Mûködõ PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha pc-n beruházol 200 ropit, akkor 2 év múlva az új game-ek már nem fognak max grafikán futni. Egy konzolt, ha egyszer megveszel, akkor még 5 év múlva is max grafon fut az a játék, ami akkor kijön rá.
de:
- a ps1 emulátor tökéletes
- én nemtom, meddig akarnak még kiadni ps2-re játékokat, de nem akarok beruházni ps3-ra :) a tekken 6 miatt meg pár verekedõs játékért feleslegesnek tartom :)
okéoké, az nyomja a ps2-es dvdket is, de nekem a pc-s iparbol csak és kizárolag ez a kategoria hiányzik...
ugyh én meggyõzhetetlen leszek :)
amugy az a sorod tetszett, hogy:
"A Pc lehet sok tekintetben jobb,de játszani konzollal kell, hiszen arra van kitatalálva végülis, a pc meg nem"
nos, akkor az miért van,h a ps3 + az xbox360 kezd nagyon nagy hasonloságokat mutatni 1 pcvel?
a különbség annyi,h azokban fix hw van, és kész...
a pc meg ugye fejlesztgethetõ :)
sztem a WII az egyetlen igazi konzol, mert azzal tényleg csak játszani lehet...
meg kukát tömni :D
és a ps2 lesz emulálva... elõbb-utobb... reméljük... :D
amugy azért nem éri meg már ps2-t venni, mert:
- kifuto termék
- ma már olyan olcsok a pc alkatrészek,h megéri 1x beruházni 200k-t,h az ember 5 év mulva is tjon jáccani ua konfigon + akkor már ps2 emuval is tud majd jáccani :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
meg sincs már ... de aGW az tényleg jó
Amúgy meg ha annyira tetszenek neked az MMO-k,akkor mégis mit akarsz egy ps2 emulátoros fórumban???
Ha az tetszik akkor menj és játsz azokkal...
Most nekem ne áradozzon itt senki se úgy, hogy csak ez egyikkel próbálta...
PSN ID.: Beegabor
Volt PS1-em meg PS 2 de mindegyik tönkre ment olvasofej meg stb
Szerintem 10000000000 x job a pc mint egy PS 2 igaz Pc-re is kell költeni de nem nayit mint egy PS 2 -re xD én így vok vele neg azért egy PS 2 sokkal de sokkal nhezebb jjátszani Pl Doom 3 mal emg a Quake 4 el meg ilyenekkel na mondjátok hogy nics igazam xD
Most öszintén ebbõl nem vagyok meggyõzõdve arról, hogy láttál ps2 játékot futás közben...
A pc tv-re kikötve meg se közelíti azt a képminõséget.
Amúgy meg a ps1 emulátorok se mûködnek rendesen pc-n és valszeg ez se fog.
Ha megnézed mennyibe kerül egy gép (újonan+chipp)az úgy legrosszabb esetben is csak maximum 50K.Egy átlagos fej még ha 2 évig is bírja (tapasztalat)a javítás nekem régen 20k-volt ami kétévente nem egy sok.
Ha pc-n tartani akarom a színvonalat akkor 1-1,5 évente 70-100k.
Ps2-n legalább minden zökkenõmentesen fut és nem kell turbózni a gépet állandóan.
Játékélményileg meg bõven lehagyja a pc-t bármely konzolról is beszélünk, hiszen ha nem így lenne nem is lenne értelme emulálni pc-n azokat a játékokat.
Szép dolog ilyenekkel próbálkozni,de soha sem lesz az igazi így emulálva azt garantálom.
A Pc lehet sok tekintetben jobb,de játszani konzollal kell, hiszen arra van kitatalálva végülis, a pc meg nem
<#mf2>#mf2>
ennyit a pc-rõl...
Kár a gépedért, mert amúgy tényleg egész jó lenne.
CSAK a Fradi
Sokat probálkoztam ps2 emulátorral de eddig egy játékot sem tudtam rendesen futtatni igy én most adtam fel, azért még olvasom azokat a tippeket amiket irtok hátha egyszer össze jönn.
További sok sikert!
1 GB ram ezen a Tekken 4 olyan lassu szerintetek kicsi a gépem vagy valami progi fogja le szerintetek?
annoi konfigom alapján kb cerka ingame 5-8 fpst josolnék...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
az én konfogomon hogy menne????
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
gondolom...
de még a tekken3 trükköt nem sikerült kiprobálnom itt is...
(mivel a tekken 3-ban van 1 apro baki, ami miatt ujra kell inditani az epsxe-t, és ezt a trükköt probálnám kiprobálni a tekken 5ön is,de az most jelenleg nincs vinyon)
lécci válaszoljon vki
nem ohajtok mindenféle szirszar játékért kidobni mindig 12e-t, mer ugye a ps2-es játékok ára nem igazán akarodzik csökkenni, és bár a chippelés relativ olcso, baromi gyakran mennek tönkre az olvasofejek, szal...
ennyit a ps2rõl...
ja,és a szirszarjaink kikötve TVre sokkal szebb képet adnak,mint a csoda 30k-s ps2 :P
nameg kivi leszek rá, meddig adnak ki még ps2-es játékokat, merth pc-s játékokat fognak kiadni a mi kis szirszarjainkra 5 év mulva is, az tuti :P
ezek csupán az én észrevételeim és véleményem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
de nekem ehhez v nincs érzékem, v hülye vok hozzá :D
kicsit off, bár lehet ON is, mivel csak PS2-n IS kiadott játékokat fogok emliteni)
GTA:SA:
albérlõm minden létezõ játékot gamepaddal játszott...
ajánlotta erre is, merh könnyebb, meg minden, mer nekem baromira nem mentek a repcsis küldetések billel + egérrel...
aztán hálle lujja, eleinte tényleg furi volt, de ott volt pl. az autoaim meg hasonlo finomságok, amik megkönnyitették a játékot csak és kizárolag azért, mert gamepad...
(bill.nél nem volt autoaim) :P
2 ora alatt rászoktam a gamepadra :)
NFS:MW:
el sem ttam képzelni,h valaha is gamepaddal nyomjak autos játékot bill. helyett...
fél ora alatt ráéreztem, azota ha autos játék, akkor gamepad :)
bár van kormányom is, de nincs hely neki az asztalon :D
az 1. olyan FPS játék, amit volt alkalmam tapasztalni (PS2-es verzioban), az a HL volt... de õszintén szolva...
hát nekem ez borzalmas :D
de akkor hogy ne kapjak visszatüzet, most minimum 4 orán át probálom szokni a cuccot...
de addig is megelõlegezem:
jelenleg a tesztek 3800+-os A64 X2-n folynak, mert az elõzõt sikeresen kisütöttem,v nemtom, de ment vele az alaplapom is :(
ugyh mig visszajön garibol a cucc, addig ez van...
King of fighters: neowave
Hang: ramaty, kép szétesõs, mintha 2té osztott képernyõn menne, és vibrál, mint állat, baromi zavaro
King of fighters: maximum impact 2
hang: jobb, de még mindig vacak, képe olyan, mintha a vidkari memoriája rossz lenne
(képek a #3365 hsz-ben láthatok - köszönet érte báttyó02) :)
DBZ budokai 1:
leszámitva a nagyon kezdetleges grafikát, csak a hang olyan, mintha szaggatna ingame, menüben tiszta, folyamatosan játszghato 30+ FPS mellett akár 3800+ -os DC procin is :)
Mortal Kombat: Deadly Alliance (most az USA verziot probáltam, mivel a ByteXP Gamer Editon alatt az EU verzio nem igazán akart ingame menni - nem értem,mi köze az OPrendszernek az emuhoz, na mind1...)
kép jo, tiszta, hangok nem torzulnak, ingame 14-16 FPS fixen...
virtua fighter 4:
kép jo, hangok torzak, de legalább nem ad olyan hatást, mintha szaggatna, ingame 11-15 FPS...
és a bonusz, amire véletlenül bukkantam rá, miközben virtua fighter 4et kerestem :)
Half-life 1:
hang: klafa, nem torz, nem szaggat
kép: ocsmány, mintha ps1-es korszakbol software renderrel menne (mint amilyeneket anno láthattunk NFS 2 SE idején D3D nélkül s3 trio kártyával)
viszont nem hibás, nincs semmi baj vele :)
viszont cserébe tökéletesen folyamatos, ált. 40-50 FPS közt ugrál ingame :)
de ha nekem akárki azt meri mondani, hogy lehet játszani FPS-t PS2-n, azt lelövöm!!! <#gun>#gun>
sok beállitási lehetõség nincs, dehogy ezt a müfajt nem gamepadra találták ki, az tuti :D
kegyetlen, ahogy rohadtul nem tudtam vele haladni :D
már az 1. ugrabugrálo leölt, mert nem ttam átbujni az ajto kitört üvegén :D
és nagyon poénbol kiprobáltam a DMC3-at :)
hát maradjunk annyiban, hogy menni megy vele, de inkább maradok a PC-s verzionál :)
a képe a PCs verziohoz képest egyenesen ocsmány, ingame alig ért el 19-22 FPS-t, a hangok torzulnak, ha 2-3 enemynél több jön szembe :)
nos, ha vki gyüjti a játszhato progik listáját, meg a hozzájuk tartozo teszteredményeket, akkor nyugodtan másolja csak ki a tesztjeim :)
viszont csak verekedõs játékokat fogok tesztelni, ha nem probléma :)
ugyh jo verekedõs játékokat lehet ajánlani :)
induláskor nyomj DEL-t...
ha a pcsx2 -re gondolsz, akkor bios könyvtárban a biosok, amugy a configuration-ban tod beállitani, hol vannak...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
(tapasztalat)