Mûködõ PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már jopárszor végignyomtam a dragon universe-t, serváltam nagyon sok sok skillt, meg minden egyéb extrát, novice szinten (3 meccses világbajnokságon) sorra nyerek, de nem hajlando engedni a 4 meccsest, holott nem épp easy a com level beállitása...
nevezzük inkább hardnak :)
hogy a francba tudnám én több meccsesre szervezni ezta world tournament-et?
megjegyzés:
annál jobb érzés nincs, mint amikor én (krillinnel) és shon goku kamehameha -ja találkozik, és ezzel taszitom ki a ringbõl az utolso meccsben :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ha nem tetszik a hang némitsd le az emulátorban :),confog/sound "Volume low" vagy játékban ved le a hangot
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Amúgy a hangot ki lehet valahogy kapcsolni?<#conf>#conf> Mert inkább ne legyen ha ilyen rossz. Nem az emulátort szidom(!) csak hát na... még a hangok terén nem tökéletes.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Bannerra kattints rá , ott leszedheted a progit meg itt levan irva minden ha utána olvasol.
Remélem lesz valami drasztikus sebességváltozás az új emuban ha kijön<#wink>#wink>
Álmodik a nyomor<#idiota>#idiota>
ugyhogy még 1 darabig gt4 felejtös sztem
Lényegében a játék nem volt játszható nálam.
Igaz már ps2-n se volt 100%-os,de legalább mûködött, ézért érdekel az,hogy a teljes verzió jobban emulálható-e,mert ha igen akkor ez a rippelés miatt van:S
Nem tudom mi a bajod a pc-s autós játékokkal,de igazából nem is érdekel,mert ez a topik nem ennek a megvitatására szolgál<#felkialtas>#felkialtas>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Én rippelt verzióval néztem és borzalmas volt.
Lehet a fullos verzió jobban mehet...
Valakinek van valami pozitív tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Így több mint 10 év konzol és másfél év pc után sem tudom pontosan eldönteni melyik a jobb, pedig szerettem a konzolt.Persze hiányzik néhány játék meg a konzolos játékélmény is.
.:Szórakoztatást illetõen mindkét platform maximális élvezetet nyújt.
Errõl vitát nyitni, hogy melyik a jobb tökéletesen értelmetlen.
Erre való tekintettel aki megrögzött konzol fan, az ne jöjjön ide csak azért, hogy keltse itt a feszültséget<#ejnye1>#ejnye1>:.
(és nem is nagy beruházás)
,mert biztosra veszem azt, hogy még készül rá néhány remek játék<#nyes>#nyes>
Aki elég elvetemült nyugodtan vegyen egyet és azon,aki meg mégjobban az pc-n játszon vele.
Egy biztos, garantáltan nem fogy csalóndni benne!!!
Pc-n emulálva nem árt egy gamepad a játékélmény fokozásáshoz és már majdnem ugyanaz.
És mire véglegesen lehet "temetni" a masinát,akkorra már lehet emulálni rendesen és fennmaradnak a remek játékok.
majd a gt3-4-nél elértek valami kétszámjegyû fps-t írjatok <#hehe>#hehe>
Végülis ha nem ezért akkor másért,de idõvel mindenképp fejleszti a gépét mindeki.
És ahogyan a ps1-el se játszik manapság szinte senki,úgy a ps2-vel se fog egy idõ után.
Remek példa erre a sega mega drive emulátor amin néha eljátszogatok a régi fekete kazettás játékaim emulált verziójával.
Olyan régi géppel és játékokkal többé úgysem találkozom, így jó érzés néha így egy kicsit retrózni<#taps>#taps>
de ami a lényeg hogy volt psxem dreamcast ps2 stb stb de soha nem voltam ilyen "okos" felfogásu mint egyik másik konzol fanatik gyerek
Annak idején az Amiga-amulátornak is voltak ilyen lelkes ellenzõi, de azért az(ok) is elkészült(ek).
Addig is mazohista módon megvárom a "több százezres" pc-men(ha már egyszer úgyis megvan) , hogy 0.9.4-es verzióval az FFX-et futtassam, ami már most is 30-60 fps-t produkál nálam.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Na még annyi gondom lenne, hogy nem tudom elmenteni a DBZ Budokai 3-ban a cuccokat (pl.: skill-ek,story) bevan rakva a memory card de mégsem veszi észre azt írja, hogy nincs memo<#nemtudom>#nemtudom> pedig van! Mit kéne még beállítani?
Elõre is köszönöm!
Bye!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Valaki elmondaná milyen beállitás kell, hogy normális legyen a DB Z Budokai 3-ban a hang? Most PCSX 0.9.2 használok a legújabb pluginnokal Europe 2.00-ás BIOS-al. Megy amúgy a játék tökéletesen csak a hanggal van baj. Ja meg, hogy lehet használni a Memory Card-okat?
Bye All!
CSAK a Fradi
Nagyjából tudom mi kell hozzá,csak érdekelt volna valami konkrét példa...
Gondolom az ajánlottnál nagyobb az biztos jó<#eplus2>#eplus2>
Bérbe vehet? reklámfelület...
Úgy konkrétan szeméyles tapasztalatai alapján.
És fõképp mennyibõl jön ki az egész?
Utalom a crt-t...
Bérbe vehet? reklámfelület...
a monitorom meg nagyobb, mint a TV-m (ja, TV-m nincs is, mer van tunerkártyám) :)
de mostmár tényleg hagyjuk abba, mert engem jobban érdekelnek a pc-sek teszteredményei, mint a ps2-esek hisztijei...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
a gépem akkor volt 270e, azota eladtam belõle 1 vga karit, 2 gb ramot, mert nem használta ki az SLI-t és a 4 GB ramot szo szerint semmi...
ugyh tulképp akkor maradjunk 200k-nál...
2007. szept.:
30k duplamagos prociért...
(az más kérdés,h a tuningmániám miatt most vitte magával az alaplapom is, szal most gyengébb a konfigom)
ez aztán 2 év alatt a baromi nagy beruházás :D
és a pc-s játékokat még mindig nem akarom 1600*1200-ban nyomni :)
viszont nézzük a tényeket:
TV: 50Hz
monitor: 75Hz (most csak 1 alap monitor 1024*768-as frissitését vettem alapnak)
szal...
melyik is rongálja jobban a szemet? :P
amugy meg a mai gépárakon 150k-ért összerakhatsz normális konfigot monitor nélkül... monitor meg minek, ha minden karinak van már TV kimenete? :)
nos,h a grafikai dolgokra is reagáljak: (#3429)
játszottam a PoP:WW -vel ps2-n, miután teleflémeltem a topicját, mer vmi 12 éves kis rinya azon pattogott, mennyire tökéletes a játék, a kameramozgás, etc etc...
szal elõbb a PC-s verziot nyomtam...
hmmm... érdekes volt...
aztán addig kerestem ps2-s ismit, amig találtam, nosza proba azon is...
különbség nem volt, max annyi,h ps2-re nagyon át kell állni... de játékélményben (és gagyi kameramozgásokban) tökéletesen megegyeztek, viszont PC-n vmiért szebb volt :)
amugy én inkább játszanék az ONI-val (ami aztán tényleg csucsgagyi graffal rendelkezik + átlátszo falak,+ egyéb hibák millioi, etc etc), mint 1 mai "nextgen"... mondjatok már 1 efféle játékot :D
Kinek a pap kinek a papné... Ez olyan mint a politika. Egy fideszes se fog meggyõzni egy mszpst, hogy az a jobb, és fordítva...
Én ismerem a konzolos játékfelhozatalt és nem csak 1-2 dolog miatt fogja megérni ám(ps3).Annyiban biztos vok, hogy ha befektetek egy konzolba (legyen valami nextgen)elvok vele szépen hosszú évekig anélkül, hogy bármit is kelljen tennem a fejlesztés ügyében...Ennyi több mint elég:P
Minden másra ott a pc és készXD