Ryzom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, hátha ez feldobja kicsit az érdeklõdést:
Ingyenes, idõkorlát és hitelkártyaszám-mentes trial!!!
DB
Ingyenes, idõkorlát és hitelkártyaszám-mentes trial!!!
DB
A ti kung-futok nem erõs!
Reggelt...
Senki nem nyomul ezzel? Leírás alapján nagyon szimpatikusnak tûnik (mmorpg.com, features és player reviews alapján....)
Asszem kipróbálom a 14 napos trialt :)
DB
Senki nem nyomul ezzel? Leírás alapján nagyon szimpatikusnak tûnik (mmorpg.com, features és player reviews alapján....)
Asszem kipróbálom a 14 napos trialt :)
DB
A ti kung-futok nem erõs!
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setview/features/loadFeature/401/gameID/36/page/1
A kiegészítõröl egy új interjú<#wow1>#wow1><#vigyor1>#vigyor1><#ijedt>#ijedt>
A kiegészítõröl egy új interjú<#wow1>#wow1><#vigyor1>#vigyor1><#ijedt>#ijedt>
megvan a 14 napos free trial de nem tok játszani vele mert valami hibát ir ki:
"Error: you can't use the client application 'ryzom_live' (error code 53)"
pls help !<#help>#help>
"Error: you can't use the client application 'ryzom_live' (error code 53)"
pls help !<#help>#help>
[img]http://miniprofile.xfire.com/bg/co/type/0/promilk.png[/img]
Na akkor most senkise olvassa ezt a fórumot lehet másholva kellene irnom de én most töltöm a 14day free trial verzsönt nemtudom valakinek megvolt e már.Valahogy ki kelle ne játszani azt hogy necsak 14 nap legyen talán ha ujra regelek vagy megint felrakom akkor vagy formázoma vinyot de még kitalálom.
És még az lenne hogy nem nagyon láttam sehol se fansite-ot kelle csinálni minden segitséget szivesen várok
([email protected])
És még az lenne hogy nem nagyon láttam sehol se fansite-ot kelle csinálni minden segitséget szivesen várok
([email protected])
Valaki megnézte az "ingyenes" bétát? Mert tõlem kér 1 Eurót.
Yup! ha van idõm a Lock On meg Il2 között akkor megyek!
Mostmár megy ,szar volt a server! Elég gáz hogy szinte azt sem tudom hogy mi micsoda... No angol tudás vagyis inkább ehez már kevés...

Ja akkor írta ki (még tegnap) mikor be kellett volna jelentkezni (error code 53 vagy mi)...
Csak a szívem fájdulna meg ha látnám mennyire jó lett és nincs pénzem a fullra.
Next PC upgrade: 2022
Nekem is ez van meg! :DD
5 fele megnézem mert eddig nem ment! :(
5 fele megnézem mert eddig nem ment! :(
Ryzom.August.exe
csekély 1,175,581KB
flashgettel szedtem, 6-7 óra alatt lejött.
biztos fennvan dc++-n is
csekély 1,175,581KB
flashgettel szedtem, 6-7 óra alatt lejött.
biztos fennvan dc++-n is
Mi a neve a file-nak amit leszedtél és mekkora?
Sajna én sem tudok túl jól angolul...
Sajna én sem tudok túl jól angolul...
jájá..már le is töltöttem..de egyenlõre elég bonyolultnak tûnik.
A történetrõl sem tudok semmit+minden...(nemtudok valami fényesen angolul)... van-e bármiféle magyar cucc a játékról?vagy mondjuk a magyar klánnak honlapja?
A történetrõl sem tudok semmit+minden...(nemtudok valami fényesen angolul)... van-e bármiféle magyar cucc a játékról?vagy mondjuk a magyar klánnak honlapja?
Tudtommal ma indult:
"The Saga of Ryzom - béta
2004. Augusztus 27. | Napi hírcsokor - Lily
2004. augusztus 30-án újra elindul a The Saga of Ryzom teljes, nyílt bétatesztje, jelentette be a Nevrax.
A program tervezett megjelenése 2004. szeptember vége, így ez a végsõ bétafázis 2004. szeptember 14-ig tart majd."
forrás: Gamer online
"The Saga of Ryzom - béta
2004. Augusztus 27. | Napi hírcsokor - Lily
2004. augusztus 30-án újra elindul a The Saga of Ryzom teljes, nyílt bétatesztje, jelentette be a Nevrax.
A program tervezett megjelenése 2004. szeptember vége, így ez a végsõ bétafázis 2004. szeptember 14-ig tart majd."
forrás: Gamer online
Sziasztok,Firstblood néven játszottam a beta 3-at.Sajnálom,hogy már vége... :( Kíváncsi lennék,kinek mi a véleménye a gammárol,s ki fog majd elöfizetni rá.Vki ott volt a gladiátor harcon szombat este? :) Én nyertem a matis sub 1000 hp-t :DD. byeZ
Attila!
Már nem Ausztiában élsz?
Már nem Ausztiában élsz?
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
jo lenne 1 magyar leirás a játékrol
nincs vmi magyar fan oldal?
nincs vmi magyar fan oldal?
bdgtl
én Lineage 2-t 3 napig jáccottam( a bétát).
De ez a Ryzom igy hirteleln par nap után nagyon megfogott.
De ez a Ryzom igy hirteleln par nap után nagyon megfogott.
Ti mind a Lineage2-böl jöttetek at, mi? :-)))
Nem tudom, ugy rühellem az ilyen elösködöket....
Nem tudom, ugy rühellem az ilyen elösködöket....
Most mar én is csatlakozva vagyok betehoz szal velem is partyzhacc
Szerencsére vagyunk jópáran a bétában.
Csak pár név,akikkel a mai napon partyztam:
Gorfend
Galagonya
Alyr
Hunhunter
Wong
Cuncimokus
Sylsalyn
Fenn szokott még lenni :
Rakim
Drendos
Kraji
Silmaril
....és még jópáran vannak aki csak ritkábban néznek be.Van magyar guild is.
Szinte mindenki a matis fõváros közelében van.
Ha jöszz /vagy bárki/ keress meg engem, a játékban Naraya vagyok.
a parancs: /tell
Csak pár név,akikkel a mai napon partyztam:
Gorfend
Galagonya
Alyr
Hunhunter
Wong
Cuncimokus
Sylsalyn
Fenn szokott még lenni :
Rakim
Drendos
Kraji
Silmaril
....és még jópáran vannak aki csak ritkábban néznek be.Van magyar guild is.
Szinte mindenki a matis fõváros közelében van.
Ha jöszz /vagy bárki/ keress meg engem, a játékban Naraya vagyok.
a parancs: /tell
Remélem amikor kiadják csinálnak pár normális tört szervert mert nem akarom megvenni.
Ez a viz eszméletlen szép.
Ez a viz eszméletlen szép.
The Saga of Ryzom: etalon vizecske
Sogun, 10:19 - Játék: MMORPG
(GameGossip) Béta fázisban mászkálnak az istendurva víz-shaderrel ábrázolt Ryzom tenger partján a Nevrax fitnesszes kukacai. A Párizs szmogja alatt mûködõ játékfejlesztõ stúdió eszméletlenül kreatív emberkékkel van tele. Mulatságosak a szörny koncept artjaik. Atys organikus világában kezdõdik a történet. VilágFának is hívják, hiszen nem található rajta élettelen anyag, mint például szikla, ásványkincsek vagy bármi, ami idõnként nem mocorog. A Trykers nevû honos faj jó szelet és tiszta vizet keresgél, és semmi kedvük törvényekkel, meg szabályokkal bajlódni. A Fyros harcosnép. Õk õrzik a tüzet. Társadalmuk kemény törvényeken és becsületkódexen alapul. A Matis kihalóban lévõ arisztokrata réteg. Profi biológusok. Utolsó népcsoport a Zorais. Õk misztikusok és titokzatos hatalmuk forrásáról mélyen hallgatnak.
Info:Hardwired
A képek itt
Sogun, 10:19 - Játék: MMORPG
(GameGossip) Béta fázisban mászkálnak az istendurva víz-shaderrel ábrázolt Ryzom tenger partján a Nevrax fitnesszes kukacai. A Párizs szmogja alatt mûködõ játékfejlesztõ stúdió eszméletlenül kreatív emberkékkel van tele. Mulatságosak a szörny koncept artjaik. Atys organikus világában kezdõdik a történet. VilágFának is hívják, hiszen nem található rajta élettelen anyag, mint például szikla, ásványkincsek vagy bármi, ami idõnként nem mocorog. A Trykers nevû honos faj jó szelet és tiszta vizet keresgél, és semmi kedvük törvényekkel, meg szabályokkal bajlódni. A Fyros harcosnép. Õk õrzik a tüzet. Társadalmuk kemény törvényeken és becsületkódexen alapul. A Matis kihalóban lévõ arisztokrata réteg. Profi biológusok. Utolsó népcsoport a Zorais. Õk misztikusok és titokzatos hatalmuk forrásáról mélyen hallgatnak.
Info:Hardwired
A képek itt
Graifka 1000%, csak nem értem ,mért megy 5 FPSen...
Egy MORPGben nem a játék az iagzán fontos, hanem az emberek...
Én pl. 5 perc után találkoztam a mentorommal, és elsõ angol barátommal!
Egy MORPGben nem a játék az iagzán fontos, hanem az emberek...
Én pl. 5 perc után találkoztam a mentorommal, és elsõ angol barátommal!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Nekem nagyon tetszik a jatek :) Tobbek kozt az elo kornyezet miatt, pl. a Yubok alszanak, kozben horkolnak, majd egy ragadozo megtamadja a csoportot, stb stb :) A grafika szerintem csodaszep, persze nem Pyr belseje, hanem az outdoor reszek.
A szintrendszer maga jol kidolgozott, persze kicsit meg betas, de megvan benne a fejlodes orome, 250 szintet lehet dingelni minden egyes skillclassban.
A Crafting szerintem fun, jo dolog, hogy ha mobokbol kinyert materialokbol csinalsz fegyvert, pancelt, akkro azok sokkal jobb tulajdonsagokkal rendelkeznek mint a normal tarsaik. Amik meg nincsenek benne a jatekban, de hamarosan: pl fegyver enchantolasa sajat spellekkel, stb.
Nekem is eleg gyakran szetfagyott mondjuk, de a memoria 200-mhzrol 180-ra visszaallitasa utan a fagyasok megtizedelodtek, igy kb 3 orankent egyszer (se) all meg.
Aalu Pinchusion ;)
Weapon smith apprentice
A szintrendszer maga jol kidolgozott, persze kicsit meg betas, de megvan benne a fejlodes orome, 250 szintet lehet dingelni minden egyes skillclassban.
A Crafting szerintem fun, jo dolog, hogy ha mobokbol kinyert materialokbol csinalsz fegyvert, pancelt, akkro azok sokkal jobb tulajdonsagokkal rendelkeznek mint a normal tarsaik. Amik meg nincsenek benne a jatekban, de hamarosan: pl fegyver enchantolasa sajat spellekkel, stb.
Nekem is eleg gyakran szetfagyott mondjuk, de a memoria 200-mhzrol 180-ra visszaallitasa utan a fagyasok megtizedelodtek, igy kb 3 orankent egyszer (se) all meg.
Aalu Pinchusion ;)
Weapon smith apprentice
Together we'll fly someday...
A lineage 2 után igen gyengécske.Képek alapján én is jobbra számítottam.

Ha az elõzõ hozzászólások ellenére velaki mégiscsak nekivágna,akkor keresse meg a magyar guildet a játékban.
Néhány név :
Tripmano
Vadasz
Drachen
Boreas
Drendos
Dagobert
Aalu
Este
Bunko
Wini
Naraya
Karrak
Néhány név :
Tripmano
Vadasz
Drachen
Boreas
Drendos
Dagobert
Aalu
Este
Bunko
Wini
Naraya
Karrak
Hat mit csodalkozol?
Ha franciak nekiallnak manga jatekot csinalni, csak ez jöhet ki belöle :-)
Ha franciak nekiallnak manga jatekot csinalni, csak ez jöhet ki belöle :-)
Úristen, hogy bírtok ti ezzel játszani? nálam öt perc után delete volt :D
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Nálam írtó szívás, mennék elõre, befagy a game, megyek hátra egy ideig jó, utána befagy a game. Forgás közben viszont nem fagy be a game :)
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
meg csunya 1 kicsit:))
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
en csak egyet nem ertek miert kellett a legunalmasabb legsivarabb vilagaot betenni a betaba.. miert nem lehetett mondjuk dzsungelest....
ez olyan unalmas hogy hihetetlen.....
...broaf....
ez olyan unalmas hogy hihetetlen.....
...broaf....

http://www.ryl.com.my/downloads/media/rylmovie01.wmv
ezt látni kell ryl video nagyon állat:)
ezt látni kell ryl video nagyon állat:)
need beta key
ez a szar ryzom állandóan lefagy nekem :(
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"