Mûködõ PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Kösz. Viszont rossz hír, hogy vagy a játék, vagy csak az a verzió amit én leszedtem, vagy az emu miatt nem tudom de a játékot nem lehet majd befejezni mivel az egyik pálya sajnos nem töltõdik be. :(

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep:a hang azért szaggat mert a speedhack-nél az EE ciklusszám 3 van állítva,2-nél kevésbé vagy sehogyse szaggat.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ehhez hány/milyen kéz kéne?:D
Evin
Szerintem úgy van, hogy a fehér PS1-es, a fekete meg PS2-es (vagy PS3-as).

De találtam egy gyöngyszemet:

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Mindig tanul az ember :)

Nem, nekem ugyan ilyen van, csak bizgentyûvel
ÖÖö... én láttam olyan PS controllereket amiken nincsen 2 joy....
Nem ez a Ps1 controller?

Én még mindig nem tudom,hogy a ps1-2 joy között mi a különbség.
Ugyanannyi gombja van,+2 joy + a dpad,meg a 2db kéféle súlyú motor a vibráció miatt(van 1 nagyon régi ps1-es joyom,a gombjait ki kellett takarítani,meg a motorjairól le volt szakadva a kábel,ezért tudom milyen belül,egy elsõ kiadásu ps1-el kaptam pár éve).
Elvileg visszafelé kompatibilisek a joyok a gépekkel,nem értem mi ez a egész.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

Na, megnéztem ps1-es joystic(azért nem vágtam, mer vaterás cucc, ma vettem, és itt imátkozok,h ne szarjon be legalább 3 évig...stresszes idõk állnak elõttem :/), Na akkor így több értelme van a kérdésnek? Bizonyos játékok(fõleg ea sport, de abból se mind) mért nem látják a ps1-es joyát!?
Shep
Western, vámpíros fps, nekem tetszik elég hangulatos. Tökéletesen fut még hack nélkül is. Egyedül az átvezetõkben szaggatós a hang.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dave:fogalmam sincs.
Ha a rosszabbik énemre hallgatok,azt mondja összeskûvéselmélet,hogy vedd meg a gyárit,ami sokkal drágább,mint az (helyi Media Markban évekig konténerben árult 990Ft-os szines átlátszó)utángyártott,ami tökéletesen megfelelne mindenhez.
A jó felem szerint véletlen hiba a játékban(esetleg az irányítóban),ami miatt nem ismeri fel jól.

Szóval Egy fontos kérdés: Az miért van, hogy bizonyos játékok(pl Fight Night round 3) nem látják az utólag vásárolt game padot... A gyárilag hozzá adott feketével semmi bajuk, de az utóvett fehéret nem ismeri fel. Van erre megoldás?
Darkwatch milyen játék,milyen tempóval fut?
Érdemes kipróbálni?

Sziasztok.
Az imgbunrn tudja hogyan írja ki a képfájlt,csak kiválasztod az képet, kiválasztod a lemez írás sebességét(lehetõ legkisebb),oszt mehet az írás,ja és inkább minuszos lemezre írj,a pluszost nem nagyon szereti,és lehetõleg jó minõségü legyen a lemez(verbatime,tdk ezekre szoktam én írni,de vannak más jó lemezek is).
Ha a képfájlt jól csinálták meg akkor gond nélkül ki lehet írni.

És az img burnbe milyen formátumba írjam? V hogy?
Shep
A Blacket abbahagytam a 4. pályán várok még hátha javul még az emu és a hiányzó effektek is megjelennek majd a játékban. Addig is belenéztem a Darkwatchba, hát igencsak jó játék, a célzás mintha nehezebb lenne. Egyébként ezekben a konzolos fps-ekben számomra nagyon zavaró a túlságosan kicsi FOV.

A gránátvetõt nem tudom,még nem találkoztam ezzel a fegyóval,a gránát meg fixerõs,maximum magasabbra dobod,s messzebbre száll.
Kár hogy nem tud futni,vagy én nem tudok.

Shep
A fegyver gránátvetõjét, hogy tudom használni, mert végignyomkodtam mindent de semmi? alamint ,hogyan lehet távolabbra dobni a gránátot, mert a youtubeos videokban elég messzire hajítja nekem csak így 1-2m-re maga elé?

Shep
tudom, nekem úgy 30 :) Sajnos nem elég neki a 2 mag.

Az AK-nál a 3 lövést szoktam használni,zoomolva elég pontos,meg messzire ellõ,persze a lõtávnál messzebb el lehet látni,de addig nem lõ el.
Tudom kissé furán írtam le,de ha kipróbálod,nem tudsz egy bizonyos távnál messzebbre lõni,még akkor se ha jól látod a célt.

A speedhacket használva a szoftveres mód is gyorsul(valamennyit).

Shep
Hát nekem a szoftveres max 30 fps hardveresen 50-60 pár effekt mintha hiányozna de legalább játszható végre. Az irányításba is kezdek belejönni bár a 3. pályára azért már illik valamennyire. Mondjuk a távcsövessel elég pocsékul célzok, nem is erõltettem a dolgot túlzottan, AK-val ledaráltam õket. :)

Ne izgulj én is kivoltam mire az elsõ pályát végigvittem kontrolerrel,pedig a Black a Killzone-hoz képest könnyebben irányítható.

Rápróbáltam az egeres irányítást,csak az egér olyan furán viselkedik,a joyt próbálja emulálni,vagy nagyon érzékeny vagy k****zott lassan mozog(gondolom a gyorsulás miatt,a joyt meglehet állítani bárhol a mozgási pályáján,az egér meg mintha lassulna-gyorsulna.
Persze sikerül használni,de nagyon szokni kell.Hasonlóan be lehet lõni mint a pc-s fpst,de attol még nem lesz teljesen ugyanolyan.
Az uj verziót kipróbálom amit lentebb linkeltél csak elõtte megtanulok oroszul(vagy marad a gugli fordító).A régivel csak szoftveresen tudtam jól játszani akkor nem csinált hibát,csak néha lassú volt(40-55 frame,ntsc verzsön),meg kicsi felbontás.

Shep
Mondjuk ha valaki látná mit szerencsétlenkedek a kontrollerrel biztos halálra röhögné magát :D

Shep
Na végre megy a Black. Az itt leírt verzióval és beállításokkal.
http://emuplace.com/board/pcsx2/black/4-1-0-165

Seth
Imgburn

PSN ID.: Beegabor

Na jó, B kérdés: PS 2-re való játék kiírásához milyen programot ajánlotok?
www.emuhelp.mlap.hu

Itt minden emulátort megtalálsz!
Shep
Hát ez érdekes ha elváltok róla akkor aktív lesz, na megnézem hátha jó lesz. Kösz a segítséget.

Shep
Na hát az van de a beállítás gomb mellett inaktív :(

DE ez csak egy ötlet, nekem nagyon meglepõ volt hogy ennyire megzuhant a PS2-k ára, igy miután megpróbáltam az emut és csak mindenféle kompromisszumokkal lehetett csak futtatni ami érdekelt, inkább beinvesztáltam egybe. Azóta minden megy mint a parancsolat.

DE ki is szállok, csak gondoltam megemlítem, mert nekem tényleg meglepõ volt hogy csak ennyi...

Fõnök, tokkal vonóval veszel ennyiért, kicsippelve (vagy megcsinálod ingyér softmoddal).

Õszintén szólva, ha komolyan érdekel vmi PS2 játék, felesleges bohóckodni az emuval. Sajnos hiába a 4 mag, még mindig nem tudja a PC rendesen hiba nélkül emulálni a PS2-t.

Attelee
Cdvd Gigahertz plugint kiválasztod 0.8.0 és mellete ott van h beállitás.Rákatt és kiválasztod a meghajtót amelyikbe a játélot teszed.én igy használom,és nekem is 0.9.8 van.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Mer biztos van 12 forintom egy használt ps-re + a kicsipelésre + joysticra -.-
Shep
Gondolom végigpróbáltam mindet.

Jakuza001
Gondolom DVD plugint kellene cserelni.

Shep
Felraktam a 0.9.8-at de egyszerûen nem tudom a dvd olvasóba lemezrõl elindítani a játékot, mindenáron az iso-t keres. A korábbi verziók jól mûködtek ez meg nem. Mi lehet a baja?

Vegyél 10k-12k-ért használt PS2-t. Komolyan.

próbáld ki az új emut, 0.9.8., innen szedd
Windows xp service pack 3; Nem tom h ez-e a proci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66 GHZ 2.66 GHZ, 2 GB ram; Geeforce 9600 GT 512 MB, pcsx 0.9.5, Plugin?
Op.rendszer, proci, memória, vga (bár ez a legkevésbé fontos), emu verziója, pluginek milyenek?

Mondjuk én ma már nem leszek gépközelben, úgyhogy max. csak majd holnap tudok segíteni, de hátha valaki benéz ide.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sziasztok! Segítség kéne, letöltöttem a ps emulátort, meg a tekken 4-et, de az lenne a bajom, h finoman szólva sem kielégítõ a kép minõsége, de ami ennél is rosszabb, remeg a kép... Valaki tapasztalt már hasonlót? Ha igen, mi a megoldás, ja és milyen redszeradatokat adjak meg, amibõl megoldást tudtok kreálni?
Az újabb kiadások egyre gyorsabbak,meg több játék is elindul.
Már a 0.98-nál jár.
Az alap hogy 2 magos proci legyen,meg sok Mhz-es(ez játékfüggõ,van hogy elég a 2-2.5 Ghz,de a GT4-hez azt irják,hogy a 3,5-4 Ghz alatt is képes belassulni.
Minden játéknál ki kell próbálni a képi beállításokat,meg a speedhackot,általában ezekkel lehet a sebességet növelni.
Meg a gugliban rákeresni az adott játékra hogy kinek hogy fut,milyen beállítással.
A gépeden szerintem jó tempóval mennének a játékok,a Cpu erõs,sok memória,plusz a vga is dob rajta valamennyit.
Amit leírtam az általában saját és mások által leírt tapasztalat/vélemény.

biomage
Hali

Hu de rég voltam itt, de mivel van új gép ezért itt vagyok, látom a fórum amin moderátor voltam még anno, törölve lett.

Az emulátorral lenne 1 kérdésem :) már tudja a 60 at?
Gondolom még nem visz minden játékot.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

hát én dolphinnál is kimásoltam a fájlokat és vissza, de nem volt jó, történetesen a resident evil remake-rõl van szó
Ha átmásolod a memóriakártya fájljait(Mcd001 vagy 002 .ps2),akkor a mentések megmaradnak.
A gyorsmentések sajna verziófüggõek.
OFF:
A dolphinnál a gc mentései is másolhatóak: a .raw kiterjesztésû fájlok azok.A wii mentéseit is lehet továbvinni csak tudni kell melyik mappában van az adott gamma mentései.

thx, ez pont jól jön, mert a god of wart tolom/tolnám

ha verziót frissítek, a mentés megmarad? (gondolom, igen, csak másik, gamecube-os (Dolphin) emunál úgy jártam, hogy oda lett...)
zola2000
mellesleg itt nyomon lehet követni a legfrissebb változatokat:
http://buildbot.orphis.net/pcsx2/

asszem inkább ezekkel játszom, és majd 100-200 buildonként frissítek...

A

zola2000
aki kihagyta volna: kijött a pcsx2 0.9.8 az stabilabbnak és gyorsabbnak tûnik mint a 0.9.7, gondolom most megint adogatnak ki ilyen 0.9.9 bétákat, aztán az emu lassan megérik arra, hogy kiadják az 1.0ás verziót.

A

Sziasztok.
A frame skippet a Config->emulation setting->GS fül altt lehet beállítani.
Még nem próbáltam ki a skippet,a 3 lehetõség közül csak mûködik valamelyik.

Frame skippet hogyan lehet beállítani? Mert akárhogy próbálgatom, nem akar semmit se skippelni.