Gályvölgyi --> bárgyú lett

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Áttvirrasztva is szép vagyok

Itt még igazán vicces volt a show!
desigo
Nem is bárgyúúúúúúúúúúúú
B0B0
Azért lett bárgyú, mert régen évente volt 1-2 mûsora, most meg havonta kell a poénokat gyártania, ráadásul nem is egyedül, és ilyen gyakran nem lehet olyan színvonalas mûsort csinálni mint amilyen régen volt

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

schrank
na ja az még jó gálvölgyi volt ezt szart amit az rtl-en GV show címmel vetítenek sosem néztem mert igencsak gagyika már a promóból is <#levele>
a heti hetesben ott persze jófejek bár havas nélkül az a mûsor se az igazi olyan mint a bumeráng bochkor nélkül <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Aramir
De csak egy kicsit :D

nxfn
Gálvölgyi mindig bárgyú volt, nincs mirõl vitatkozni. -.-

Törölt felhasználó
Mtv-s Gálvölgyi show-kat honnan lehetne beszerezni?
Mike
a múltkori várostromos jelenet jó volt

kicsit Monty Python-ra emlékeztetett

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Wagner B. György (ha jól tudom, ez a pontos neve) írásait "játszák el" a Gálvölgyi Showkban általában.
Szerintem erre azért kértek engedélyt.

Wagner a Wagner és Vatta nevû társulatban volt régen, csak aztán kivált, egyébként annak a társulatnak is egyik fõtámogatója a Kretén...
érdekes egybeesések :)

http://humor.wagneresvatta.hu/
bigfoot
az amikor a jeleket festették a fára!
a másik meg az a váras volt!

Rafaelo
volt egy váras jelenet az egész vicces volt

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

mik voltak? leírná valaki? (nem szoktam nézni, kíváncsi vagyok)

a kreténben is vannak nyilván nem saját poénok - és az rtl-en is vannak olyan írók, akik a kreténbe írtak anno.
Jaja, a Kreténbõl nyúlják le az írásokat...
nem tudom, hogy erre engedélyt kapnak-e a szerzõtõl, vagy csak úgy önkényesen viszik mûsorra...
zaki
naon lol volt. legjobb a gyúrunk vazze?<#hehe><#worship>

bigfoot
láttátok csütörtökön?
jó volt bár 2 poént loptak egy régi kreténbõl!
az ecsetes jelfelfestõset,és a vár ostromot!

Gabesz amd64
csak az a baj,hogy ezt a torrentet nem vágom,hogyan van
meg haver sincsen aki leszedné :(

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

a magyar torrentoldalak regesek, szal mondjuk szerezz valaki ismerõstõl meghívót (a végtelenen fent van).
de egy kis trükkel le lehet szedni az rtl honlapjáról is (onnan szedték le, úgy került át torrentre :))
Gabesz amd64
pontosabban? van linked,hogy egybõl tudjam tölteni?
thx

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Az egyik torrentoldfalon már fent van (wmv formátum), meg lesz belõle rendes tvrip is, mint mindig, gondolom...
Gabesz amd64
senkinek nincs meg a múltkori adás? :(

jointeer
mer komcsi?

köcsög

Gabesz amd64
Waze Te nem is Waze vagy

akarsz a balatonba egy hétig arcal úszni?:

sweech
a tegnapi télleg jó volt fõleg azok a beszólások mint pl: szétkenleg mint esõ a libaszart vagy valami hasonló

mégegyszer vazze ? :D

Gabesz amd64
jó volt és meg akarom nézni mégegyszer

Húúú, a tegnai rész tényleg jó lenne ripben.

Gyúrunk vazze? <#hehe>
Gabesz amd64
megvan valakinek a tegnapi Gálvölgyi show?
ha igen felakná valahova thx

Rafaelo
gyõzike leveri nézettségben szerintem a gálvölgyit gondolom én

gálvölgyit nemláttam szinpadon mit mûvel de szerintem itt az rtl kötelezi szegényt
a folytatásra nem õ dönt

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

A Cool túrát választottam...

Ramadamammy rapidrandi

a gyúrunkvazetól már a falat kaparom, a húszéves viccektõl meg sugárban tudok hányni.

maozedong
sokáig én se bírtam. szegény gálvölgyi a média áldozata lett :(

Resurrection!

Ramore
én a bemutatóban sem láttam nagy durranást, az elsõ 5 perc után elkapcsoltam.....
maozedong
ritka szar.
a nagyobb durranásokat is szokásosan a bemutatóban lelõtték..

Resurrection!

a mai is szar volt?
jólvan, én már fél éve nem nézek ezért Gálvölgyit, de látom, akkor nem sokmindenrõl maradok le :)
Gorvik
Emberek, hogy milyen szar lett a mûsora. Mi a tökömért süti el ugyanazokat a poénokat minden mûsorában???

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Ayumi
ehm, én szeretem a gálvölgyit, de a tegnapelõtti show...<#gonosz3><#zavart2>

(Gy)õzikén is többet lehet nevetni, mint bármely Gálvölgyi són, kiváncsi vagyok mit alakítanak majd Miamiban! <#idiota><#nyes>

Sephi
A Rtl-en mondtam hogy az egyetlen musorok amiket nezek azok a talan a hirek , a milliomos es a kesz atveres oszt kisz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike at home
pl. kv jopofa volt

akinek nem tetszik Galvolgyi, boven van mas szinvonalas musor a retekklubbon nezze azt. (Gyozike, Monika, Baratok Kozt, stb)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tisztában vagytok ti a paródia jelentésével?

Ja, erre meg reagálni akartam... én pl. tisztában vagyok, és éppen a paródiákat hiányolom a Gálvölgyi Showkból, mert amiket láttam, azok nem azok.
Megj: az uccsó 2-3-mat nem láttam, lehet, fergeteges paródiák voltak benne, de nem úgy olvastam lentebb.
Az elmúlt fél év Gálvölgyi paródiái rendre szarok voltak.
A legnagyobb az volt, amikor a Szólás szabadságát parodizálta, abban egy poén sem volt, ráadásul nem is a Fridit parodizálta.
Lehet, ez volt a vicc benne? :)

Amúgy meg parodizáljon akkor jó mûsorokat, ha bárgyut nem tud. Mondjuk pont a Szólás szabadságára ezt nem mondanám.
Azt veszem észre, lassan már az a mûsorban a paródia, ha káromkodnak.
Oké, ott van Gesztesi Károllyal a "vazze"-s jelenet, de majd minden jelenetben van valami káromkodás.

A legdurvább ennél már az, amikor a Fábry showban a Szõke Bandi meg a haverja elõad néha egy-egy számot, és az a poén, hogy üvöltöznek egymással... ádeszar.
Pedig csípem mind a 2 csávót külön, de így együtt nem viccesek.
Csípem nagyon Gálvölgyit is, de a showja mostanság kalap szar.
Na ez az én véleményem, nem a köz-é, mert akkor nem lenne már mûsoron.
Waterhorse
Tisztában vagytok ti a paródia jelentésével?
Nekem tetszett régen is és most is. Nem ugyanaz, de tetszik, amúgy meg BÁRGYÚ MÛSOROKAT CSAK BÁRGYÚ MÓDON LEHET PARODIZÁLNI. És asszem itt a pont! Egy hatalmas taps jár nekem<#taps><#taps><#taps><#taps>

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Aramir
A végén a böfögés és a "ez szívbõl jött wazze" beszólás jó volt :D

petesilver
Hát igen. Valóban abban rejlik a hiba, hogy régen ugye Gálvölgyi csak parodizált a TV-ben, és azok nagyon jók voltak. Mostmeg eljátsza a szerepeket a neki írt jelenetekben. Ez azért nagy különbség. Anno az elején még jópár humorista szerepelt a mûsorában mellette, és az sokáig azért jók voltak többnyire. Mostanra maradtak mellette a színészek, valakik írnak jeleneteket, és mellette már kínjukban mindent beleraktak: énekléstõl kezdve a régi klasszikusokig mindent. Alapvetõ gond itt szerintem, hogy Gálvölgyi színész és parodista igazából, és nem humorista.

Mission Impossible 2010: PRO Class

szerintem is egy hamuban sült faszság volt az egész mûsor!! <#zavart2><#levele>

Tatyla
a tegnapi show=kalap fosószilva...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Örülök, hogy ti is észrevettétek, és nem csak én gondolom így.
Az utóbbi 1-2 évben fokozatosan leromlott a Gálvölgyi Show minõsége, szar poénok, nem is tudom élvezni.
Az utóbbi 3 részt már meg sem néztem.
Szerintem le kéne váltani a csapatot, mert tudvalevõ, hogy egy csapat hozza össze a mûsort, nem a Gálvölgyi írja a jeleneteket, szövegeket.
Gálvölgyi a Heti Hetesben, és a színházban még hozza a formáját, azért gondolom azt, hogy a mûsorszerkesztõkkel van a gond. Igazából nem tudom, hogy ezt fentebb miért nem látják??
no mindegy.
Sephi
Jopofa? A Sult viz elkeszitese szerinted jopofa? Azok a bargyu ER poenok jopofak? A Hogyan igyunk kave jopofa? Megis mi volt benne jopofa? Nekem jott hogy orditsak nem hogy nevessek.

Ird le nekem szerinten ebbe a koloszalis baromsagba mi volt a jopofa.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Koppernikusz
pont ugyan ezt írtad az #59 hsz edben..

[ helikopter ]

Oldal 1 / 4Következő →