Legjobb ingyenes mail

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Es, ennyi ido tavlatabol, meg vagy elegedve vele? :D

Sziasztok!

Tudom, hogy régi a fórum, de a kérdésem ide passzol a leginkább.
Tudja valaki, hogy hogyan tudom véglegesen törölni a vizslamail/mir-es fiókomat? Már egy jóideje nem tudom használni, és a leveleimet sem kapom meg. <#help>

Köszi. Vanda

KeKKSZike
Én sem vagyok elájulva a Gmail-tól! Én nekem van oda regisztrációm, de nem jön be annyira! Én a VizslaMail-el megvagyok elégedve, végre megcsinálták, közel egy hétig xar volt, de ez volt az elsõ akadás amióta használom, kb 1 éve! Már a MAILBOX is a VizslaMail rendszerét használja!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

vegicsek
Ja én yahoo-t használok, mert primposta+freemail elavult, meg lassú

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
Engem nem igazán vonz a nagy tárhely, csak az a fontos, hogy gyorsan jöjjenek az e.mailek, mert olyan sok személyes levelem nem szokott jönni.a hírleveleket meg törölgetni szoktam.Ezért utáltam meg a gmailt, mert van a suliba egy gyerek, aki pattog, hogy a gmail olyan jó, mert növekszik a tárhely meg már 2,5 giga lesz nemsoká..stb. szoval nem tom mire jó ez a nagy tárhely, ha valami nagyobbat akarok átvinni pl kávézóból otthonra felpakolom az uw-s ftp-mre aztán csókolom.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

KeKKSZike
VizslaMail most nagyon szarakodik! Nem kapom meg a leveleket, csak fél nap csúszással! Már lassan 1-1,5 hete ez van!

gmaillel egy csomo helyre nem tudtam irni levelet, mert visszajott, hogy a feladot nem tudjak azonositani. Vizslamaillel ilyen meg sosem volt es hetente meg 1 spamet sem kapok es most amikor az msn meg a jahu meg minden levelezo megallt valami virustol, most is gyors volt. Szoval nekem nagyon bejott... raadasul KORLATLAN meretu levelet lehet vele kuldeni, amit a gmail nem tud.
smv
1értelmûen gmail. mióta használom heti 1-2 spamot kapok, hatalmas tárhely, pop stb tökéletesen mûkködik, ráadásul rohadt gyors, pillanatok alatt megvannak a leveleim. Veri a mezõnyt.

Starcraft + Diablo III - esemve

KeKKSZike

Hmuda
Csak az a kérdés, hogy miben merül ki a béta jellege. Már van sg-s címem, lehet véglegesen áttérek rá.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Dzsini
sgmail, gmail - beta, beta de kit érdekel, ha jól mûködik?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hmuda
A primposta végeleg beadta a kulcsot. Már a jelszót is csak elvétve fogadja el (van annak a sz*rnak egyáltalán karbantartása?). Kellene egy megbízható, türhetõ tárhelyû szolgáltatás. SGmailt lenne jó de az tudtom szerint még mindig béta.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

KeKKSZike
Én már november 23.-án mondtam, hogy az Altavizsla nagyon jóó!!

igy legyen otosom ;) ezexerint megbizhatok a madarak... most jott hirlevel:

"Mostantól korlátlan méretû állományok küldését is lehetõvé teszi az Altavizsla."

N.
B@dsector
thx a lot <#vigyor1><#worship>
hzsolt
elküldtem

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

B@dsector
Valaki küldene nekem is egy meghívót Gmail-re pls. ([email protected])
jah, bocs... vizslamail.hu de ugyanaz...
Altavizsla.hu-ra erdemes lesz odafigyelni... most is baromi jo szerintem, de hallottam valami pletykat, hogy valami korlatlan tarhelyre vagy mire keszulnek. Az durva lesz szerintem.
hzsolt
Esetleg mail cím, amire el lehet küldeni?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

KeKKSZike

Sziasztok!
Engem is érdekelne a Gmail.
Küldene valaki egy meghívót?

Köszi
KeKKSZike
Ezt valaki használja?
Nekem tetszik, magyar felületet és sok Skint be lehet állítani... Ajánlom mindenkinek! De viszont valamit nem értek, nem tudok beállítani! :D Aki használja ezt, az jelezze please! Köszi
MailNation - 1000 Giga

arpad vezer
Már kaptam!

Árpádvezér

arpad vezer
U.i.: Ha valaki küldene egyet, akkor az szóljon és én megadom a címem priviben.

Köszi!

Árpádvezér

arpad vezer
Sziasztok!

Ki szeretném próbálni ezt a GMail-t. Esetleg tudnátok nekem küldeni egy meghívót? Nagyon megköszönném. <#puszi><#worship>

Elõre is köszi!

Árpád vezér

Árpádvezér

KeKKSZike
Köszi már kaptam!

jointeer
kuldok meghivot?

köcsög

LittleL
freemail ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

KeKKSZike
Jó... Csak én is szeretném regelni magamat valahogy... :D

Minden gmail felhasznalo kap kb 50 meghivot nehany hettel a regisztracioja utan. Sot ha hasznalnak belole vissza is toltodik. Most 2.5 gb a tarhely, szerintem jobb mint a jahu.
+1 pont a yahoo-ra.
Sosem volt gond vele pedig használom már pár éve.
Ingyenes magyar email szolgaltatások nagy kalap sz*rt nem érnek....
jointeer
áz, csetponthusoknak van:/

köcsög

KeKKSZike
Google Mailt ki szeretném próbálni... De ha jól tudom, akkor valami meghívó vagy mi kell?! Hogyan tudnék szerezni?

admi
Olyan szolgáltatóról tudtok, amihez van SMTP hozzáférés?

Ki evett a nadrágomból? Ki ivott a cipõcskémbõl? Kialudt a villany!

KeKKSZike
Én még mindig azt mondom, hogy a legjobb magyar szolgáltató: http://www.easymail.hu!

http://mail.yahoo.com
* 1 GB tárhely
* ha van másik pop3-as postafiókod, az abba érkezett leveleket le tudja tölteni, színkóddal jelöli
* Yahoo Messengerrel lehet chatelni
* meg egy csomó jópofa dolgot tud ami most nem jut eszembe
sokoo
Van reklám a citrón, de a felhasználó ebbõl semmit se lát, csak aki kapja.

This is the beginning of the end.

GregSB
Gmail.

+ van egy vipmail címem regisztrálásokhoz :)

KeKKSZike
Hol reklámmentes? A levelek végén van reklám, én úgy tudom!

Blufox
www.citromail ez a tuti,legalábbis nekem tök jól bevált.Gyors ,reklámmentes.

sokoo
A cím max a magyaroknak vicces, a külföldiek nem tudják mijaz' :)

KeKKSZike
A címre értettem... Meg a design is! :) Nekem az a bajom vele...

sokoo
az igaz, de engem a funkciok erdekelnek. es mivel POP3 levelezovel hasznalom, majdnem tokmindegy hogy nez ki. vagy a cimre ertetted h gyerekes?

KeKKSZike
Nekem egy kicsit "gyerekes"!

sokoo
en citromail.hu-t hasznalok, semmi bajom vele. mindig gyors, azt hiszem egy kicsit reklamozza magat a level aljan. ennyi.

KeKKSZike
Easymail.hu

KeKKSZike
De hát ezt hogy mondjam meg annak, aki esetleg olyan levelet akar nekem küldeni? :O Szóval érted...

Dzsini
html levelet nézegessen aki... nek arra van igénye :) én a plain text híve vagyok

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

KeKKSZike
Tehát nem kaptam semmit se, csak hogy és csatolt file-ba valamit! Átküldtem máshova, FREEMAILra és csípõbõl megjelenítette a levelet! De a Freemail meg egy kalap kakí! :D

Oldal 1 / 3Következő →