Mûködõ PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
Miert,milyen a kep?
Screenshot?

Bérbe vehet? reklámfelület...

azt kétlem ho a video kártyával van baja mer asus ati radeon eax1550 gamer edition 512mb és 1gb ra fel lehet vinni
jah megy minden zsírul csak akad meg sz*r a kép.megint kell valamit letöltenem mer naon jó a gépem u o nem hiszem o aza z
biomage
ezt is jól kikombinálod, csak menj a CDVDROMhoz és rájösz hogy nem jó meghajto van beállitva :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

nah ezek már jók összekombináltam 2t.most meg a mermoria val van baja.
honnan serezzek mermoria fájlt?
meg sokszor elõ jön a hibajelentés
helo. nincs szöveg mit tegyek?nem mutat semmi szöveget
barret
Eszembe sem jutott eddig az emulatorok billentyuzetes hasznalata:D
Ez kb olyan,mint a betapkabeles elektromos auto :DD
Ugyan megy,de minek?...

soulhunter
vegyetek gamepadot :)
lesz pár ora, mire mexokjátok, ajánlom figyelmetekbe a gamepadszokáshoz a PoP: TT-t, és a GTA: San Andreast

ezekben minden van, ami ahhoz kell,h az ember ne tjon gamepad nélkül játszani :)
for exp: (PoP, DMC, és társaik) harcrendszerek, kombók, ( és GTA)kocsivezetés, repülõ objektumok vezetése (repülõ, helikopter), "gyaloggaloppi" irányitás szokás
és akkor már pittyegni se fog semmi, és nem lesz gond a pluginokkal se :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

nah mind1 mosmá nem kell letöltöttem 1 másik plugint
éppen ho úgy nem engedi.akarok mást helyette és csak pittyeg
barret
Config/configure/first controller-

csá.nem tudja valaki ho lehetne az irányítást beállítani ps2 emulátornál mer nekem nem engedi.thx
csá.nem tudja valaki ho lehetne az irányítást beállítani mer nekem nem engedi.thx
legyetek olyan rendesek és segícsetek !!! akinek meg van a fifa street 2 nek a ps2 emulatorba a patch a fifához az küldje pls!! vagy [email protected] ra vagy [email protected] msnen

www.myspace.com/aadammc

soulhunter
ez ugy lesz, mint a vIDE-os DT Pro :)
nagy igéretek, hosszu várakozási idõ...

ezt is kiadják majd, csak épp lófütyire se lesz jo (akár a DT-s vIDE), semmi teljesitménynövekedést nem hoz magával, semmi uj hasznos funkcio nem lesz

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

barret
Kijnon valaha a 0.9.4,vagy csak amitanak minket?

barret
Az alairasomban levo gep is eleg gyengecske...
Megy a dolog,de nincs meg a 60 fps jatek kozben...
Pedig az nagyon kellene...
menuben 200 fps,jatek kozben meg 30-50... Ez a gond.

barret
A legnagyobb dualmagos procit vedd meg,ami letezik :)
Aztan kis tunning,Es ok. 1-2 giga ram,es egy kozepkategorias videokartya.
pixelshader 3 miatt is...

kösszi szépen a gyors választ

biomage
Hali

ami fontos az emulátornak, az a procid teljesitménye és a ramok, a vgad böven elég nekki, ha tényleg szép sebbeségen akarsz játszani, akkor minimum egy dupla magos proci kell, de még az sem elég néhány játéknál.
csá

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

hellosztok. lenne egy kérdésem: mit érdemes kicserélni az alábbi gépen hogy normálisan, élvezhetõen mennyen a program:
AMD Athlon 64 3500+ proci
1Gb DDR2 800MHz ram
Ati Radeon X1650 pro 512MB DDR2 ram.
én a videokártyára gondoltam, de várom a válaszokat. és elõre köszönöm ha valaki válaszol nekem. köszönöm

soulhunter
ha legalább adott vna vmi tárgyat,h mirõl... de iiiiigy...

nah, End Of OFF :D

barret
Csak ugy tudod meg,ha irsz neki <#vigyor2><#vigyor2>

soulhunter
sztem pü-re gondolt :D --- erre utal,h "csak nekem!!!"
biztos ennyire magányos v ilyesmi...

Fido4life
üzenet, csak neked

Valaki küldjön 1 üzenetet csak nekem!!!
Megoldódott a problémám. Elfelejtettem beállítani az alap beállitásokat, de megcsináltam és elindult.
Config->configure->Cddvd romnál rakd át P.E.Op.S ra , és állitgats át mindent , itt az emu beállitási segédlet (graf nál is meg stb.)1 gyébként peopson belül beállitod honnan bootoljon, berakod ha win xp akko azt stb. Nem olyan bonyolult.
Sziasztok!
Megvan nekem a pcsx2 nevü emulátor és szeretnék játszani a Naruto Ultimate Ninja 2-vel de amikor elinditom akkor csak a browser meg a másik jön be. Mit tehetek?
Próbáltam visszaolvasni és annyit találtam, hogy iso cddvd kellene de nemtudom, hogy miaz.
Segítsen valaki.
Elõre is köszönöm.
windows xp!! sima!! de ha tudsz segíteni hálás vok de inkább msnen!! [email protected]

www.myspace.com/aadammc

Windows? :d pls kicsit bövebben ird le.
csá legyetek olyan szívesek és valaki segítsen abban hogy kell fifa street 2 vel gépen nyomni!! pls!! van emum de nem tom használni

www.myspace.com/aadammc

soulhunter
linuxok alatt is rossz az RT FPS kiirása :P

barret
Windows... :P

Nemtudom ezt az egészet nemértem :S
Minden jo meg okes ,és akkor 1 iknaprol a másikra akadozik. Norm kiirja hogy 60 fps , de akad, érthetetlen... Vami ötlet? :d
barret
3 gigahertzen 32 fps c2d procival? :P Mekkora allat gep kell ez ala?
Mar csak 2-3 evet kell varnunk,es jatszhato lesz a ps2 emu :P

dante3
Aha, sebességgel nincs gond, csak csúnyácska, folyamatosan súg, és idegesítõ!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

biomage
de azért elég szép fpsen megy :)

dante3
Kipóbáltam az új crash-t emun, de hibásan jeleníti meg a képet és nagyon súg a hang, sajnos!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Üdv! Akit érdekelnek ps2 játékok chippelt gépre, írjon, küldök listát Darabja 500ft, 10db felett 400ft, postai utánvéttel is. Ha vmit nem találsz a listán írd és megszerzem. email: [email protected]
Ez teljesen jogos szempont . ezért mondntam hobbinak ,:)
1 iso fájlt kéne kiválasztani

na amikor a run CD/DVD ree kattintok akkor ezt hozza be innen megcsak a beállítások vanak és a memcard

REAL MADRID

valaki adjon 1 üzenetet de ne a forumba
Ha formatáltad elõzö gameba a memcardot ,vagy máshol mind1, akkor lehet a játékkal van probléma, a 9.0.4 ben sokat javitanak majd ,szal ittvan néhány játék amin nemlehet menteni, pl Naruto ultimate ninja2 ... :D használd F1 (mentés) F2 (slot váltás) F3 (load) ezeket. Én ezzel kezdtem el gamet ,bár nemsokszor játszok vele ...De legalább lehet menteni meg loadolni.
na zsír elindult egy game .D

csak valami baja van a memcarddal

REAL MADRID

1-2 játék miatt nem veszek PS2 t _D

REAL MADRID

monoton szetem settingsbe probálj meg állitgatni , itt leirtak szerint , ha nem jön össze majd vaki beir aki jobban ért hozzá mint én :D..

Kenderzen : Van játék ami fut játszhatoan (azért csak játszhato mert a hangok nem tökéletesek, és néha van hogy lefagy de ritkán és néha nemlehet menteni , persze van amelyik EL SEM INDUL, nem tagadom.)
pl.: budokai 3 , Naruto ultimate ninja 2 normál speedel fut , final fantasy is ha joltudom , és van még pár ami jolfut , és csak jobblessz...

De abban igazad van hogy occsobb mint 1 középkategoriás videokártya , de ha már van 1 jokis géped ,és nemakarsz pénzt kiadni , lehet vele hülyülni , addig is lefoglalod magad ha még nem is indul el.
elég lol ez az egész szerintem ps2emu :OMG :D
ugysem fog 1 játéksem tökéletesen futni ha meg anyira akarsz igazi konzollal nyomulni már 1 középkategoriás videokártya árábol megveszed és kis is csipeltetted (pl kinizsi utcai konzol studio) .....
mert frankon vannak jo gamek de most nézzünk már meg 1 pc-s ujabb játékot
1 xbox vagy ps2höz képest kb olyan mint geforce 440mx-et hasonlitanám a 8800gts hez .... talán 4év mulva korlátlanul lehetöség lesz az összes mostani platform emulálására de addig szerintem csak 1 jo hobbi mert ugy is csak szarakodni lehet vele hogy ,uh hátha ez jol fog futni :D ... jo kattogást:)