Mûködõ PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remelem bios file megvan...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Én is csak a problémát hozom ámám :)
Elindult ez a vacak, de nem jutok tovább a menubõl, vmi PS2 memory car közul kell választanom, ott nyomkodok ezt azt, OK. És vissza lép, nem lehet tovább lépni innen.
Nekem is volt mar ilyen.
emu reinstall megoldotta egybol.
volt egy gépem egy régi amd 2.5-ös azon nem net a ps2 emu.msot van egy aránylag bika gépem de ugyan az a hiba van amikor el kezdi tölteni a játékot már nyitná meg az ablakot és error..lehet hogy vmi rosszul álliottam be?? http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25 erröl áliottam be..gépem dual core 3.2Ghz 2 giga ram geforceEN7900GS vagy az is lehet hogy a pcsx2 szar mert vmi patchröl matyogott és már ha bejönk az a kék emlémás pcsx felirat és hátul ien fewkete dos szerüség már ott error-t ir ki az is lehet hogy régebbi pcsx2 öm van??PCSX2 0.9.2 es
elöre is thx
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
játékok indulnak!:)
Sztem mindegy h lemezröl vagy iso-bol játszol?
Kivéve ha hangos az ODD-d!:)
Azért az durva lett volna ha a GOD OF WAR 2 elindul:)
Talán az elsö rész a 9.0.4.-en!:)
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Muszáj kiírni DVDre? Nem elég ha mountolom?
Miután elindítom a run DVDCDt, akkor csak a PS2 beállítása jön be (Browser meg asszem Configuration opciókkal)
I love this game!
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
eddig csak a kid-gohannal lettem teen gohan, majd gohan, ami uj dolgokra ösztökélt...
de piccolo...
baromi lassan erõsödik, baromi hosszu a dragon universe (min 2x annyi, mint a többi karakternél), és a fõellenség... na az nyammi...
ugyh megyek szépen edzeni szegényt,h legyen esélye az uccso csatára, mert bizony oda aztán kell az életerõ csik, meg a KI is :D
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
(* = lehet .mdf, nrg, bin, akármi)
ezt csak azért irtam le, mert pl. az én DVD-m nem hajlando beolvasni az isteni imámért se a ps2-es DVD-ket...
az megint más kérdés, hogy akkor miért tok roluk DVD-image file-t késziteni??? <#confused>#confused><#confused>#confused>
és a szövegedbõl ugy tünik, mintha HW-bõl akarnál jáccani...
akkor nincsenek videók!:(
Most töltöm a Kingdom Hearts 1-et!Ez álitolag müködik!
Kipróbáltam a God Of War2-öt!:)
Felpörög a lemez és ennyi!:)
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Nyomj egy F9-et,és ha megjelenik az FFXhack felirat akkor ok!;)
Har ckozben leesik 35-re is a fps...:(FFX ingame
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nekem jatszhato,bar eleg "fura" a kep :P
Nalam lehet a gond,a legtobb jatek erdekesen nez ki...
texturahiba stb.
De a sok megy.
Ugyanaz mint 9.2vel!
Ami biztos h nem szabad bekapcsolni a Dual core-t meg az mgts-t!
Probáltam mindegyik pluginnal de csak a videoig jutok!
Ahogy kinyomom szétesik a kép,és leesik az fps 2-3ra!!
Sztem majd a 0.9.4-el müködik csak!!Mert erröl láttam videot a yutube-n!
A9.2-esen nem indul sehogy sem csak a menüig és a videoig!
Ahogy kinyomom a videot hibát észlel ezért leáll:(
Annyi a probléma h nagyon gyors a játék!A menü is tul gyors!
Néha pedig belassul ha köd,
vagy tüz efektek vannak!Nincs valami FPS limit mint az Epsx-ben???
Egyébként Zero Gs 0.96al nyomom!
A Gsdx 0.9 az jobb lenne de csak a menüig viszi utánna lefagy!
Lehet nem fullon,de jatszhatoan:)
Mivel atomeromu tulaj vagy XD.
Sokkal kisebb gepen is megy szepen.
A bannerben nezd meg a beallitasokat,es korrigalj ha nem megfelelo....
Az az 1-2 fps viccnek is rossz a gepeden...
csak a dragon univers-t nyomom :)
nemtom mé, de ez a story mod egész változatos féleség, ha azt veszem,h a karakterek többségénél eléggé mások az ellenek :)
pl. krilinnél ocska izé van... freeza apja,v ki, kid gohannál meg az az alien féleség... teen gohannál mégcsak vegitát szabdaltam szanaszéjjel skillekért :)
remélem azért vegitát is fel lehet szabaditani minél elõbb,h azzal is nyomhatni lehessen vmi komolyat :)
válts "all files" -ra, duplaklikk az .mdf -re.
ellenõrizd az elérési utnál :)
menni fog, nyugi
Ez csak egy javaslat!
Eobalázs: rajd a képfájlt virtual Daemonba
Attelee:A Kingdom Heart 2 ugy emlékszem a 0.9.1 es PCSX2 vel nagyon jól megy, ja és az FFX fog menni szépen a 0.9.2n
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Kingdom Hearts2-t sikerült már valakinek elinditani?
Mert nálam bejön a game,lefut a demo,de ahogy a játék indulna
nagyon belassul 1-2 FPS!:(
Most szedem az FFX-et!Remélem elindul!
Itt a configom:E6750 3.2ghz 1gb DDR2 1000mhz 8600gt
ß^I\'^z$
Hajrá!<#wink>#wink>
nézz szét itt az sg.n mivel sok számítógép cucc van a ps3-ba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
mindig az kell ami elérhetetlen
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ha van egy jo gep hozza. Nekem olyan 35-40 fps atlag.
(Nincs tul eros gepem)
De en mar vegigtoltam ps2-n...Ha mar elkezdtem,be is fejeztem.Ez a velemenyem a jatekrol XD.
beadja,h slot1-ben memory cardot akar, mer menteni akar minden szart...
vagy nyomjak startot default beállitásokkal...
én hiába nyomom a startot, ez biza meghal... nem lép tovább :(
ha hagyom 10 /cig a képernyõt, akkor se lép tovább...
ez azért fura, mer DBZ Budokai 3 CE alatt nagyon jol használom a mentéseket, amiket a memory card-ra tesz...
szal létezik a memcard...
de a DMC nem lép tovább...
DMC2 teszt pár nap mulva
DMC, DMC2, Def Jam fight for USA NY
persze mások is tesztelhetik ezeket :)
csak most hirtelen ezek érdekelnek
amugy a gradius 5 nem megy...
kifagy tõle az emu, eddig 2 verzioval probálkoztam (EU-PAL, USA-NTSC)
pedig ez tényleg az õsi játéktermi stilust képviselte vna a gépen, dehát...
ez amolyan izés játék,h mentek 1 repcsivel 2D-s környezetben, és ami jön, azt lövitek, felveszitek a bonuszokat (fegyverek, páncél, etc etc)DMC teszt várhato holnap, a többi akkor, amikor lemásznak végre (5-6 napot josol azureus barátunk) :)
régen is csak odáig jutotam hogy csak a menü jöt be de az is szétvolt esve !
szoval egy 2 ghz-es 2 magos cpu-val már müködhetne (jól gondolom hogy a ps2 emuláláshoz nem igen kell más mint jó cpu meg némi ram !
tehát van rá lehetõség hogy egy jobb laptopon ps2 emulátor futtasak ?
Mindenkeppen egy ketmagos proci kell hogy jatszhato legyen egyaltalan.
és az lene a kérdésme hogy vajon a mostani configomal lehetne esélyrá hogy emláljam ?
a configom (GA-K8NF-9 (939) Amd Atlon 64 3500+ (2200Mhz) 7600 GT 256 MB 1 GB 400 Mhz ddr ram )
szerintetek van rá lehetöség hogy normálisan fusson a Final Fantasy X ?
vagy ha nem legaláb milyen cpu kéne vajon hozzá ?
dragon univers-et mással nem tom végigvinni, csak és kizárolag krillinnel, akit már agyon tuningoltam...
asszem visszaállitom easy-re,h feltuningoljam songokut + tensinhant :D