7924
  • exoterm
    god of war játszhatatlan
  • exoterm
    mindig meg kell nézni h hány fps t ír a képnél....
    pl a gran turismora azt írja h ingame aztán közben megy 1-2 fpsel
  • barret
    Attol hogy nalad nem megy rendesen,egy eros gepen mehet sokkal jobban.
    Gondolj bele egy 3800 mhz-es dualmagos c2d mar egesz jol viheti.
    Egy ilyennel szivesen kiprobalnam: Intel Core 2 Duo E6850 (3GHz/4MB/1333MHz) Mit mehet ez a proci tuning utan? :D
    alapjaraton 3ghz...
  • theodor
    Sőtmég néha hibaüzenettel ki is fagy. Ezt sztem nem kellett volna a játszhatók közé sorolni.
  • theodor
    Hát srácok ez elég g á z! 18 FPS max az = a játszhatatlannal. Ahang is be van lassulva.
  • theodor
    Meg vmi olyasmit ír az emú miközben a játékot játsza hogy patches not found.
  • theodor
    Hi! Na lejött a fight night. Csak amikor indítom mintha be lenna lassívta a hang is be van assulva meg a kép is. Mint vmi visszajászás pls help!
  • dante3
    God of War még mindíg nem működik?
  • XenHai
    Aha es a regebiek ?
  • Labs
    Nah megnéztem a Burnout Dominator csak loading képig jutott el nekem :/
  • Labs
    Én még nem, de engem is érdekelne.
  • XenHai
    Valaki probalta mar a Burnout-okat ?
  • Labs
    Budokai 3 müködik rendesen (sima, nem tenkaichi) \o/ Csak egy gondom van, jatszanank a tesommal egymas ellen, en billentyuzeten, ö meg gamepaden. Gamepade-l nincs gond, billel se, csak az hogy ha gamepaden balrat vagy jobbrat nyom akkor nekem is hasznalja az egyik gombot, marmint mondjuk lö vele vagy üt, pedig nem az van beallitva. Mind2 ssspx-nek van beallitva, ha lilypad-ot hasznalok, akkor meg alapbol nincsenek a 2-es playernek gombjai, vagyis beallitani belehet, de nem erzekeli.
  • Attelee
    Gamepad Jó!A Procid jobbnak tünik,tehát lehet h jobban fut majd nálad!És
    a hangot a srác kikapcsolta,de ez nem feltétlen azt jelenti h nincs hangja,csak ha akadozik a játék akkor a hang is!Próbáld meg,ha ingyen van a torrent akkor nem vesztessz semmit!
  • barret
    Nagyjabol az a lenyeg,hogy be tudd dugni a gepedbe XD
    Olyan gamepadom meg nemvolt,amivel ne tudtam volna jatszani emulatoron...
    Minel tobb gomb legyen rajta,ez a lenyeg.
  • theodor
    Jah és van egy gamepadom ps2/pc re cstlakoztatható. Az jó lenne hozzá? asszem vmi König vmi a neve.
  • theodor
    és ez a nincs hang az azt jelenti hogy tényleg hangtalan?
  • theodor
    better PC's could probably achieve up to 30 FPS.
    az enyém jobbnak számít?
  • theodor
    Tehát akor egy Core 2 es CPU-val még 30 FPS is lehet? Csak mert nekem az van 4000 es Athlon 64 . Meg egy 8600 GTS és 2Gb DDR II/800 RAM.
  • Attelee
    #4279 Olvass vissza!
  • Attelee
    A PEops CDVD pluginban kiválasztod a meghajtot amibe a Lemezt rakod!
    Ha lemezképről inditod gyorsabb a játék,és akkor a virtuális meghajtot válaszd ki!
  • tiburon26
    letöltöttem a cuccot a majomrol,beszereztem pár ps2-es játékot(a müködők közül)mi a teendő tovább?hogyan inditsam el?help!
  • Jety15
    Még annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet CD/DVD-ről játékot megnyitni?
  • Papesz
    Hát ebben az esetben jó szórakozást ahhoz a 3-4 játékhoz, amelyik elindul.
  • Attelee
    Mi az h beragad?Lefagy a Video??Peops CDVD-t használj!Legyen bepipálva a Try Again in reading error!Ird oda h 5!
  • Jety15
    Thy. de nekem az F6 jött be de azért kössz. lenne még egy problémám a jatéka beragad és leáll.Erre megoldás? Thx
  • Attelee
    Ok Papesz!Sztem meg az Emulátor a szebb!
  • Attelee
    Játék közben nyomkodd az F5-öt,ha ugrál a kép!A hangal nem tudsz mit csinálni!Használj ZeroSpu 0.4-et és pipáld be a Real.....valamit!Ha nem javit rajta vedd ki a pipát,vagy próbálkozz más pluginokkal!
  • Attelee
    Sempron64 (AM2) @ 2,6 Ghz
    2GB DDRII RAM
    Radeon HD2600 Pro @ XT

ZeroGS KOSMOS 0.97.1, SPU2Null (no sound)
    Fight Night: Round 3

10-12 FPS ingame, better PC's could probably achieve up to 30 FPS.

some texture problems in the Warehouse stage, other stages are fine (or at least they seem to be fine)
    [IMG][/IMG]
  • theodor
    Mármint azt tudom, hogy elméletileg jó de nem szívesen szedem le torrentről ha nem jó mert belekerül a gépemnek vagy 3 napnyi egyhuzamos kínlódásba.
  • theodor
    Hi hi! tudja vki hogy, hogy fut a Fight Night Round 3 az emun esetleg?
  • Jety15
    Hello. Nekem egy PCSX2-öm van. Eltudom indítani a játokokat de mindegyiknél kicsit vibrál a kép az ablak valamelyik pomtján és a hang is valahol túl gyors valahol pedig akad. PLs help. THX
  • Papesz
    A PlayStation 2. De nem kell hozzá LCD tévé.
  • tiburon26
    letöltöttem a cuccot a majomrol,beszereztem pár ps2-es játékot(a müködők közül)mi ac teendő tovább?hogyan inditsam el?help!
  • Attelee
    Azzal a procival nem lesz gyorsabb sajnos!!
  • Attelee
    Te valamit elnéztél!Most az Emulátor VS Playstation2 röl van szó!Vajon melyik a szebb??!
  • Papesz
    Nem, Te azt mondtad, hogy azért nem veszel PS2-t, mert úgysincs LCD tévéd. (#4309) Meg hogy sima tévén csúnya (#4266). Ezek nem kis baromságok.
  • Kacslé
    A gépem:Proci Pentium 4 3GHz, 1GB RAM, GeForce 7600 GS 512Mb.A Pcsx2 0.9.4 emulátort használom és ezzel a ZeroGS KOSMOS (no SSE2) 0.97.0-val próbáltam.Amúgy én nem nagyon értek ezekhez az emulátorokhoz, ezért bocs ha hülyeséget írok.
  • tiburon26
    valaki segitsen légyszi,nem akarok összevisza állitgatni mindent
  • Seth
    Ez egy akkora eyecandy játék hogy bődületes, ahogy pózőrködnek benne a csajok, nagyon szánalmas sokszor :D. Mozgásuk amúgy jó, de van egy két zavarba ejtő pozitúra :D