1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
  • FREAK
    elég sok olyan ország van, akik max valami halálos járványt adtak a világnak...
  • dashed_
    http://pucerpasi.uw.hu/megegyeztek.jpg

:)
  • Galy
    A taxi első részét megnéztem, mert kiváncsi voltam rá.
    A második részt már az EVO6-os miatt néztem meg.
    A harmadikat, kösszépen, kihagyom.

De hogy jön ez ide??

Egyben jók a franciák : film.

Attól még utálhatom őket, nem?
  • Davidus
    De a taxit azért megnézted mi?:) Én nem utálok egy országot se mindenki adott valamit a világnak ami jó:) Kivéve a románok ők rohadjanak meg ott ahol vannak:)
  • Galy
    a franciák ilyenek :(

meg én amúgy is utálom őket, mint szart
  • Galy
    tudod milyen érzés amikor magyarázol valakinek, és vagy egy szót sem ért belőle, vgay ba*zik rád? :)
  • FREAK
    ez csak akkor lehetséges, ha nagyjából egyenlő erősek lesznek, és lesz min összeveszni

de az se holnap lesz
  • FREAK
    nekem 8 :DDD

angol rulez, ha csak ők nem bazseválnak inglisül, azzal ők basznak (jaj sorry B*SZNAK) rá :D
  • Galy
    És majd eljön az az idő, amikor USA vs. Európa háború lesz. Többet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki!
  • Galy
    basznak=b*sznak :)
  • Galy
    de legalább egy nyelvet beszélnek!

mit fogsz csinálni párizs utcáin, amikor a kib*szott franciák basznak más nyelven beszélni???
  • FREAK
    jól van, Irak második, Kuvait harmadik, akkorát nem tévedtem :DD ahhoz képest, milyen kicsi, sokkal gazdagabb olajban :D

nem baj az, ha úgy fogunk keresni mint a kurva franciák, és útlevél nélkül lófrálhatunk a kurva párizsi utcákon :DD

EU rulez, gondolj bele, ha az amcsik anno nem egyesülnek, most lenne 52 kis szaros államocska odaát :D
  • Galy
    belépünk az eu-ba, akkor a kurva franciák is puszipajtásaink lesznek!

hányok már előre...
  • Galy
    bazmeg. kijavítalak az tök mindegy, mi?

kabbe! :-)
  • FREAK
    tök mindegy, a lényeg, hogy sok példa van rá, hogy az USA és arab olajnagyhatalmak puszipajtások

ez csak Saddamon múlik, de ő most is a háborút választotta
  • FREAK
    kötelességük, és kétlem, hogy pont ők riadnának vissza egy kis harctól.... sokkal inkább tartok pl. a franciáktól, ők nem túl meggyőzőek
  • Galy
    ebben én is látok valamit...
  • Galy
    Itt csak az a böki, hogy Irknak van több olaja, mint Kuwaitnak.
  • Davidus
    Egy ekkora faszláma hogy lehet polgármester?
  • [HUN]PAStheLoD
    neked ?? nem Nem dehogy Claw nak ...
  • [OP)MaciLaci
    Szerintem ezt nem nekem irtad...Ugye?
  • [HUN]PAStheLoD
    hát igen körülbelül.... bezsákolt ember?? ha eddog tart neked egy háború szellemileg akkor még FREAK nál is hülyébb vagy! Ráadásul FREAKkal semmi baj nincs!
  • see.aakogh
    Ezt én tudom, de le sem fognak minket szarni, szarnak az egyezményre. Annyira naiv vagy hogy elhiszed hogy ők bármikor ugrásra készek hogy megvédjédjék a magyarokat? Sajna szerintem ez nem igazán működne.. Reméljük segítségünkre sietnének de ezt nem hiszem...
  • K.András
    HAHAHA hát miröl beszélsz te?Mi a nato tagjai vagyunk, magyarul ha támadás ér minket akkor a natonak szerzödésbeli kötelezettsége megvédeni, ebbe beletartozik az amerikai hadsereg söt inkább alapját képezi.
  • see.aakogh
    "...magyar védelmet a mai világban garantálja számunkra, magyarul a szövetségesünk..."

Hát lehet le sem szarna minket az USA ha mondjuk a románok megtámadnának minket...
  • K.András
    "Nembaj, reméljük vietnám után lesz amcsiknak még egy vesztett háborúja. De szép is lenne! "
    Látszik fingod nincsen a dolgokrol, bár ez nem akadályoz abban hogy a véleményed kifejtsd, nembaj jot lehet röhögni rajtad.Egyébként ha van felhatalmozás ha nincs, te most annak a vesztéd akarod aki a magyar védelmet a mai világban garantálja számunkra, magyarul a szövetségesünk vesztét látnád szivesen, Gratula.Akkor lennél talán háboru ellenes ha háborut nem akarnál, de te nyilvánvaloan kijelentetted hogy amerikai vért akarsz látni, ez nem több puszta tálibalizmus, igaz magyar modra...De had kérdezzem meg, ha annyira amerika ellenes vagy, miért játszol a játékaikkal?Éppen terroristák ellen küzdesz virtuálisan, az életben meg a pártjukat fogod, érdekes
  • claw_
    Eléggé nagy baj az, és az is hogy a kormányunk a seggüket nyalja, ráadásul egy balfasz seggét, merthogy Bush az, tagadhatatlan. "A nép háborút akar, legyen háború!" Nem... Inkább: népszerűsítem magam azzal hogy háborút szítok olyan ellen, akit szálkává tettem a nép szemében!" Érdekes, nagyon fel voltak háborodva hogy arabokat arra tanítják hogy utálni kell USA-t, erre tessék, hát nem azt csinálják a kis huncutok is? Nembaj, reméljük vietnám után lesz amcsiknak még egy vesztett háborúja. De szép is lenne! Max a sok bezsákolt embert sajnálnám amcsi oldalon. Dehát... Megérdemlik, miért mentek háborúzni. Freak te pedig nem vagy teljesen komplett... Tipikus, a propaganda hatása alá kerül, legkisebb szabad akarattal de annál nagyobb pofával rendelkező tucatember. Szomorú hogy Magyarországon egyre több ilyen van.
  • dikki*yysw
    Nagyon potyognak ezek az amcsi helikopterek. Több kárt okoznak maguknak az amcsik, mint az irakiaknak.
  • GregSB
    Én nem azért szállok ki mert értelmetlennek látom a vitát, hanem mert egyszerűen hulla vagyok..
  • FREAK
    hmmmm, kár, éppen magyaráznod kéne...... na mindegy
  • see.aakogh
    Ja én is huzok, kezdődik a Pokemon, és én nagyon kiváncsi vagyok rá mert ez a rész különösen érdekes lesz.

LOL
  • [Walaki]D`Lair
    Én is...megyek LFS-ezni....
  • FREAK
    na tessék.......... most akkor cáfold meg plz

van a világon pár arab ország KURVA SOK OLAJJAL, és mégis USA szövetségesek

na ezt magyarázd ki, nagyokos, hogy is van ez?????
  • GregSB
    Na asszem én most kiszállok, további jó vitát, kezdődik a TV maci
  • FREAK
    kurva mindegy, nem olvastam vissza egy szó kedvéért.....
  • [Walaki]D`Lair
    szerinted...
  • [Walaki]D`Lair
    nem azt mondtam hogy Bush imádó te analfabéta...ha már úgyis egész nap csak a fórum fölött vered a faszod, legalább olvasni tanulnál meg...

USA imádatot mondottam...
  • FREAK
    nem, ebben nincs semmi

• FREAK
    nos, ha neked sok olajad van, és az USA kopogtat az ajtódon, akkor két dolgot tehetsz

van eszed, és üzletet kötsz vele

vagy balfasz vagy, és szembeszállsz vele

Hussein az utóbbi (mert ugye érdekes módon Kuvait jóban van az amcsikkal, pedig több az olajuk....)
  • see.aakogh
    Sajnáltam azokat az embereket is. De please idézz már nekem egy mondatott is amit én írtam ide, és az Iraki nép mélységes sajnálatát fejezem ki benne. Kiváncsi vagyok...