7924
  • dzsedi
    nekem is Impact (X6-38V) van, és majdnem olyan mint a ps2-es.. sajnos a kereszt nem ugyanolyan. Meg is gyűlik vele a bajom a 2d-s verekedős stuffoknál. Ja meg néha a rezgés nem ment tökéletesen...mind1 Kici oc'ó ^_^
  • dante3
    Tescos Impact gamepad, tökéletesen használható, jóféle!
  • vgvg
    Szevasztok srácok!!!

A segitségeteket szeretném kérni,tudna valaki küldeni egy linket v vmit pm-ben,kéne nekem egy ps2BIOS,sajna nem nagyon találok sehol:(

Előre is köszi
  • XenHai
    Ti mijen Gamepad al toljatok mar aki azal tolja?
  • XenHai
    Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 50-60 fps!
  • Attelee
    THX!

Most meg eltüntek a meghajtoim!lehet h elhamarkodtam ezt a Vistat!
  • Terminátor14
    jobb klik az exén-->futtatés rendszergazdaként...
  • Attelee
    Kéne egy kis help?
    Felraktam a Vistat és EZT irja ki az Emulator ha rákattintok!
    Mit csináljak??
  • XenHai
    A Naruto Narutimate Accel valaki probalta mar ?
  • XenHai
    Emulal itt valaki vista alatt?Mert nekem godol egyet es be all a kep es ki fagy az emu
  • Gunner
    Főleg h. most adtak ki új PS2őt :P
  • barret
    A ps2 meg nagyon jol fogy,nemhiszem hogy gyorsan le akarjak allitani a gyartasat.
  • XenHai
    Hat lassan le fogjak allitani a ps 2 jatekokat mert ez love a gyartonak le fizeti a jatek fejlesztoket hogy csak ps3 ra csinaljanak gemet azert hogy vegyel 3 at
  • Gunner
    Azért ennyire hülyének ne nézzél, tudom h kint van a PS3 :)
    Csak az XBOX-ra nem gyártanak újabb gamekat, csakis 360ra. PS2re még mindig csinálnak ugyebár. (Kivétel az NHL08 xD, de az meg a fszt érdekel)
  • XenHai
    Ez az emun belul mi patches ?
  • XenHai
    Ja kint van a 3!
  • Gunner
    Most kezdik befejezni a PS2-re játék gyártásokat?
  • Seth
    ps2-re az 5, nem is lesz már rá más
  • XenHai
    Valaki tugya hogy most mejik a legujabb tekken?
  • Gunner
    Woa, király vagy, nekem mindjárt lejön Tenkaichi, meglássuk milyen lesz, mert NTSC és nekem többnyire PAL biosom van, ha esetleg valaki tudna nekem PM-ben küldeni friss ntsc biost megköszönném :)
  • XenHai
    Ugy hogy kozben wowozok :)
  • XenHai
    thx de mar le toltotem a naruto utlimate ninja 2 ntsc ben es 60 fps el fut
  • soulhunter
    usa ntsc
    eu pal
  • XenHai
    Igen de nemmindig van ki irva ra hogy milyen4 Nekem aszt montak hogy az NTSC meg a PAL bol is lehet tudni mert au egyik europa a maik meg usa szabvany csak nem tom hogy mejik mejik :S
  • soulhunter
    U USA
    E Europe
    J Japan
  • XenHai
    Ha compatibility listaban U van irva akor NTSC jatekot kell le szedni ha pedig E akkor pedig pal?
  • soulhunter
    állitsd be a könyvtárát a bal also sarokban lévő gomboknál :)
    plugins directory
    bios directory

v ilyesmi (bocs, nem tom emlékezetből pontosan, és nem tettem még vissza a friss winfosra)
  • faláb
    Config--->Configure itt nem látom a biost.
  • Attelee
    RUN --> EXECUTE
    Ha erre gondolsz?
  • faláb
    Beállításoknál hogy tudom láthatóvá tenni a saját BIOS-omat?
  • barret
    Ezzel mar en is talalkoztam,es nem ketjatekos uzemmodban:(
  • Attelee
    Én is ki akarom prószálni Vista alatt,hátha elmulik a Fucking Greyscreen a Kingdom hearts 2 alatt!:)

Termi!Egyébként neked müködik két gamepaddal az Emu?Mert én egy repülös játékot akartam elinditani de nem tudtunk vele ketten nyomulni,mert olyan volt mintha az egyik gamepadot folyamatosan nyomnám egyik irányba!!
    Két egyforma controllerröl van szó!Beállitva jol volt,probáltam többféle plugint de egyik se!Ja és ePsX-el müködik,meg a Pc-s játékoknál!Szal nem tudom mi van!?
  • Terminátor14
    Valszeg az lesz a baj, hogy a 64bites vista nem tetszik az emunak. Nahhh mind1, ez van :(

Nem halok bele, ha billel kell tolnom, csak így a verekedős gamek kiesnek.
  • soulhunter
    én az sssxpaddal nyomom, soha a büdös életben nem volt bajom vele, késni se késik, nem ugy mint pár pc-s játékban (hadd ne kelljen megneveznem azt a szar autos játékot, amit akkora reklám övez, mer önmagát nem tja eladni, csak a reklám) :)
  • Terminátor14
    Eddig jó volt a pad, most nem :D Az ss meg a lily nem fagy le, a többivel igen. Viszont csak a többiben tudom belőni rendesen :S NAde mind1, végülis az ff-et tudom tolni billen is.

• soulhunter
    sssxpad-dal soha senkinek nem volt még baja, max akkor, ha szar volt a gamepad drivere, v maga a gamepad...

a driver gond főleg a tesco-s gamepadoknál jelentkezik

megjegyzés: nem sértegetni akartalak, a lehetséges okokat irtam le, amelyek 100%ban megfelelnek a valoságnak az eddigi tapasztalataim szerint

:)
  • Terminátor14
    Valaki kipróbálná nekem, hogy GAMEPADDAL be tudja-e állítani a bal analóg és a d-pad irányait? Nekem ugyanis nem engedi (nem reagál a gombokra), így nem tudok mozogni :( Ha meg másik pluginnal próbálkozom, akkor kifagy az emu.
  • grebber
    #4078 senki?
  • marcokeceli
    Ja lehet játszani.csak nem tudom miért 7-10 indítás után újra kell rakni az emut mert nem tölti be az introkat.
  • JaSoN HuNTeR #4084
    úgylátom VCS-vel már lehet játszani? mert a játszhatóvan a 9.4 verzió miatt :D