Mûködõ PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
honnan serezzek mermoria fájlt?
Ez kb olyan,mint a betapkabeles elektromos auto :DD
Ugyan megy,de minek?...
Bérbe vehet? reklámfelület...
lesz pár ora, mire mexokjátok, ajánlom figyelmetekbe a gamepadszokáshoz a PoP: TT-t, és a GTA: San Andreast
ezekben minden van, ami ahhoz kell,h az ember ne tjon gamepad nélkül játszani :)
for exp: (PoP, DMC, és társaik) harcrendszerek, kombók, ( és GTA)kocsivezetés, repülõ objektumok vezetése (repülõ, helikopter), "gyaloggaloppi" irányitás szokás
és akkor már pittyegni se fog semmi, és nem lesz gond a pluginokkal se :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
www.myspace.com/aadammc
nagy igéretek, hosszu várakozási idõ...
ezt is kiadják majd, csak épp lófütyire se lesz jo (akár a DT-s vIDE), semmi teljesitménynövekedést nem hoz magával, semmi uj hasznos funkcio nem lesz
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Megy a dolog,de nincs meg a 60 fps jatek kozben...
Pedig az nagyon kellene...
menuben 200 fps,jatek kozben meg 30-50... Ez a gond.
Aztan kis tunning,Es ok. 1-2 giga ram,es egy kozepkategorias videokartya.
pixelshader 3 miatt is...
ami fontos az emulátornak, az a procid teljesitménye és a ramok, a vgad böven elég nekki, ha tényleg szép sebbeségen akarsz játszani, akkor minimum egy dupla magos proci kell, de még az sem elég néhány játéknál.
csá
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
AMD Athlon 64 3500+ proci
1Gb DDR2 800MHz ram
Ati Radeon X1650 pro 512MB DDR2 ram.
én a videokártyára gondoltam, de várom a válaszokat. és elõre köszönöm ha valaki válaszol nekem. köszönöm
nah, End Of OFF :D
biztos ennyire magányos v ilyesmi...
Megvan nekem a pcsx2 nevü emulátor és szeretnék játszani a Naruto Ultimate Ninja 2-vel de amikor elinditom akkor csak a browser meg a másik jön be. Mit tehetek?
Próbáltam visszaolvasni és annyit találtam, hogy iso cddvd kellene de nemtudom, hogy miaz.
Segítsen valaki.
Elõre is köszönöm.
www.myspace.com/aadammc
www.myspace.com/aadammc
Minden jo meg okes ,és akkor 1 iknaprol a másikra akadozik. Norm kiirja hogy 60 fps , de akad, érthetetlen... Vami ötlet? :d
Mar csak 2-3 evet kell varnunk,es jatszhato lesz a ps2 emu :P
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
na amikor a run CD/DVD ree kattintok akkor ezt hozza be innen megcsak a beállítások vanak és a memcard
REAL MADRID
csak valami baja van a memcarddal
REAL MADRID
REAL MADRID
Kenderzen : Van játék ami fut játszhatoan (azért csak játszhato mert a hangok nem tökéletesek, és néha van hogy lefagy de ritkán és néha nemlehet menteni , persze van amelyik EL SEM INDUL, nem tagadom.)
pl.: budokai 3 , Naruto ultimate ninja 2 normál speedel fut , final fantasy is ha joltudom , és van még pár ami jolfut , és csak jobblessz...
De abban igazad van hogy occsobb mint 1 középkategoriás videokártya , de ha már van 1 jokis géped ,és nemakarsz pénzt kiadni , lehet vele hülyülni , addig is lefoglalod magad ha még nem is indul el.
ugysem fog 1 játéksem tökéletesen futni ha meg anyira akarsz igazi konzollal nyomulni már 1 középkategoriás videokártya árábol megveszed és kis is csipeltetted (pl kinizsi utcai konzol studio) .....
mert frankon vannak jo gamek de most nézzünk már meg 1 pc-s ujabb játékot
1 xbox vagy ps2höz képest kb olyan mint geforce 440mx-et hasonlitanám a 8800gts hez .... talán 4év mulva korlátlanul lehetöség lesz az összes mostani platform emulálására de addig szerintem csak 1 jo hobbi mert ugy is csak szarakodni lehet vele hogy ,uh hátha ez jol fog futni :D ... jo kattogást:)