7924
  • barret
    Van ami megy szepen,van ami akad mint allat.
    Majd par ev mulva mar lesznek eleg eros gepek remeljuk...
    A kis 300 mhz-es ps2 feltette a mercet emulalas ugyben :D
  • Lacc 88
    scátok, már régóta szeretnék ps gameket nyomni pc-n de eddig nem tudtam most látom van jó emulátor is csak a gépem nem az igazi. Most veszek újat. Szerintetek ilyen gépen mennyire futnának ps játekok?

AMD X2-A64 AM2 5600+ ( s940 ) Dual Core BOX
    Asus M2N-E alaplap s940 AM2
    CROSAIR 2GB 800MHZ
    Samsung 320GB 7200rpm, 16 MB puffer, SATA2
    gigabyte Nvidia GeForce 8600GT SilentPipe 512mb pci-e

• norbert1992
    Sziasztok én nagyon szeretnék játszani a Naruto Narutimett Hero 3 nevű játékal de az a probléma hogy akármit is csinálok nem jó a kép amikor harcolunk de viszont a menüje tökéletes meg a harc közben is az emberek légyszi aki tugya a megoldást az vegyen fel MSN-re vagy irja le nagyon hálás lenék ha meglehetne csinálni. Az MSN-cimem: [email protected]
    légyszives segitsen valaki előre is köszönöm
  • zolo
    Hali

Tekken 4 0.9.3-mal még elindult, csak az utánhúzás rettenetes volt, 0.9.4-el meg a kép felső része látszik csak, és a menüig sem jut el :S

Milyen beállításokkal lehetne működére bírni?
  • glkFox
    Van akinek 8800GTX el feketeseget hoz akarhogy alitom ?
  • Pesta26
    Üdv! Olyan gondom van h a Tekken 5 elindul ,de nem látszanak a játékosok és bealssul az fps mikor játszanék ,a menü fasza!Ilyenkor mia teendő?plz valaki a ki tud segítsen!thx
  • Shiwo
    nahja..és a hang is lassú
  • grebber
    De amugy ez a mortal nagyon érdekes mert 20 akárhány fpseket ir ki de a kép amit látsz az kb 3 másodpercenként 1 képkocka :(
  • Shiwo
    nekem sikerült beüzemelnem az MK:A-t, tényleg lassú..úgy 17-20 fps-sel szaggat..amúgy az emut még nem igazán vágom, az is csoda, hogy sikerült működőre összehoznom :)

amúgy intel core duo e6750 -em van, 2x1gb 800mhz-es memóval és sapphire hd3870-es videókari..

szerintetek a későbbiekben várható olyan verzió/plugin/mittoménmi, amivel nem lesz ennyire lassú ?
  • Jety15
    Hello! Nekem egy controller plugin kéne amivel nyomhatom billentyüvel normálisan. előre is THX
  • barret
    Neked egy alaplap/proci cseret ajanlok :D
    Ha jatszani is akarsz,(nem csak emulalni) Akkor a legerosebb ketmagos procira lesz szukseged. a videokartyad es a ramod elegendo.
    Bar nemtudom milyen alaplapod van.
  • robert200611
    császtok
    Kiipróbáltam a dragon ball z budokai3-at.5-15 fps el megy[#szomoru1
    Akinek normálisan megy a játék milyen plugint használ?Vagy mit kell beálítani hogy normálisan mennyen?Még nagyon kezdő vagyok ebbe az emulátorosdiba.
    gépem:Intel p4 3.2 ghz
    2 giga ram
    nvidia 7600 gt
  • Attelee
    http://www.pcsx2.net/
  • Shep
    Az az én nagy bánatom hogy az a DBZ játék ami nekem megvan továbbra is lassan fut és a hang még mindig be van lassulva, de legalább már az introt végig lehet nézni.
  • grebber
    Kösz! Mortal már megy de lassú és graf hibás.
  • Aljaska
    pont ps2 es emulátor kell nekem
    honan lehet beszerezni a leg egyszerüben és biztonságosaban
    mit csináljak vele
    irjon nekem vki üzit:(
  • Attelee
    Használj Peops cdvd plugint 1.3ast!
  • grebber
    Ha a tekkent5-öt vagy a Mortal-t inditom ez a szar jön be semmi más!!

[IMG][/IMG]
  • Attelee
    Dobhatnál egy képet erröl a hibaüzenetröl vagy miröl,mert nem tudom mi lehet a baj!
  • grebber
    Na leszedtem a Mortal Kombat Deception-t ennél is az a browser és system konfigos beállításos képernyő jön be semmi más :(

Valaki aki probálta ezt a Mortalt kérem irja meg milyen biossal pluginekkel ment neki ha ment!!!!!
  • Attelee
    Sajnos nem tudom melyik az a játék,de szokott olyn lenni h az Europai verzio nem fut annyira mint az Amerikai,és lehet h amit a képeken láttál az nem olyan mint ami neked van meg!Ezért fontos az a szám ami pl a Tekken 5-nél is van /SLUS_210.59/!
    Ami pedig a ZeroGs-t illeti sztem az ujabbakkal jobban kéne futnia!
  • Attelee
    Tekken 5 [SLUS_210.59]
    Status: Ingame
    Emulátor:Pcsx2 svn 302
    Cpu settings:Minden Bepipálva FPS Limitre rakva!0=Auto
    Gsdx 0.1.7 ssse3
    Peops cdvd 1.3
    Zero spu 0.4
    Bios: USA v01.60!!

Vélemény:Bios az Fontos mert az Europaival nem indult csak a Namco feliratig!!!Menüvel,introval nincs baj!A Limit 60 FPS-t viszi,de sajnos harc közben 25-38 FPS-em van!Persze ettöl még lehetne Playable,de azért csak ingame,mert egyes pályáknál nem tökéletes a kép,és a Tekken:Devil Within nálam nem jön be egyszerüen!Nem ir ki hibát csak fekete a kép!
  • Attelee
    Tekken 5

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • grebber
    Ez a Van Helsing érdekes de nagyon ott a játszható linken benne van mutatnak is belőle képet semmi hibával igaz csak 18 fps de normális a képe.
    Én már probáltam 6 féle biossal legalább 10 graf pluginnel de semmi vagy besem jön a game vagy bejön de irtozatos lassú súlyos graf hibákkal:(
    Bár ott a képen ZeroGS KOSMOS 0.96.4 graf plugin van de nemtom az mennyivel lenne más mivel azt nem találtam meg sehol :(
  • theodor
    3
  • theodor
    Most meg a GT at szedtm le de az is szar. LOL.
  • grebber
    Gondolom akkor ugyaonnal töltöttük le :D
    Nekem is csak a beállításos menü jön be de ott hiába állítgatok bármit is a game nem jön be :(

Várom én is az ölteteket!
  • hunbalee
    Jó reggelt !
    lenne 1 olyan problémám hogy a tekken 5 több fájlból áll
    kiválasztottam már mind és csak audio cd jön be
    átkonvertáltam az egészet 1 isová
    és bejön a menü és ott rémegyek dvd video és kiirja nincs setuppolva
    vmi ötlet???
  • grebber
    ZeroGS KOSMOS 0.96.4 graf plugint eltudná nekem valaki küldeni?? Sehol nem talom :(
  • grebber
    Van Helsing gamet probálta már valaki?
    Mert leszedtem ott volt hogy játszható de olyan nagyon lassú és tele grafikai hibákkal:(
  • gonsi
    köszi szépen mindenkinek
  • Attelee
    Ps2vfix2005.rar<--Ez meg a progi ami kell hozzá!
  • Attelee
    Itt irnak a villogás megszüntetéséröl!Teinkaichi 3
  • grebber
    PAL to NTSC converter
  • gonsi
    vki írta hogy a NTSC verzió nem villog,bár én még csak most szedem le a játékot így hát előre gondolkodok:)
  • grebber
    Ha visszaolvasnál max 10-et rájönnél :D
  • Seth
    és azt miért is szeretnéd?
  • gonsi
    nem tudja vki melyik az a program amellyel át lehet alakítani a PAL-os verziót NTSC-re(DBZ Budokai Tenkaichi 3)

• BRO
    Üdv mindenkinek! Kezdő vagyok még PS2 emulátor téren, ezért szeretném megkérdezni hogy mi van akkor ha feltelepítetem az emut és ezt írja ki: Unable to load bios: "bios/?? Előre is kösz a segítséget!
  • grebber
    Majd idővel egyre jobb lesz legalábbis remélem!