000 Giga
Köszi!
Árpádvezér
Ki szeretném próbálni ezt a GMail-t. Esetleg tudnátok nekem küldeni egy meghívót? Nagyon megköszönném. <#puszi>#puszi><#worship>#worship>
Elõre is köszi!
Árpád vezér
Árpádvezér
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Sosem volt gond vele pedig használom már pár éve.
Ingyenes magyar email szolgaltatások nagy kalap sz*rt nem érnek....
Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipõcskémbõl? Kialudt a villany!
* 1 GB tárhely
* ha van másik pop3-as postafiókod, az abba érkezett leveleket le tudja tölteni, színkóddal jelöli
* Yahoo Messengerrel lehet chatelni
* meg egy csomó jópofa dolgot tud ami most nem jut eszembe
This is the beginning of the end.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.