215
Ryzom :)
-
sanyiiiii #135 Most mar én is csatlakozva vagyok betehoz szal velem is partyzhacc -
Zoidberg #134 Szerencsére vagyunk jópáran a bétában.
Csak pár név,akikkel a mai napon partyztam:
Gorfend
Galagonya
Alyr
Hunhunter
Wong
Cuncimokus
Sylsalyn
Fenn szokott még lenni :
Rakim
Drendos
Kraji
Silmaril
....és még jópáran vannak aki csak ritkábban néznek be.Van magyar guild is.
Szinte mindenki a matis főváros közelében van.
Ha jöszz /vagy bárki/ keress meg engem, a játékban Naraya vagyok.
a parancs: /tell [NAME] -
#133 Remélem amikor kiadják csinálnak pár normális tört szervert mert nem akarom megvenni.
Ez a viz eszméletlen szép. -
#132 The Saga of Ryzom: etalon vizecske
Sogun, 10:19 - Játék: MMORPG
(GameGossip) Béta fázisban mászkálnak az istendurva víz-shaderrel ábrázolt Ryzom tenger partján a Nevrax fitnesszes kukacai. A Párizs szmogja alatt működő játékfejlesztő stúdió eszméletlenül kreatív emberkékkel van tele. Mulatságosak a szörny koncept artjaik. Atys organikus világában kezdődik a történet. VilágFának is hívják, hiszen nem található rajta élettelen anyag, mint például szikla, ásványkincsek vagy bármi, ami időnként nem mocorog. A Trykers nevű honos faj jó szelet és tiszta vizet keresgél, és semmi kedvük törvényekkel, meg szabályokkal bajlódni. A Fyros harcosnép. Ők őrzik a tüzet. Társadalmuk kemény törvényeken és becsületkódexen alapul. A Matis kihalóban lévő arisztokrata réteg. Profi biológusok. Utolsó népcsoport a Zorais. Ők misztikusok és titokzatos hatalmuk forrásáról mélyen hallgatnak.
Info:Hardwired
A képek itt -
#131 Már nem játszanak magyarok a béta 3al? -
#130 Ha már megvan a Fighter apprentice melyik skillekre érdemes rakni? -
maxius #129 Graifka 1000%, csak nem értem ,mért megy 5 FPSen...
Egy MORPGben nem a játék az iagzán fontos, hanem az emberek...
Én pl. 5 perc után találkoztam a mentorommal, és első angol barátommal! -
#128 Nekem nagyon tetszik a jatek :) Tobbek kozt az elo kornyezet miatt, pl. a Yubok alszanak, kozben horkolnak, majd egy ragadozo megtamadja a csoportot, stb stb :) A grafika szerintem csodaszep, persze nem Pyr belseje, hanem az outdoor reszek.
A szintrendszer maga jol kidolgozott, persze kicsit meg betas, de megvan benne a fejlodes orome, 250 szintet lehet dingelni minden egyes skillclassban.
A Crafting szerintem fun, jo dolog, hogy ha mobokbol kinyert materialokbol csinalsz fegyvert, pancelt, akkro azok sokkal jobb tulajdonsagokkal rendelkeznek mint a normal tarsaik. Amik meg nincsenek benne a jatekban, de hamarosan: pl fegyver enchantolasa sajat spellekkel, stb.
Nekem is eleg gyakran szetfagyott mondjuk, de a memoria 200-mhzrol 180-ra visszaallitasa utan a fagyasok megtizedelodtek, igy kb 3 orankent egyszer (se) all meg.
Aalu Pinchusion ;)
Weapon smith apprentice -
hzoli4 #127 A lineage 2 után igen gyengécske.Képek alapján én is jobbra számítottam. -
Zoidberg #126 Ha az előző hozzászólások ellenére velaki mégiscsak nekivágna,akkor keresse meg a magyar guildet a játékban.
Néhány név :
Tripmano
Vadasz
Drachen
Boreas
Drendos
Dagobert
Aalu
Este
Bunko
Wini
Naraya
Karrak
-
#125 Hat mit csodalkozol?
Ha franciak nekiallnak manga jatekot csinalni, csak ez jöhet ki belöle :-) -
#124 en is kb annyit toltam hehehe 8)
Visszamenekultem SWG hez.. 8) -
#123 Úristen, hogy bírtok ti ezzel játszani? nálam öt perc után delete volt :D -
Dagobert #122 Nálam írtó szívás, mennék előre, befagy a game, megyek hátra egy ideig jó, utána befagy a game. Forgás közben viszont nem fagy be a game :) -
Sanca #121 meg csunya 1 kicsit:)) -
#120 nalatok muxik most? -
#119 en csak egyet nem ertek miert kellett a legunalmasabb legsivarabb vilagaot betenni a betaba.. miert nem lehetett mondjuk dzsungelest....
ez olyan unalmas hogy hihetetlen.....
...broaf.... -
Gyul #118 http://www.ryl.com.my/downloads/media/rylmovie01.wmv
ezt látni kell ryl video nagyon állat:) -
#117 ez a szar ryzom állandóan lefagy nekem :( -
#116 Aki nem talalna:
Risk Your Life topic -
#115 Menjünk at a RYL topicba. Nem kinai windows kell :-) -
#114 egy dolog van ami már most nem tetszik a ryl-ben:
a minimum követelménynél "Chinese/English Windows 95/98/ME/2000/XP" -
#113 Nézd meg a kép url-jét! :D
www.ryl.com.my -
#112 Egy linket adnatok pls. -
Gyul #111 na már töltöm is talán több szerencsénk lesz ezzel mint a ryzommal -
Gyul #110 ok már megvan -
Gyul #109 RYL?
Az mi? Esetleg valami link róla? -
#108 Nemsokara kezdödik a RYL beta.
Eleg erdekesnek nez ki.
E-mailben kell jelentkezni.
Egy kep a jatekbol:
Undead-sex (a blow job)
-
#107 Ezen látszik, hogy ez tényleg csak egy béta :))
A Lineage 2 bétára sztem lazán rá lehetne fogni (a JOB-ra biztos, a NAOB-ra csak a játékra, a szerverekre nem annyira), hogy maga a teljes játék és már csak a patchek vannak hátra :D -
#106 ...server down or network problem.....
most tenyleg leallt a beta vagy csak atmenetileg nem muxik... kitepem a hajam h avege.. most inditanam el..
valaki? -
Gumbo #105 nah holnap megpróbálom letölteni, mert ma, elindítja a letöltést, és 2mp múlva bezárja az ablakot
-
#104 Én majd még adok egy esélyt neki....de nem sok jóra számítok. Na majd továbbadom az accot valszeg :D -
#103 Bazeg, elkurtam...
http://www.cityofheroes.com/po_beta_status.html
Innen az info -
A Re-cap of Dates to Know:
March 22nd – Begin Adding Pre-order Customers to Beta
March 29th – Host Public Beta Sign-up
April 7th – All Pre-Order Customers Invited to Beta
April 14th – Randomly Selected Public Beta Invites Sent Out
April 22nd – Beta shutdown to prepare for Launch
April 25th – 3-Day Pre-order only Head Start
April 28th – Launch!
-
#101 A Heroesnak vege van ma.
25-töl a preordered-ek jatszhatnak, igy kapva 3 nap elönyt es 28-an pedig release.
Ma mar nem tudsz csatlakozni. A következö 3 napban szallitjak ki a jatekot azoknak, akik megrendeltek, aztan usgyi.
Vissza a Ryzom-hoz:
Hat nekem ennyi eleg volt belöle.
Eddig csak banyaszgattam, meg craftolgattam.
Az meg talan nem is lenne rossz, de a cuccost igaz el tudod adni, csak venni nem tudsz erte semmit.
Tradet nem probaltam, de max jatekosoknak tudod eladni a craftolt cuccokat, ha szerencsed van es valaki meg akarja venni.
Amugy megy a gyakas agyba föbe, mint rendesen mindenhol.
A kezdö szigetröl elmentem az igazai jatekba es bekerültem egy varosba, ahol talaltam egy üres kocsmat, egy üres fürdöt es ket anyagarust, akiknek volt kemenyen 2 fele anyaguk.
Ennyi.
Sehol egy arus, sehol egy kis tartalom...legalabbis en nem talalkoztam vele.
Lehet, hogy a rendes jatekban majd több minden lesz, de ez igy eleg gyatra...
Szoval en nem ajanlom senkinek. -
Gumbo #100 ezt hol láttátok hogy vége lesz ma este? -
#99 Már miért ne lehetne? Egyidőben jelenik meg L2-vel... -
Gumbo #98 az nem lehet -
#97 kibaszott jó, de elvileg ma este vége a bétának :(( -
Gumbo #96 GRRRRRRRRRRRRRRRRRR megint ugyan azt csinálta!!!!