Működő PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello
lenne 1 problémám, letöltöttem már két bios fájlt is, bemásoltam õket a pcsx bios mappájába, a beállításoknál be is tallóztam a fájlt bios fájlnak, de nem reagál rá. mit tehetnék? 😞
soulhunter
ssxpad a király 😛

hidd el nekem 😊

amugy most linux alol vok 1ik ismimnél... nála sincs sok jo boztato, holott a 092-es verzio még õt is "felburjánzotta" 😊

nemtom, hol baszták el a 094-es verziot, de se nálam, se ismimnél nem folyamatos... pedig neki intel E6430 van a gépben 2 GB RAM, 8800 GTX
de keverve talán lesz vmi (092-es alapok keverve 094-es pluginokkal), mer nála legalább nem jelentkeznek vidkari-memoriahibára utalo jelek (kék négyzetek villognak ész nélkül, lefagy a progi, miközben a gép tökéletesen reagál, v akár befagy 22 mp-re, mig tovább megy a kép, stb stb, ilyesmikre gonodlok)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Attelee
kingdom hearts 1,Final Fantasy X,ezek biztos!

Várunk Vissza Soul!

LilyPad v0.8.1 ezt probálta már valaki??Rezgés van??Jobb mint az SSXpad??

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

biomage
oké csácsá
érzem hogy nem lesz két honap 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

soulhunter
nah, gyerekek

szomoru hirt kell közölnöm

holnaptol min. 2 honapig nem leszek online, lekapcsoltatom magam netrõl 😊

azért igyexem minél gyakrabban benézni, de addig is uj winfos, uj linux vár rám,h tesztelhessem, h milyen beállitásokkal tok kicsikarni a gépembõl a legtöbb FPS-t...

addig OFFmentes topicot kivánok, márcsak karácsony alkalmábol is 😄

üdv: SH 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Próbálta már valaki az NBA Street v3 at? Nkem elindul csak grafikai hibás a menü (csíkos). A játék jó lenne, graf hiba nélküli de kb 2 mp mulva beáll az egész mintha lefagyna. Ha valkinek megy és esetleg tudja mit kell berhelni rajta az szóljon.ELõre is kösz

barret
Ugy 0 korul...Max tobb jatek indul el rajta. 😛
Hiaba jott ki,itt nem lett tobb hozzaszolas 😞

Bérbe vehet? reklámfelület...

Tud valaki valami olyat mondani hogy pár fps-t nyerjek a 0.9.4-en?
biomage
Aki nem tudná publikus lett valami beta verzio, és ugy tünik raktak bele pár uj lehetöséget, az egyik a CPUban van, ovatosan bánjatok ezel a két exével, lehet hogy roszabb az elözönél, szal tartsátok meg a régebit
Fix10: már kértelek hogy ne itt ted fel a kérdésedet ha nem itt

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

KÖSZ de az a energi attack az az amiko sárga kis gömböket lövök?
Pls mondjatok 1 olyan játékot ami hibátlanul fut emulálva .
Mert akkor azt kiprobálnám...
Elöre is thx .
biomage
az én gépem a minimum, az aláirásomba láttod, vagy nézd meg a bannert oda is kivan irva a minimum rendszerigény

Terminátor14
Nem, egyáltalán nem.

CSAK a Fradi

Dark joco
Pcsx2-höz jo a gép igényem:1.7 Ghz processzor , 512 Mb RAM ,256 Mb ATI videokártya

DaemoonHunter
Kösz a linket

biomage
már kiadtak új plugint 😛 innen letudod tölteni

Fókameister
a 2k7et nem próbáltad? az nem menne jobban?

DaemoonHunter
Végre mûködik a budokai 3 is<#vigyor2>, talán jobban is megy mint a 2.
Mikorra várható a következõ verzió? Gondolom kb jövõ karácsony:S de azért pár új plugint csak kiadnak elõtte...

soulhunter
berakod skillekhez, majd játék közben piroskává változol, aztán pkge* -t egyszerre, de 4 KI-csik kell hozzá, ami piroska modban eléggé fogy... ja, és testközelbõl kell inditani, max 2 lépés távról, kül csak üt 1et a levegõbe 😊

* pkge = punch + kick + guard + energy attack

javaslom, h szoritsd a pálya szélének az ellenséget, v akkor kezd el, amikor felédrohan izombol 😊

Budokai 3-ban mikor buu-val kell küzdeni m iko kicsi és megkapom a spirit bombot (univerzális energiagömb) aszt meik gombokkal kell csinálni?
Sajna nem adják ki a 2k sorozatot PC re. Így ezzel próbálkozom.

biomage
miért nem várod meg amig kiadják pcre?

Beeállítottam a legujabb emulatort ahogy a segédletben van. És el is indult a játék amit akartam de iszonyat lassú. Az NBA2k8 ról van szó.A gépem 4400X2 Amd 3giga ram 2600xt vel. Tudom hogy nagy gép kell az emunak, de hátha van valami megoldás a gyorsítására. Ha valéakinek van ötlete szóljon.Elõre is kösz

Bocs megint mindenkitõl probléma megoldva és kössz a segítséget.

biomage
nem csak az sok 😊
talán segit valamit az emulátor beállitási segédlet

sok a helyes írási hibám bocs mindenkinek

bocs elírtam sikerült beszerzni a biosz és már nem írja ki hogy nincs biosz

Elmondom mit csináltam, bekapcsoltam a Pcsx2-õt
a bios már meg vanamúgy, azt sikerült besza kihogy nincs bios
aztán a menükbõl kiválasztottam a "run" menüt azon belül a cd/dvd-t (ezelõtt daemon toolsal beraktam a játékot (isoban volt) F virtuális meghajtóra)
kiválasztottam az F-en belül a bin-ben a bin fájlt (DBZP.bin Dragon Ballz BT vagy hogy hívják) és meg nyomtam a megnyitás gombot. Ennyi.

barret
Elobb nezz utana mindennek,es utana menni fog!
Mindenki igy csinalja.

barret
Mert nem raktal be lemezt...
Ez a ps2 biosa...

barret
A memoriakartya nem is fog elindulni...
Az csak akkor kell,ha jatszol valami jatekkal,es menteni akarsz...mondtam😊

Beadja a ps2-õs kezelõi felületet van egy olyan hogy browse és van olyan hogy system configuration más nincs

igen de nem tudom közvetelenül elindítani

barret
A memcarddal ne kezdj semmit.
Oda mentodnek el a jatekallasok 😊
Szal kell az,ha folytatni akarod az elkezdett jatekot <#vigyor2><#vigyor2>

Üdv mindenkinek!
Nekem olyan gondom lenne hogy sikerült elindítanom emulatoron keresztül a ps2-õt de mivel sosem volt ps2-õm nem tudodm mit kezdjek a memcardokkal, miután formatáltam õket azt írja ki hogy no data, gondolom valamit be kell helyezni ide vagy valami csak nem tudom hogy hogy és hogy mit.

Dark joco
Valaki segitsen,mert nem tudom elinditani a jétlkot,aki tudna segiteni az vegyen fel msnre:[email protected]

Elöre is köszönöm a segítséget

biomage
hehe 😄
mert a peops nem olvas megfelelöen 😛, ezért nem látsz nagy cpu használatot, használd a 1.2.0 verzios peops cdvd romot 😛

okés, köszi a választ, ez érdekelt 😊megnéztem a procit meg a ramokat, hát még az 50% se használta ki a gépnek az emu😞 hát bizzunk benne hogy 1 idõ múlva király lesz minden
soulhunter
igazad van abban, h nem kéne...

csak már megunta, h mindig ua-t kérdezi mindenki, mintha a fáradtságot SE venné senki, h 2-3 oldalt visszaolvasson (25 hsz / oldal beállitások mellett)

amugy a deadly alliance -ról még ne álmodj egyenlõre, ez csak jo tanács 😊

az MKDA sorozat olyan, mint a Tekken... baromi lassu 😞

okés olvasd vissza és mondd el hogy mivel váltottam ki belöle ? úgy beszél velem mintha a seggébõl rántott volna ki... Utánna néztem a dolgoknak elhiheted... Azért kérdeztem itt mert nagyobb tapasztalata van az embereknek. Elvileg minden adott ahhoz hogy jól menjen ez a béna játék, és még sem megy... Ettõl még nem kell neki fölényeskedve beszélnie velem.
soulhunter
csak veled beszél igy, hozzám még nem szolt igy... gondolom te váltod ki belõle ezt...

mellesleg a piros betüket tényleg elég nehéz eltéveszteni...
én ált. szeretek utána nézni a dolgoknak, mielõtt kérdezek... max akkor kérdezek, ha sehol nem találtam rá olyan választ, amit én is értenék 😄

de igy visszaolvasva örülhetsz, h õ szolt hozzád, mer ha pl. én elõbb olvastam vna, most nekem csunyábbakat irnál, és még kapnál 2 jelecskét "forum-ellehetetlenitõ magatartás miatt" 😄

aztán 1 kis ON:
lehet,h sikerül megtalálnom lassacskán a memoriahibára utalo állando kék-téglalapvillogás okát, és ha az megvan, akkor már az FPS-re is rájövök 😊
aztán az alapján másoknak is be lehet majd állitgatni...

perme most a fejét veri a falba, amiért rendszert kéne telepitenie, és helyette ezzel szaraxik 😄

biomage miért vagy ilyen nagyképû gyerek ? szerinted nem próbáltam ki 9.2vel ? már a faszom kivan a nagyképû buzi dumáiddal, inkább kussolj be ha normálisan nem tudsz irni nekem.
biomage
nem egészem, ha jól megnézted volna, akkor az értékelés a 0.9.2re volt nem a 0.9.4, talán egy szemüveget kéne venned mielött olvasnál valamit

na nekem ennyi volt a türelmem hozzápedig asszittem fut rendesen a deadly alliance , ezekszerint kamu az ami fent van a weblapon
láttam a lsitát elvileg yó, de engem olyan ember véleménye érdekel aki már futtatta ezt , és nem a lista érdekel,hanem valakinek a saját tapasztalata.
biomage
ember nézd meg a játék listán ki szurja a szemedet, ott van fent a bannerben, olyan nehéz észre venni? :S

igazad van a mortál 4 óta nem számozzák deadly alliance-ra gondoltam
ennek az én konfigomon menneie kéne akadás nélkül ügye ? vgy tévedek ?
biomage
mi van?
nem létezik MK5 -.- deadly alliance van, az meg nem MK5

na nekem vki tud segiteni hogy vajon miért csigalassú a mortal kombat 5 ? core 2 duo 2.66 2 giga ram 8600 gt kártya ezzel mennie kellene folyamatsoan nem ? vagy nagyon tévedek ?
még egy ucso kérdés budokai 3-ban mikor legyöztem freezát és utána cellel kell bunyozni hogy kell sayayinba átalakulni?