Gályvölgyi --> bárgyú lett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
a heti hetesben ott persze jófejek bár havas nélkül az a mûsor se az igazi olyan mint a bumeráng bochkor nélkül <#szomoru2>#szomoru2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
kicsit Monty Python-ra emlékeztetett
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Szerintem erre azért kértek engedélyt.
Wagner a Wagner és Vatta nevû társulatban volt régen, csak aztán kivált, egyébként annak a társulatnak is egyik fõtámogatója a Kretén...
érdekes egybeesések :)
http://humor.wagneresvatta.hu/
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
a kreténben is vannak nyilván nem saját poénok - és az rtl-en is vannak olyan írók, akik a kreténbe írtak anno.
nem tudom, hogy erre engedélyt kapnak-e a szerzõtõl, vagy csak úgy önkényesen viszik mûsorra...
jó volt bár 2 poént loptak egy régi kreténbõl!
az ecsetes jelfelfestõset,és a vár ostromot!
meg haver sincsen aki leszedné :(
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
de egy kis trükkel le lehet szedni az rtl honlapjáról is (onnan szedték le, úgy került át torrentre :))
thx
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
akarsz a balatonba egy hétig arcal úszni?:
Gyúrunk vazze? <#hehe>#hehe>
ha igen felakná valahova thx
gálvölgyit nemláttam szinpadon mit mûvel de szerintem itt az rtl kötelezi szegényt
a folytatásra nem õ dönt
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Ramadamammy rapidrandi
jólvan, én már fél éve nem nézek ezért Gálvölgyit, de látom, akkor nem sokmindenrõl maradok le :)
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
akinek nem tetszik Galvolgyi, boven van mas szinvonalas musor a retekklubbon nezze azt. (Gyozike, Monika, Baratok Kozt, stb)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ja, erre meg reagálni akartam... én pl. tisztában vagyok, és éppen a paródiákat hiányolom a Gálvölgyi Showkból, mert amiket láttam, azok nem azok.
Megj: az uccsó 2-3-mat nem láttam, lehet, fergeteges paródiák voltak benne, de nem úgy olvastam lentebb.
A legnagyobb az volt, amikor a Szólás szabadságát parodizálta, abban egy poén sem volt, ráadásul nem is a Fridit parodizálta.
Lehet, ez volt a vicc benne? :)
Amúgy meg parodizáljon akkor jó mûsorokat, ha bárgyut nem tud. Mondjuk pont a Szólás szabadságára ezt nem mondanám.
Azt veszem észre, lassan már az a mûsorban a paródia, ha káromkodnak.
Oké, ott van Gesztesi Károllyal a "vazze"-s jelenet, de majd minden jelenetben van valami káromkodás.
A legdurvább ennél már az, amikor a Fábry showban a Szõke Bandi meg a haverja elõad néha egy-egy számot, és az a poén, hogy üvöltöznek egymással... ádeszar.
Pedig csípem mind a 2 csávót külön, de így együtt nem viccesek.
Csípem nagyon Gálvölgyit is, de a showja mostanság kalap szar.
Na ez az én véleményem, nem a köz-é, mert akkor nem lenne már mûsoron.
Nekem tetszett régen is és most is. Nem ugyanaz, de tetszik, amúgy meg BÁRGYÚ MÛSOROKAT CSAK BÁRGYÚ MÓDON LEHET PARODIZÁLNI. És asszem itt a pont! Egy hatalmas taps jár nekem<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Mission Impossible 2010: PRO Class
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az utóbbi 1-2 évben fokozatosan leromlott a Gálvölgyi Show minõsége, szar poénok, nem is tudom élvezni.
Az utóbbi 3 részt már meg sem néztem.
Szerintem le kéne váltani a csapatot, mert tudvalevõ, hogy egy csapat hozza össze a mûsort, nem a Gálvölgyi írja a jeleneteket, szövegeket.
Gálvölgyi a Heti Hetesben, és a színházban még hozza a formáját, azért gondolom azt, hogy a mûsorszerkesztõkkel van a gond. Igazából nem tudom, hogy ezt fentebb miért nem látják??
no mindegy.
Ird le nekem szerinten ebbe a koloszalis baromsagba mi volt a jopofa.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"