7924
  • tiburon26
    hali.letöltöttem a cuccot a majomrol,beszereztem pár ps2-es játékot(a müködők közül)mi ac teendő tovább?hogyan inditsam el?
  • Attelee
    [IMG][/IMG]
    Rumble Roses!

Azért ezzel eljátszanák
  • Attelee
    Épp ez az!Hiába lenne LCD tévém,vagy kötném rá az LCD monitorra a PS2öt ha
    még csúnyább lenne!Ebböl a szempontbol jobb az emulátor mert lehet a felbontást állitani!Ezért mondtam h vennék is meg nem is Ps-t!
  • Attelee
    Ird le milyen géped van milyen Emulátorral milyen pluginokkal próbálkozol,mert igy elég nehéz segiteni!!
  • Attelee
    Egy szóval nem mondtam h jobban fut,mint Ps2-n!
  • grebber
    Megnéztem a GT4-es youtubos ps2 emus videót hát most vagy az emu fos vagy a game maga ilyen ratyi??
    Ahogy a pályán megy az a kocsi esküszöm biciklivel gyorsabban gyorsulok mint a kocsi a videon.Nagyon szánalom az a videó :(
  • barret
    Igy van.
  • barret
    Nekem 11 fps-sel szakit XD Ketmagos 2400 mhz.es procival...
  • Kacslé
    Szevasztok!Kipróbáltam a 2005-ös Dragonball Z budokai 3 játékot ezzel a Pcsx2-vel.A menü az tök jó gyorsan ment, meg minden, de a játék az teljesen lassú volt.Ha tudnátok segíteni, megköszönném.
  • Papesz
    Mivel a PS2 játékok kis felbontásra vannak optimalizálva, így semmi sem feleslegesebb annál, minthogy a PS2 mellé csak ezért LCD tévét vegyen valaki.
  • barret
    Tonkrevagni az amugyis gyengecske grafikat XD
    Ps2-hoz kell az a hardveres elsimitas amit a tv ad...
  • Papesz
    Minek a PS2-höz LCD tévé?
  • Attelee
    Figyelem!! Frissitve lettek a Pcsx2 dll-ek!!
    Innen tölthetitek! A dlleket másoljátok a PCSX2 könyvtárába!!!Nem a Plugin könyvtárba!!
  • Attelee
    Használd az sse2-est!Bár tudnia kéne a procidnak!CPU beállitásokba bekapcsoltad a DualCore-t meg az MGTS-t??Mert az kell!Mennyi FPSel megy?
  • Attelee
    Én is összegyüjtöttem már annyi játékot,h tesztelgessem az emulátorral,de sajnos 4 játékon kivül nem nagyon müködnek tökéletesen!És most csorog a nyálam!Az a baj h nincs LCD TV-m,meg ha lenne is a felbontást a PS2 ugyse tolná feljebb!Szóval nem is tudom vennék is meg nem is:)
  • gamerkid
    ha a graphics GSdx sse3 0.1.7 akkor mindig a windows hibát észlel és leáll :S tipp?
  • daflava88
    muszáj lesz vegyek egy ps2-öt me óriási tekken meg gran turismo fan vagyok
  • daflava88
    Értem azér köszi az eddigi segítségeket
  • Attelee
    Már irtam neked pü-t!Ha nem megy ugy akkor vedd visszább a felbontást native-ra!
  • gamerkid
    hi all a tenkaichi 3 al lenne bajom az h szagat gépem bírná de nem tom mi lehet baj :S
    gépem geforce 8600GT AMD X2 5600+ 2 giga ram
    pls help
  • Lunki88
    Az nagyon komoly játék, kár hogy nem jött ki pc-re.
  • Attelee
    Igen kifogytam!Talán még annyit tudsz ha ZeroGst használsz,h jobbegérgomb,a Pcsx2svn277 exén,vagy amelyikel inditod!És futtatás 256 szinben!De ez csak ZeroGsel müxik!Ha nem lesz gyorsabb akkor ennyi!
    Kell hozzá egy kétmagos proci ami minimum 3Ghzen pörög!De vannak játékok amik még nállam is lassuak!Pl:Shadow Of Colossus 24Fps
  • Attelee
    Pl:mininova torrent!Lassu de ingyenes!
  • zedleey
    Honnan lehet ps2 emulatorhoz játékot letőlteni? pls valaki segitsen
  • daflava88
    Elfogytak az ötletek?
  • Attelee
    Plugins
  • daflava88
    Megcsináltam amiket mondtál de nincs nagy változás talán egy fokkal jobb de még mindíg játszhatatlan.
  • Labs
    Akkor csak a plugins konyvtarat? :)
  • Attelee
    CPU beállitásokban pipálj be mindent kivéve a Dual Core-t ha nem az van!
    Az FPS-t pedig hagyd Normalon ha lassu!Szedd le a legujabb Béta verziot azzal inditsd!Pcsx2 sn277!Ez alatt van a link!Public Beta a neve!Bemásolod és azzal inditod!
  • Attelee
    Az a baj h 50mb-ot feltölteni 30kb/s-al elég gáz!,de ha elmondanád h ppontosan mi kéne,mert le tudod töltögetni te is!Innen nagyábol mindent!
  • Labs
    Attelee mi lenne ha felraknad vmi tarhelyre az emulatort aztan itt kilinkelned? Pl megaupload, rapidshare vagy akarmi...
  • daflava88
    Köszi a linket mostmár elindul a játék de elég lassú meg a hang is érdekes. A hangot a beállításnál sikerült megoldanom de a képnél bármire rakom szar. A ZeroGS KOSMOS (no sse2) 0.97.0-nál a legjobb de eddig csak egyszer sikerült a menüből magába a játékba eljutnom mer előtte mindíg kifagyott. De akkor egyszer is nagyon szar volt az egész egy rugás kb 6 mp-ig tartott.. köszi az eddigi segítségeket és várom a további tanácsokat:)
  • Attelee
    Itt van egy bios!Másold be a Bios mappába,utánna tallózd be!
  • daflava88
    Értem. De az a baj hogy nemtom mi az a bios és hogy hogyan találjak egyet nemtudnál bedobni egy közvetlen liket? És ha meglesz a bios akkor azzal mit kell csináljak?
  • barret
    Eloszoris nincs bios a bios mappadban...
    Az az emulator lelke.Azt szerezz eloszor.Pl torrentrol.
    Masodszor:Ez majd utana kiderul.
  • daflava88
    Hát ez nekem nem megy...Benn van a tekken virtuálisba a beállításokat megcsinálom de valamit elbaszok me nem akar menni. Elindítom a pcsx2t.exe-t Rámegyek hogy file-Run CD/DVD erre bedobja: Unable to load bios: "bios/", PCSX2 can't run without that. OK-ra megyek me csak az van és ezután egyből dobja ezt: A "0x0040d224" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: Raed".Aztán megint ok és bezárul a program. Mit rontottam el?
  • Attelee
    4219-es hozzászólás!Azokat álitsd be!Kivéve a Video Plugint mert a procid nem tudja az ssse3 at!Aztán mindegyiket configuráld!
    Daemon Toolsba berakod a játékot megjegyzed melyik meghajto,Peops CDVD-be kiválasztod...de ezt már leirtam olvass vissza nyolcat!Minden játék ugy indul!Utánna kell finomhangolni a Video plugint a Sound plugint Meg a CPU beállitásokat!Ennyi
  • Attelee
    Akkor Sorry!
  • Attelee
    Hello!Ha az én emulátoromat töltötted le akkor azzal kezd h leformázod a memoriakártyákat!Emulátor Config-->Memcards!!Mert én már elkezdtem a Gran Turismo modban a játékot és gondolom oda rak ki egyböl a térképre!Egyébként vissza lehet menni valahogy talán háromszöggel!A fömenüben legfelül lesz az Arcade!
  • Labs
    Rakd át iso-ba aztán olvasd be.