shadowbane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Gyertek, megmutatjuk az Amerikaiaknak mit tudnak a Magyarok. <#eplus2>#eplus2>
Aztán lett ázsiai szerver, az bezárt, és most itt is van jópár, lehet rajtuk gyakorolni :-)
tisztán látom ugye? ebben nincs mangás/animés/hivjátok ahogy tetszik beütés?..mert attól elborul az agyam(l2 és ezer koreai pajtása)😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Még a végén lesz bányánk is :-)
Faze linkjére ugorj, onnan már eljutsz a letöltésre, durván egy giga
Amugy tetszik még kinézetre is..ha jól látom legalább elkerülték az unalmas l2 klisét..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Két évig voltam a bétában, aztán két évig a kiadás után, közben asszem én voltam az elsõ aki WoW accountot kapott a bétába, egy nap után passzoltam. Lineage ment két hónapig, aztán visszajöttem SB-be.
Aki egy jobb pvp MMORPG-t tud, vendégem egy hideg sörre :-)
Sikerült leraknunk egy várost. Kellenének magyarok, mert sok a maláj tigris... na meg most könnyen megtanuljátok kezelni, ha van TS vagy Venti, vagy akármi :-)
(Igaz, hogy grafikailag nem a legmenõbb, de karakter fejlesztésben, pvp-ben még mindig nincs jobb...)
Gyerünk, amig tart a nyár!
nos, tudsz ilyesmirõl?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mi miatt megtetszett az a rengeteg faj, meg az ilyen újdonságok mint pl. az a maárember, avgy minotaurusz vagy ilyenek😊
+sok kaszt,..nekem ezek a fontosak.
Viszont ilyen lehúzást ritán produkál egy játék...szóval nemtudom.
A másik probléma hogy auzt íja ki hogy a gépem nem éri el a minimum configot se...
persze ez nem igaz, de lényeg hogy pachel aztán meg kilép...
<#boxer>#boxer>
Valakinek hasonló próblémája volt esetleg?
de a legborzasztóbb a kameramozgás és a menükezelés. az megbocsáthatatlanul gagyi, pedig mennyit szenvedtem hgoy tudjak vele játszani, free trial account kreálási kísérletek, cd serial keresgélés órákig, emil küldése ubinak. stb.
szal senkinek nem ajánlom figyelmébe, ha csak nem megszállott és ingyenes játékot keres. mindenesetre meglepõ hogy még pár héttel ezelõtt is 12.000 ft volt a bolti ára + elõfizetés
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Muu online
Dark Eden
Knight Online
Stb.
Itt egy magyar gyüjtö oldal cime, itt van pár még összegyüjtve: http://mmocentral.tx.hu/
Na leszedtem mert kiváncsivá tettél... Kiprobáltam ésss..
Énnél gagyibb rondább játékot nemsokat láttam még életemben. Értem már miért halott ez a topic, és miért lett ingyens a játék.
Grafika talán a diablo 1 et ha eléri. Mellékesen a képfrissitést nem tudtam állitani igy alapbol 1024*768-ban -1hz !! en futott a játék. Következönek meg valami irdatlan nagy hz-t irt ki. A rendszere is iszonyatos, semmi ujdonság. talán a 90-es évek közepén jonak mondtam volna...
Na mindegy elindult, de kár volt, nem értem hogy játszhatnak ilyennel emberek, és hogy fizethet valaki ezért. Van soksok ingyenes mmo ami ezerszer jobb ennél.
Na mind1 1 probát megért meg fél ora várakozást a sorban hogy leszedhessem, amugy nemtom mi foglal benne ennyi helyet el.
De aztán lehet másnak még bejön, akinek tetszett a dio 1 pl. 😊
If you are looking for a place to download the Shadowbane client, you can get it from FilePlanet by clicking here for the PC version, and here for the Mac version! While these version are labeled for the "Free Trial", they are full versions of the game client and any active accounts can be used to play using them.
Ez rögtön a honlapon van kiírva 😊
Holnap próbálom szerintem ki én is.
légyszi adj már útmutatót hogy mit is kell pontosan csinálni hogy ki tudjam próbálni.a warezról letölthetõ iso-ja megvan, de az 2004-végi, úgyhogy sokat kell rá peccselni. de nem is azzal van a gond hanem a loginnal. tudsz accountot adni nekem hozzá?
HW:
"Ingyenes lett az Ubisoft Shadowbane MMORPG-je a mai bejelentés szerint. A jelek szerint a francia kiadó is azt a módszert választotta a World of Warcraft úthenger kikerülésére, amit még másik cég is, ingyenessé teszik a játékukat. A Shadowbane mindig is a rétegjátékok közé számított, fénykorában, 2003 végén 50 000 aktív, fizetõ felhasználója volt. A jelenlegi userszám valahol 10 000 körül járhat."
Hivatalos oldal
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ha nincs válasz törlöm
Pedig egesz jo ez a gamma...
Van 7 napos trial is kiprobalasra, raadasul most itthon is kaphato kiaggel egyutt 12.9 rugo. Cora-ban lattam. En beruhazom ra, messze a legjobb mmorpg amit eddig lattam fantasy-ban. Full pvp-re epul.Szoval ha valaki kovetne a peldamat irjon itt😊
\"Life is around you and in you.\"