7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
theodor #4163 Lehet hogy a lemez a szar.
-
theodor #4162 még most is azt írja hogy tegyek be lemezt. -
#4161 Tényleg rossz a link Itt van a 2.20 Bios!
Egyébként a többi is jo!
Most jön az h a Peops CDVD pluginban kiválasztod a meghajtod amibe a lemezt teszed! -
theodor #4160 Nem tudtam biost leszedni arról az oldalról sajnos. De van biosom csak 2004 es. -
#4159 bemásoltad a biost is a bios mappába?
-
theodor #4158 Sikerült a plugin de a biost nem találom.
-
#4157 A két dll a plugins mappába,és utánna már láthato a settingsben is! -
theodor #4156 ezt a gsdxet be kell másolni a pcsxbe? a két dllt? -
#4155 GSDX összes eddigi plugin -
#4154 Innen szereztem!
Néztem videokat a játékról!Sztem nem fog menni hibátlanul,de azért ne add fel!Valamennyire mennie kell! -
theodor #4153 meg a gsdx legújabbat? -
theodor #4152 A 2006os biost honnan szerezted?
-
theodor #4151 AMD 4000+ X2, 8600 GTS, 2GB RAM DDR II 800 -
#4150 Lejjebb linkeltem be egy képet azokat a Pluginokat használd!
Milyen géped van? -
theodor #4149 Az egy verekedős game az eatől. Ilyen rapperekkel kell verekedni. http://xbox.ign.com/articles/515/515867p1.html
-
theodor #4148 Úgy van beállítva minden ahogy a segédletben le van írva. -
#4147 Gabosh van rá megoldás de aszem az internetes játék miatt sir!Nem kell vele foglalkozni!Azért majd ird le h mit ir!
Theodor ird le milyen pluginokat használsz!Nem ismerem azt a játékot! -
theodor #4146 Na már sikerült csak most meg aztt írja hogy tegyek be PS1 es vagy PS 2 es lemezt. A Def Jam fight for NY van benne elindul az egyáltalán? -
theodor #4145 Hi! Leen egy olyan problémám, hogy mikor rámegyek hogy Run CD/DVD ezt írja ki:"Unable to load bios: "bios/", PCSX2 can't run without that". Pedig leszedtem azt a bios mappát amit belinkelt vki. Pls help me! -
#4144 dll hiba ugye? Ismeros. -
#4143 USA biosbol a v0.160 as a legujabb? -
Gabosh #4142 Hát nem olyan perfect mint a final fantasy de 20-50 fps game közben. Nekem ált 30 körül hasonló géppel mint tied , és ez már elég jó.
Nekem néha "kifagy" de másoknál forumon nincs ilyen probléma.
Ami gond lehet még hogy "villog" , ez nállam nincs de eredeti forumon sokat "sirnak" miatta.
Legjobban Gsdx 1.3 meg talán legujjabbal, mal megy ,szoval ha valami probléma lessz ezzel probáld meg.
Nektek nincs olyan problémátok hogy amikor elinditjátok a programot akkor egyből felad 1 hiba üzenetet és bedob a settingsbe. Majd leirom a hibaüzenetet . -
#4141 Asszem leszedem ezt a Tenkaichi 3-at én is!Ha mással legalább ezzel játszani tudjak!
Gabosh biztos h perfect a game?Végigvitted már?
Ajánlom mindenkinek azt a beállitást amit lejebb linkeltem,mert tényleg
semmi pixel nem lesz és a grafika meghazuttolja a mai Pc-s játékokat is! -
#4140 Pcsx2 0.94!/Gsdx 0.1.7 ssse3/IGY
kell beállitani!A játék elindul és gyönyörü 30-50 fps!
DE csak ingame vagyis Arcade mód Time Trial müködik!:(
Pedig mennyire nyomnám én is! -
#4139 dual core 2 3200mhz 2giga ram 8800gts! es meg le kelet korlatozni az fpst mer anyira gyors volt -
Fix10 #4138 ja és akinek 50fps el megy az léccives agya meg gépének adatát köszöntem -
Fix10 #4137 honnan lehet leszedni a gsdx 1.5-öt mer nekem a legujjab a 0.1.0 Hogy megy nektek 50fps-el a tenkaichi 3-rom gondolom dualcore proci nem? vagy valaki leirhatná hogy hogyállítottabe hogy annyi fps e van -
HOKI0220 #4136 Hy! Nem tud valaki olyan Ps2 emut ami lejátsza a gran turismo 4-et?
Elöre is THX. -
#4135 3 csak el irtam. -
#4134 És hol találtál 4et? mert most jött ki csak a 3 :D
Nekem is 50 fps körül mozog gsdx 1.5el :) de sokkal jobban menne természetesen sima ps2őn. most néztem egy srácot h eredeti ps2ön hogyan tolja, csak néztem... gondolkodom h veszek-e v attól nem leszek már jobb :P -
Gabosh #4133 tenkaichi 3 max ,
Ahoz szedj GS plugint , leguljabbat. Azzal joban megy , ha felmész offical forumra (fent banner ,aztán ott forum , lila figura,) ezen belül lesz 1 olyan h Best dbz tenkaichi 3 config , vagy hasonlo . Itt nézz széjjel , van linkelve minden ami kell.
Hajrá. -
#4132 Nekem a dragon ball Budokai Tenkaichi 4 nal a Zero GS nel szet van esve kep es meg akad is 4de viszont gsdx10 esel meg 50fpst produkal. -
#4131 Ha valakinek nem fut elég gyorsan a játék és Zero GS plugint használ!:
Katt a Pcsx2 exe-n jobb egérgombbal tulajdonságok-->Kompatibilitas->Futtatás 256 szinben bepipál!
És máris 5-10 Fps-t nyertél!Figyelem csak a ZeroGS-el müködik!;) -
#4130 Müködik lemezröl is!Erdeti lemezröl is! -
#4129 Itt a Bios -
vgvg #4128 Nah vkinek BIOS???? -
#4127 Lehet láma kérdés,de nemtudom mit emulál a progi.Tehát akkor is használható az emulátor ha nem isoban va hanem rendes irott ps2-es lemezen van a game? -
#4126 Forbiddenről láttam emulált képeket, elvileg megy jól! -
#4125 hali all, nemtudjátok a yu-gi-oh tag force evolution-t próbálta vlki igy emulátorral? szerintetek müködnee???? -
#4124 Valaki probálta már a Burnout-ot vagy a Forbidden Sirent?Ha igen mennek rendesen?