7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#4203 Igen ezt utalom! Hack and slash? -
#4202 Igen a harc ami egy nagy nulla benne...
Amugy gyonyoru a jatek. -
#4201 Legjobb játék sztem!:)Persze kinek a pap...!
Azért vannak ott még varázslatok az L1 lenyomásával és néha még a négyzettel is védekezni kell;) Aztán még harc közben summonokat is be tudsz hozni,a második részben pedig át tudsz változni ahol a háromszöggel már repülve is tudsz harcolni!:)
Ezt lesd meg:) -
#4200 Mindkét része rohadt jó szerintem,bár igaz hogy a harc kb egy gomb nyomogatásából áll ( najó a 2. részben néha meg kell nyomni a háromszöget :D), de én nagyon élveztem. Jók a karakterek, jó a történet, jó zenék, nem csak gyerekeknek :D -
#4199 Kingdom hearts-ban oriasit csalodtam,olyan jo jatek lehetett volna belole...
Utalom a gombnyomogato jatekokat...Par nap jatek utan beleuntam. -
#4198 Linkek a képekhez:
link
link
link
link
link
link -
#4197 Resident Evil Code Veronica-X,Crash Bandicoot:Crash Of The Titans,
Gran Turismo 4,Kingdom Hearts 2,Metal Gear Solid 3,Onimusha 2
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] -
#4196 Neroval persze :D -
#4195 fentvan DVD-n!
és az egész DVD-t benyomtam Isoba. -
#4194 És cd-re tömörítve vagy kicsomagolva írtad rá ??? -
#4193 beisostam a dvd-t de nem megy. -
#4192 megcsináltam hogy CDről induljon de nagyon lagol -
#4191 eredeti fórumon a zöld és kék jelzéssel ellátott játékok mennek ugye kifogástalanul?:)
hétvégére tervezek egy kis dömpinget ps2-es játékokból:P -
#4190 srácok egy kis segitség kéne.Megint megprobáltam a 9.4es verzióval elinditani egy játékot.
PS2 dvd benyomtam Isoba,igy jó?
Utána inditani akarom és fekete képnél megál.
Bios van leszedtem azt a Biost amit Attelee ajánlot.
De nem nagyon vágom a beállitásokat.Pluglinokat is benyomtam.
GTA VCS probáltam meg újból mert 9.4 verzióval elvileg megy...
Pls valaki segitsen. -
#4189 Érem Kösz. -
Gabosh #4188 Ezért jobb ha először megnézed mielött megszerzed :) -
hgabesz #4187 Most nézem itt a játék listán, eddig ezt nem is néztem, pont az a kettő van meg ami lassú lehet, vagy problémás.
Na evvan -
hgabesz #4186 Gabosh, köszi a választ.
Akkor várok, hátha. Ja, tegnap elfelejtettem a WRC4-nél is ugyanígy csinál. Más játékot sajna még nem próbáltam.
-
Gabosh #4185 Jason , attol függ mit értesz 100 % alatt. Szerintem azok a gamek mennek , és kb 20 fps vagy annál nagyobb , egy elég jó géppel. De jobb a forumon utána nézni.
doog , eredeti forumot a banneron belül (itt rákattintasz bannerra) a forums aztán meg a lila fejecskére. Ezen belül van sok hasznos információ.
Crysis, vistán megy emu , talán jobban is mint xp n , de nemnagyon probáltam még.
Hgabesz ha mindent jol beállitottál és géped is elég jó nemtudsz mit tenni :s várj a kövi emura talán abba jó lessz. Compatibility listában csak 9.0.2 vel láttam hogy tesztelték de ott is csak ingame besorolást ért el.
-
#4184 ami a játéklistán belül vannak és játszható azok 100% hogy mennek normálisan azzal a verzióval? -
#4183 És hol a eredeti fórum ???
Mert nem találom. -.- -
mikiking #4182 szevasztok...amugy vistán is el tudom inditani a ps2 emut ? mert a gépem sztem megvan hozzá,hogy futtason játékokat vele -
hgabesz #4181 Hali mindenkinek.
Egy kis segítséget kérnék. Nemrég sikerűlt, beszereznem egy játékot a Dakar 2-t, fel is raktam mindent amit kell, az emulátort, meg a bios, be is állítottam ahogyan tanácsolta mindenki, de sajna hiba van. Kezdetben a játék elindul, mükszik is a menü meg minden, de mikor a játékra kerül a sor akkor belassul, hang is kép is, jáccható, de lassú. Meg van olyan rész mikor lassú, plusz minden tiszta csak pont a képernyő közepén van egy fehér paca. Olyan mint a régi szép időkben mikor még a kezdeti 3d kártyákat nem mindegyik játék támogatta. A gép amd x64 dual core 4000mhz, 2gb ram, 256mb hdd, és geeforce 7600gt a videjókártya.
Előre is köszi a segítséget. -
#4180 ohh:( azért nagy kár volna , őszintán megmondva mert jóó játéknak tűnik:)
RPG a kedvenc műfajom alapjáraton:)
-
Gabosh #4179 Doog állitsd be a cd/dvd plugint , vagy rakj be ujjakat ,vagy rakd ujra emut. Sok eshetőség van.
Tarti lehet rosszul van beállitva de lehet a game t nem játsza rendesen prog, eredeti forumon nézelödjél hátha valaki már probálta.
Gow1-2 azthiszem hogy nemmegy, legalábbis eredeti forumon irták ezt. -
#4178 Én rámegyek hogy run-->cddvd és at írja ki hógy loading error . mi lehet a hiba ??? -
#4177 megint én:)
sikerült elindítania gémet, de az szerintem nonszensz , hogy 5fps-em legyen... a játék menüjébe:) amikor eyg gears of war , witcher max grafikával 1280*1024-e felbonmtásba simán megy...
Lehet kár volt eladnom a régi ps2-m?:( de aki erre tud valamit az nagykirály:) -
#4176 Sziasztok
MInap leszedtema GOW 2 részét mert láttma tóla eyg videot és nagyon megtetszett:)
feldobtam ezt a pcsx-es 3 dolgot. Elindítoma progit run CD/DVD, erre kidob egy ilyen szöveget, hogy |unable to load bios/, PCSX2 can`t run without that|-->fogtma deamonba benyomtam a gow 2-t betallóztam aztán elkezd dolgozni de rögtön error:)
Aki erre tudna nékem egy segítségnyi ötletet adni annak nagyon megköszönném -
josika01 #4175 Sziasztok!
A fight night round 3-mal szeretnék játszani.
Elindul, de nagyon szaggat.
Összegezné valaki, hogy miket szedjek le és hogy állítsam be az emut?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ja a gépem adatai:
AMD Athlon64 x2 Dual Core 4200+
1,77 Ghz
1Gb ram
GeForce 7300Gs
Van esély,hogy fusson normálisan a játék? -
HOKI0220 #4174 Attelee köszönöm szépen. Így jó. -
Bagoly81 #4173 64bit en gyorsabb az emulátor? -
Gabosh #4172 Jaja dll probléma, thx már azthittem nállam van gond :) -
theodor #4171 Olvassa szegény de nagyon lassan halad. Már 95 % nál jár. -
#4170 Valoszinü karcos a lemez vagy piszkos!
Reméljük sikerül!Ha nem akkor ugyse olvassa az emulátor se!
Ha megáll mosd meg melegvizzel szappannal!Talán tovább viszi! -
theodor #4169 LOL. Azt írja h még50 óra az elkészülésig O_o -
#4168 Ezzel csinálj iso-tbelőle aztán Daemon Toolsba be utánna megadod a Peops
pluginnak h melyik meghajtoba raktad be,és FILE ->RUN CD -
theodor #4167 DVD n van. hogy lehetne isot csinálni belőle? -
theodor #4166 Az igaz. A ZeroGS Kosmos 0.97.0 verzióm van neked meg 0.97.1 az nem baj? -
#4165 Az az igazi ha lemezképröl olvasod Daemon Toolsal! -
#4164 [IMG][/IMG]
Igy nézzen ki!