Mûködõ PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
Masik cddvd pluginnal probald meg.
Remelem bios file megvan...

Bérbe vehet? reklámfelület...

EZ lenne itt a problémám kezdete

Hello!

Én is csak a problémát hozom ámám :)
Elindult ez a vacak, de nem jutok tovább a menubõl, vmi PS2 memory car közul kell választanom, ott nyomkodok ezt azt, OK. És vissza lép, nem lehet tovább lépni innen.
barret
Az lesz a gond...Valszeg nemtudja betolteni a peccset.
Nekem is volt mar ilyen.
emu reinstall megoldotta egybol.

And5
Milyen BIOS-al nyomod ?

Balazs15
pls answer

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

And5
Itt fogyasztod vagy csomagoljam ?

sziasztok. valaki tudna adni nekem 1 gyors és mülkdõ ps2 emulatort???

[email protected]
Balazs15
hi all

volt egy gépem egy régi amd 2.5-ös azon nem net a ps2 emu.msot van egy aránylag bika gépem de ugyan az a hiba van amikor el kezdi tölteni a játékot már nyitná meg az ablakot és error..lehet hogy vmi rosszul álliottam be?? http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25 erröl áliottam be..gépem dual core 3.2Ghz 2 giga ram geforceEN7900GS vagy az is lehet hogy a pcsx2 szar mert vmi patchröl matyogott és már ha bejönk az a kék emlémás pcsx felirat és hátul ien fewkete dos szerüség már ott error-t ir ki az is lehet hogy régebbi pcsx2 öm van??PCSX2 0.9.2 es
elöre is thx

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Attelee
Én csak hoztam havertol pár lemezt,mert kiváncsi voltam h melyik
játékok indulnak!:)
Sztem mindegy h lemezröl vagy iso-bol játszol?
Kivéve ha hangos az ODD-d!:)
Azért az durva lett volna ha a GOD OF WAR 2 elindul:)
Talán az elsö rész a 9.0.4.-en!:)

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

barret
<#eljen>

Iori
köszi, így már elindutl :)

I love this game!

barret
Ha bemountolod akkor az iso cddvd drivert kell hasznalnod.Ezen kitallozod az iso file-t, aztan a run menubol Exexute...Roviden ennyi.

Iori
sziasztok, lehet hogy nagyon hülyét kérdezek, de hogy kell elindítani egy játékot?
Muszáj kiírni DVDre? Nem elég ha mountolom?
Miután elindítom a run DVDCDt, akkor csak a PS2 beállítása jön be (Browser meg asszem Configuration opciókkal)

I love this game!

barret
Nem lepodnek meg...

soulhunter
és hamarosan bejelentik,h a pcsx2 projectet végleg lezárják :D

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

And5
Jöhetne már a 0.9.4 vagy inkabb az 1.0.0. <#wow3>

soulhunter
nah, de most megyek jáccani, piccoloval baromi hosszu a dragon universe (ez vmi olyan, mint más játéknál a story mód), bezzeg a többi karakter... 5-6 csata, azt nyista...
eddig csak a kid-gohannal lettem teen gohan, majd gohan, ami uj dolgokra ösztökélt...

de piccolo...
baromi lassan erõsödik, baromi hosszu a dragon universe (min 2x annyi, mint a többi karakternél), és a fõellenség... na az nyammi...
ugyh megyek szépen edzeni szegényt,h legyen esélye az uccso csatára, mert bizony oda aztán kell az életerõ csik, meg a KI is :D

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
.iso* -bol nem lenne könnyebb?
(* = lehet .mdf, nrg, bin, akármi)

ezt csak azért irtam le, mert pl. az én DVD-m nem hajlando beolvasni az isteni imámért se a ps2-es DVD-ket...
az megint más kérdés, hogy akkor miért tok roluk DVD-image file-t késziteni??? <#confused><#confused>

és a szövegedbõl ugy tünik, mintha HW-bõl akarnál jáccani...

Attelee
Nálam tökéletes,csak az a bibi ha bekapcsolom az AA-t
akkor nincsenek videók!:(
Most töltöm a Kingdom Hearts 1-et!Ez álitolag müködik!
Kipróbáltam a God Of War2-öt!:)
Felpörög a lemez és ennyi!:)

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Attelee
Szia!
Nyomj egy F9-et,és ha megjelenik az FFXhack felirat akkor ok!;)

barret
Sajnos altalaban nem igy nez ki ingame.Elobb veletlen volt normalis a kep.altalaban ilyen...Ezt hogy lehet orvosolni? a haromszogekre gondolok...

barret
Nalam igy nez ki a FFX,nem egy mai pc minoseg,de nagyjabol jatszhato.
Har ckozben leesik 35-re is a fps...:(FFX ingame

biomage
ha tul gyors a FFX akkor nyomj Shift-F5 ha még ez sen segit akkor F7 nyomj, ara már biztos lelassul :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

barret
Be lehet allitani fps limitet.
Nekem jatszhato,bar eleg "fura" a kep :P
Nalam lehet a gond,a legtobb jatek erdekesen nez ki...
texturahiba stb.
De a sok megy.

Attelee
Nem sikerült!:(
Ugyanaz mint 9.2vel!
Ami biztos h nem szabad bekapcsolni a Dual core-t meg az mgts-t!
Probáltam mindegyik pluginnal de csak a videoig jutok!
Ahogy kinyomom szétesik a kép,és leesik az fps 2-3ra!!
Sztem majd a 0.9.4-el müködik csak!!Mert erröl láttam videot a yutube-n!

Attelee
Megprobálom a Kingdom Hearts 2-öt a 0.9.1:)
A9.2-esen nem indul sehogy sem csak a menüig és a videoig!
Ahogy kinyomom a videot hibát észlel ezért leáll:(

Attelee
Elindult az FF-X:)
Annyi a probléma h nagyon gyors a játék!A menü is tul gyors!
Néha pedig belassul ha köd,
vagy tüz efektek vannak!Nincs valami FPS limit mint az Epsx-ben???
Egyébként Zero Gs 0.96al nyomom!
A Gsdx 0.9 az jobb lenne de csak a menüig viszi utánna lefagy!

barret
FFX menni fog szepen.
Lehet nem fullon,de jatszhatoan:)
Mivel atomeromu tulaj vagy XD.
Sokkal kisebb gepen is megy szepen.
A bannerben nezd meg a beallitasokat,es korrigalj ha nem megfelelo....
Az az 1-2 fps viccnek is rossz a gepeden...

soulhunter
nah, ez a budokai 3 vmiért kezd megtetszeni :)
csak a dragon univers-t nyomom :)
nemtom mé, de ez a story mod egész változatos féleség, ha azt veszem,h a karakterek többségénél eléggé mások az ellenek :)
pl. krilinnél ocska izé van... freeza apja,v ki, kid gohannál meg az az alien féleség... teen gohannál mégcsak vegitát szabdaltam szanaszéjjel skillekért :)

remélem azért vegitát is fel lehet szabaditani minél elõbb,h azzal is nyomhatni lehessen vmi komolyat :)

soulhunter
elõször is inditsd a cdplugin tallozoját.
válts "all files" -ra, duplaklikk az .mdf -re.
ellenõrizd az elérési utnál :)
menni fog, nyugi

PogEe
NEm probáltad még ugy hogy berakod egy mdf/mds olvaso progiba a file-t pl daemon tools és utána futtatod mint cd?
Ez csak egy javaslat!

biomage
Adsa: az American Chopper 2, a 0.9.4 "még kinem addot" emulátoron is csak "Lassú, lehetnek problémák" státusban van, ugy hogy várnod kell még sokat, hogy tudj játszani velle
Eobalázs: rajd a képfájlt virtual Daemonba
Attelee:A Kingdom Heart 2 ugy emlékszem a 0.9.1 es PCSX2 vel nagyon jól megy, ja és az FFX fog menni szépen a 0.9.2n

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Attelee
Sziasztok!
Kingdom Hearts2-t sikerült már valakinek elinditani?
Mert nálam bejön a game,lefut a demo,de ahogy a játék indulna
nagyon belassul 1-2 FPS!:(
Most szedem az FFX-et!Remélem elindul!
Itt a configom:E6750 3.2ghz 1gb DDR2 1000mhz 8600gt

EOBalázs
Csá!Ez ugyan nem ps 2 hanem ps1 emulátor kérdés de nem tud valaki olyan ps1 emulatort ami olvassa az mds-t vagy az mdf-t ?kösz!

ß^I\'^z$

PogEe
Engem csak az érdekel hogy végre kinn legyen az igazából is jól müködö PS2 emulator és végre azt tudjuk mondani hogy tényleg megcsinálták.
Hajrá!<#wink>

And5
A Tekken 4 mûködik 0.9.2-n mert se az 5-t se a TAG-ot nem sikerült mûködésbe hoznom.

MaSzKa
ps3 emulator már rég van

nézz szét itt az sg.n mivel sok számítógép cucc van a ps3-ba

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

halisztok! új vok ebben a témában de az lenne a kérdésem, h olvastam a játszhatók között az American Chopper 2-t és meik a legjobb emulátor erre a célra esetleg ha belinkelnétek nagyon hálás lennék. elõre is köszönöm!!!

Kövesdi A
jah de útána meg már müködö PS3 emulátor lesz a téma<#wink>
mindig az kell ami elérhetetlen

PogEe
ez lehet igaz de akkor már végre elmondhatjuk hogy lesz tényleg müködö PS2 emulátor.<#smile>

MaSzKa
addigra kezd el valamit érni a ps2 emu mire rég kin van a ps3

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

barret
FFX az egyik legjobban jatszhato jatek az emulatoron.
Ha van egy jo gep hozza. Nekem olyan 35-40 fps atlag.
(Nincs tul eros gepem)
De en mar vegigtoltam ps2-n...Ha mar elkezdtem,be is fejeztem.Ez a velemenyem a jatekrol XD.

:D hát én arra számitottam h kb szeptemberre kiadják...:D mind1 . Legalább biztos hogy 1 minõségi cucc lessz.
soulhunter
DMC teszt:
beadja,h slot1-ben memory cardot akar, mer menteni akar minden szart...
vagy nyomjak startot default beállitásokkal...

én hiába nyomom a startot, ez biza meghal... nem lép tovább :(
ha hagyom 10 /cig a képernyõt, akkor se lép tovább...

ez azért fura, mer DBZ Budokai 3 CE alatt nagyon jol használom a mentéseket, amiket a memory card-ra tesz...
szal létezik a memcard...

de a DMC nem lép tovább...

DMC2 teszt pár nap mulva

soulhunter
következõ tesztre bevállaltam önkényesen:
DMC, DMC2, Def Jam fight for USA NY

persze mások is tesztelhetik ezeket :)
csak most hirtelen ezek érdekelnek

amugy a gradius 5 nem megy...
kifagy tõle az emu, eddig 2 verzioval probálkoztam (EU-PAL, USA-NTSC)
pedig ez tényleg az õsi játéktermi stilust képviselte vna a gépen, dehát...
ez amolyan izés játék,h mentek 1 repcsivel 2D-s környezetben, és ami jön, azt lövitek, felveszitek a bonuszokat (fegyverek, páncél, etc etc)DMC teszt várhato holnap, a többi akkor, amikor lemásznak végre (5-6 napot josol azureus barátunk) :)

Kövesdi A
értem !
régen is csak odáig jutotam hogy csak a menü jöt be de az is szétvolt esve !
szoval egy 2 ghz-es 2 magos cpu-val már müködhetne (jól gondolom hogy a ps2 emuláláshoz nem igen kell más mint jó cpu meg némi ram !
tehát van rá lehetõség hogy egy jobb laptopon ps2 emulátor futtasak ?

barret
Emulalni tudod,de igen lassan fog menni...
Mindenkeppen egy ketmagos proci kell hogy jatszhato legyen egyaltalan.

Kövesdi A
Hi nekkem az lenne egy kérdésem még a régi gépemem probálkoztam ps2 emulálásával pontosaban a Final Fantasy X -nevü játékal de nem nagyon akkart meni
és az lene a kérdésme hogy vajon a mostani configomal lehetne esélyrá hogy emláljam ?

a configom (GA-K8NF-9 (939) Amd Atlon 64 3500+ (2200Mhz) 7600 GT 256 MB 1 GB 400 Mhz ddr ram )

szerintetek van rá lehetöség hogy normálisan fusson a Final Fantasy X ?
vagy ha nem legaláb milyen cpu kéne vajon hozzá ?

soulhunter
ez a hard tényleg hard :D
dragon univers-et mással nem tom végigvinni, csak és kizárolag krillinnel, akit már agyon tuningoltam...

asszem visszaállitom easy-re,h feltuningoljam songokut + tensinhant :D