Az USA megtámadta Irakot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
a legjobb rapper nem fehér 😊

IRAK
Kiutasították a CNN-t Bagdadból
Bagdad, 2003. március 21. (MTI)- Az iraki hatóságok pénteken kiutasították Bagdadból a CNN amerikai hírtelevízió munkatársait, akik az amerikai katonai beavatkozás kezdetétõl fogva egyenes adásban közvetítették az eseményeket az iraki fõvárosból.

IRAK
Elsöprõ erejû légitámadás Irakban
Washington, 2003. március 21.(MTI) - Óriási tûzgömbök keletkeztek, fülsiketítõ robbanások hallatszottak és hatalmas gombafelhõk emelkedtek a magasba a pusztító légitámadás nyomán, amelyet a szövetséges erõk mértek pénteken este helyi idõ szerint 9-kor az iraki fõvárosra.
Bagdadban szó szerint reng a föld - jelentette a támadás idõpontjában a Reuters helyszíni tudósítója.

http://hirek.mti.hu/

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"Valami nincs rendben abban a világban, ahol a legjobb rapper fehér, a legjobb golfozó néger, és a németek nem akarnak háborúzni...."

FREAK
csúcstechnológia rulez, ahogy Galy mondaná

bár én inkább azt látom, ahogy az arabok lövik a tiszta esti égboltot, repülõnek nyoma sincs 😄D legalábbis 500 méterig, amilyen magasra eljut a légelhárítás 😄

Riszpekk

Tikal
vicces csávo vagy 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Alexease
Ez azert sulyos. Eloben kozvetitik, ahogy bombazzak Bagdadot...
Davidus
Én se írtam alá akkor õk miért tennék?😊

V9ykn8_TZL0

Tikal
nem azért kérdeztem,tényleg nem humánus...
a kiotoi egyezményt nem aláirni az sem humánus 😊

[HUN]PAStheLoD
nemvalószínû. változhat egyikben nagyobb a nyomás akor abban több... de azért ez nem túl humánus dolog égetni a levegõbe a koszot 😞

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

FREAK
nem tudom, biztos volt valami felmérés

de szerintem nyugodtan számolj a kitermelt mennyiség sokszorosával, hisz eredetileg nem jön fel ekkora mennyiség, ha jól tudom

Riszpekk

Tikal
Arrol van vmi adat hogy mennyi olaj ég el mikor felgyujtanak egy két kutat? ugy értem világviszonylatban ez hány napi heti havi termelés?

[Walaki]D`Lair
Hmmm....nekem is ez volt az elsõ kósza gondolatom 😄DD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
ahh, akkor egy emberként megyünk irakba irtani 😄

Riszpekk

Davidus
Asszem úgy 40 év múlva más nyersanyag után kell néznünk😊

V9ykn8_TZL0

FREAK
ez nem a fogyasztásuk, hanem a termelésük, amiben benne van a kitermelés, finomítás, minden olajjal kapcsolatos ipari tevékenység

asszem teccikérteni? 😊

Riszpekk

Davidus
Bazz koreában isszák az olajat? Asszem csak tizen akárhány millioan vannak.

V9ykn8_TZL0

FREAK
😄DDDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

Davidus
Nincs apelláta õk is atomot érdemelnek. Nehogy már jól érezzék magukat a 600 évre elegendõ olajjal.

V9ykn8_TZL0

FREAK
nem, ugyanis Irak alig használ olajat, az USA pedig a legnagyobb importõr és feldolgozó...

1) United States 19.7

2) Japan 5.4

3) China 4.9

4) Germany 2.8

5) Russia 2.5

6) Brazil 2.2

7) South Korea 2.1

8) France 2.0

9) Canada 2.0

10) India 2.0

(millió hordó per nap)

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
bazzzzz....Ma hallottam, hogy az USA-nak 15-20 évre elég az olaja, kuvaitnak 20-30 évig, szovjet országoknak 30-40 és Iraknak 500-600 évig! És ez nem elírás!!!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Davidus
Akkor atomot nekik.

V9ykn8_TZL0

FREAK
elég sok olyan ország van, akik max valami halálos járványt adtak a világnak...

Riszpekk

http://pucerpasi.uw.hu/megegyeztek.jpg

😊
Galy
A taxi elsõ részét megnéztem, mert kiváncsi voltam rá.
A második részt már az EVO6-os miatt néztem meg.
A harmadikat, kösszépen, kihagyom.

De hogy jön ez ide??

Egyben jók a franciák : film.

Attól még utálhatom õket, nem?
Davidus
De a taxit azért megnézted mi?😊 Én nem utálok egy országot se mindenki adott valamit a világnak ami jó😊 Kivéve a románok õk rohadjanak meg ott ahol vannak😊

V9ykn8_TZL0

Galy
a franciák ilyenek 😞

meg én amúgy is utálom õket, mint szart
Galy
tudod milyen érzés amikor magyarázol valakinek, és vagy egy szót sem ért belõle, vgay ba*zik rád? 😊
FREAK
ez csak akkor lehetséges, ha nagyjából egyenlõ erõsek lesznek, és lesz min összeveszni

de az se holnap lesz

Riszpekk

FREAK
nekem 8 😄DD

angol rulez, ha csak õk nem bazseválnak inglisül, azzal õk basznak (jaj sorry B*SZNAK) rá 😄

Riszpekk

Galy
És majd eljön az az idõ, amikor USA vs. Európa háború lesz. Többet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki!
Galy
basznak=b*sznak 😊
Galy
de legalább egy nyelvet beszélnek!

mit fogsz csinálni párizs utcáin, amikor a kib*szott franciák basznak más nyelven beszélni???
FREAK
jól van, Irak második, Kuvait harmadik, akkorát nem tévedtem 😄D ahhoz képest, milyen kicsi, sokkal gazdagabb olajban 😄

nem baj az, ha úgy fogunk keresni mint a kurva franciák, és útlevél nélkül lófrálhatunk a kurva párizsi utcákon 😄D

EU rulez, gondolj bele, ha az amcsik anno nem egyesülnek, most lenne 52 kis szaros államocska odaát 😄

Riszpekk

Galy
belépünk az eu-ba, akkor a kurva franciák is puszipajtásaink lesznek!

hányok már elõre...
Galy
bazmeg. kijavítalak az tök mindegy, mi?

kabbe! :-)
FREAK
tök mindegy, a lényeg, hogy sok példa van rá, hogy az USA és arab olajnagyhatalmak puszipajtások

ez csak Saddamon múlik, de õ most is a háborút választotta

Riszpekk

FREAK
kötelességük, és kétlem, hogy pont õk riadnának vissza egy kis harctól.... sokkal inkább tartok pl. a franciáktól, õk nem túl meggyõzõek

Riszpekk

Galy
ebben én is látok valamit...
Galy
Itt csak az a böki, hogy Irknak van több olaja, mint Kuwaitnak.
Davidus
Egy ekkora faszláma hogy lehet polgármester?

V9ykn8_TZL0

[HUN]PAStheLoD
neked ?? nem Nem dehogy Claw nak ...

[OP)MaciLaci
Szerintem ezt nem nekem irtad...Ugye?
[HUN]PAStheLoD
hát igen körülbelül.... bezsákolt ember?? ha eddog tart neked egy háború szellemileg akkor még FREAK nál is hülyébb vagy! Ráadásul FREAKkal semmi baj nincs!

see.aakogh
Ezt én tudom, de le sem fognak minket szarni, szarnak az egyezményre. Annyira naiv vagy hogy elhiszed hogy õk bármikor ugrásra készek hogy megvédjédjék a magyarokat? Sajna szerintem ez nem igazán mûködne.. Reméljük segítségünkre sietnének de ezt nem hiszem...

K.András
HAHAHA hát miröl beszélsz te?Mi a nato tagjai vagyunk, magyarul ha támadás ér minket akkor a natonak szerzödésbeli kötelezettsége megvédeni, ebbe beletartozik az amerikai hadsereg söt inkább alapját képezi.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

see.aakogh
"...magyar védelmet a mai világban garantálja számunkra, magyarul a szövetségesünk..."

Hát lehet le sem szarna minket az USA ha mondjuk a románok megtámadnának minket...

K.András
"Nembaj, reméljük vietnám után lesz amcsiknak még egy vesztett háborúja. De szép is lenne! "
Látszik fingod nincsen a dolgokrol, bár ez nem akadályoz abban hogy a véleményed kifejtsd, nembaj jot lehet röhögni rajtad.Egyébként ha van felhatalmozás ha nincs, te most annak a vesztéd akarod aki a magyar védelmet a mai világban garantálja számunkra, magyarul a szövetségesünk vesztét látnád szivesen, Gratula.Akkor lennél talán háboru ellenes ha háborut nem akarnál, de te nyilvánvaloan kijelentetted hogy amerikai vért akarsz látni, ez nem több puszta tálibalizmus, igaz magyar modra...De had kérdezzem meg, ha annyira amerika ellenes vagy, miért játszol a játékaikkal?Éppen terroristák ellen küzdesz virtuálisan, az életben meg a pártjukat fogod, érdekes

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Eléggé nagy baj az, és az is hogy a kormányunk a seggüket nyalja, ráadásul egy balfasz seggét, merthogy Bush az, tagadhatatlan. "A nép háborút akar, legyen háború!" Nem... Inkább: népszerûsítem magam azzal hogy háborút szítok olyan ellen, akit szálkává tettem a nép szemében!" Érdekes, nagyon fel voltak háborodva hogy arabokat arra tanítják hogy utálni kell USA-t, erre tessék, hát nem azt csinálják a kis huncutok is? Nembaj, reméljük vietnám után lesz amcsiknak még egy vesztett háborúja. De szép is lenne! Max a sok bezsákolt embert sajnálnám amcsi oldalon. Dehát... Megérdemlik, miért mentek háborúzni. Freak te pedig nem vagy teljesen komplett... Tipikus, a propaganda hatása alá kerül, legkisebb szabad akarattal de annál nagyobb pofával rendelkezõ tucatember. Szomorú hogy Magyarországon egyre több ilyen van.

dikki*yysw
Nagyon potyognak ezek az amcsi helikopterek. Több kárt okoznak maguknak az amcsik, mint az irakiaknak.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

GregSB
Én nem azért szállok ki mert értelmetlennek látom a vitát, hanem mert egyszerûen hulla vagyok..

FREAK
hmmmm, kár, éppen magyaráznod kéne...... na mindegy

Riszpekk