1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
  • mohus
  • Tikal #951
    Láttatok már képeket a kaja osztásról?
    Nem hiszem hogy egy jól élő társadalomban igy örjöngenének az ételért...
    De gondolom szadi most is jot ebédel és tömi a köcsög nagy fejét valamelyik bunkerjában, ő majd legfeljebb egy kis vegyitámogatást ad majd népének...
  • Galy
    jaja, bankokban is használják őket
  • I.C.ram
    Huhúúú milyen demagóg emberek vannak itt, leszédültem a székről.
  • jag
    hiánycikk bagdadban a kanári

gáztámadás esetén a kanári minden technikai eszköznél korábban érzékeli a mérgező anyag jelenlétét, s hangos rikácsolással riadóztatja tulajdonosát.
  • Galy
    :(

inkább én sem
  • jag
    mármint közelről
  • FREAK
    biztos jól jönne neki, de ha annyira érdekelné, nem lenne most ott, ahol van

az az igazság, hogy leszarja, beletörődött, hogy nem választják újra, de amit tud, azt elintézi
  • jag
    jah atombombarobbanást is meg kell nézni, mert olyat csak egyszer lát az ember
  • FREAK
    nem hiszem, hogy nagy vizuális élmény..... robbanás, aztán pár percen belül mindenki köhög, okádik, fexik..... én inkább nem szeretném látni, elég volt látni a végeredményt
  • jag
    >bár az egyetlen módja a közvélemény Irak ellen fordításának, ha bevet vegyi fegyvert

és bushnak nagyon kellene a közvélemény támogatása
  • Galy
    miva? nem teccik valami ?

Te már láttal vegyibombázást?
    Én még nem, és ezért vagyok kiváncsi

Ez az igazság
  • FREAK
    bár az egyetlen módja a közvélemény Irak ellen fordításának, ha bevet vegyi fegyvert

mondjuk erre is az lenne a reakció, hogy az amcsik tehetnek róla, mint IC szerint az olajkutaknál, amiket Hussein nem gyújtott volna fel, ha nem támadják meg szegényt... szal, aki fanatikus, annak mindegy.....
  • jag
    szerencséje volt, hogy a sisakját találta el a friendly fire
  • FREAK
  • Galy
    remélem közvetíti a TV a vegyibombázást :)

• FREAK
    szegény-szegény románok :DDD
  • FREAK
    "A szövetségeseknek bizonyítékaik vannak arra, hogy az iraki rezsim kész tömegpusztító fegyverek bevetésére - mondta csütörtöki londoni sajtótájékoztatóján a brit védelmi miniszter.

Geoff Hoon szerint iraki hadifoglyok arról számoltak be, hogy a déli országrészbe vezényelt iraki hadosztályoknak vegyvédelmi öltözetet osztottak ki.

Sir Michael Boyce tengernagy, a brit vezérkar főnöke ugyanezen a sajtótájékoztatón elmondta, hogy brit katonák találtak is ilyen felszerelést az irakiak által feladott dél-iraki katonai létesítmények egyikében.

Hoon a bagdadi piactéren előző nap történt, sok halálos áldozattal járó robbanásról azt mondta: a szövetségesek soha nem vesznek célba polgári létesítményeket, és jóllehet a vizsgálat még folyik, a robbanást "egyértelműen okozhatták" iraki légvédelmi rakéták is."

• Galy
    Az Irak elleni katonai támadás súlyos hatással lehet a román gazdaságra - derül ki a Curierul National című román napilap csütörtöki lapszámából. Az újság elsősorban arra hívta fel a figyelmet, hogy Irak még a Ceausescu-rezsim idején 1,7 milliárd dolláros adósságot halmozott fel Romániával szemben. Az iraki adósság rendezését Bukarest azóta sem tudta semmilyen formában elérni. A lap megemlítette azt is, hogy Irak az elmúlt években összesen 44 millió dollárt fektetett be Romániában. A hivatalos adatok szerint jelenleg 5650 iraki tulajdonban lévő cég működik az országban.

És még ki tudja mik derülnek ki :)))
  • Galy
    hálívúdi giccs :)
  • FREAK
    Huh, a mázlista

• Galy
    Ja, nekem fele annyi van otthon a pinyóban :)
  • FREAK
    LOL, berobbant a petárdaárus :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • jag
    francnak árulnak a piacon rakétákat
  • FREAK
    McChrystal said coalition forces did not target any sites in the area of the marketplace. He said the damage could have been caused by a surface-to-air missile fired by the Iraqis or by fallout from Iraqi anti-aircraft artillery.

U.S. Central Command Wednesday said it destroyed nine surface-to-air missile sites around Baghdad in the early morning.

McChrystal said that attack was separate from the marketplace incident but added, "We can't make any assumption. We do know we did not target in the residential district."
  • Galy
    :)))))

Ami tuti, ha ennek vége, akkor megyek Amerikai Irakba körülnézni :)))
  • jag
    you are the weakest link
  • Tikal #925
    extra lol :)
  • FREAK
    az nem sok
  • Galy
    112 milliárd hordóra becsülik az iraki olajtartalékot
  • FREAK
    ja, linkelnek a gecik :DDDD
  • Galy
    Linket kérdeztem, van?
  • FREAK
    Pentagon

tudom, hazudnak :DDD

(bár el szokták ismerni, ha tévednek, lásd Kínai nagykövetség stb)
  • Galy
    ne tereld el a témát :))))

honnan az info?
  • Tikal #918
    oké :)
  • FREAK
    na, tegnapi piactéri rakétáról azért csak kiderül, hogy iraki volt....
  • jag
    ezért viszket az usának, hogy minél több pénzt tudjon szerezni a maradék olajból
  • Galy
    oké, akkor az ÉN MAGÁNVÉLEMÉNYEM, hogy több mint 40 év.

Majd akkor beszélünk róla, oké? :)
  • Tikal #914
    nap és szél meg vannak még probálkozások, én még az atomot is kiszoritanám :)
  • Tikal #913
    ha azt veszük alapul amilyen ütemben fogy ma az olaj akor ez a reális számitás (persze nem én számoltam ki, de ált. ez a vélemény 40év)