7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#4643 A MGS4??? Soha -
theodor #4642 úgyis jön a 4 pcre is... -
#4641 A tiédéhez hasonló konfigos embertől láttam mgs3 videót. Igaz rövid volt, de ott nem nagyon szaggatott, csak sok textúra hiba volt. -
#4640 Egy kis kedvcsináló!
Devil May Cry [SLES 50358]
Státusz:Perfect Playable
Emu:
Pcsx2 svn 343
Cpu settings: Minden bepipálva FPS Limitre rakva,és beirva vagyon a 60-as szám,mert alapból 50-re rakja ami a PS2-es hez viszonyitva sztem lassu!
Speed Hacks settings: Felsö kettö bepipálva
Plugins:Gsdx 0.1.7 ssse3 1280x1204 60herz
Direct3D9 /Hardware/
Pixel shader 3.0
Wave tff
Strech
1020x1020
Nloop,Texture Filtering,Logarithmic Z,Alpha
Correction:Bepipálva
Peops CDVD:szokásos
ZeroSPu 0.4.5:Pipa sehol
Bios:USA 1.60
-
#4639 MGS3 akadásmentesen futna,ha nem lenne tele Bug-al!Hozzáragadsz a tereptárgyakhoz,és néha lezuhansz csak ugy a semmibe
Remélem mihamarabb orvosolják a hibát!A kettö nekem is itt van eredetibe PC-re szal az nem érdekel! -
#4638 Nice
Egy-két jótanács:Sound Pluginnak probáld ki a ZeroSpu 0.4.5-öt/Pcsx2 hivatalos oldala a Public Beta alatt/vegyél ki minden pipát ugy használd! Pixel Shadert rakd 3.0-ra!Gsdx-böl pedig az SSE3-assal próbálkozz ha támogatja a procid!Plussz 4-5 FPS!! -
xido #4637 Nálam MGS2 akad meg bugosodik,pár kanyart mentem az áhított deszkás mókán..aztán ennyi....VR része a minimál text-nek köszöhetően szuper,többi így emuval most még kuka,meg se próbálom a 3-at -
#4636 Sajnos a Vice City Storiest nem sikerül játszhatóvá varázsolnom :( akad mint a bün. -
xido #4635 ott a pc-s a polcomon,de nem mazohizmus..Konami abból kihagyta a gördeszkás bónuszt és arra vagyok kiváncsi:))) -
xido #4634
ezt pedig már ígértem...configolás mint az előzőekben...remélem bejönnek a képek,mert freeweb akadozik -
#4633 Miért nem pc verziót játszod, vagy mazohista vagy hogy itt az emuval szenvedsz ? :) -
xido #4632 úristen,de nagy lett ide..bocsánat,ha nagy a méret,de úgy gondoltam inkább a képek,mint a szövegelésem....:)
a játék a metal gear solid 2 VR mission része..nem tudom maga a játék mennyire röcögne...ez a 60fps most mázli,átlag 50et láttam míg átrohantam 1-2 pályán,de semmi bug eddig -
xido #4631
-
Kenyér001 #4630 Hi!
Próbálkozott valaki már valamilyen NBA-s játékkal?
üdv -
xido #4629 csinálok majd screenshotokat otthon -
#4628 Oké.Majd ha a legjobbat megtaláltad leirod pontosan miből milyen plugint használsz? -
xido #4627 végülis csak kísérletezek vaktában,de úgy láttam az alap Zero-akármi pluginnal megy a leglassabban...ma reggel szedtem még pár plugint,valahol itt találtam a #4424 környékén...az egyikben sse3 is volt már..meg próbálom melyik bios-t szereti jobban...de olyan 30at már napfényes effektes sztrádán fixen kapok:) -
#4626 Ez érdekelne engem is ha van valam jó beállítás kérlek ird le a részleteket majd! -
xido #4625 GTA Vice city stories elindul!!:)))...most kell rájönnöm egy tökéletes plugint + beállítás kombóra:)...ha sötétben maradok és állok,akkor 56fps körül van,amin effekt ér-napfény,egyebek-,leesik 12 körülire...:)) -
theodor #4624 nekem egyx2 4000+ os amdt sikerült 2,8 ig húzni 2,1-ről. talán az ő 4200+-os prociját fellehet 2,9ig max -
exoterm #4623 de ez nem core2duo hanem amd x2 nemhiszem h fel tudná húzni 3ghz-re... -
#4622 Nem lehet,ill. várni kell amig megoldják!
Evin! Emulátorhoz a VGA nem feltétlen kell h erös legyen!Ugyanis a játékok nem ugy futnak mint a PC-s játékok.Ha igy lenne már egyik játék sem akadozna!A Proci a lényeg!!
Vamp17!Ha fel tudod huzni a procid 2.8-3Ghz körülire talán játszható lesz! -
Zoleeka007 #4621 Valakinek nincs valami tipje a call of duty 3 at vagy a silent hill orignist hogy lehetne elindíítani? mert a jelenlegi státuszuk intro. de vmit csak ki lehet eszelni! remélem. -
#4620 Alaplapival felejtsd el. Emulátorhoz mindenből erős kell. -
theodor #4619 nálam egy 8600 al x2es 4000+ amd vel 2gb rammal szaggatot minden mint a szemét... -
#4618 hali most toltom a DRAGON BALL Z - BUDOKAI TENKAICHI 2-ot. a gepem:
CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+
Memória Kingmax KLCD48F-A8KB5 2x1GB (667MHhz)
Alaplap neve Asus M2NPV-VM
Videokártya nVIDIA GeForce 6150 (Integrált)
a vid kari nagyon gaz hogy alaplapi? vagy a PS2 emu inkabb procira erzekeny? mert az sztm nem rossz. -
#4617 Ez azért van mert a Fight Night Round 3 státusza Playable,de a Fatal Frame
sajnos csak Ingame!Ami annyit jelent h bugos,lefagy,nincs hang stb stb..
Itt tudod megnézni a játékok státuszát! -
Zoleeka007 #4616 Sziasztok egy olyan gondom lenne hogy a Fatal Frame 2 : The crimson Butterfly nevű játékban ha a new gamre megyek akkor feketeség megy a zene oszt sanyi pedig a Fight Night Round 3 is 30Fpsel megy átlag am a konfigom:
Abit ib9
Intel Core2Duo 4500 felhuzva 2.5Ghz / magra
Geforce 8600Gts
2 Gb Samsung 800Mhz -
Razuel #4615 Ha az a configod ami az aláírásban van akkor megy..
Budokai Tenkaichi 3 NTSC-s verzió (a PALos villog)
Pcsx2 0.9.5
GSdx (MSVC 15.00, SSSE3) 0.1.7
ezzel simán megy.. (a procit lehet fel kell húzni egy kicsit, hogy jól menjen.. nekem 3GHz-n megy és így simán megvan a 40-50 FPS
-
skygt90 #4614 Hali ! a Dragon Ball Budokai Tenkaichi működik emulátorral ? és ha igen melyik emulátort érdemes használni ? bocs hogy ilyenekete kérdezek de nemtudok erről az emulátoros dologról semmit ....szóval pl valaki segítsen :) thnx -
#4613 Ide pedig felraktam a
videóban látható PCSX2_0.9.2 emulátort!
Ugy csináld sztem,h telepitsd fel a 0.9.2-t is valahova máshová,aztán másold be a Biost,a Pluginokat,és a Memoriakártyád!Utánna probálkozz!
Sok sikert! -
#4612 Itt meg egy videó arrol hogyan kell a Narutimate Accel 1-2 játékkal fagyás
nélkül játszani!Katt -
#4611 Norbert! Ezt találtam neked! Narutimate accel 2 works great olvasd át hátha leirják mit kell állitani! -
xido #4610 na alakul ez:)..most gsdx plugint raktam a grafikára...hát megdobta rendesen mind az fps-t és layerhibát meg hanghibát is javított rendesen:) -
xido #4609 dede..azt is bekapcsoltam neki:)...de ki tudja még mit lehet rajta bütykölni,meg hogy PAL játék és még csak usa bios van benne csak...meg plugin-okat se szedtem hozzá -
#4608 hát a géped elég erös, kicsit meglepödtem amikor azt irtad hogy 10-15 fps :D, a probléma az hogy nem kapcsoltad be a config/cpuban az MTGS + DC, jó meg dobja az FPSt -
xido #4607 Na...életemben először kipróbáltam végre már én is ezt az emulátoros mizériét...Free running a játék neve....usa bios van csak,legelején még 30-40 fps,aztán sajna menüben meg játékban már csak 10-15 és layerhibás a kép..meg az irányítás is bugos lett...viszont érzékelte a Logitec-em vibrációját...állati:))...Configot hagytam alapon,ahogy betöltötte.. -
#4606 A procid egy kiccsit kevés hozzá,de lehet h elindulna rajta!
Gran Turismo 3-4 ami szóba jöhetne!Én a 4-el probálkoztam,és sajnos csak az Arcade mod Time Trial rész müködik és ott se minden pálya!
Ha már versenyezni akarsz lefagy,és a jogositványos résznél se lehet mindet megcsinálni!A harmadik rész is ilyen álitolag!Sajnos ez van pedig én is ezzel játszanék legszivesebben! -
#4605 sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy valaki jatszot e már a grand turismo akármejik részével emulátoron és ha igen akkor mijen és mennyire kell hozá erös gép az én configom jo e hozzá -
#4604 Ezt már boncolgattuk régebben!A lényeg h NTSC-s nek kell lennie a játéknak és akkor nem villog!Nekem SLUS_21678-as a száma és ez nem villog!
De ha visszaolvasol és él még a link akkor ott lesz valami progi amivel át lehet alakitani a PAL-os játékot NTSC-re!
Ha Meg NTSC-s és villog akkor valamit nem jol álitottál be!Képet a Gsdx 0.1.7 ssse3 beállitásról!