7924
  • daflava88
    Sziasztok! Remélem nem csak oltogató válaszokat fogok kapni még nagyon kezdő vagyok ilyen téren... Megkaptam a Tekken Tag-ot és nemtudom hogyan kell elindítani ezzel a pcsx programmal. Nekem a 0.9.4-es verzió van meg, a tekken pedig img formátumban van a gépemen. Elolvastam a beállítási segédletet be is állítgattam, elolvastam a gépigényt és szerintem én simán jó vagyok ezzel:AMD Athlon 64 3200+ meg GEforce 8500gt meg 1gb ram. A gépen win xp van sp2-vel. légyszi írja le valaki hogyan kell elindítani, nagyon örülnék neki, és bocs ha értetlen leszek de télleg fogalmatlan vagyok ezen a téren. köszi
  • AntiCamper
    Sziasztok!!

Elindult a Gt4 de hol találom az arcade modot ahol nem fagy ki???
  • Labs
    Kösz, de nem megy, azt irja unregistered torrent pass :/
  • Attelee
    Labs ezt meg ne tudja senki,mert repülök az oldalrol!Katt IDE!
  • Attelee
    Szia!Nézd meg a 4219-es hozzászólást.Ott van egy kép,és azokat álitsd be pluginoknak!
    CSinálj egy iso fájlt a játékról,mert ugy gyorsabb mint ha lemezröl inditanád,de elöbb kipróbálhatod lemezröl is,h egyáltalán elindul-e!
    Az a baj h nme tudom melyik az a játék!:(
    Szoval a PeopsCDVD alatt kattints a Configure-ra!
    Az Interface:W2k/XP IOCTL ezt álitsd be.a Drive: itt pedig a meghajtót válaszd ki amelyikbe a játékot rakod!Daemon toolsnál a virtuálisat ha isorol inditod! A Többi beállitást hagy ugy!!!

Aztán konfiguráld a Gamepadot,és a Video Plugint!Ha nem megy a Gsdx 0.1.7sss3 al probáld az ssse2-est!Ha azzal se ZeroGS 0.97.1 Ha ezekkel se indul el!Akkor nem játszhato a játék!
    Ja és ha beállitottál mindent akkor FILE RunCD/DVD igy indul a játék!
    Egyébként meg tudod nézni az emulátor HELP Compatibility List-re kattintva h mennyire müködik a játék!
  • Labs
    Majomon kivul ncore-ra is feltehetned, mivel azon nem vagyok... Esetleg pretorians, bithunmen...
  • Quantumleap
    Semmi tipp? Vagy még nem járt itt az illetékes szakértő?
  • Quantumleap
    Megpróbáltam, hogy visszacsomagolom iso-ba, és azt próbálom megnyitni, de akkor is kiírja az "Error Opening GS Plugin" hibaüzenetet.
  • Quantumleap
    Ja és fogalmam sincs, mi az az elf file, nekem olyanom nincs.
  • Quantumleap
    Szevasztok! Letöltöttem a 24 játékot. Kicsomagoltam, jelenleg ki van írva dvd-re, ahogy az iso fájl tartalmazta:

system.cnf
    24 - The Game [NTSC - PS2]- The Morgue
    SLUS_212.68
    GAMEDATA.2
    GAMEDATA.1

valamint egy IRX nevű könyvtárban a következők:

sio2man.irx
    mcserv.irx
    989dstrm.irx
    libsd.irx
    cdvdstm.irx
    padman.irx
    mcman.irx
    989snd.irx
    ioprp300.img

Leszedtem az Attelee által felrakott emulátort. Próbálok a fejlécben megadott beállítások szerint eljárni, egyelőre sikertelenül. Beállítottam az egyik meghajtót, de a Run CD/DVD-re katttintva azt írja ki, hogy "Error Opening GS Plugin". Mit csinálok rosszul?

• tiburon26
    már szedem is köszi!ijenről nem is hallotam eddig!mindenképp kiprobálom
  • exoterm
    regelve vagyok csak nem tudom a címét XD
  • Attelee
    Felraktam az emulátorom a majomparádéra,ha valakit érdekel!
  • Terminátor14
    A geileknek alapból több fesz kell, úgyohogy állítsd be nyugodtan 2.0V-ra (+0,2V), és akkor szerintem jó lesz.
  • exoterm
    dehát az emun kívül minden jól megy, egyébként 2db geil /800/ és 2db kingmax /800/ van benne
    hmmm, lehet h kiveszem a 2db kingmaxot és megnézem úgy, nem is rossz ötlet
  • Attelee
    Pedig nekem is akkor csinálta a kékhalált ha túl volt huzva!Az 1066-os
    memoriám nem birta az 1066-ot!Most 926-on megy!Nem tom milyen géped van és milyen memoriád,de van egy olyan progi h Prime95!Ha ezzel futtatod a memoriatesztet másfél órán át és nem ir ki hibát akkor jol van beállitva a géped!Lehet h csak egy kis feszt kéne adni a RAMnak!Nálam a Biosban +0.3V van adva nekik!
  • exoterm
    hogy érted hogy túl van húzva? én nem tuningolok semmit se, így is "elfogadható" a teljesítmény
  • Attelee
    Sokat nem hoz az ssse3!Talán probáld a 0.1.6-osat,abban is van ssse3-as,bár mondom max 5 FPS-t ha hoz!
    Inkább próbáld a ZeroGS-el,de elötte jobb egérgomb a PCSX2.exe-n majd futtatás 256 szinben!Talán ez gyorsit rajta picit!
    Rakd ujra a Win-t formázd le a vinyot huzd a procid/FSB/ vegyél Ps2-öt!Én tervezem egyébként,csakhát a sima TV-n elég csunya szegény!
  • Attelee
    Grebber!EZTnézd meg!Kb igy megy nálam is,csak a Gsdx 0.1.7-el gyorsabban fut,kb 40-50 FPS,csak lefagy amikor körbemutatja az autot verseny elött!Kivéve Time Trial Arcade mód!A ZeroGS el nem fagy annyiszor,de lassabb és csúnyább a játék!Talán a következö béta/kb két hét/,meg egy ujabb Gsdx
  • Attelee
    Képeket még nem akarok rakni,mert eléggé fagyogat a játék még
    a ZeroGS-el is!Megcsináltam az elsö Licence pályát de a másodiknál már fagy!Állitolag a következö béta már jobb lesz a GT4-hez!
  • Attelee
    Akkor valoszinü h nem az emulátorral van a baj,hanem a memoriád tul van huzva!Vedd visszább!
  • exoterm
    nekem meg az a gondom, hogy állandóan kékhalált kapok
    FF12őt próbálgatnám..... bírnia kéne a gépnek /core2duo E6600, 4gb ram/
    jah és 0.9.4 + ZeroGs 0.97.0
  • GRaul
    A többivel elindul.azzal nincs gond.Csak gondolom sse3mal gyorsabb lenne.Ha azt az utasitás készletet használná.Sajna a DBZ Budokai 3 20 fps-sel fut:(
  • Evin
    Nem, mert az én AMD-m még nem tudja a 3-at. Meg az MGS3-ra várok, hogy elindul-e nálam 0.9.4-en, mert még azt sem próbáltam ki.
    De amivel előrébb juthatsz, talán annyi, hogy van pár megjelenítő plugin, talán próbálkozz meg másikkal:
    -Gsdx, amiből van ssse3-as és egy sima verzió is, utolsó verzió 1-7
    -gsdx9, utolsó verzió 11-4
    -ZeroGS

Ezek közül vmelyiknek el kell indulnia. Lehet, hogy csak beállítás kérdése.
  • GRaul
    Akkor Te nem tudod véletlenül h mi a baj?:(
  • Evin
    Támogatja a Venice magtól felfele (Athlon64-től). Tudtommal SSE4 nincs még AMD-ben.
  • grebber
    Képeket tudnál betenni milyen a Gt4??
  • GRaul
    Pedig támogatja.Ez biztos.Everest is azt irja és Neten is azt olvastam.
    sse sse2 és sse3 is felvan tüntetve
  • DaemoonHunter
    AMD nem támogat ssse3-t, sajna vagy nemsajna csak intel procik...
  • XenHai
    Lehet hogy nem tamogatya a procid!
  • GRaul
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki h ha sse3-ra rakom a gxnél vagyis h azt a plugint választom akkor miért fagy ki? Athlon 64 +4200 procim van egy kicsit megrángatva +5000 szintre:)
    Tunningal és tunning nélkül is kifagy.
  • Attelee
    Nekem nincs meg a három,de annak mennie kéne tökéletesen sztem!
    Más játékkal próbáltad?pl Kingdom Hearts FF-x FF-x2 <--ezek mennek tökéletesen nálam!
  • edeleny
    Még elö kell turnom a GT!-et,de a 3 próbáltam,ugyan az a helyzet,látszólag 50 FPS-el fut,gyakorlatilag áll adolog,holnap megpróbálom a GT4-et.
  • Attelee
    Cpu beállitásoknál mindent pipálj be,/persze attol függ mivel játszol/,
    és ha tul gyors a játék,akkor rakd Limit-re mert akkor nem engedi az FPS-t
    60 felé!Ha nem gyors akkor hagyd Normálon!
  • Attelee
    Milyen géped van milyen emulátorral?Kicsit többet irj ennél!
    Telepitsd ujra az emulátort!De ha a videokarid nem támogatja a SM 2.0-át akkor Zerogs-t tudod csak használni!
  • Attelee
    Pcsx2 0.9.4!Ezt letöltöd feltelepited!Aztán leszeded hozzá EZT!
    Bemásolod a könyvtárába és ezzel inditod majd!
    Pluginokat remélem tudod!
  • Labs
    Milyen videokarid van?
  • lapos22
    Helloka,
    Mikor egy új plugint szeretnék betenni, semmmi képpen nem észleli.
    És mikor tesztelem a video plugint akkor hibát észlel!
    Mit csináljak?

Hiba
  • edeleny
    Cimbi,Cimbi.
    Hogy van mivel megy a GT4?
    Én ezt kinozom nagyon régen,csak ezért probálkozom az emulátorral,de a menünél tovább nem jutottam.
    HELP????
  • Labs
    Nah jó, mostmár elindul viszont villog meg játék közben még szar is a kép, pedig leszedtem a pal-os és az ntsc-s verziot is, mind2 rossz.