1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
-
#511 Ebben van valami :D -
[Walaki]D`Lair #510 ehhh...de azért fogadni mernék, hogy ha egyiptomnak több olaja lenne, akkor "oda bújt volna oszama".... -
#509 Ehh. Szal te általánosítassz? Ha azt mondják neked Nyugat Európa az nálad Németországot jelent? Barom... -
#508 pontosan annyira vagyok Bush imádó, mint te Hussein imádó
óvatosan a cimkékkel..... -
#507 nem is mondtam, okoska..... csak összehasonlítás miatt, hogy azokat az embereket nem sajnáltad, azt a pár arabot meg, aki bombázáskor kint lófrál az utcán, előre siratod.....
na mindegy, hagyjuk, kimerült a téma
majd jönnek úgyis páran, akik hetek múlva is felkavarják az álló szart.... -
[Walaki]D`Lair #506 Nem, mert úgyis leugattad... -
#505 Ezeket a kérdéseket egyébként teljesen felesleges megválaszolni, mert a háború már megy, és ezek a mészárlások elkerülhetetlenek lesznek, hiába siránkozok itt.
Reménykedek a "gyors lesz, nem fog fájni" szövegben.. -
#504 Az a szó, hogy közelkelet mond neked valamit tuskókám? -
[Walaki]D`Lair #503 Eszem faszom megáll....tudod mit imádok én? A csajokat! husszein imádat....hahh...ekkora láma faszt...hahahahhahah... -
#502 tök mindegy ... saddam, bin laden egyre megy..addig nem lesz béke a földön mig az ilyen férgek élnek... -
#501 az a difi, hogy itt nem ez a cél, ez csak lehetőség..... mellesleg mindennek oka van, ha az irakiak olyan kulturált rendes emberek lennének, nem kerültek volna bajba
nézd meg egyiptomot, szaudarábiát, ott normális arabok élnek, és nem is kerülnek szembe nagyhatalmakkal -
#500 Na megyek emberek, további jó szórakozást! -
#499 miről megy a flém?:)nincs kedvem vissza olvasni..
Ehh INF ben ugy játszpttunk hogy haverom volt Saddam én meg Bush:))))))) kurvajo volt... akkorákat röhögtünk nagyon cool volt...persze a Red Team nyert azaz az USA:))) -
#498 A WTC-t NEM AZ IRAKIAK TÁMADTÁK MEG TE IQ NINDZSA!!! Azt a bin lada emberei vagy faszom tudja kik. De nem az irakiak. Erről ennyi nagyeszűkém. -
#497 3.Azzal csak méginkább lerombolnád nemlétező nimbuszod. -
#496 ..ez nem flém, ez csak egy kis viccelődés, egy eltévedt lélekkel:D -
#495 Azé nem anyázok, mert: 1. Jo kedvemben vagy :D 2. Kimoderálná a jóságos Efreet :D -
#494 Már régen nem játszottam komolyabban, de lanra elmentem volna szívesen, talizni a "régiekkel".
MAjd talán legközelebb.De láttam képeket, biztos jól sikerült.. -
#493 ehh, öreg..... ezzel traktálnak másfél éve, de még senki nem volt, aki bármire is rácáfolt volna, vagy elfogadható indoklással meggyőzött volna
sajnos neked sem sikerült
én kérdeztem, hogy mi az a pozitív vonás, ami miatt védeni kéne irakot, de senki nem válaszolt, csak jöttek a kitérő válaszok, meg hogy ártatlan civilek halnak meg
igen, csak ők tudják, mire számíthatnak, felkészülhetnek, de a WTC áldozatai egy esélyt sem kaptak, ennyit erről -
#492 hát itt semmi anyázás nincs.. milyen flém ez vázze???:))) -
#491 Ez a szemet szemért, fogat fogért elv nagyon elavult, barbár módszer.
Mi értelme van az újabb mészárlásnak? Azért, mert a WTCben meghalt több ezer ártatlan ember, ezért most haljon meg ugyanannyi(ha nem több) teljesen ártatlan ember a föld másik felén is? -
#489 Miért Csocso, nem annak néz ki? -
#488 Ahogy gondolod:D -
#487 ÖÖö... itt található a flém????
:)))))))))))))) -
#484 "Nem fikázunk mi senkit, csak nem bírom, ha valaki okoskodik, miközben nincs semmi a szavai mögött."
A vastagon szedett betűk FREAK ismertetőjelei. -
#483 Az már az egyéni problémád gyermekem!Elhiheted, hogy nem a te véleményed ami alapján esetleg önvizsgálatot fogok tartani! -
#482 csak hogy oszlassam a ködöt...
-utálom Bush-t
-ha mondjuk Finnországot akarná megtámadni, én is ki lennék akadva, tehát maga a háború nekem sem tetszik, de nyugodtabb leszek, ha Irak jó kézbe kerül, és ha ennek háború az ára, akkor hajrá
gyors lesz, nem fog fájni :D -
#481 Szerintem te is voltál "kötépiskolás pöcs".
Vagy nem is. A nyolc általánosnál tovább nem igazán jutottál. Vagyis nem igazán nézem ki belőled... -
#479 :DDDJaja..Nem fikázunk mi senkit, csak nem bírom, ha valaki okoskodik, miközben nincs semmi a szavai mögött.Megválogathatnátok a cimborákat:D
Üdv Szmörének ha beszélsz vele!Valamikor felhívom majd, jó lenne talizni a régi arcokkal. -
én csak rajongókat gyűjtök a következő szezonra, az eddigiek kihaltak :DDDD -
#477 Jaja:DMindjárt megkapjuk az IP-t aztán mehetünk a landorra gyakni:D -
#475 Pszichocsapda megint lecsapott, és a szürke tömeg jajjgatva kapálózzik a szorításában:D -
#474 na, alakul a mohaa lanparty :DDDD -
#473 jujjjjj azt hitted, komolyan reagáltam? :DDD
kész :DDDDDDDDD -
#472 Persze hogy ismerek:DSzemélyesen..Mert? -
#471 Gyere már haver, ne törődj az ilyen tejfelesszájú középiskolás pöcsökkel...Lófaszt nem tudnak ezek semmiről, csak nyomatják a demagóg szöveget, amit a történelemórán hallottak a tanárbácsitól, meg amit otthon apu meg anyu összeokoskodtak a híradó alatt:D -
#470 Nascar :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi olyan vicces? -
#468 MOHAA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de kemény........... NFSHP2 is....... érettségire készülsz rendesen, vagy van még pár éved?? -
#467 Köszönöm haver:DMingyárt elpirulok:D -
#466 persze, hogy mindegy, de ha a világ szó nélkül tűrte a WTC esetet, akkor legyenek szívesek szó nélkül tűrni a következményeket is