7924
  • theodor
    Én amit eddig kipróbáltam 2 gamet a Fight night 3at meg a tekken 5-öt mind szar volt. A tekken 5 nek az emberek beeolvadtak a földbe mintha átment volna rajtuk egy úthenger. LOL. Nem egy nagydurranás ez az emu sztem meg.
  • theodor
    A GT 3 hogy megy?
  • grebber
    Basszus már töröltem :(
    A sima DBZ Budokai 3 az megy rendesen de full más mint a Tenkaichi verzió!
  • XenHai
    Hol tom at allitani a verziot? mert nekem ntsc a jatek es 1.7 dx pluginal villog 1.5 meg jol megy .
  • XenHai
    Nekem a Mortal Kombat Armageddon 21 fpsel megy :S
  • Attelee
    DBZ Budokai Tenkaichi 3 asszem azért villog mert PAL-os verzio!
    Át kell alakitani NTSC-re ha minden igaz!Legalábbis ilyeneket irtak a hivatalos fórumon!Van valami progi ami átalakitja,de ne kérdezd mi az,mert én se tudom!Nálam nem villog szerencsére,és NTSC-s!!A beállitások pedig uazok mint a Tekkenhez,csak 1024x768!
  • Attelee
    Olvass vissza!
  • Attelee
    Mortal Kombat Deception

Mortal Kombat Armageddon

Mennek csak nagyon lassan
  • grebber
    Valaki probáltam már Mortal Kombat Armageddon, Mortal Kombat Deadly Allianc,Mortal Kombat Deception gamek közül valamelyiket hogy müködnek-e??
  • piskota83
    Hali! én még mindig buta vagyok ehhez! pls valaki külgyön nekem néhány printscreent hogy hogyan állitsam be a programot! Kégyszike!!! a Mailcímem: [email protected] . Mindig kidob criticallal, lehet hogy a gépem az ok? 2600mhz, 1250ram , X1650pro 256m ddr3 ati....HELP MEEE!!
  • grebber
    Kettő között mi a különbség?
  • Labs
    Az villogni is fog. Szedd le a sima budokai 3-at, ne a tenkaichi-t, az minden gond nélkül menni fog.
  • grebber
    Na már haladok.
    Akinek megy rendesen hiba nélkül a Budokai 3 irja le milyen grafikai plugint használ!Mert nekem a gdsx 0.1.7 van azzal szép a graf de feketén villog a kép :(
  • grebber
    Na elindult végre de grafika nincs a helyzet magaslatán.Valamit kéne állítani másra!
  • grebber
    Valaki segítsen!
    Leszedtem a Budokai 3-at megvan az emulátor (0.9.4-es)+ a bios és pluginek amiket linkeltetek!
    Mit kell most tennem??

Mertha az emulátoron belül arra megyek hogy File-> Run cd/dvd és betallozom az isot akkor hibát ir ki error openincs cvdv plugin.

Mit lehetne csinálni?
  • Attelee
    PCSX2 svn. 302!!!
    ncluding fixes from 277-301:

Fix for neopets/tenchu problems introduced recently
    GT4 crashes might be reduced now when using ZeroGS (GSDX will still crash)
    Some aging rec bugs have been fixed, not sure what games it effects
    Few counter changes effecting DMC1 and Mojo Ribbon, possibly others.
    Fixed a small bug in Tokyo road race

Lehet tesztelgetni!!!
  • hunbalee
    hi bejön a dragon ball hogy válasszak nyelvet de nem reagál a billentyüzet :( ijenkor mit nem löttem be ???
  • hunbalee
    thx a linkeket
    ezer hála
  • piskota83
    Hali mindenkinek! Akkora dragon ball fan vagyok mint állat és nagyon szeretnék budokai-t játszani! PLS!! valaki HELP!! kölgyön nekem egy linket meg egy kis utasittást hogy mit huzzak le, mit állitsak be, hogy végre játszani tudjak!! Nagyon kérem, Segítsen valaki rajtam!!
  • Attelee
    Bios Europai v2.20
  • Attelee
    Plugins
  • grebber
    Valaki belinkelné egybe a #4391-ben látható pluginokat Biossal mindennel együtt?

Nagyon nagy segítség lenne annak aki most kezd bele a ps2 emulátorosdiba!
  • Attelee
    Pedig az FFXII-nek mennie kéne!Próbáld meg a 0.1.7 ssse2-vel!
    Vagy próbáld meg h Misc-->Enable Patch elöl vedd ki a pipát!
    CPU Beállitásokban pipálj be mindent,ha be van akkor probáld meg h kikapcsolod az MTGS-t!!Több ötletem nincs!
  • zsotesz
    köszi a plugint, de még mindig kivág. Valami a graphics emulátorral van, mert ha átrakom másikra, pl. Gsdx9 (MVSC 14.00, SSE2) 0.9.0-ra akkor megy, csak 10-15 fps-sel. Így meg játszhatatlan.
  • Attelee
    EFP CDVD Plugin 0.6
    A Linuzappz nekem se müködik,de a Peops cdvd a legjobb,csak ahoz Daemon Tools is kell!
  • zsotesz
    Hi!

Az mitől lehet, hogy az iso betöltésekor állandóan azt a hibaüzit írja ki, hogy a A(z) pcsx2.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. A beállítások megegyeznek a #4391-ben lévőkkel, leszámítva azt, hogy a cddvdrom az a Linuzappz iso cddvd 0.6.0. Az efp-t nem találtam. Próbáltam a Tenkaichi Budokai 2-t, MK Armageddon-t, és a Final Fantasy XII-t. Mindegyiknél kivágott. Másik graphics pluginnel ment, de avval meg játszhatatlan.
  • St0RmTr00pEr
    Köszönöm szépen!
  • Attelee
    #4391 Azok a beállitások és Pluginok jók hozzá!
    Ha nagyon jól fut akkor a felbontást lehet állitani feljebb,ha nem fut jól még igy se akkor az Aspect Ratio-t állitsátok 4:3-ra!
  • St0RmTr00pEr
    Énis ezt szeretném megkérdezni. Hogy a DBZ: BT3-hoz milyen pluginokat és milyen beállitásokat ajánlotok?

Gépem: AMD x2 4200+ 2GB RAM, 7950GT

Thx
  • hunbalee
    szevasztok!
    Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi ehhez mi kell hogy fusson a gépen emulatoron kivül???
  • Iam The Ghost
    Hali, a gondom a következő lenne: a PCSX 2-ben ügyebár lehet a programmal menteni, ezek a save statek. Na most az egyik gameben úgy van, hogy több partra van osztva és az 1. part végén kidob a fõmenübe és onnan kéne vissza menni egy másik menübe, ahol el lehet indítani a part 2-t. A gond az, hogy ehhez mindenráon el kell menteni memory cardba, de nem tudom hogy kell. Csak akkor tudom elmenteni oda, ha újra kezdem az egész gamet (amit nagyon nem akarok), de ha betöltöm a statet, akkor onnan nem tudom. Vki esetleg tudja a megoldást, hogy hogyan lehetne mégis ezt megcsinálni?
  • Lenssver
    megszereztem a gran turismo 4 de nem nagyon akar meni.:D pedig elvileg megy csak patch nincs hoza.
  • Jety15
    Ja és a ZeroGS-nél aberagadás után kidob egy hibaüzenet ablakot!!!
  • Jety15
    Hello! Nekem a ZeroGS-nél a hang ismétlödik és a kép leáll. A GSd9-nél pegid szinte minden érték lenullázódik. Ez ellen mit lehet tenni?
  • Lenssver
    Zerogs kosmos 097.0 van és mégis befagy ha teljes képernyőre akarom teni
  • Attelee
    ZeroGs-el müködik a Teljes képernyö,Alt+Enter vissza pedig Windows Billentyü!!Gsdx-el nem érdemes,bár a Win billentyü itt is müködhet!
  • Attelee
    Mire lejön a Tekken 5 addigra lehet h müködni fog!Még 1 hét kb
  • Yosimicu
    offfff TUTI A BANNER
  • Labs
    alt+f4-el kilep :)
  • barret
    Nem szorakozok teljes kepernyovel mert ha gond van,sehogy nem tudok kilepni...Amugy meg beallitasoknal van teljeskepernyos mod.