7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#4563 te is sokat ittál már mint én -
Igy kell kinéznie!
[IMG][/IMG]
Ne a Linuzzal probáld hanem ezzel:EFP cdvd iso plugin -
#4561 ugy probáld meg h a linuzzaps iso driverrel megnyitsz egy Pc-s játék iso-t,majd Run -> Execute Itt be fog jönni a PS2 menüje,és ott lesznek a memoriakártyák,ha mindent jol csináltál!És majd ott kell leformázni öket!!!! -
varda #4560 már ég a pofám hogy ennyit akadékoskodom, de ezek sem jók, még az egyesnél megjelenik egy fekete kép a reloadra(a kettesnél semmi) aztán helló, ennyi. hiába nyomogatom a formatot..nem hiszem el.. :(
de legalább nem írta a korruptos szöveget..ha tényleg ez baj, akkor vki küldjön már légyszi két memkártyát tömörítve a [email protected]önyörgöm:) eléggé be vagyok zsongva már.. -
#4559 Memcards -
varda #4558 vááá, nem jó..ugyanazt írja, memory card probably corrupt..nem lehet hogy vki küld nekem két másikat? mert az istennek se találok sehol a neten. sztem a gmailes címre el lehet küldeni 8megát: [email protected]
nagyon jó lenne! -
#4557 nem tudom milyen kodrol beszélsz!Dobj egy képet rola! -
#4556 Abban a hozzászólásban semmit nem kérdeztél ^^ -
heringer #4555 az enyére senki se tud megoldást---->#4545 -
#4554 A load icon-t azt hagyd!Select Mcd ott kiválasztod a memoriakártyát,utánna nyomd meg a Reload Mcd-t és utánna a Format Mcd-t!
[IMG][/IMG] -
varda #4553 leszedtem, el is indítottam..ha odamegyek hogy load icon, a program leáll, a selectnél ki tudom választani(de csak oda alulra írja ki-szóval a két nagy ablakba nem teszi be, pedig gondolom ott kéne lenniük), aztán hiába megyek a formatra nem csinál semmit..a reloadnál meg "ifc is not 8. memory card is probably corrupt. üzenetet írja ki. a játékot még mindig nem tudom elmenteni. remélem erre is tudsz valamit írni!! köszi -
#4552 Szedd le a legujabb bétát innen!
Másold be az exe-ket a Pcsx2 könyvtárába,majd ezek után mindig ezzel inditsd az emu-t!
Nézd meg a memcards mappát!Ilyen a mamoria kártya:Mcd001.ps2
Mcd002.ps2
Ha ez is jo és még mindig nem látod a kártyákat!Nyisd meg az emulátort:Config-->Memcards,és itt le tudod formázni mind a kettö kártyát!Igy már müködnie kell! -
varda #4551 vki segítsen!! megvan a ps2 emulátor és be is állítottam mindent de a memóriakártyát nem akarja bevenni..pedig a memcards mappában 2 memóriakártya fájl is van. a játék a yugioh tag force ha ez számít bár sztem nem ez a baj..ja és olyan biosom van csak ami europa 2004es-egyáltalán nem értek hozzá azért írok ilyeneket(és ezek nem is voltak benne az ismertetőben). megőrülök mellesleg, mert elindul meg minden de nem tudok menteni..vááá vki segítsen!!! -
STurmGewehr #4550 Most nem mindegy hogy egy 100-ast költesz ps2 játékokra vagy 40et:P -
#4549 há mióta kijött ez a béta exe, azóta a filmek tökjól mennek, de a játék még mindíg fos. recseg-ropog, akad mint az állat. eljutottunk legalább odáig, hogy az intrót meg tudjuk nézni akadás és fagyásmentesen :)
amúgy én a tekken tag tournamentet meg a tekken 4et próbáltam. játék az játszhatatlan. valszeg a gépem kicsit kevéske neki, pedig nemrég költöttem rá nemkevés pénzt. asszem veszek egy ps2-t, már tök olcsó. tekken őrült vok, evvan :) -
sasukeuzumaki #4548 ja de a http://www.pcsx2.net/-en nincs bios az emulátorra
-
#4547 persze tudok :) nyomd meg a bannerben lévö képet, és már a nagyon jó ps2 emulátor föoldalán vagy :) -
sasukeuzumaki #4546 császtok.Vki tud adni 1 nagyon jó ps2 emulatort????? -
heringer #4545 igen,nekem is az volt előszzőr az baj h nem volt bisz és ugyan ezt kiirta..ugy h kell biost szerezned!!! -
heringer #4544 nekem oylan problémám van hogy a Mortal Kombat:Armageddon,elindul meg minden és akkor rámennék h kombat akkor valami kódot kér!!!aki tud srgiteni annak megköszönném... -
Dzsabba #4543 Sziasztok én csak szeretném kérdezni hogy a silent hill origin-t próbálta már valaki,hogy elindul, nem indul,mert néztem a listákat de még a nem működik listában sem találtam semmit róla. -
#4542 Hát, sikerült elindítani, de szörnyen csúnya és szaggat rendesen, pedig pl a Kane & Lynch maxon futott a gépemen... Nem igaz hogy nem bírnak csinálni pc-re is Dragon Ballos játékot... -
#4541 Nektek ezt csinálja az emulátor, amikor rámentek a "File\Run CD-DVD" -re?
lehet ez azért, mert üres a Bios mappa? -
#4540 Tenkaichi -nál ugye ez van, hogy ez kell hozzá: PCSX2 0.9.5
akkor a pcsx2.net -en ami beta fent van:
PCSX2 0.9.5 SVN Rev. 330
az kell neki? -
#4539 azt nem tudja senki, hogy nekem a Budokai Tenkaichi 3 mért áll meg sima hibajelentéssel? a legújabb verziót szedtem le az oldalról, de ugyan azt csinálja -
theodor #4538 elég hányás vga nálam még a fear is belassul ... -
#4537 olvasd el a bannerben lévö Emulátor Beálitási segédletben lévöt "VM Windowsos beállitása" -
#4536 xp van :( -
exoterm #4535 silent hill origins megy valakinek? nekem megáll a betöltésnél -
#4534 Én még olyannal nem találkoztam,de Vistával szokott lenni valmi hibaüzenet a memoriával kapcsolatban!Vista van fent?Ha Xp akkor nem tudom,talán rakd ujra az emut! -
#4533 CPU settingsben a Frame Limitting-et Limitre rakod!
Utánna ugy fognak futni a játékok mint a Ps2-ön!Valamelyik 60Fps valamelyik 50 -
#4532 elvileg a psx emuban volt egy olyan f mennyire korlátozza az fpst. gondolom ebben is van... -
exoterm #4531 felnyomattam mindent és még mindíg gyors egy pöppet -
#4530 leterheled a grafikát, pl raksz rá anti aliasinget meg Bilinear Filtert -
exoterm #4529 hogy lehet a magas fps számot csökkenteni? -
#4528 4508-ra valaki ? -
jo01 #4527 Nekem nem az FPS-ek számával van a gond nem szagat hanem mikor elindítom a játékot és betölt a pálya csíkos és torz lessz a kép!!!!!!!!!!!!!!
És melyik a legjobb és legújabb ps2 emulátor -
bobo14 #4526 Ha jól olvastam akkor a biost kéri de azt honnan szedhetemle és meik kell??:S
-
bobo14 #4525 Helo.
Nekem megvan a pcsx2SSE2-0.8.1 de nemtom mit kezdjek vele h letudjam jáccani a játékokat kérem valaki segítsen és küldje el a választ nagyon megköszönném:
e-mail címem:[email protected] -
Anubis73 #4524 A silent hütésü VGA-t én nem használnám játékra a helyedben: