7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#4483 Van ami megy szepen,van ami akad mint allat.
Majd par ev mulva mar lesznek eleg eros gepek remeljuk...
A kis 300 mhz-es ps2 feltette a mercet emulalas ugyben :D -
Lacc 88 #4482 scátok, már régóta szeretnék ps gameket nyomni pc-n de eddig nem tudtam most látom van jó emulátor is csak a gépem nem az igazi. Most veszek újat. Szerintetek ilyen gépen mennyire futnának ps játekok?
AMD X2-A64 AM2 5600+ ( s940 ) Dual Core BOX
Asus M2N-E alaplap s940 AM2
CROSAIR 2GB 800MHZ
Samsung 320GB 7200rpm, 16 MB puffer, SATA2
gigabyte Nvidia GeForce 8600GT SilentPipe 512mb pci-e
-
norbert1992 #4481 Sziasztok én nagyon szeretnék játszani a Naruto Narutimett Hero 3 nevű játékal de az a probléma hogy akármit is csinálok nem jó a kép amikor harcolunk de viszont a menüje tökéletes meg a harc közben is az emberek légyszi aki tugya a megoldást az vegyen fel MSN-re vagy irja le nagyon hálás lenék ha meglehetne csinálni. Az MSN-cimem: [email protected]
légyszives segitsen valaki előre is köszönöm -
#4480 Hali
Tekken 4 0.9.3-mal még elindult, csak az utánhúzás rettenetes volt, 0.9.4-el meg a kép felső része látszik csak, és a menüig sem jut el :S
Milyen beállításokkal lehetne működére bírni? -
#4479 Van akinek 8800GTX el feketeseget hoz akarhogy alitom ? -
Pesta26 #4478 Üdv! Olyan gondom van h a Tekken 5 elindul ,de nem látszanak a játékosok és bealssul az fps mikor játszanék ,a menü fasza!Ilyenkor mia teendő?plz valaki a ki tud segítsen!thx -
#4477 nahja..és a hang is lassú -
#4476 De amugy ez a mortal nagyon érdekes mert 20 akárhány fpseket ir ki de a kép amit látsz az kb 3 másodpercenként 1 képkocka :(
-
#4475 nekem sikerült beüzemelnem az MK:A-t, tényleg lassú..úgy 17-20 fps-sel szaggat..amúgy az emut még nem igazán vágom, az is csoda, hogy sikerült működőre összehoznom :)
amúgy intel core duo e6750 -em van, 2x1gb 800mhz-es memóval és sapphire hd3870-es videókari..
szerintetek a későbbiekben várható olyan verzió/plugin/mittoménmi, amivel nem lesz ennyire lassú ? -
Jety15 #4474 Hello! Nekem egy controller plugin kéne amivel nyomhatom billentyüvel normálisan. előre is THX -
#4473 Neked egy alaplap/proci cseret ajanlok :D
Ha jatszani is akarsz,(nem csak emulalni) Akkor a legerosebb ketmagos procira lesz szukseged. a videokartyad es a ramod elegendo.
Bar nemtudom milyen alaplapod van. -
robert200611 #4472 császtok
Kiipróbáltam a dragon ball z budokai3-at.5-15 fps el megy[#szomoru1
Akinek normálisan megy a játék milyen plugint használ?Vagy mit kell beálítani hogy normálisan mennyen?Még nagyon kezdő vagyok ebbe az emulátorosdiba.
gépem:Intel p4 3.2 ghz
2 giga ram
nvidia 7600 gt -
#4471 http://www.pcsx2.net/ -
#4470 Az az én nagy bánatom hogy az a DBZ játék ami nekem megvan továbbra is lassan fut és a hang még mindig be van lassulva, de legalább már az introt végig lehet nézni. -
#4469 Kösz! Mortal már megy de lassú és graf hibás. -
Aljaska #4468 pont ps2 es emulátor kell nekem
honan lehet beszerezni a leg egyszerüben és biztonságosaban
mit csináljak vele
irjon nekem vki üzit:( -
#4467 Használj Peops cdvd plugint 1.3ast! -
#4466 Ha a tekkent5-öt vagy a Mortal-t inditom ez a szar jön be semmi más!!
[IMG][/IMG] -
#4465 Dobhatnál egy képet erröl a hibaüzenetröl vagy miröl,mert nem tudom mi lehet a baj! -
#4464 Na leszedtem a Mortal Kombat Deception-t ennél is az a browser és system konfigos beállításos képernyő jön be semmi más :(
Valaki aki probálta ezt a Mortalt kérem irja meg milyen biossal pluginekkel ment neki ha ment!!!!! -
#4463 Sajnos nem tudom melyik az a játék,de szokott olyn lenni h az Europai verzio nem fut annyira mint az Amerikai,és lehet h amit a képeken láttál az nem olyan mint ami neked van meg!Ezért fontos az a szám ami pl a Tekken 5-nél is van /SLUS_210.59/!
Ami pedig a ZeroGs-t illeti sztem az ujabbakkal jobban kéne futnia! -
#4462 Tekken 5 [SLUS_210.59]
Status: Ingame
Emulátor:Pcsx2 svn 302
Cpu settings:Minden Bepipálva FPS Limitre rakva!0=Auto
Gsdx 0.1.7 ssse3
Peops cdvd 1.3
Zero spu 0.4
Bios: USA v01.60!!
Vélemény:Bios az Fontos mert az Europaival nem indult csak a Namco feliratig!!!Menüvel,introval nincs baj!A Limit 60 FPS-t viszi,de sajnos harc közben 25-38 FPS-em van!Persze ettöl még lehetne Playable,de azért csak ingame,mert egyes pályáknál nem tökéletes a kép,és a Tekken:Devil Within nálam nem jön be egyszerüen!Nem ir ki hibát csak fekete a kép! -
#4461 Tekken 5
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#4460 Ez a Van Helsing érdekes de nagyon ott a játszható linken benne van mutatnak is belőle képet semmi hibával igaz csak 18 fps de normális a képe.
Én már probáltam 6 féle biossal legalább 10 graf pluginnel de semmi vagy besem jön a game vagy bejön de irtozatos lassú súlyos graf hibákkal:(
Bár ott a képen ZeroGS KOSMOS 0.96.4 graf plugin van de nemtom az mennyivel lenne más mivel azt nem találtam meg sehol :( -
theodor #4459 3 -
theodor #4458 Most meg a GT at szedtm le de az is szar. LOL. -
#4457 Gondolom akkor ugyaonnal töltöttük le :D
Nekem is csak a beállításos menü jön be de ott hiába állítgatok bármit is a game nem jön be :(
Várom én is az ölteteket! -
hunbalee #4456 Jó reggelt !
lenne 1 olyan problémám hogy a tekken 5 több fájlból áll
kiválasztottam már mind és csak audio cd jön be
átkonvertáltam az egészet 1 isová
és bejön a menü és ott rémegyek dvd video és kiirja nincs setuppolva
vmi ötlet??? -
#4455 ZeroGS KOSMOS 0.96.4 graf plugint eltudná nekem valaki küldeni?? Sehol nem talom :( -
#4454 Van Helsing gamet probálta már valaki?
Mert leszedtem ott volt hogy játszható de olyan nagyon lassú és tele grafikai hibákkal:( -
gonsi #4453 köszi szépen mindenkinek -
#4452 Ps2vfix2005.rar<--Ez meg a progi ami kell hozzá! -
#4451 Itt irnak a villogás megszüntetéséröl!Teinkaichi 3 -
#4450 PAL to NTSC converter -
gonsi #4449 vki írta hogy a NTSC verzió nem villog,bár én még csak most szedem le a játékot így hát előre gondolkodok:) -
#4448 Ha visszaolvasnál max 10-et rájönnél :D -
#4447 és azt miért is szeretnéd? -
gonsi #4446 nem tudja vki melyik az a program amellyel át lehet alakítani a PAL-os verziót NTSC-re(DBZ Budokai Tenkaichi 3)
-
BRO #4445 Üdv mindenkinek! Kezdő vagyok még PS2 emulátor téren, ezért szeretném megkérdezni hogy mi van akkor ha feltelepítetem az emut és ezt írja ki: Unable to load bios: "bios/?? Előre is kösz a segítséget! -
#4444 Majd idővel egyre jobb lesz legalábbis remélem!