142
shadowbane
  • Bakutyin
    A grafika nekem is mindegy lenne...
    Mi miatt megtetszett az a rengeteg faj, meg az ilyen újdonságok mint pl. az a maárember, avgy minotaurusz vagy ilyenek:)
    +sok kaszt,..nekem ezek a fontosak.
    Viszont ilyen lehúzást ritán produkál egy játék...szóval nemtudom.

A másik probléma hogy auzt íja ki hogy a gépem nem éri el a minimum configot se...
    persze ez nem igaz, de lényeg hogy pachel aztán meg kilép...

Valakinek hasonló próblémája volt esetleg?
  • steweee
    hát tényleg szörnyű. a graf még elmenne, bár tegyük hozzá ilyen szempontból nincsenek extra igényeim. ellenben a karaktergenerálás után az első helyszín ahová kirak tök üres, nincs senki és semmi a többi játékoson kívül, akivel társalogni lehetne vagy küldiket adna, és az ice/frost pókok amik két méternél nagyobb átmérőjűek a gyakorlószörnyek két ütésből kifekszenek. bár gondolom csak egyes szintűek és azért :)))

de a legborzasztóbb a kameramozgás és a menükezelés. az megbocsáthatatlanul gagyi, pedig mennyit szenvedtem hgoy tudjak vele játszani, free trial account kreálási kísérletek, cd serial keresgélés órákig, emil küldése ubinak. stb.

szal senkinek nem ajánlom figyelmébe, ha csak nem megszállott és ingyenes játékot keres. mindenesetre meglepő hogy még pár héttel ezelőtt is 12.000 ft volt a bolti ára + előfizetés
  • Hmuda
    Megnéztem. Ez annyira rossz, hogy még az "annyira rossz hogy már jó" jelző is értelmét veszti. Még ingyen se játszanám, nemhogy fizetősként.
  • Lord Zax
    Silkroad Online -- sztem az egyik legjobb.
    Muu online
    Dark Eden
    Knight Online

Stb.
    Itt egy magyar gyüjtö oldal cime, itt van pár még összegyüjtve: http://mmocentral.tx.hu/
  • steweee
    mondasz még ingyenes játékokat? azokat is kipróbálnám szivesen, de nehogy a tibiát említsd ! :)
  • Lord Zax
    Üdv!

Na leszedtem mert kiváncsivá tettél... Kiprobáltam ésss..
    Énnél gagyibb rondább játékot nemsokat láttam még életemben. Értem már miért halott ez a topic, és miért lett ingyens a játék.
    Grafika talán a diablo 1 et ha eléri. Mellékesen a képfrissitést nem tudtam állitani igy alapbol 1024*768-ban -1hz !! en futott a játék. Következönek meg valami irdatlan nagy hz-t irt ki. A rendszere is iszonyatos, semmi ujdonság. talán a 90-es évek közepén jonak mondtam volna...
    Na mindegy elindult, de kár volt, nem értem hogy játszhatnak ilyennel emberek, és hogy fizethet valaki ezért. Van soksok ingyenes mmo ami ezerszer jobb ennél.
    Na mind1 1 probát megért meg fél ora várakozást a sorban hogy leszedhessem, amugy nemtom mi foglal benne ennyi helyet el.

De aztán lehet másnak még bejön, akinek tetszett a dio 1 pl. :)
  • Kiado
    In addition, those who wish to try out Shadowbane for the first time will also be able to. All you have to do is create a new ubi.com account and then click on Add a Subscription, and you will have free access to the lands of Aerynth! This is not a Free-Trial subscription and it will not run out in 15-days. This is completely free!

If you are looking for a place to download the Shadowbane client, you can get it from FilePlanet by clicking here for the PC version, and here for the Mac version! While these version are labeled for the "Free Trial", they are full versions of the game client and any active accounts can be used to play using them.

Ez rögtön a honlapon van kiírva :)
    Holnap próbálom szerintem ki én is.
  • steweee
    hát bazz, vagy két hete telepítettem fel azzal a céllal, hogy na most végre kreálok egy működő free trialos accountot, ami eddig sosem sikerült, illetve nem működött. vagy két órát csak peccselgette magát, aztán egy hét után feladtam és töröltem az egészet. és most tessék !

légyszi adj már útmutatót hogy mit is kell pontosan csinálni hogy ki tudjam próbálni.a warezról letölthető iso-ja megvan, de az 2004-végi, úgyhogy sokat kell rá peccselni. de nem is azzal van a gond hanem a loginnal. tudsz accountot adni nekem hozzá?
  • [Jakuza]
    Lehet oromkodni sracok.

HW:
    "Ingyenes lett az Ubisoft Shadowbane MMORPG-je a mai bejelentés szerint. A jelek szerint a francia kiadó is azt a módszert választotta a World of Warcraft úthenger kikerülésére, amit még másik cég is, ingyenessé teszik a játékukat. A Shadowbane mindig is a rétegjátékok közé számított, fénykorában, 2003 végén 50 000 aktív, fizető felhasználója volt. A jelenlegi userszám valahol 10 000 körül járhat."

Hivatalos oldal
  • abonyitomz
    Kegyetlenül jól megvan csinálva a setupja!
  • abonyitomz
    kipróbálom a gemet
  • steweee
    utolsó próbálkozásom. nem játszik vele senki? van európai szerver? mert az amerikai úgyis használhatatlan itthonról

ha nincs válasz törlöm
  • steweee
    senki nem játszik vele?
  • steweee
    nem igazán értem hogy minek teszik fel a senecára ha csak előfizetéssel lehet játszani. letöltöm, felpeccselem neten keresztül volt vagy egy óra, aztán nem tudok vele játszani. vagy vannak free serverek is?
  • leskin
    Nah latom senki...:(
    Pedig egesz jo ez a gamma...
    Van 7 napos trial is kiprobalasra, raadasul most itthon is kaphato kiaggel egyutt 12.9 rugo. Cora-ban lattam. En beruhazom ra, messze a legjobb mmorpg amit eddig lattam fantasy-ban. Full pvp-re epul.Szoval ha valaki kovetne a peldamat irjon itt:)
  • leskin
    Játszik ezzel valaki?
  • szmöre
    www.shadowbane.com elég brutál lesz )
  • Xboxman
    EGy MMO RPG
  • Ferci
    de tényleg miez?????
  • zaki
    mi ez?
  • Nyiri
    ???? miez ????