7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Viktor9669 #7644 Gondolod egyszer lesz egy olyan verzió ami müködni fog nálam is?A tekken 5nél nekem is vannak fekete csíkok de az elég szépen megy nálam!csak az a baj nekem a mortal tetszik a legjobban!remélem menni fog majd nálam is elöbb utóbb nálam is!most a def jam fightot szedem le,megnézem annál mi a helyzet! :D -
#7643 Hát 2,6 Ghz kevés lehet bizonyos játékokhoz, valószínű több fps-ed nemigen lesz, talán majd az újabb verzióknál.
Én is mindíg szedem az új emu-kat, amíg tökéletesen nem fog menni végre a Tekken 5. Már a képhibák, csíkok szinte teljesen eltűntek nekem, de néhány pályán lejjebb megy az fps. Bár még a 0.9.9-et nem próbáltam. -
Viktor9669 #7642 Végülis a mortallal elértem már a kb 45-53 fpst is csak az a baj hogy villog a kép!
de a 0.9.8 cal nem ment ilyen jol.most a béta 0.9.9.4816os emut használom.
lehet hogy a pcm kevés az emuláláshoz? -
#7641 Én nemrég az Onimusha 4-gyel játszottam emu-n. Ott az volt, hogy ha lement az fps 60 alá akkor kurva lassú lett, de ha megvolt a 60 akkor ment simán. Érdekes. Minden játék máshogy "reagál/működik" az emuval.
Pal-os verziónál 50, a NTSC verzónál meg 60 fps a helyes. -
Viktor9669 #7640 az igazság az én örülökha 40 fpssel tolhatom:D
Csak azt nem értem hogy a DBZ budokai 40 fpssel max sebességgel megy akkor a mortalnak az miért nem elég?mennyi fps a megfelelő 50-60? -
#7639 Nekem a Tekken 5 4X3,2 Ghz-es procin is néha lemegy az fps 40-re, pl.: a jeges pályán. Neked nem?
Mondjuk én még a 0.9.8-at használom lehet azért.
Lehetséges, hogy a Mortal Kombathoz más emulátor lenne jó vagy nemtom. -
Viktor9669 #7638 El is felejtettem megkérdezni hogy lehetséges az hogy a procim gyenge??de akkor a teken 5 sem menne jol nem??Köszönöm a segítséget! -
Viktor9669 #7637 szia robogo81.ahogy leirtad kiprobáltam a bétát 0.99est.a Gsdx 4811el!És a Dragon ball budokai tökéletesen fut vele,csak amikor a barátnőmmel akartam játszani vele és ott megosztja kétfelé a képet a játék akkor viszont lelassul :( De egyedül jo vele játszani!:D
A mortal kombat armageddon is jol menne ugy hogy az emuláció beállítás/GS fűl alatt a képkocka kihagyásnál a kihagyandó képkockáknál 2re állitom az értéket akkor elég gyorsan fut csak az a bibi akkor vele hogy villog a kép de ha az alapra kapcsolom akkor meg nem villog de viszont nagyon lelassul!Egyébként a DBZ 35 -40fpssel kifogástalanul fut single modban de a mortal meg 40fpsnél sem az igazi.ez miért van!Amugy nagyon sokat segitettél már hajszálnyira vagyok a megoldásnál!:D Jah és még valami tekken 5 tökéletesen fut csak egy problémálya van.vékony fekete csíkok vannak a képen!ha tudsz még pár okosságot megköszönném! :D -
robogo81 #7636 Szia.
Neked lehet hogy Xp-d van,ezért nem elérhető a dx 10-es,pedig a kártyád vinné,de csak vista/win 7-en érhető el a dx10/11.
A Gs pluginok közül neked melyik SSE-t engedi,azzal érdemes amelyik nagyobb verzióju.A procid sse2 vagy sse3-at tudja,amelyiket nem azzal a program leáll,vagy a plugint el sem fogadja.
A gsdx-ben leírtaknál nem tudok jobbat mondani,max lemenni a minimum felbontásig,ha nem jó a felbontás az emu úgy is kilép.
Talán a sound pluginban az interpolation legyen linear,alatta meg pipáld ki a kockát ami az efekteket kikapcsolja,ezzel gyorsul valamennyit.
A emuláció beállítás/GS fűl alatt a képkocka kihagyásnál a kihagyandó képkockáknál lehet állítani az értéket,de az is csak max 5-ig utána kezd diavetítés lenni,de 1-3 értéken még kicsit gyorsíthat.
Szerintem próbáldki a legújabb bétákat,már a 0.99 esek vannak(4800 fölötti a verziószámuk),meg lehetséges hogy a procidat kicsit fel kellene pörgetni,hogy gyorsabb legyen.
Ha megy a játék,közben is tudod az emuláció beállításait változtatni,nem kell kilépni meg újraindítani,ez a gsdx pluginra is érvényes,közben lehet sasolni a frame értéket az ablak felső részén,rögtön érződik a változás ha valami olyat állítottál el ami gyorsit vagy lassit au emuláción,én így állítom be a sebességet,ha nem úgy megy ahogy én szeretném.
Sajnos az enu alá sok Ghz kell. -
Viktor9669 #7635 Sziasztok!azért írok ma is mert hátha tud nekem valaki segiteni.a Mortal kombat armageddonnal szeretnék játszani de sehogy sem tudmo jól beállítani pedig nagyon régóta probálkozom.a problémám az hogy nem akar egyszerűen megfelelő sebességgel futni!max a 23 fpst érem el bár volt amikor elértem az 50 fpst is és akkor is lassu volt!ha bárki tud segíteni szívesen venném mert már nagyon régóta próbálom megcsinálni kitartóan de nem megy!de hát ugye 15-20 egy ps2 tudom de ha nincs akkor az is sok!segitsen valaki!köszönöm -
Viktor9669 #7634 megpróbáltam igy ahogy mutattad!igy is nagyon lassu!de a gsdx pluginban nem választható nekem a dx10 csak a dx9es.lehet hogy ez lehet a probléma!mert ugy veszem észre semmilyen beállitás nem jo!komolyan mondom kb 2hete próbálkozom!:( ha esetleg valami ötleted volna még azt megoszthatod velem!Előre is nagyon köszönöm a segítséget!legalább a remény mindig megvan! :D -
robogo81 #7633
Ha most sincsen kép akkor elküldöm privátba. -
robogo81 #7632 Próbáld ki ezzel:.
Ezzel adja a legnagyobb gyorsulást,de ha a speedhackban a VU ciklus csökkentés 2-nél magasabbra van állítva,akkor csinálja hogy gyors a játék frame de lassabban megy a karakter.
A gsdx pluginban próbáld a native felbontást,vagy a kisebb értékeket beírni mint ami alapból ott van(gondolom neked dx10 is választható a listáról,azzal lehet hogy gyorsabb),poénból 400x300 értéket is beírtam,picit gyorsul,de kezd Dos-szerü lenni a grafika. -
Viktor9669 #7631 Szia robogo81.kiprobátam én már mindent 2 hete szorakozok vele.hol jobb hol roszabb!most ugy csináltam ahogy te írtad.igy max 20 fpst érek el.de volt amikor az 50et is elértem akkor is lassu volt.pal os a játék europai 2.0v biosst használok de probáltam már usat,japánt is.Lehet a gépem nem elég erős hozzá?de akkor ugyan azokkal a beállításokkal a dragon ball budokai 3 miért jo 50fpssel(mondjuk itt meg villog néhány karakter)?
ha van javaslatod milyen beállitásokkal probálkozzak lécci segíts!
itt a gépem konfigja:AMD athlon 64Xdual core 5000+ 2.60ghz 2gb ram ati hd 4830 videokari
A segítséget előre is köszönöm! -
robogo81 #7630 Sziasztok.
Viktor: szerintem próbáld ki a 0.9.8 -as verziót,minden alapbeállításon,főleg a speedhack,meg a gsdx pluginban,lehetőleg a játék régiójának megfelelő biossal.
Innen lehet lépésenként változtatni,persze a gép teljesítményétől sok függ ,meg iso-ról megy a gamma vagy a lemezről a dvd lejátszóból.
Kipróbáltam azzal verzióval amivel a blacket játszom,normál sebességgel megy minden alapon,speedhack kikapcsolva,Pal régiós,stabil 50 frame,normál mozgás. -
Viktor9669 #7629 sziasztoK!Remélem van itt valaki aki tud nekem segíteni!olyan problémám lenne hogy letöltöttem a pcsx2 0.9.7es emulátort!a mortal kombat armageddont szeretném tolni de valami miatt egyszerüen nem tudom hogyan gyorsithatnám fel egy kicsit pedig 50-60 fpst is kiir de kb fele olyan gyors mint amilyennek lennie kéne!Játszhazo csak lassu!kérem segitsen valaki ha tud.elöre is köszi! -
#7628 nah nekem is meglett az új gépem god of war 2 50-60 fps
valaki próbálta már a medal of honor frontline-t?
valamit át kell hozzá állítani?
-
#7627 Lesz majd egy rész mikor járművel kell menni, na ott nagyon gáz lett, mert bal karral tudsz előre hátra menni, jobb karral meg kanyarodni de az egyben a lövegtorony forgatása is szóval követhetetlen, hogy merre is mész de nagy nehezen sikerül megcsinálni azt részt, remélem nem lesz több ilyen furikázás :) -
robogo81 #7626 Jó pörgős a játék,az irányitása tényleg nehéz,az egeres kicsit könnyebben megy,de be kell lőni az érzékenységét.
Kicsit a Painkillerhez hasonlít,csak kár hogy max 2 fegyó lehet nálad, eddig a kedvencenm a robbanós nyílpuska.
Én az ntsc-s verzsönt szereztem be,az eddig gond nékűl fut. -
#7625 Hoppá levettem 2-re és betöltött a pálya. -
#7624 Kösz. Viszont rossz hír, hogy vagy a játék, vagy csak az a verzió amit én leszedtem, vagy az emu miatt nem tudom de a játékot nem lehet majd befejezni mivel az egyik pálya sajnos nem töltődik be. :( -
robogo81 #7623 Shep:a hang azért szaggat mert a speedhack-nél az EE ciklusszám 3 van állítva,2-nél kevésbé vagy sehogyse szaggat. -
RAMyMamy #7622 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ehhez hány/milyen kéz kéne?:D -
#7621 Szerintem úgy van, hogy a fehér PS1-es, a fekete meg PS2-es (vagy PS3-as).
De találtam egy gyöngyszemet:
-
lammaer #7620 Mindig tanul az ember :) -
Dave8814 #7619 Nem, nekem ugyan ilyen van, csak bizgentyűvel -
lammaer #7618 ÖÖö... én láttam olyan PS controllereket amiken nincsen 2 joy....
Nem ez a Ps1 controller?
-
robogo81 #7617 Én még mindig nem tudom,hogy a ps1-2 joy között mi a különbség.
Ugyanannyi gombja van,+2 joy + a dpad,meg a 2db kéféle súlyú motor a vibráció miatt(van 1 nagyon régi ps1-es joyom,a gombjait ki kellett takarítani,meg a motorjairól le volt szakadva a kábel,ezért tudom milyen belül,egy első kiadásu ps1-el kaptam pár éve).
Elvileg visszafelé kompatibilisek a joyok a gépekkel,nem értem mi ez a egész. -
Dave8814 #7616 Na, megnéztem ps1-es joystic(azért nem vágtam, mer vaterás cucc, ma vettem, és itt imátkozok,h ne szarjon be legalább 3 évig...stresszes idők állnak előttem :/), Na akkor így több értelme van a kérdésnek? Bizonyos játékok(főleg ea sport, de abból se mind) mért nem látják a ps1-es joyát!? -
#7615 Western, vámpíros fps, nekem tetszik elég hangulatos. Tökéletesen fut még hack nélkül is. Egyedül az átvezetőkben szaggatós a hang. -
robogo81 #7614 Dave:fogalmam sincs.
Ha a rosszabbik énemre hallgatok,azt mondja összeskűvéselmélet,hogy vedd meg a gyárit,ami sokkal drágább,mint az (helyi Media Markban évekig konténerben árult 990Ft-os szines átlátszó)utángyártott,ami tökéletesen megfelelne mindenhez.
A jó felem szerint véletlen hiba a játékban(esetleg az irányítóban),ami miatt nem ismeri fel jól. -
Dave8814 #7613 Szóval Egy fontos kérdés: Az miért van, hogy bizonyos játékok(pl Fight Night round 3) nem látják az utólag vásárolt game padot... A gyárilag hozzá adott feketével semmi bajuk, de az utóvett fehéret nem ismeri fel. Van erre megoldás? -
robogo81 #7612 Darkwatch milyen játék,milyen tempóval fut?
Érdemes kipróbálni? -
robogo81 #7611 Sziasztok.
Az imgbunrn tudja hogyan írja ki a képfájlt,csak kiválasztod az képet, kiválasztod a lemez írás sebességét(lehető legkisebb),oszt mehet az írás,ja és inkább minuszos lemezre írj,a pluszost nem nagyon szereti,és lehetőleg jó minőségü legyen a lemez(verbatime,tdk ezekre szoktam én írni,de vannak más jó lemezek is).
Ha a képfájlt jól csinálták meg akkor gond nélkül ki lehet írni. -
Dave8814 #7610 És az img burnbe milyen formátumba írjam? V hogy? -
#7609 A Blacket abbahagytam a 4. pályán várok még hátha javul még az emu és a hiányzó effektek is megjelennek majd a játékban. Addig is belenéztem a Darkwatchba, hát igencsak jó játék, a célzás mintha nehezebb lenne. Egyébként ezekben a konzolos fps-ekben számomra nagyon zavaró a túlságosan kicsi FOV. -
robogo81 #7608 A gránátvetőt nem tudom,még nem találkoztam ezzel a fegyóval,a gránát meg fixerős,maximum magasabbra dobod,s messzebbre száll.
Kár hogy nem tud futni,vagy én nem tudok. -
#7607 A fegyver gránátvetőjét, hogy tudom használni, mert végignyomkodtam mindent de semmi? alamint ,hogyan lehet távolabbra dobni a gránátot, mert a youtubeos videokban elég messzire hajítja nekem csak így 1-2m-re maga elé? -
#7606 tudom, nekem úgy 30 :) Sajnos nem elég neki a 2 mag. -
robogo81 #7605 Az AK-nál a 3 lövést szoktam használni,zoomolva elég pontos,meg messzire ellő,persze a lőtávnál messzebb el lehet látni,de addig nem lő el.
Tudom kissé furán írtam le,de ha kipróbálod,nem tudsz egy bizonyos távnál messzebbre lőni,még akkor se ha jól látod a célt.
A speedhacket használva a szoftveres mód is gyorsul(valamennyit).