Az USA megtámadta Irakot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

see.aakogh
Ja én is huzok, kezdõdik a Pokemon, és én nagyon kiváncsi vagyok rá mert ez a rész különösen érdekes lesz.

LOL

[Walaki]D`Lair
Én is...megyek LFS-ezni....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
na tessék.......... most akkor cáfold meg plz

van a világon pár arab ország KURVA SOK OLAJJAL, és mégis USA szövetségesek

na ezt magyarázd ki, nagyokos, hogy is van ez?????

Riszpekk

GregSB
Na asszem én most kiszállok, további jó vitát, kezdõdik a TV maci

FREAK
kurva mindegy, nem olvastam vissza egy szó kedvéért.....

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
szerinted...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
nem azt mondtam hogy Bush imádó te analfabéta...ha már úgyis egész nap csak a fórum fölött vered a faszod, legalább olvasni tanulnál meg...

USA imádatot mondottam...

FREAK
nem, ebben nincs semmi

Riszpekk

FREAK
nos, ha neked sok olajad van, és az USA kopogtat az ajtódon, akkor két dolgot tehetsz

van eszed, és üzletet kötsz vele

vagy balfasz vagy, és szembeszállsz vele

Hussein az utóbbi (mert ugye érdekes módon Kuvait jóban van az amcsikkal, pedig több az olajuk....)

Riszpekk

see.aakogh
Sajnáltam azokat az embereket is. De please idézz már nekem egy mondatott is amit én írtam ide, és az Iraki nép mélységes sajnálatát fejezem ki benne. Kiváncsi vagyok...

GregSB
Ebben van valami 😄

[Walaki]D`Lair
ehhh...de azért fogadni mernék, hogy ha egyiptomnak több olaja lenne, akkor "oda bújt volna oszama"....

see.aakogh
Ehh. Szal te általánosítassz? Ha azt mondják neked Nyugat Európa az nálad Németországot jelent? Barom...

FREAK
pontosan annyira vagyok Bush imádó, mint te Hussein imádó

óvatosan a cimkékkel.....

Riszpekk

FREAK
nem is mondtam, okoska..... csak összehasonlítás miatt, hogy azokat az embereket nem sajnáltad, azt a pár arabot meg, aki bombázáskor kint lófrál az utcán, elõre siratod.....

na mindegy, hagyjuk, kimerült a téma

majd jönnek úgyis páran, akik hetek múlva is felkavarják az álló szart....

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Nem, mert úgyis leugattad...

GregSB
Ezeket a kérdéseket egyébként teljesen felesleges megválaszolni, mert a háború már megy, és ezek a mészárlások elkerülhetetlenek lesznek, hiába siránkozok itt.

Reménykedek a "gyors lesz, nem fog fájni" szövegben..

Gery1980
Az a szó, hogy közelkelet mond neked valamit tuskókám?

[Walaki]D`Lair
Eszem faszom megáll....tudod mit imádok én? A csajokat! husszein imádat....hahh...ekkora láma faszt...hahahahhahah...

CSOCSO
tök mindegy ... saddam, bin laden egyre megy..addig nem lesz béke a földön mig az ilyen férgek élnek...
FREAK
az a difi, hogy itt nem ez a cél, ez csak lehetõség..... mellesleg mindennek oka van, ha az irakiak olyan kulturált rendes emberek lennének, nem kerültek volna bajba

nézd meg egyiptomot, szaudarábiát, ott normális arabok élnek, és nem is kerülnek szembe nagyhatalmakkal

Riszpekk

Gery1980
Na megyek emberek, további jó szórakozást!

CSOCSO
mirõl megy a flém?😊nincs kedvem vissza olvasni..

Ehh INF ben ugy játszpttunk hogy haverom volt Saddam én meg Bush😊)))))) kurvajo volt... akkorákat röhögtünk nagyon cool volt...persze a Red Team nyert azaz az USA😊))
see.aakogh
A WTC-t NEM AZ IRAKIAK TÁMADTÁK MEG TE IQ NINDZSA!!! Azt a bin lada emberei vagy faszom tudja kik. De nem az irakiak. Errõl ennyi nagyeszûkém.

Gery1980
3.Azzal csak méginkább lerombolnád nemlétezõ nimbuszod.

Gery1980
..ez nem flém, ez csak egy kis viccelõdés, egy eltévedt lélekkel😄

see.aakogh
Azé nem anyázok, mert: 1. Jo kedvemben vagy 😄 2. Kimoderálná a jóságos Efreet 😄

Gery1980
Már régen nem játszottam komolyabban, de lanra elmentem volna szívesen, talizni a "régiekkel".
MAjd talán legközelebb.De láttam képeket, biztos jól sikerült..

FREAK
ehh, öreg..... ezzel traktálnak másfél éve, de még senki nem volt, aki bármire is rácáfolt volna, vagy elfogadható indoklással meggyõzött volna

sajnos neked sem sikerült

én kérdeztem, hogy mi az a pozitív vonás, ami miatt védeni kéne irakot, de senki nem válaszolt, csak jöttek a kitérõ válaszok, meg hogy ártatlan civilek halnak meg

igen, csak õk tudják, mire számíthatnak, felkészülhetnek, de a WTC áldozatai egy esélyt sem kaptak, ennyit errõl

Riszpekk

CSOCSO
hát itt semmi anyázás nincs.. milyen flém ez vázze???😊))
GregSB
Ez a szemet szemért, fogat fogért elv nagyon elavult, barbár módszer.

Mi értelme van az újabb mészárlásnak? Azért, mert a WTCben meghalt több ezer ártatlan ember, ezért most haljon meg ugyanannyi(ha nem több) teljesen ártatlan ember a föld másik felén is?

see.aakogh
Miért Csocso, nem annak néz ki?

Gery1980
Ahogy gondolod😄

CSOCSO
ÖÖö... itt található a flém????
😊)))))))))))))
see.aakogh
"Nem fikázunk mi senkit, csak nem bírom, ha valaki okoskodik, miközben nincs semmi a szavai mögött."

A vastagon szedett betûk FREAK ismertetõjelei.

Gery1980
Az már az egyéni problémád gyermekem!Elhiheted, hogy nem a te véleményed ami alapján esetleg önvizsgálatot fogok tartani!

FREAK
csak hogy oszlassam a ködöt...

-utálom Bush-t
-ha mondjuk Finnországot akarná megtámadni, én is ki lennék akadva, tehát maga a háború nekem sem tetszik, de nyugodtabb leszek, ha Irak jó kézbe kerül, és ha ennek háború az ára, akkor hajrá

gyors lesz, nem fog fájni 😄

Riszpekk

see.aakogh
Szerintem te is voltál "kötépiskolás pöcs".
Vagy nem is. A nyolc általánosnál tovább nem igazán jutottál. Vagyis nem igazán nézem ki belõled...

Gery1980
😄DDJaja..Nem fikázunk mi senkit, csak nem bírom, ha valaki okoskodik, miközben nincs semmi a szavai mögött.Megválogathatnátok a cimborákat😄
Üdv Szmörének ha beszélsz vele!Valamikor felhívom majd, jó lenne talizni a régi arcokkal.

FREAK

én csak rajongókat gyûjtök a következõ szezonra, az eddigiek kihaltak 😄DDD

Riszpekk

Gery1980
Jaja😄Mindjárt megkapjuk az IP-t aztán mehetünk a landorra gyakni😄

Gery1980
Pszichocsapda megint lecsapott, és a szürke tömeg jajjgatva kapálózzik a szorításában😄

FREAK
na, alakul a mohaa lanparty 😄DDD

Riszpekk

FREAK
jujjjjj azt hitted, komolyan reagáltam? 😄DD

kész 😄DDDDDDDD

Riszpekk

Gery1980
Persze hogy ismerek😄Személyesen..Mert?

Gery1980
Gyere már haver, ne törõdj az ilyen tejfelesszájú középiskolás pöcsökkel...Lófaszt nem tudnak ezek semmirõl, csak nyomatják a demagóg szöveget, amit a történelemórán hallottak a tanárbácsitól, meg amit otthon apu meg anyu összeokoskodtak a híradó alatt😄

see.aakogh
Nascar 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mi olyan vicces?

FREAK
MOHAA 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

de kemény........... NFSHP2 is....... érettségire készülsz rendesen, vagy van még pár éved??

Riszpekk

Gery1980
Köszönöm haver😄Mingyárt elpirulok😄

FREAK
persze, hogy mindegy, de ha a világ szó nélkül tûrte a WTC esetet, akkor legyenek szívesek szó nélkül tûrni a következményeket is

Riszpekk