215
Ryzom :)
-
#175 Megjött a VISA-kártyám, fizetek elő a fullra :))
DB -
#174 Hát nemtom, nekem simán felment, semmi gond... már 30-as szint körül vagyok pár dologból, és ágazik szépen a skill-fa... ha meglesz a creditkártyám, már fiezetek is be a fullra :)
Messze a legjobb fantasy MMORPG a piacon, és nemcsak szerintem:
MMORPG.COM ranking
A harmadik a teljes listán :)
DB -
Lord Zax #173 Igen torrenten keresztül szedtem le, mert simán nagyon lassu volt. Csak ugy tudtam leszedni hogy formáztam a particiot, probáltam ujra, de felment, elkezdte updatelni, azis jo, de mikor indulna váratlan hiba, és kidob, utánan meg korrupted files... Nemtom mi lehet. -
#172 Nekem simán lejött... torrentet használtál?
DB -
Lord Zax #171 Sziasztok.
Érdekelt volna a játék sok jot hallottam rolla.
Regisztráltam trialra, leszedtem a clienst, elkezdtem installálni, és a végén fura dolgokat müvelt, pl 96%tol elment 100%ig, aztán 96-ra vissza és ujra 100-ig. Ezt vagy 5ször. Utánna sikerült neki, elinmditanám, és kiir valami ismeretlen hibát.
Probáltam eztán leszedni, de az se megy kiir valami internal errort, és kifagy. Törölni se tudom vinyorol, mert irásvédettnek irja... (most formázhatom a vinyot csak ugytudom leszedni azta 6 gigát?
Elég gáz, ilyet nemnagyon láttam még. Másnak volt már ilyen? -
#170 Na, utoljára :(
Lassan lvl 20 leszek fighting/crafting és harvestingből is.. 20-nál van az első elágazás :))
DB -
#169 Még mindig senki? Nem adom fel :))
DB -
#168 Nem egy nagy halál a havi 15 USD... szerintem!
Tegnap nyomtam 2 órát, és a crafting nagyon bejön :) végre olyan, mint amilyennek eddig szerettem volna más MMORPG-kben! Alighanem be fogok fizetni a fullra, jövő hétre meglesz a hitelkártyám is :)
DB -
#167 én anno a gamer magazinnal(már megszünt pedig nagyon jó volt) járo bétával játszottam és nagyon bejött...csak hát ugye fizetös:)) most viszont ezt letöltöm mert jól jön egy kis szorakozás -
#166 nagyon jo jatek, csak az a terulet, amire a trial behatarol, nem tul nagy -
#165 Na, hátha ez feldobja kicsit az érdeklődést:
Ingyenes, időkorlát és hitelkártyaszám-mentes trial!!!
DB -
#164 Reggelt...
Senki nem nyomul ezzel? Leírás alapján nagyon szimpatikusnak tűnik (mmorpg.com, features és player reviews alapján....)
Asszem kipróbálom a 14 napos trialt :)
DB -
Marcus_ #163 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setview/features/loadFeature/401/gameID/36/page/1
A kiegészítőröl egy új interjú -
#162 megvan a 14 napos free trial de nem tok játszani vele mert valami hibát ir ki:
"Error: you can't use the client application 'ryzom_live' (error code 53)"
pls help ! -
xulon #161 Na akkor most senkise olvassa ezt a fórumot lehet másholva kellene irnom de én most töltöm a 14day free trial verzsönt nemtudom valakinek megvolt e már.Valahogy ki kelle ne játszani azt hogy necsak 14 nap legyen talán ha ujra regelek vagy megint felrakom akkor vagy formázoma vinyot de még kitalálom.
És még az lenne hogy nem nagyon láttam sehol se fansite-ot kelle csinálni minden segitséget szivesen várok
([email protected]) -
Mage #160 Valaki megnézte az "ingyenes" bétát? Mert tőlem kér 1 Eurót. -
#159 nemtom...szidjátok itt agyba főbe szegény Ryzomot...de nekem tettszik. -
Caterpillar #158 Yup! ha van időm a Lock On meg Il2 között akkor megyek! -
#157 no..de mostmán jössz majd játszani??? -
Caterpillar #156 Mostmár megy ,szar volt a server! Elég gáz hogy szinte azt sem tudom hogy mi micsoda... No angol tudás vagyis inkább ehez már kevés... -
#155 elcseszted a jelszót..nem? -
Caterpillar #154 Ja akkor írta ki (még tegnap) mikor be kellett volna jelentkezni (error code 53 vagy mi)... -
#153 Csak a szívem fájdulna meg ha látnám mennyire jó lett és nincs pénzem a fullra. -
#152 hogyhogy nem megy?
valami hibaüzenet?...a játékot már felinstalláltad? -
#151 ez most béta.még ingyéér. -
Caterpillar #150 Nekem is ez van meg! :DD
5 fele megnézem mert eddig nem ment! :( -
#149 Sjna azért fizetni kell hogy tudjak neten nyomni és keine lóvé :(( -
#148 jájá -
#147 Ez ugyebár MMORPG igaz??? -
#146 Ryzom.August.exe
csekély 1,175,581KB
flashgettel szedtem, 6-7 óra alatt lejött.
biztos fennvan dc++-n is -
Caterpillar #145 Mi a neve a file-nak amit leszedtél és mekkora?
Sajna én sem tudok túl jól angolul... -
#144 jájá..már le is töltöttem..de egyenlőre elég bonyolultnak tűnik.
A történetről sem tudok semmit+minden...(nemtudok valami fényesen angolul)... van-e bármiféle magyar cucc a játékról?vagy mondjuk a magyar klánnak honlapja? -
Caterpillar #143 Tudtommal ma indult:
"The Saga of Ryzom - béta
2004. Augusztus 27. | Napi hírcsokor - Lily
2004. augusztus 30-án újra elindul a The Saga of Ryzom teljes, nyílt bétatesztje, jelentette be a Nevrax.
A program tervezett megjelenése 2004. szeptember vége, így ez a végső bétafázis 2004. szeptember 14-ig tart majd."
forrás: Gamer online -
#142 Lesz még bétája ennek a játéknak...? -
riVer #141 Sziasztok,Firstblood néven játszottam a beta 3-at.Sajnálom,hogy már vége... :( Kíváncsi lennék,kinek mi a véleménye a gammárol,s ki fog majd elöfizetni rá.Vki ott volt a gladiátor harcon szombat este? :) Én nyertem a matis sub 1000 hp-t :DD. byeZ -
#140 velem is ez történt -
#139 Attila!
Már nem Ausztiában élsz? -
hhv #138 jo lenne 1 magyar leirás a játékrol
nincs vmi magyar fan oldal? -
sanyiiiii #137 én Lineage 2-t 3 napig jáccottam( a bétát).
De ez a Ryzom igy hirteleln par nap után nagyon megfogott. -
#136 Ti mind a Lineage2-böl jöttetek at, mi? :-)))
Nem tudom, ugy rühellem az ilyen elösködöket....