7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Anubis73 #4523 A Gran Turismo-4 normálisan fut ezen a progin???
-
#4522 Enyém ugye elég? (Gonosz kérdés:D:D) -
#4521 A géped elég kevés hozzá, soha nem fogsz élvezhető sebességet kicsikarni belőle -
jo01 #4520 Tudnátok segíteni a tenkaichi budokai 3 mal szeretnék játszani csak anyi vele a gond hogy mikor elindítom a játékot akkor még semi bálya a képnek mikor betölt a pálya elmosódik a kép és csíkos lessz az FPS-ek száma jó nem szagat. Mi lehet a gond?
A gépem:
AMD 2500+
512MB RAM
Ati radeon 9600pro 256MB -
#4519 Köszi!!! -
lalamaster #4518 sziasztok
néhány finomítás után még az alapon hajtott gépemen relative jol fut a teinkaichi 3 viszont, a sima budokai3 at is kipróbálnám de sajnos csak egy japó verziót találok nagyon megköszönnék privátban egy kis segítséget:) -
#4517 Mininova-n probáld!
De elöre szolok h a GT4 még mindig nem az igazi!Ami müködik az az Arcade mod Time Trial!Ha már ellenfelek is vannak a pályán lefagy!Gran Turismo modban pedig nem lehet a Licenseket megcsinálni mert szintén lefagy!Ill megáll a játék!Ezt én se tudom miért!
Nálam a Trial Mountain pályán is megáll a Fák alatt! -
#4516 Van uj BétaInnen szedjétek!
Kapott egy uj opciot az Emulator Speed Hacks a neve!!!
Egyes játékoknál a duplájára is nöhet a sebesség!!!
Nálam a Shadow Of The Colossus 40-50Fps lett a 20ról!
Az már más kérdés h Bug miatt az Elsö Colossust nem lehet megölni! -
#4515 Régen láttalak erre Biomage! -
#4514 A gépen a minimum határán van, úgy hogy nem fogsz anyi fpst kihozni abból a játékból, szal nagyobb vasra van szükséged -
#4513 persze...
Csak baromságnak tartom, hogy kidobjak 20kt ps2re és még +++ játékokra. PONT -
#4512 bolt szót ismered? -
#4511 Játékokat ti honnan szerváltok??
Nekem nagyon kéne GraNturismo4 annak idején szinte csak azért akartam pst venni:)
de sehol se találom, csak piratebayon, és onnan nagyon lassu
Előre is THx! -
jo01 #4510 Tudnátok segíteni a tenkaichi budokai 3 mal szeretnék játszani csak nem tudok mert iszonyatosan szagat milyen programot ajánlotok és milyen beálításokat a programhoz hogy legaláb 15-20 FPS-t ki tudjak hozni belőle
A Gépem:
AMD 2500+
512MB RAM
Ati radeon 9600pro 256MB
ajáték iso ba van megírvaez baj lehet? -
heringer #4509 hy!ha van emum akkor még mi kell hozzá,mert csak most találtam erre a fórumra,segitségre lenne szükségem...PLS!! -
#4508 hali !
az emu a következőt írja ki, mikor elindítanám a pcsx2.exe-t :
Cannot allocate mem addresses 1500000-55000000, err: 487
ezt mi okozhatja ? mert régebben ment az emu, csak most, hogy új winyóm van új rendszerrel, azóta nem akar menni.. -
#4507 Lehet arról valamit tudni, hogy mikor lesz új verzió? Lesz-e?
-
tudor1980 #4506 Hali valaki probálta már a gran turismo 4-et emulátoron mert nekem nem tőlti be a pályát addig minden franko de pálya tőltésnél meg áll.gépem duo core e6320.8600 gts 4gb ram.abit deszka. -
#4505 Egy win reinstall pl sokat segithet :D
-
#4504 hellosztok, nekem a teinkachi 3 leáll sima hibát észlelt dologgal, mind a 9.4 mind a 9.5 legújabb béta... Mi lehet a probléma??? Gépigény megvan, de azért nem ütős a gép, válaszotokat előre is köszi -
norbert1992 #4503 sziasztok
ha valaki esetleg tud olyan kiegészitőt hozá vagy valami modszert amivel nem lesze enyire lefagyós a z légyszi szoljon mert igy sajna egy játékot se lehet kijácani köszi előre -
#4502 Core2Duo mindegy milyen csak vigye a 3.2Ghz-et!
2x1024Mb RAM 800Mhz!Shader model 2.0-ást támogato VGA!
A Többi mindegy!
Ja és ez a minimum ha játszani akarsz! -
davis92 #4501 csá azt szeretném megkérdezi hogy a gépem elég erös -e hogy vigye pcsx2 emut : 3.20 Ghz, Nvidia 7600 vagí 7700 gt 265 mb vagy gs mert ezt mindig elfelejte, 1024 ram , Intel Celeron ha nem lenne elég erös akkor le írnátok mi kéne bele -
zsotesz #4500 mer xar az egész emulátoros dolog úgy ahogy van. Nálam többnyire a program szabájtalan műveletet hajtott végre blabla dumával hal meg. -
norbert1992 #4499 Sziasztok
az lene a kérdésem hogy miért van az hogy a játék tökéletesen fut csak sok az olyan alkalom hogy kifagy??
ez miért van?? köszi előr -
#4498 ITT az összes Gsdx plugin! Szedd le a Latest /utolso/ 0.1.7-et!Másold a plugins könyvtárba a dll eket!
Aztán szedd le Additional DLLs: D3DX9 v36, D3DX10 v36 ezt a kettöt is és ezeket a dll-eket a fökönyvtárba másold! -
norbert1992 #4497 Sziasztok
légyszives meg tudod adni az MSN-comad vagy ha nem akor légyszi te vegyél fel engem mert nekem sajnos nincsen Gsdx 1.7 beálitásom a és én sajnos nem értek még nagyon ehez az emuhoz anyira légyszives vegyél föl MSN-re ez a cimem: [email protected]
elöre is köszönöm vagy ha tucc és ha van rá mód akor egy plugins is megteszi
előre is KÖSZI a segitséget -
#4496 Ha fel tudnád huzni a procid 2.8-3 Ghz körülire!És a RAMok is 800mhz-en mennek akkor sztem 40-50 FPS-t kéne h kapj!Ugy próbáld h minél kissebb szorzoval nagyobb számot!!PL. ha tudja a 7-es szorzot a proci akkor 7x400=2.8Ghz Azért vigyázz le ne égesd! -
#4495 Sajnos a harmadik részt nem tudom h müködik-e,de a második tökéletes ezek szerint!De ha regisztrálsz a hivatalos forumon akkor ott megkérdezheted az okosabb embereket!PErsze angolul!Itt a hivatalos forum! -
#4494 Naruto Shippuuden: Narutimate Accel 2 (JAP)
Status: Fully Playable
50-70 FPS
Pcsx2 0.9.4 Watermoose VM
Settings:
Gsdx 1.7
SSSPSX PAD Plugin Pressure Mod 1.6.0
Linuzappz ISO CDVD 0.7.0
USBnull Driver 0.5.0
ZeroSPU2 0.4.4
DEV9null Driver version 0.3.0
FWnull Driver version 0.4.0
BIOS Region - Japan Version 1
CPU
EEREC, VU Recompilers, MTGS, DC Mode, Frame Skip
System
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ (2 CPUs), ~2.6GHz
2046MB RAM
NVIDIA GeForce 8300 GS -
norbert1992 #4493 Sziasztok
megszeretném kérdezni hogy kinek indult el edig a Naruto Narutimett Hero 3 nevű játék ????
azért kérdezném mert én nagyon szeretnék vele jácani és valami uton modon nem jó a hátér harc közbe csak egy nagy feketeséget látpk aki tud ebe nekem segiteni az légyszi segitsen nagyon megköszöném mivel ez egy irtó jó játék -
piskota83 #4492 Köszi a segitséget most már megy...menne ,de sajna csak a ghost rider van nálam az meg kidob exe hibával, gondolom a 2.6 celeron 1250ram meg a atiX1650 pro túlságosan gyik neki, pedig már ugy vártam. :(
Sok siker mindenki másnak! -
lalamaster #4491 sziasztok
hála a fórumon olvasottaknak sikerült elinditanom a budokai 3 at ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem remélem valaki tud segíteni
tudom hogy az emu nagyon megterheli a procit de nem gondoltam h ennyire a gépem core2 e6400(2100mhz)giga ds3 alaplap 3 giga ram(mert olcsó volt:) és egy gegf 7900gs így kapok a játékban 12-16 fpst azthittem meglesz a húsz anynit szeretnék tudni van e valamiféle finomhangolásra lehetőség vagy marad a procituning?:)
a másik kérdésem pedig hogy gyakran találkozom a játékban zöldkockás hálóval és hasonló hibákkal lehet e ez ellen tenni valamit?
köszönöm a segítséget
-
#4490 Beállitásokba kiválasztod a PeopsCDVD plugint azon belül pedig kiválasztod a meghajtot amibe beraktad a játékot!
Utánna File: RUN CD/DVD -
piskota83 #4489 halika! Légyszio valaki mongya már el hogy hiol kell beállittani hogy lássam a már müködö progimban a játékot amit bemontoltam !! PLS help ME !!!!!!!!! THX -
norbert1992 #4488 Sziasztok én nagyon szeretnék játszani a Naruto Narutimett Hero 3 nevű játékal de az a probléma hogy akármit is csinálok nem jó a kép amikor harcolunk, de viszont a menüje tökéletes meg a harc közben is az emberek légyszi aki tugya a megoldást az vegyen fel MSN-re vagy irja le nagyon hálás lenék ha meglehetne csinálni. Az MSN-cimem: [email protected]
légyszives segitsen valaki előre is köszönöm
LÉGYISZI SEGITSETEK -
piskota83 #4487 HAHO!! megy a program!! ,nálam a Budokai3, és kiír valami " DMA address not alligned 128bit alligned" MIÉRT??????????????????????? -
#4486 Intel C2D E8200!!!Ilyet vegyél minimum ha játszani akarsz!!!! -
#4485 Ott vannak lejjebb a Tekken 5 beállitások!!Azokkal müködik a Teken 4 is! -
Lacc 88 #4484 Tudnál mondani esetleg párat ami élvezhető lenne? Engem leginkább dragon ball gamek érdekelnének.