7924
  • retek683
    vagy nah 0.9.4 vagy 0.9.5 svn??
  • retek683
    Amugy te melyk verziót használod a 9.4.0-át vagy a 9.5.0. át?
  • retek683
    Nem baj köszi a plugin:)
  • kuci06
    Huhh, az kicsit nagy lenne :D
  • retek683
    az sse3 müködik csak core2duo-n?
  • retek683
    ÁÁ ez nem lehet igaz ezzel is csak 29 fps :(:( Tudom hogy nagyot kérek de nem tudnád az egész psx mappádat feltölteni??
  • kuci06
    Csak Core2Duo-n működik :(
  • retek683
    THX:):) nagy vagy:) Remélem ezzela pluginnal menni fog! Amugy az 1.7 és 1.8 sse3mas verzió lenne alegjobb csak mindig hibt észlel és leáll pedig a proci támogatja X252000+ ugyhogy nem tom miért csinálja...
  • kuci06
    http://www.mediafire.com/?cxyakiubnjb

Már nemtom melyik volt az, de tessék, itt a teljes plugins mappám :D
  • retek683
    ÁÁÁ nekem az 1.8 as pluginból csak az sse3 mas van (az peig mindig kifagy:@) Nem tudnád belinkelni az 1.8 as sse2 -s plugint
    ?
  • kuci06
  • retek683
    Figy letudnád irni milyen beálitásokat végeztél s milyen plugint használtál mert nekem nem akkar 25-30 fps...
  • kuci06
    Pentium Dualcore 2.8-as procim van, pont nemrég kezdtem el újra próbáltatni az emut :D

Szóval , egyelőre csak egy játékot néztem meg, a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3-mat.

Na, én is először megijedtem, hogy a procira azt írták, hogy nem lesz elég, de aztán mégis 40-50 FPS körül megy vele a játék :D Ami tökéletesen játszhatónak tűnik nekem ;)
    Igaz, hogy szenvedtem a beállításával elég sokáig, de megérte :)

amúgy a gépem többi része, a viszonyításhoz:
    Pentium D 2.8ghz, 2gb ram, gef 8600gts 512mb
  • ivantba
    Kösz a választ. De nem lettem boldogabb:) Tény, hogy nézegettem a hivatalos pcsx2 angol fórumot, és ott a nem Core2Duo, azaz a "sima" Pentium D (Dual Core) procikat a futottak még kategóriába sorolták, sajnos...Én meg azt hittem nagy lépés nekem ez az öregecske Athlon 64 után... Apró megnyugvás, hogy eme procim a D930-as utolsó szériából való, azaz 2x2mb cache-s Presler magos, és a pcsx2 honlapján is tették róla említést, a Core2Duo és az Athlon 64-X2 után eme proci egy lehetséges alternatíva a zökkenőmentes fps arányra, feltéve ha van mellette egy izomos kártya is. Szóval értitek a gondom? Nem azért bővítek -megjegyzem bagóért- így Athlon64után egy "sima" DualCore-ra, hogy jobban menjenek a Pc-s game-k, hanem, hogy jobb emulálást érjek el PS2 fronton:) Nagyszerű lenne ha valakinek lenne tapasztalata, hogy viselkedik egy Pentium DualCore 3ghz az emuval... Előre is köszönök mindennemű infot!
  • ChuckyHUN
    Szerintem sajnos ez kevés lesz :(((
  • ivantba
    Sziasztok! Nagy emulátor fan vagyok. Tavaly a NullDc megjelenésével végre szana-szét játszottam magam régi kedvenc verekedős stuffjaimmal. Soul Calibur, Dead or Alive 2, Virtua Fighter 3,stb... Most a Ps2 emulálás felé hajlok, és a Tekken4-et vettem elő. A gondom a rettenetesen gyenge fps teljesítmény. Athon64 3200+ procim van, 1GB ram, és Radeon X700Pro. Tudom, ettől nem lehet sokat elvárni, de jobb emulálást reméltem.Vannak a Teken4-ben olyan pályán, ahol "eldöcög" akár 20-25fps-el is, de van ahol csak 3... Szóval most váltok a köv. konfigra, és érdekelne a véleményetek, hogy az alábbi géppel lesz e reális esélyem gördülékenyen Tekkenelni? Intel Pentium Dual Core 3GHZ (800mhzfsb) 2x2mb cache, Geforce 7600GS 512MB. Nem Core2Duo, de angol fórumokon azt olvastam, hogy ez a proci is majd tökéletes a Pcsx2-höz. Vagy mégsem?:(Előre is köszönöm a véleményeket!
  • gordonbass
    Segítséget kérnék.Most vettem egy avenger pro ps2 pisztolyt,és nem tudom ráhangolni a gépemre,vagy tv-re.A pisztolyt a ps2 menüjében kell hangolni?Kérlek szájbarágósan írd meg mert egyáltalán nem értek hozzá.
  • retek683
    Csak tudnám miért fagy ki...
  • retek683
    Ez is kifagy mint a 0.1.7... :(
  • DaemoonHunter
    0.1.8 Béta(elvileg)
  • retek683
    Még nem próbáltam honnan lehet leszedni??Lécci adj linket!Nekem a gsdx 0.1.7 állandóan hibát észlel és leáll:(:(Help
  • DaemoonHunter
    Gsdx 0.1.8-ban vettetek észre valami gyorsulást? Én inkább maradok a ZeroGs-nél egyenlőre...
  • barret
    Nagyon sokat kell allitgatni a cuccot...
    Minden jateknak mas beallitas fekszik.

Es nem is fut minden jatek . Szal ha evvel akarsz foglalkozni,nagyon sok idod fog ramenni...

Ez meg nem olyan mint a sok regebbi 80-90%-os emulator.
    Pl Epsxe,Pj64 stb..
  • Paddy
    csaka reklámok jönnek be de maga a game utánna nem
  • Paddy
    Bocsi az előbb hülyeséget írtam.Tehát a DvD read:Reading Sector egy idő után megáll és nem csinál semmit, nekem meg marad a fekete képernyő
  • Paddy
    naruto ultimate ninja 3 a biosos dolgot megoldottam,de már megint másik probléma jött elő:
    miközben elkezdi a kisablakban kitömöríteni vagy beolvasni a dvdről a cuccost egy idő után mindíg crc hibát jelez:patches not found cnat aplly patches
    leszedtem egy másik gamet h akkor az tuti nem lesz crc-s de annál is ezt írja ki.
    Szerintetek mi lehet a baj???
  • barret
    Mindegyik ezt irja ki,ha a nincs a Ps2 bios file a bios mappaban...
  • zsotesz
    melyik az a game?
  • Paddy
    sziasztok!leszedtem egy psp2es gamet.de aza baj h amikor indítom kiirja h unable to load bios, utánnameg leáll az egész emu.mi lehet szerintetek a gond?válaszotokat köszönöm.
  • bAguziB2
    sziasztok. meg szeretnék kérni vki, ogy írja le hogy ponotsan hogyan kell bállítani és hogy milyen gamek működnek.

válaszotokat előre is köszönöm:Balázs

ui.:tudom hogy fennt minden le van írva, de nem a papírformára akarok építeni, hanem a tapasztalatokra.
  • Paddy
    íííí lol srácok :)) köszönöm a választ...még elég láma vagyok ps emuk terén..köszi a válaszokat jó játékot mindenkinek:)
  • biomage
    ez igy van xD ki is van a fájl névre irva PSP :)
  • zsotesz
    Nem azért de a dark resurrection szerintem psp-re készült, jóhogy nem indul el a ps2 emu-val.
  • Paddy
    Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Leszedtem ezt a játékot:Tekken Dark Resurrection V2 [MULTI5]PSP----->pcsx2 0.92 emulátort kaptam le mellé. A játékot viszont nem tudom indítiani mert mindíg a bios könyvtárra hívatkozva kilép.Még nem volt időm átnézni az itteni fórumot, de van itt valami help ami megmutatja, hogy kell beállítani az emulátort
    Pentiumcor2duo2,2ghz procim van 256os radi kártyával 2giga memoriával.
    Válaszotokat köszönöm, jó játékot mindenkinek!
  • norbaka
    Heló!Az van hogy leszeftem ezt az emut-t PCSX2!Benyomoma GAME-et és a videó meg minden lemegy és amikor be akar lépni a menübe akkor kilép az emu exe hibával!!!Ha valaki meg tudja mondani mit lehet vele kezdeni nagyon megköszönném!!!
  • tonyr #4688
    gran turismo 4-hez vki tud jo beállitást ?
  • LángVágó
    Peops CDVD pluginnal pórbáltam 2 iso-t is de mind2nél azt ira ki rakjba be psp lemezt. Pedig daemontools faxán bemountolja. Most akkor mi nem stimmel ? A psx2 amit leszedtem vagy a bios vagy a plugin vagy mi a gond ?
  • tonyr #4686
    aha köszi az infot, nekem már az jo ha jol fut, az fps nem számit, de gondolkodtam ps2-3-n, de csak ugy hogy monitorra is rá tudnám kötni, mivel jobb a moncsim, mint a tv-m (fogalmazzunk igy), és sajna ps3-al ez még nem +oldhato...
  • cybert
    Azt jelenti, h felléphetnek különböző problémák a játék során, fagyás stb... Játszani meg a Gran Turismo-val nem érdemese emulátorral, ne számíts túl jó fps-re. Egy srác core 2 duo E6850-es procival is csak átlagban 30fps-t tudott kihozni a GT4-ből. http://www.youtube.com/watch?v=FzaynsqIehM
  • tonyr #4684
    nekem az lenne a kérdésem, hogy az ingame kifejezés a a játszatoságnál mit takar a pcsx-nél ?
    mivel az összes Gran Turismo ilyet kapott, és nemtudom hogy akkor most tudok-e vele játszani...
    elöre is köszi