Gályvölgyi --> bárgyú lett

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
azon is, hogy mindeki mindent csak fikázni tud, meg mindenen felháborodni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szerintem meg jópofa volt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sephi
Neztetek ma? En mar el sem hiszem amit latok. Baszak meg hogy ilyet mernek a Tv-re engedni Galvolgyi meg szegyelje el magat hogy ezt muveli. Mintha debil lenne.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ramore
Sajnos eladta magát az ördögnek (rtlklub). Azóta nem õ készíti a show-kat, csak eljátsza az rtl-es humorszerzõk hülyeségeit. Ráadásul körülvették amolyan NB3-as "színmûvészek", akiktõl feláll a szõr a hátamon.
Tatyla
Megnéztem a Rep Revü Rómeót! hát abban Gálvölgyi a leggagyibb!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ZsZso
Volt szerencsém végignézni egy beszélgetõs mûsort (talána Fókusz keretein belül) Gávölgyivel. Sajna Marsi Anikó volt a kérdezõ fél, így nem annyira tuttam átélni a dolgot, de ... nekem az jött le, hogy G. egy tiszteletreméltó ember. Van tartása (ami manapság kevés embernek van 😞 ), és szerintem nem beképzelt.

Amúgy figyeld meg Magyarországot ! Körülnézel, mindenki álszent. Ha vki vmi jót mond el magáról (ami igaz is), akkor (a környezet miatt) beképzeltnek tûnik. Ezen asszem érdemes elgondolkodni. Persze ezt én látom így ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ja ... tiszta szar lett az egész. Már csak a név nagy, és azért nézem meg a mûsort. De emléxem régen újévkor mindig fetrengtem a röhögéstõl, és alig vártam a Gávölgyi Showt, aztán most meg már az nagy, ha egyszer elmosolyodom. Tisztán látszódik, hogy kínlódásból jön az anyag. Havonta egyszer meg kell, hogy jelenjen a mûsor, aztán valamivel feltöltik. Én a Gávölgyi helyében abbahagynám ebbe a formában, és félévente, évente jelentkeznek. ZSé nincs benne annyi az tény, de legalább a Gálvölgyi Show a régi megszokott formáját hozhatná.

Szvsz a Banánhéj mostanában a leghumorosabb mûsor, és asszem a srácok is csak azért tudnak ilyen profi mûsort csinálni, mert volt pár évük, amikor csak halmozódott a fejükben a sok jó 5let. Ezeket most "kieresztik" 😉. Gálvölgyinek ennyi idõ alatt nincs mit ...

Be kell látni ... ami nem megy, nem kell erölktetni ... Hajósnak se mûködött a heti 4 (vagy mennyi) alkalom. Jó a srác, szóval remélem megjelenik még, csak majd akkor találják el, hogy milyen sûrûn jelentkezzen ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

nemcsakfeel
És azóta is csak gyengül..
inkább csak évente jelentkezne mûsorral, de akkor egy vidám mosolyt csalhatna az arcomra.. így csak szánalmat.

*hihi ** *

Taranov
Én csak azon nevettem, mikor felemelte a táblát, hogy Gálvölgyi Show
RTL Klub

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Munch
Hát én kurva sokat röhögtem az utolsó adáson 😄DDD
Bár igaz, hogy a régebbiek (pl.: Jóóóó Reggelt Vietnám) sokkal jobb volt...

Taranov
Hát a heti hetesben õ a legrosszabb, szinte, néha a heti hetes alatt "megutálom", aztán mikor a gálvölgyi showban szerepel már nem tudok nevetni rajta.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
de inkább mondjuk úgy, adott egy régi, már nem használatos gázkamra, és az van villa helyett. Sokkal izgibb 😊)

Taranov
jó lenne😊

Balo
valóságshow tipp: adott egy villa, a kert aláaknázva, minden héten eldöntik, ki próbál meg átmenni a kerten, akinek sikerül, azé a lóvé

látom magam elõtt a nézettségi adatokat... 😄DD

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Taranov
jaja, csakis 😊)

PResident Evil
rám? 😊

Davidus
Akkor éheznek tök mindegy értsd rá😊

V9ykn8_TZL0

Taranov
mi?? mi nem éhezünk 😊)

Davidus
Nem szavaztam ám😊 Annyira hülye azért nem vagyok😊 Szal az én pénzemre hiába éheztek😊

V9ykn8_TZL0

Taranov
ümm. És kinek drukkoltál? Mert én az elmûnek, hogy áramszünet legyen és kikapcsoljanak a kamerák a bigbratyi házban. Aztán meg a hónak, hogy örökre maga alá temesse a pénzéhes idiótákat 😊)

Davidus
Én a BigBrothert is néztem😊

V9ykn8_TZL0

Ramore
Egyszerû emberek mindíg is voltak és lesznek is, itt vagy pl te! 😊 Azt írtad, hogy tudod mi a különbség a régi és az új Gálvölgyi showk között, tehát te is nézted, így belestél a saját kategórizálásodba. LOL
Taranov
jaja 😊)

Balo
reménykedünk.... 😊

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Taranov
én nem, de ha vki igen, én is elkérném

Balo
valaki nem digizte a tegnapi Gálvölgyi Show-t

Taranov
1980-ban is megvoltak ezek az egyszerû emberek, vagy csak a szüleik 😊)

Davidus
És régen ezeket parodizálta a Gálvölgyi? Én nem láttam mobiltelefont meg BigBrothert 1980-ban😊 Bocs lehet hogy azért nem értem mert én is egyszerü ember vagyok😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
összeesküvés elmélet

V9ykn8_TZL0

Taranov
az egyszerû emberek azok akik a valóvilágban szerepelnek és szavaznak, az egyszerû emberek azok akik kimennek nyalni a buzi bigbrother mûsorvezetéjének a Hungexpora, az egyszerû emberek azok akik kinevettetik magukat az okosabb emberekkel a tv elõtt, azért, hogy 1:12 esélyük legyen 20 milliót nyerni, az egyszerû emberek azok, akik a mobiltelefonjukkal keménykednek.

Taranov
volt egy paródiája a közelmúltban, amiben már nem az egyszerû, primitív embereket parodizálta, hanem egy középkori falu lakosait. És így azt gondolják az egyszerû emberek, hogy õk okosak, csak a középkoriak voltak balgák. Meg ugye a valóvilág alapból az egyszerû, primitív embereket célozza meg, akik szavaznak rendesen 160 Ft-ért. és a Gálvölgyi nem csúfolhatja ki õket.

Davidus
A Pistabácsi borvirágos arccal meg a fradidrukker hazafelé a meccsröl😊 Régen kb ilyen arcokat parodizált a Gálvölgyi. Szal ha régen az egyszerü e,bereket parodizálta akkor ilyenek az egyszerü emberek.

V9ykn8_TZL0

I.C.ram
Szerintem nem vágod mit jelent az egyszerû ember 😊
Davidus
"középkori falut meg minden ilyesmit parodizál, mert ekkor az egyszerû emberek azt hiszik, hogy a régi emberek hülyék voltak, de õk okosak."

Mi a fasz van?😊

V9ykn8_TZL0

Taranov
én sem láttam, a Poirot-t néztem a Hálózat TV-n, az legalább egy színvonalas mûsor.

Davidus
"Régen a Gálvölgyi pont az egyszerû embereket parodizálta ki."

Akkor miért van az hogy jobban tetszett az "egyszerü" embereknek a régi Gálvölgyi mint a mostani?

V9ykn8_TZL0

Ramore
Én már nem bírom megnézni, az utolsó 4-5 "show-t" nem néztem meg.
Gladiator
ja, mostani szar, de teganpi amikort kijött a süsü, azon behaltam:-D meg a legkisebb hüjekirály neve:-D

Ramore
Gálvölgyi régebbi humora színvonalas volt, a jelenlegi pedig csapnivalóan sz@r!
Taranov
igen, mostmár a teljesen lapos poénok vannak, középkori falut meg minden ilyesmit parodizál, mert ekkor az egyszerû emberek azt hiszik, hogy a régi emberek hülyék voltak, de õk okosak.
Egyébként a Fábryt sem szeretik annyira, mióta a valóságshowt és az egyszerû mobiltelefonos csávókat parodizálja, meg az ik-es igéket nem használó, helyesen beszélni nem tudó embereket parodizálja. Mondjuk õ nem is a primitív embereknek játssza magát, neki vannak színvonalas poénjai is.

I.C.ram
Nem. Az egyszerû embernek primitív bárgyú poénok kellenek, amik nem saját magukat parodizálják kis. Régen a Gálvölgyi pont az egyszerû embereket parodizálta ki.
Davidus
Az elsö magyar ürhajosnõt a szádra ne vedd😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Fordítva😊 Egy "egyszerû" embernek sokkal jobban bejön a régi Gálvölgyi humora mint a mostani.

V9ykn8_TZL0

Taranov
igazad lehet.

I.C.ram
Kereskedelmi TVk fõleg az egyszerû embereket célozzák meg, nekik ez kell.
Ramore
Fehér Anett úgy sz@r, ahogy van! Gálvölgyi show-t meg az rtl tette pocsékká!
Aramir
Jaja, ezért írtam, hogy ez már nem az õ stílusa.
Sajnos gondolom ezeknél a csatornáknál már az van, amit õk akarnak. Mûvészi szabadság egyenlõ a nullával. Valamelyik este véletlenül a Anetka mûsorára kapcsolta, akit kinem állhatok, de pont a betelefonálokkal beszélgetett. Õ is megmondta, hogy megkeresték már a nagyobb kereskedelmi csatornák, de olyan szerzõdése lett volna, ami elveszi a szabadságát a munkájában, ezért nem fogadta el, pedig azt mondta csábító ajánlat volt. Gondolom az anyagiakra gondolhatott...
Talán azért szarok az Anetka mûsorok, mert túl nagy szabadságot kapott

Ramore
Azt nem hinném, hogy Gálvölgyi humora megváltozott volna az évek folyamán! A poénok írója változhatott meg, sajnos a mûsor kárára.
Taranov
igazad lehet, mindkét fõ kereskedelmi adó hulladék, a legyen ön is milliomoson kívül nézhetetlen. reggel szappanoperák, este valóságshowk, késõbb reklám, és élvezhetetlen thrilerek, nomeg délben unintelligenseknek játék.
Az mtv is sokat romlott, de ott leglább vannak jó mûsorok is. de a Frei is jó volt az mtv-n, a tv2-n már nem túl jó, a Gálvölgyi csak az mtv-n volt élvezhetõ, és most a Friderikusz is sokkal jobb lett, mióta visszament a közszolgálati tv-hez.

Aramir
Hát igen, ez már valóban nem az õ stílusa.
Emlékszem régen alig vártuk a Gálvölgyi Showkat mert akkor még tudtam rajta hangossan nevetni. Ezen a mostanin maximum csak mosojgok, esetleg néha kacagok egy halkat a jobb poénokon.
Nekem teccik ez az irónikus fanyar humor is, ami mostanában van a Gálvölgyi Showkban, de össze sem lehet hasonlítani a régi humorával. Talán az lehet szerintem a baj, hogy a régi Gálvölgyi mûsorokban a képi poénok is szerepeltek (Zenebutik meg Vágó kvízmûsor rulez!), ebben a mostaniban meg inkább a szövegen van a hangsúly.