1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
  • magus
    nana azert az eleg kamu amit a tvben mutatnak
  • FREAK
    na, itt van emberek, IRAK KUVAITOT LÖVI, erre mit léptek?????

hogy jön a képbe Kuvait?????? mi ez a népirtás???? válaszoljatok valami magasröptűt!!!

EZT AZ ORSZÁGOT VÉDITEK?? Tehetetlenségükben elkezdik a szomszédokat lőni??? Mi a céljuk??? VILÁGBÉKE????

EHHH, aki ezek után Irak mellé áll, az ne mondja nekem, hogy békepárti......
  • Tikal #590
    ja tényleg milyen odaadás? már első napon feltartott kézzel, fehér zászloval sétáltak az irakiak :)
  • Tikal #589
    Mekkora serege van szaddamnak, hm?
    Az USA tengerészgyalogsága önmagában nagyobb mint szaddam serege, a tengerészgyalogság plusz még rendelkezik saját légi és szárazföldi erőkkel...
  • Tikal #588
    te meg milyen tankrol beszélsz???
    Szerintem egy kicsit elolvastad az infot, az amcsiknak van jo tankja nem szaddamnak :)))
    Ja és milyen pácél az amit az A-10-es nem lő szét? Azt mutasd már meg lécci
  • FREAK
    kezd elegem lenni amúgy, van, akinek semmi sem jó...... nem értem, miért félnek itt egyesek az USA-tól, és miért védelmezik azt az országot, amelyik történelme kizárólag háborúkból és pusztításból áll (főleg a jelenlegi rendszernek köszönhetően)...
  • FREAK
    Miért is volt baromság?? Amikor a többi olajtartalék elfogy, nekik még lesz 450 évre elegendő, vagyis a világ Irak kezébe került, feltéve, hogy addig ki nem találnak valamit az olaj helyett...

"Inkabb inkabb egy vereskezu kapitalista kezeben lesz az olaj... (meg rosszabb mert dragabb lesz)"

Bush akkor más sehol sem lesz, nem tudom, kire gondolsz konkrétan. Mellesleg nézzük csak meg közelebbről, kik is vitték többre, a kapitalisták, vagy azok a homoki egerek, ott Irakban.... Melyik országban élnél szívesebben?
  • Nyiri
    Inkabb inkabb egy vereskezu kapitalista kezeben lesz az olaj... (meg rosszabb mert dragabb lesz)
  • Nyiri
    Honnan tudod hogy mit gondoltam 91ben ???

"Hussein család 50 év múlva világuralomra tehet szert" - Ez a mondat nagyon nagy baromsag volt. Neked kellene gondolkodni
  • FREAK
    figyi..... nekem ez a képmutatás nem jön be

amikor Irak 90-ben azt tette, amit tett, a világ egy emberként kívánta az elpusztítását

eltelt pár év, és most hirtelen mindenki nagy pacifista, mert nem szimpi az amcsi elnök

pedig ez nem lényeges, Hussein ugyanaz a barbár állat, és Irak ugyanaz a veszélyforrás, amíg ez a rezsim van hatalmon

az olaj meg azé, aki megszerzi, nehogymár egy véreskezű diktátor kezében legyen a világ olaja (tudom, szerinted Bush is az, csakhogy ő pár év múlva már nem lesz elnök, de ha most nem csapnak le, a Hussein család 50 év múlva világuralomra tehet szert)

nem ártana gondolkodni
  • Nyiri
    Ha mar itt tartunk iraq mar foldreszen van mint amerika NEKIK mi a kozuk az egeszhez???
  • FREAK
    az EU az Európa, semmi köze az USA-hoz, miért kéne a beleegyezésük?? Ilyen alapon kérjenek engedélyt Üzbegisztántól is...
  • FREAK
    ne mondd, hogy hiányozni fog......
  • FREAK
    "Eleg nagy hadserege van Szaddameknak es nekik meg van egy nagy adujuk. AZ ODAADAS!!!"

Aha...

1. Azzal sokra mennek, ha nincs fegyverük, és ami van, az is orosz ócskavas, és kezelni sem tudják.
    2. Odaadás helyett megadást akartál írni, ugye?? Mert már most szépen lobognak a fehér zászlók, arról nem is beszélve, hogy jó eséllyel pár napon belül Szaddam dicső hadserege vezetőjük ellen fog harcolni......

2 hét múlva már takarítás lesz, a bulinak vége.
  • Nyiri
    Freak: es az amcsiknak mi koze hozza hogy szaddam mit csinal az orszagban???

Amugy 91 ben az idosebb bush csak azutan tamadta meg iraqot miutan szaddam megtamadta irant. Ez sziven utotte busht mert az olaj a mindene.

Mar addig is kiirtotta szaddam a sajat nepe felet de az nem erdekelte amerikat.
  • FREAK
    "Es Bush nem, aki csak az olaj miatt kepes kiirtani egy egesz orszagot???"

Konkrétan melyiket?? Hány iraki halt meg eddig?? 4? 5?? Népirtás bazzeg, komoly....
  • Nyiri
    Ez a haboru egy nagy bakloves, megint megmutatta amerika hogy o a fold takaritoja es majd o megmutatja hogy kell rendet tenni. Oszinten szolva mi koze van hozza???

Meghogy Szaddam veszelyes a vilagra nezve? Es Bush nem, aki csak az olaj miatt kepes kiirtani egy egesz orszagot??? Es meg ugy allitja be mintha o lenne a hosies megmento.

Amig Bill volt az elnok hallott valaki is valamit Iraq-rol? SEMMIT!!!

Kicsit furcsa hogy pont most lett a vilag legveszelyesebb embere. Meghogy raketak meg vegyi fegyverek. Ezek szerint az amcsik is meg az oroszok is veszelyesek??? Merthogy legalabb mindkettonek 1700-2000 atomraketaja van. (a tizedevel kiirthatnak a foldet).

Mindenki a sajat orszagaban haboruzzon!!!
    Oszinten szolva orulnek neki ha Szaddamek megszopatnak kicsit az amcsikat. Ami nem is lesz nehez mert kicsit utanaolvastam es most az Iraqi hadseregnek van a legmodernebb tankja pl.
    (4 masodperces toltes, lezeres celzas, millimeteres pontossag, Olyan pancelzat amit a most hadrendbe allitott amcsi tankok nem igazan lonek at, ellenben az iraqiak eleg nagy esellyel szetszedik az amcsikat)

Eleg nagy hadserege van Szaddameknak es nekik meg van egy nagy adujuk. AZ ODAADAS!!! Nem mindegy hogy azert harcol valaki mert az orszagat vedi vagy azert mert mondjak neki hogy menjel mert a fonoknek uzleti ugyei vannak a helyszinen.

Amugy annyit hogy meg nem is az iraqi problema a nagyobb, hanem az hogy, az ENSZ beleegyezese nelkul van az egesz es ezt sok EU orszag nem nezi jol szemmel. Kurva sokat romlott a kapcsolat az amcsik es az eu kozott (pl az angol kormany szetesoben van, a miniszterek sorban mondanak lefele). Furcsa hogy egy tobb mint fel evszazados munkat ilyen hamar tonkre lehet tenni. (az euban levo kapcsolatokra gondoltam)
  • Frank99
    mit gondoltál?
    show ez, a javából.
    aztán ha majd a lépfene terjed amerikában, akkor majd vakaróznak, hogy tele lesz a kórház betegekkel. Remélem, ide nem ér el.
    az tuti, hogy arab + néger + amerikait messzire elkerülök... Mondjuk itt Keszthelyen nem járnak annyian, hogy kerülgetnem kelljen őket... :-()
  • Madmaxx
    Hozzánk már be se nézel freak?
  • FREAK
    áááá, ezt honnan idézted?? :DDD nagyon ott van :D
  • Tikal #572
    a legjobb rapper nem fehér :)

IRAK
    Kiutasították a CNN-t Bagdadból
    Bagdad, 2003. március 21. (MTI)- Az iraki hatóságok pénteken kiutasították Bagdadból a CNN amerikai hírtelevízió munkatársait, akik az amerikai katonai beavatkozás kezdetétől fogva egyenes adásban közvetítették az eseményeket az iraki fővárosból.

IRAK
    Elsöprő erejű légitámadás Irakban
    Washington, 2003. március 21.(MTI) - Óriási tűzgömbök keletkeztek, fülsiketítő robbanások hallatszottak és hatalmas gombafelhők emelkedtek a magasba a pusztító légitámadás nyomán, amelyet a szövetséges erők mértek pénteken este helyi idő szerint 9-kor az iraki fővárosra.
    Bagdadban szó szerint reng a föld - jelentette a támadás időpontjában a Reuters helyszíni tudósítója.

http://hirek.mti.hu/
  • Cat #571
    "Valami nincs rendben abban a világban, ahol a legjobb rapper fehér, a legjobb golfozó néger, és a németek nem akarnak háborúzni...."
  • FREAK
    csúcstechnológia rulez, ahogy Galy mondaná

bár én inkább azt látom, ahogy az arabok lövik a tiszta esti égboltot, repülőnek nyoma sincs :DD legalábbis 500 méterig, amilyen magasra eljut a légelhárítás :D
  • Tikal #569
    vicces csávo vagy :)
  • Alexease
    Ez azert sulyos. Eloben kozvetitik, ahogy bombazzak Bagdadot...
  • Davidus
    Én se írtam alá akkor ők miért tennék?:)
  • Tikal #566
    nem azért kérdeztem,tényleg nem humánus...
    a kiotoi egyezményt nem aláirni az sem humánus :)
  • [HUN]PAStheLoD
    nemvalószínű. változhat egyikben nagyobb a nyomás akor abban több... de azért ez nem túl humánus dolog égetni a levegőbe a koszot :(
  • FREAK
    nem tudom, biztos volt valami felmérés

de szerintem nyugodtan számolj a kitermelt mennyiség sokszorosával, hisz eredetileg nem jön fel ekkora mennyiség, ha jól tudom
  • Tikal #563
    Arrol van vmi adat hogy mennyi olaj ég el mikor felgyujtanak egy két kutat? ugy értem világviszonylatban ez hány napi heti havi termelés?
  • [Walaki]D`Lair
    Hmmm....nekem is ez volt az első kósza gondolatom :DDD
  • FREAK
    ahh, akkor egy emberként megyünk irakba irtani :D
  • Davidus
    Asszem úgy 40 év múlva más nyersanyag után kell néznünk:)
  • FREAK
    ez nem a fogyasztásuk, hanem a termelésük, amiben benne van a kitermelés, finomítás, minden olajjal kapcsolatos ipari tevékenység

asszem teccikérteni? :)
  • Davidus
    Bazz koreában isszák az olajat? Asszem csak tizen akárhány millioan vannak.
  • FREAK
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Davidus
    Nincs apelláta ők is atomot érdemelnek. Nehogy már jól érezzék magukat a 600 évre elegendő olajjal.
  • FREAK
    nem, ugyanis Irak alig használ olajat, az USA pedig a legnagyobb importőr és feldolgozó...

1) United States 19.7

2) Japan 5.4

3) China 4.9

4) Germany 2.8

5) Russia 2.5

6) Brazil 2.2

7) South Korea 2.1

8) France 2.0

9) Canada 2.0

10) India 2.0

(millió hordó per nap)
  • [Walaki]D`Lair
    bazzzzz....Ma hallottam, hogy az USA-nak 15-20 évre elég az olaja, kuvaitnak 20-30 évig, szovjet országoknak 30-40 és Iraknak 500-600 évig! És ez nem elírás!!!
  • Davidus
    Akkor atomot nekik.