7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#4683 Elöször is használj Peops CDVD plugint 1.3-asat asszem!
Utánna configuráld!Válaszd a Win2K/XP-t utánna a virtuális meghajtót amibe a játékot olvastattad!A többit ne bántsd!Majd OK,File--> Run--> CD/DVD!
Ha ezután se jön be a játék menüje,akkor azzal van a baj! -
xido #4682 ott az első az lehet,ha nincs biosot illetve azt nem érzékeli a progi..mert alapban minden plugint kiválaszt,ha megvan minden... -
LángVágó #4681 Ettől függetlenül még mindig nem tudom mit kéne beállitani hogy működjön és ne a ps beállító kép jelenjen meg... :( -
#4680 sem a játék,sem az emu beállító menüje, hanem a ps2 rendszer menüje. Normál esetben annak nem szabadna bejönnie,ha beraksz egy lemezt, úgyhogy rossz a beállítás vhol,mellesleg a gow nem is megy rendesen, ne szenvedj vele -
LángVágó #4679 Szevasztok ! Tegnap leszedtem a god of wart. Előszőr bénáztam a beolvasással de aztán átállítottam a cd/dvd plugint valami olyasmire amit a honlap írt. El is indult valami. Nade ott elakadtam mert 2 lehetőséget tudok választani : configot meg valami 2 memkártya ikon lebeg meg 1 audio cd mást sajna nem. Szóval ez már a játék vagy a ps2 emulátor beállítója ? Nemtok továbbmenni valaki segítsen mert ehhez még nagyon béna vagyok. Kössz előre is. [email protected] ide is tudtok írni. -
#4678 SSX - Tricky /saját/:) -
#4677 Shadow Of The Colossus /saját/ -
theodor #4676 ja de egyben érthetetlen is -
#4675 Egyik normális ps2-es játékot sem lehet emulátorral tolni hihetetlen :( -
Coradiel #4674 Én igen, odáig egész jól ellehet jutni, hogy az első verseny rajtvonalánál állsz, de utána gyakorlatilag leáll. (legalábbis annyira belassul, hogy percekig azt látod, hogy mehetsz.) Bár lehet hogy az én gépem gyenge hozzá. (C2D E6320 1,86 GHz, 2GB DDR2 800MHz, 320Mb 8800GTS) -
#4673 Midnight Club 3-at probálta már valaki emulátorral? -
badoer #4672 kőszőnőm:)enyém sajnos gyenge gép 3 es fél éves.megyegyszer kőszőnőm:) -
#4671 A PCSX2 oldalán nézd a listát. Én az MGS3 Snake Eater-t néztem meg és megy, mind2 verzió, de amíg nem szerzel be jobb gépet, foglalkoznod sem érdemes a dologgal.
Az én gépemen (A64 3000+,GF6600GT,1.5GB DDR) is 0-5FPS-el adta a diavetítést. -
#4670 Hali kéne 1 kis help! naruto ultimate ninja 2 mindig le fagy ! Ecceruen be all a kep es az emu hibat eszlelt es le allt!Orochimaru vs 3 hokagenal alandoan ha meg skirmis mecset megyek akkor kb 2 mecs utan csinalja mi lehet a baly?vistamvan es ketlem hogy a gepem gyenge lenne hozza. -
badoer #4669 á megvan a egoldas ott van felul a nem mukodik ott sajnos benne van hogy nem megy:( -
badoer #4668 Metal.Gear.Solid.3.Subsistence.Limited.Edition.USA.PS2DVD ez a neve a játéknak -
badoer #4667 sziasztok.metal gear solid 3 elindulna?amd athlon 2500.nvidia geforce fx 5600 512 ram.elindulna?kőszőnőm aki segitt:) -
xido #4666 topic fejléce vagy a #1657-es hozzászólás -
dalton38 #4665 sziasztok!valaki tud nekem adni egy linket vagy msnen eltud nekem küldeni egy müködő ps2 emulatort?nagyon megköszönném!vagy emaliban címem:[email protected]!Nagyon megköszönném!! -
Zoleeka007 #4664 Használj Lilipadot control pluginak én és azt használtam a Forbidden Siren 2 nél mer ott is analogra van szükség! -
xido #4663 vezetés közben egy idő után eleve kicsit belassul az egész,ha sokáig járművön vagyok..de azért gyorsítani tudtam szépen,amíg tettem a mocival egy kört -
#4662 azt nem írtam,hogy gamepaddal
a másik pluginnal jó,de ott meg az analóg karokat nem tudom beállítani,mert nincs az ablakban a gomb.eléggé elkúrták...
gondolom ott van alul.csak ugye nem tudok rákattintani -
#4661 hi
neked az irányítással nincsenek gondjaid?egészen pontosan nekem az,hogy minden járművet nagyon lassan vezet.gondolom azért,mert úgy érzékeli,hogy az x minimálisan van csak benyomva :S
amúgy nagyon jól megy!legújabb beta (351),és átlag 50 fps! -
#4660 Sziasztok. Már megvolt ez a progi csak letöröltem mert nem tudtam hogy mükszik. Azt szeretném kérdezni ogy le tudnádtok e írni hogy miket kell leszednem és hogy kell beállítani.
előre is kössz: Balázs -
xido #4659 hogy érted,hogy "csak"?..az a lelke,anélkül el se fog indulni és ennél tényleg nincs most jobb... -
kiralytigris #4658 Valaki tudna nekem ajánlani egy értelmes emulátort aminek nincsenek olyan kikötései, hogy csak Bios-os fájlokat nyit meg. Pcsx2-n kívűl? -
xido #4657 hát..nem baj,ha csukott szemmel tudja az ember mi hol van a menüben,mert idegen nyelv készlet nélkül elég nehézkes átnézni a dolgokat...
aztán lehet megér egy próbát:
pcsx2 0.98 -
xido #4656 beírtam és láss csodát..ezt a hozzászólásodat köpte ki a google és semmi mást..köszönjük Emese -
#4655 Ez a Pcsx2 hivatalos fóruma,és ök csinálják a Pcsx2.net oldalt is!!! -
#4654 Találtam egy ilyet:
"Halihó mindenkinek!
Olvassátok ezt a fórumot is:
http://forums.ngemu.com
itt rengeteg új és friss infó van ami PS2-emuval kapcsolatos.
Kicsit a srácok előrébb járnak, mint a pcsx2.net oldal!
Google a barátunkba beírod, h. rapidshare és a plugin neve vagy ps2 bios, már is dobja ki a file-okat a képernyőre, h. tölthted
Remélem így nem rúgnak fenéken a moderátorok!
Pcsx2 programnak van nem hivatalos része:
ezt hívják pcsx2 0.98ex
youtube-on is van fenn róla egy összehasonlítás pcsx2 0.9.5 vs pcsx2 0.98ex:
[link]
japcsi v. kínai oldalról le tudod tölteni! ->google: írbe pcsx2 0.98ex.rar és láss csodát
Kissé finomabb a grafikája és gyorsabb (néhány games)
Ja és a lényeg, magyarázhatnám a beállításokat szövegesen, de túl hosszú lenne.
youtube-n fenn van egy adag szemléltető videó (leírja milyen volt a gép konfigja amin tesztelték és részletesen mutatja a beállításokat,h. mit, milyen plugint használtak, hogyan paraméterezték, ja és ha nincs olyan géped, sajnos, akkor biztos, h. nem fog úgy hasítani)
Remélem segítettem!"
-
skygt90 #4653 HI! valaki nemtudja miért villog a Budokai Tenkaichi 3 egyfoltában amikor játszok ? eddig nem csinálta de amióta legyőztem Dermesztőt mindig csinálja harc közben...PAL-os game csak az átalakítóval lett megcisnálva NTSC-re......valaki nemtudna rá egy megoldást ? esetleg valami új grafikai plugin kéne ? -
theodor #4652 lesz úgyis -
medmax15 #4651 köszi nektek,így már kezd alakulni:D 1000thx -
#4650 Itt biztosn segitenek! -
medmax15 #4649 már utána néztem neten és addig jutottam hogy új bios menut töltöttem le az asusupdate segítségével és a chipset be sikerült beállítanom a frenkvvencia menube hogy 2.20 ghz fusson prociként de akkor azt vettem észre hogy a ramomat levitte 512mb aztán visszaállítottam 2ghz és újra 1gb lett a ramom.nem tudsz erre valamit,nem vagyok zseni ezekhez a cucokhoz és nem is volt benne gyakorlatom eddig kb.4-5 napja názegetem a proci húzást a forumokon és eddig csak ennyit tudtam csinálni. -
#4648 Ha veszed a faradtsagot,a zinterneten utana nezhetsz :)
(Persze ha komolyan erdekel,csak akkor) Es ha majd nem lepodsz meg amikor megtalalod a proci tudasanak a felso hatarat .
Nekem E-4300 van,es 2700 mhz-ig huztam eddig.Tovabb nem merem,mert a memoriak mar igy is fullon mentek. (566-os) 9x300-at meg bitrak hiba nelkul.
333-at nem akartam mar kiprobalni. Amugy 2400-on megy lassan 1 eve.
(nem lett sokkal gyorsabb tole az emu) alap mhz 1800 mhz. -
medmax15 #4647 csá!valaki nem tudja hogy egy intel core 2 duo E4400-as 2 proceszoros,proceszorként 2ghz procit fel lehet-e húzni és ha igen akkor hogyan? mert a budokai 3 27fps-el-menuben 56fps-el megy a tenkaichi 3 pedig 12fps-el-menuben 54fps és ez elég lassú legalább procinként 2.2ghz-re szeretném .valaki segítsen vagy válaszoljón vagy min2!:Djah és bocs h ide írom ezt de senki se volt eddig hajnlandó segíteni+láttam hogy páran felhúzott procival nyomják a ps2 gameket.
+info adatlapom:asus p5vd2-vm,ram:1gb,videokártya:nvidia geforce 8500gt-512mb -
Stil2 #4646 Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy miért írja ki a gép a játékok futtatásánál hogy hiba jelentés és leáll a gsdx 0.1.7 SSE3 -nál? pedig elvileg támogatja a procim ! legalábbis azt írja ki -
#4645 Nagyon remélem. Nagyon nagyon csekély rá az esély, de én reménykedem.
Bár a 3-ról felreppentek olyan hírek, hogy az MS kiadja, de ki tudja van-e alapja. -
#4644 meglepne...