7924
  • Terminátor14
    Elméletileg nem nagyon, sőt a készítők egyelőre a 32bit-es oprendszert ajánlják, valszeg a 64-es változat még nem tökéletes...
  • XenHai
    Menyit szamit az emunal a 32 bit vagy a 62 bit? Dominal az fps nel?
  • barret
    Igy van.
    Enyem nemtudom mennyit megy,2700mhz-re mar huztam.Sajnos a memoriaim 566-osak... Igy is 9x300-on volt mar :)
  • Terminátor14
    5-ös szorzó nincs tudtommal, 6 a legkisebb :)

amúgy alapból az fsb a lényeg, az igaz, de ha magasabb szorzóval jelentősen több mhz-et érsz el, akkor azért azzal jársz jobban, az fsb mondjuk 100-150mhz kölünbségig éri meg max.

Én most fogok memót újítani, ez a mostani 4gb-os kit nem jött be, úgyohogy lesz másik és akkor E6400@3,6ghz...:D
  • Attelee
    igy van!minél nagyobb az FSB annál gyorsabb az emu!
    Tehát inkább kevesebb szorzoval nagyobb FSB! PL ha 800 as memoriátok van akkor inkább 6x400 vagy 5x400 ha van 5ös szorzo!Nálam 8x463=3.7ghz
  • grebber
    Valaki probálta már a Burnout gamet vagy a Forbidden Sirent??Frankón lehet velük játszani?

• Terminátor14
    Nem minden esetben :)
    Sőt, akinek nincs tuningmemója és tuninglapja, az a kisebb fsb miatt a 4000-es prociikal jár jobban, ugyanis ezek mind 9-es szorzóval rendelkeznek. (200[fsb 800]*9=1,8ghz), de alapon talán hajszálnyival gyorsabb a 6300-as, mivel az 7*266=1,86ghz.

• barret
    Akkor a nagyobb szam uti a kisebbet? :D Ez a videokartyaknal mar reg megcafolt dolog:)
  • Terminátor14
    Nem.
  • barret
    Hmm akkor az E4300 es az E6300 ugyanaz a proci lenne? E4300 1800 mhz-es alapon.
  • barret
    Ujrakezdeni ugy 3 gigas ketmagos procival.(De nem baj ha erosebbet szerzel.) (Vagy meghuzod a sajatodat)
    Nekem a 2700mhz-es c2d-vel is eleg gyengecsken muzsikal. Meg 1 ev,es jatszhato lesz a ps2 emu:) Mar a finisben vagyunk!
  • Terminátor14
    köszi.
    Így van.
  • marcokeceli
    Nézz szét itt: http://superdownloads.uol.com.br/download/2/pcsx2-bit)/
    Azt mondod a procinak kell csak a tuning vk bírja?Mert a proci 2.8GHz ig birja
  • Terminátor14
    Az emu 64bit-es verzióját honnan tudom leszedni? A honlapon nem találtam meg.
  • Terminátor14
    Kis tuning a procidnak és király lesz.
  • marcokeceli
    Ez az nekem jó lett.letöröltem mindent és teljesen újra raktam a emut.
    Már csak az fps -el vannak bajaim gépem:Intel core 2 duo E6300 (1.8GHz),geforce 7600gt,2gb ram.Mit kéne csinalnom hogy több leen igy 30-40Fps.
  • soulhunter
    nekem mé fagy ki minden létező gsdx9 pluginnal? :(

na mind1, tegnap uj év alkalmábol ujra raktam a winfost, talán most gyorsabb lesz :)
  • marcokeceli
    Ja igen letöltöttem még a GSDX9 10.0-2-t a pcsx2.netről ,de zero gs-t használok.Lehet hogy ez?Mert vol benne egy ilyen is d3dx9_34.dll de utanna visszamasoltam az eredetit.
  • marcokeceli
    Sziasztok.Lenne egy olyan gondom ,hogy a Vice City Storiesssal szeretnék játszani.No marmost tegnap este el is indult a teljes játék játszottam is vele(0.9.4-el)és átállígattam néhány dolgot hátha nagyobb lesz az FPS és azótavégigfut a letöltés utánna jönne 2 intro egyiket lejátsza és utnánna meg áll (fekete képernyő.Előtte a biost is állígattam usa 1.6 kapcsoltam akkor nem mnet utanna visssza eu 2.0 ra ment de meg vmit ellalittottam utanna.PLS help.Köszi.
  • bandesz00
    Szia márcsak egy jó emulátor kellene ha tudsz valami jót azt írd még meg előre is köszi ÜDV.JA és köszi a segítséget.
  • bandesz00
    Szia köszi a segítséget igazából a Crash Bandicoot amivel szeretnék játszani de a Tekken 5 az lehet, hogy nem megy,de azért köszi a segítséget.Ja PSX2 emulátor bármelyik jó és a biost kel bemásolni és müködik is a játék?Üdv:)
  • Attelee
    Picit nézz lejjeb is és ott megtalálod a Bios mappát amit belinkeltem!
    Azt a Bios könyvtárat kell bemásolni a Pcsx2 könyvtárába és kész!
    Persze elöbb azt kell letöltened és telepitened!

Mivel akarsz játszani,mert lehet h kevés lesz a géped?!

Ittmeg tudod nézni milyen játékok mennek és milyen gépeken!
    Regisztrálni kell,de megéri!
  • bandesz00
    Szia P4 3.4Ghz, 2G-Mb RAm800,Geforce 7600Gt 256mb 160G sata a gépem,ja írtad, hogy a BIOS fájt nekem kell megkeresnem és azt,hogy keresem meg a játék alapján vagy milyen cimszó alapján tudom megtalálni és ha megvan akkor csak az emulátor bios mapába kell bemásolni és kész.Köszi Üdv:)
  • barret
    WWW.ngemu.com Itt sok-sok informacio is van mellette.
    De a bios file az vedett file,azt neked kell megkeresned.
    filemegoszto oldalakon meg lehet talalni.

Amit leirtal,az nem annyira fontos,es ezek a beallitasok csak finomitanak az emulatoron. Remelem bika geped van,mert ez az emu kulomben csalodast okoz... Bar tartos jatekra amugyis keves ps2 jatek alkalmas meg:)
  • bandesz00
    sp2 es a win de,hogy tudom azt beállítani amit előbb írtam és,honnan tudom leszedni a ps2 emulátort ami farnkó valami közelebbi segítséget tudnál adi előre is köszi.
  • barret
    Ha sp2-es a vined akkor asszem nemkell.
  • bandesz00
    Szia köszi itt amit írnak azt be kell állítani és akkor fog müködni az emulátor de egy kérdés még|((((( lapozófájl létrehozása : felhasználó vagy csoport hozzáadása, és hogy okézhasd ird be a bejelentkezö nevedet az objektumokhoz most már indulni fog.))))ezt itt NEM IGAZÁN vágom ha itt egy kicsi segítséget kérhetnék, előre is köszi Üdv:)
  • kenderzen
    Az is biztos hogy nem véletlenül nem 1xerü emulálni , mert akkor nem tudnának még a mainapig eladni anyit amenyit eladnak . yee:D
  • kenderzen
    jaja , elég összetett dolog ez a ps2es hardware :S
    wikianyánk leirja az alapokat amit érdemes tudni .
  • XenHai
    nekem is 88aagtsem van 2 giga ramal 3200mhzes core2 vel es vistaval de a ez a szemet mortal az istenert nem akar 22fps fole menni:S
  • kenderzen
    szerintem ez a game is a mákosabb részhez tartozik mert utána kiprobáltam 1 godzila-t vagy mit :) és azon már épp hogy megvolt a 26fps ...
  • barret
    Hmm az emu alapbol tamogatja a ketmagos procikat,es eleg rendesen profital is beloluk!
  • kenderzen
    Capcom vs. SNK2 /2001
    Sztem egy bizonyos szintröl már nem is a gép a mérvado hanem inkább az emun lenne még mit fejleszteni .
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    intelD3.4 2gigaram 8800gts /vista
  • XenHai
    Mijen geped van es ez mejik street fighter?
  • kenderzen
    ya és persze hang nélkül mert az nem akart beállni akadt ragadt mint a ...
    minden lehetöséget végigprobáltam de nem akart beállni :S
  • kenderzen
    Yeee , nekem eddig ez a rekordom :))

49-56fps
  • barret
    Itt nezz korul.Ennel tobb segitseget nezezen kapsz...help.
  • bandesz00
    Sziasztok egy kérdésem lenne,sehogy se birok egyről a kettőre vergődni a Psx2 emulátorral, melyik jó és, hogy tudom beállítani, hogy frankon elinduljon?A másik Tekken 5 az megy emulátoron?Előre is köszönöm a segítséget:)
  • XenHai
    És ha a mortal kombat armageddon 22 fpsel fut erdemeseb meg probalni 1 regebi mkat?
  • biomage
    aha eltudod inditani