7924
  • Lenssver
    Sziasztok nem tudjatok hogy miért fagy ki nekem a progi amikor lenyomom az alt+entert? mert jólene teljes képernyőn tolni:)
  • theodor
    a 27-40 fps az még játzsható is. Job mint a 19 fps a fight night nál.
  • theodor
    a tekken 5 hogy megy?
  • Attelee
    Irj majd h mennyivel ment!
  • Jety15
    Hello! AZ lenne az én gondom hogy a ajáték megy de egy idő után vagy beragad vagy megáll. Amikor megáll akkor a ppf és a kbpf 0. Ezt a GSd9-nél csinálja. ZeroGS KOSMOS-nál ragad be olyankor kidob egy hibaüzenetet. Ezekhez kéne megoldás. Előre is kössz.
  • Csuhai G
    Köszönöm! Az én konfigommal (3 GB RAM, Intel Q6600, 8800 GTS 320MB) remélem normálisan fut majd. Mindenki nagyon dícséri, tehát próba-cseresznye, kipróbálom majd. :)
  • Attelee
    Elindul csak nagyon lassu!Az én gépemen 25-30Fps!!
  • Csuhai G
    Sziasztok!
    Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy a Shadow Of Colossus elindul-e PS2 emulátorral?
    Köszi!
    Csuhai G
  • xXxPongi
    Azt is próbáltam, de sajna úgy sem ment.
    Bios: eu 2.20
    Gsdx 0.1.7 (+ a dll-k)
    és a legújabb emu-t is kipróbáltam.

Gsdx 0.1.7-nek hála már nem csíkos a kép, csak fekete minden karakter.

Thx a helpet mindenkinek!
  • Attelee
    Használj Gsdx 0.1.7-es plugint!Meg szedd le a legujabb Bétát:svn277!!
  • Attelee
    Szia!Gamepad v Billentyü??Milyen plugin?Rosszul van beállitva!!!
  • minimaku
    Csá!már írtam de sztem nem láttátok!de mind1!írtam h bármely játékban az emberemmel nem tok menni!cask ütni ugarni stb!mozdulni nem tok vele!úgy meg nem tok menni h ütésekkel megyek erőlébb néhány métert!és hátha eljutok a pája végére!Plz segítsetek!már mindent próbáltam!már kb mindenféle pad pluginnal néztem de egyikkel sem jó!lécci írjatok h mi lnne erre a megoldás!
  • Attelee
    Tekkenhez Beállitás: [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • Labs
    Olvass vissza és találsz.
  • titan15
    hali
    bullyt szeretnek jatszani emulatorral, de nincs biosom a pcsx-hez. Tudna nekem valaki kuldeni egyet?
  • Labs
    Probald a budokai 3-at, az nalam tokeletesen mukodik (nem a tenkaichi hanem a sima).
  • xXxPongi
    Hello!
    Kéne egy kis help!
    Pcsx2_0.9.4 van fent SCPH-70012_BIOS_V12_USA_200.bin bios-al.
    Plugin és dll-k elvileg frissek (a fórumon linkelteket is leszedtem).
    A segédletet is megnéztem. De a probléma még mindig fent áll.
    Sajna bármelyik gépen (bőven a minimális szint felett van) és rendszeren próbáltam, mindig gond volt vele:
    "budokai 2" Menü fain, de a game csíkos és a karakterek feketék.
    Különböző drivereket is néztem, de az sem használt (talán driver beállítások lehetnek még).

• DaemoonHunter
    Egymagos procival érdemes még próbálkozni? Mihamarabb tervezek egy kétmagosra beújítani...
  • Maxtreme
    Nah csak sikerált beüzemelnem :)
    Igaz csak 30-32 fps-el megy, dehát ez betudható a vasamnak (X2 4600+, Hd2900, 2gb DDR2)
    Eddig is müxött csak bugos volt mint atom :)
    Esetleg az emu neállításaidról (milyen gfx mocit használsz, az hogy van beállítva, ill a hang is érdekelne) lőhetnél 1-2 képet:)
    THX:)
  • Attelee
    Ha van egy ilyesmi géped akkor mennie kell!Söt 3.2Ghz körüli gépen biztos h megy!Tekken 5-röl viszont néztem videokat,és hasonlo gépen mint az enyém 27-40FPS!Szoval eléggé játszhatatlan!
  • Attelee
    Tökéletes,csak az intróknál néha megugrik a kép,de elviselhetö!Jobb mint az FFx v az FFx-2 videoi!Csak az a baj h nekem ez a harcrendszer nem igazán jött be!
  • Maxtreme
    A tekken 4 nálam sehogy sem akar normálisan müxeni sajna :(
    Aztán lehet az emu-mal van valami gebasz.
  • barret
    FFXII nagyon szep :D
    Kar hogy nekem sokkal gyengebb a gepem.
    Ha nem fut tokeletesen,nincs sok ertelme jatszani vele...
  • Attelee
    Most töltöm a Tekken 5-öt!Valoszinü müködik de lassabban fut!
  • minimaku
    ha tőlem kérdezed azt nem tom mé azt nem szedtem le!
  • theodor
    A Tekken 5 is jól megy?
  • minimaku
    sziasztok!
    van pcsx2-m és töltöttem le játékot!elindulni elindul meg jó is csak 1 a gond!nem tok az emberrel menni vagy forgoni meg ienek!ütni lőnni vagy ugrani tok de lépni az emberrel semmit!Nem tudjátok h mi a problem!ja és minden játékkal ez van!PLz segítsetek!
  • Coradiel
    Köszi a választ Attelee! Addig már eljutottam próbálkozással, hogy betölti a játékot el is indul működik, csak már már élvezhetetlenül lassú :( olyan 12-40 FPS között változik. Majd még próbálkozok a beállítások finomhangolásával :)
  • Attelee
    Ahogy nézem a Compatibility Listát a Midnight Club elsö része Playable a többi csak ingame!Ami azt jelenti h eljut a játékig,de lehet h lefagy,bugos,megáll,stb....
  • Attelee
    Jött egy pár játék!
    FFXII--Playable!Szinte tökéletes,csak néha a videoknál bevillan a kép!
    [IMG][/IMG]

SOULCALIBUR II---Ingame!Legalábbis nálam kifagy a harc elötti töltöképernyönél!De lehet csak az én lemezem a xar!Mert az emulátor nem áll meg!Néha bejön a harc,de sajnos eléggé akadozik!27-35 FPS!
    [IMG][/IMG]

TEKKEN 4---Playable!Tökéletesen müködik!:)
    [IMG][/IMG]
  • Jety15
    Hello! Kéne nekem egy ember aki ért a "PCSX2"-höz és minden elmegyaráz.
    Ha valakinek van egy kis idejeés segítő kész akkor vegyen fel msn-re:[email protected]
  • Coradiel
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy valaki próbálta-e már a Midnight Club 3at?
    Mert nagy nehezen sikerült eljutnom vele odáig hogy Az introt elkezdi lejátszani, egy idő után lefagy közben. Az Attelee által belinkelt legújabb .dll-ek és pluginek vannak fent és a beta-t használom.
    A gépem: C2D E6320, 2Gb DDR2-800MHz 8800GTS-320Mb. Elvileg működnie kéne :(
    Előre is köszi a segítséget.
  • barret
    Ja.
  • Labs
    Max payne 2 pc-re is van. Legalábbis ugy rémlik mintha játszottam volna vele pár percet :)
  • EOBalázs
    AMD Dual Core 4000+ processzor
    1 GB ram
    128 Nvidia video kártya
    MSI k9vgm-v alaplap

Amelyik játékokat próbáltam.Max Payne 2,Vice City Stories
  • exoterm
    melyik játékkal próbálkoztál?
  • Seth
    Milyen géped van egész pontosan?
  • EOBalázs
    Sziasztok!Nem tudtok segíteni,mert PS2-re baromira nincs pénzem így csak az emulátor az egyetlen lehetőség.Nah beállítottam mindent,működik,adja be a játékot és.........na áljon meg a hegyimenet!Úgy akad az egész játék,hogy kibírhatatlan és játszhatatlan.Nem tudom miért akad pedig jó erős a gépem és szerintem egy ps2 játék rendszerigényének nem ekkorának kéne lenni.Vagy tévedek ?Na mindegy kérlek ,hogy vagy írjátok le nekem lépésről lépésre ezt az egész működtetést,vagy mondjátok meh,hogy mitől akad és megoldom!12 éves vagyok,venni semmit nem tudok és nem nagyon értek a műszaki dolgokhoz sem.NA köszi előre is!
    HELP PLÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!
  • theodor
    Szval akkor azt mondod hogy ehhez a csúcsgrafhoz nem elég? Sztem ez LOL méghozzá nagyon LOL.
  • robert200611
    hy
    Gépem intel p4 3.2 ghz
    1gb ddr ram
    nvidia 7600 gt
    pl a budokai tenkaichi3 hogy futna rajta?
    Előre is köszi.