7924
  • Fix10
    budoka tenkaichi 3nál nálam az van hogy mintha pislognék feketén vibrál ami azér elég zavaró majnem kipörgettem már ssj4 böl megvan az összes de nemlehet megoldani hogy 1mgaos intel p4 3000mhz 1.5gb ram és geforce 6800gs 256ram-mal oyln 30fps-t kihozni belöle?
  • And 1 #4962
    na látom nagyon áll a fórum... nekem közben sikerűlt nagyjából jól beállítani a pcsx2-t és a dragonball budokai tenkaichi 3-ban már a buu saga végén vok és akadás nélkűl megy a game
  • ChuckyHUN
    Nah! UP! > Úgy látszik lesz egy kedves segítőm aki odaadja ( feltölti) nekem a GT4et. Remélem ki lehet belőle valamit préselni:) Azért sok mindent nem várok a gépemtől.
  • dudusrac
    nem tud valki feltölteni egy europe v02.20-as biost?
  • Spunge
    csao itt 1 link ez az en emum ezel nekem ment nagyon faszan a game
    PCSX2 emu

windows XP sp2 legyen a gepeden legujabb directx runtime legyen fent
  • gabeszg
    Most a sima tenkaichi 3 al pl az a baj hogy lassu a kép meg ami inkább zavaro, hogy állandóan villan 2mpenként.
  • gabeszg
    ja kiírom rendesen mert nem jól írtam le a nevét Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3
  • gabeszg
    Na sikeresen valamit elrontottam a működő emulátoron ezért most minden le és újra fel tudnátok segíteni hogy db t. 3 hoz meik pluginok kellenek pontosan(google-be próbáltam csak konfigurációkat adott ki szinte meg videokat ahogy működik)core 2 duo 2.53 2x2giga ram asus eah3650.Előre is köszi.
  • shamboy
    Sziasztok
    Tudtok mondani egy helyet ahol a Naruto játékokhoz valami config le van írva,mert amivel én használom azzal a hang lassú ,de a játék sebessége jó
  • rodzsi
    még egy kérdésem lenne. A digimon: world data squad-dal szeretnék játszani, és amikor mászkálok az emberkével akkor igy eltűnik a tájba a nagy szintkülönbségekkor. Nem igazodik hozzá, remélem jol magyaráztam el... persze megy tovább csak már nem látok belőle semmit :)
    ez emu hiba, vagy beállítás, vagy sima játék bug? ha valakinek lenne egy jo congfigja ehhez kérem szóljon
  • martin1992
    sziasztok
    ez a gép elég lenne az emuhoz
    intel celeron d 3.33 ghz cpu
    1 gb ram
    ati x1600xt vga
  • Spunge
    inkabb hasznalj GSDX (MSVC 1.5.0 sse2)0.1.5. ezel szebb lesz a kep elesebb tisztabb, nekem ezel let a legjobb
  • Spunge
    hali meglehet oldani hogy billen jatszal a gamekel de nagyon szar meg nehez megszokni, ezeket a gameket joyra csinaltak es igazabbol 100% osan csak ugy lehet veluk jatszani. de mondjuk en vetem 2000FT ert joyt es meg semi gond nem volt vele ugyan az a kialakitasa ugyan anyi gomb van rajta mint a rendes ps2 controleren + analog kar. most 2-3 ezerert siman megeri veni 1 et
  • rodzsi
    hali all
    lehet hülyse kérdés de nem lehet megoldani azt h ne kelljen joyt vennem a géphez hanem egyszerüen bill-zettel játszom a ps gameket??? msehogy nem lehet beállitani esetleg?
    ha esetleg mégis vennem kellene milyet ajánlanátok?
  • pista1717
    Én a Pcsx2 v0.9.5 WM és csak ebben a verzióban található a speedhack opció az meg tol rendesen az fpsen akinek azzal van gondja (0.9.4-hez kell másolni két exe file-t)
  • pista1717

(cpu: 5.2ghz , 2gib ram , gpu: ati9600Hdpro 512mb és csak 58 frame/sec a best configgal) :(
  • And 1 #4947
    kösz azért próbálkozok... de elvben a budokai 3-nak jól kell mennie... meg youtubon is rengeteg videón lehet látni h jól mennek
  • Gnome
    cső..próbálj meg nem maximumra venni mindent, hanem kitapasztalni a dolgokat

innen szedd le a pluginok legutolsó verzióját..egyes játékok a ZeroGSel mások a Gsdx grafikai pluginnal mennek jol..+ google még mindig a barátod "[Játéknév] PsX2 config" címszavakkal mindig megtaláltam az egyes játékokhoz külföldi fórumokat, ahol leírják, h ők milyen beállításokkal játszanak

jah és tökéletesen sztem még jóideig nemfognak futni a játékok...hiszen ezcsak emulátor. szal ha ezekután is 20-25 Fpst kapsz ingame akkor nézz vissza 1év múlva addigra biztos jobblesz már a helyzet^^
  • And 1 #4945
    üdv ismét...
    van 1 amd x4 9550 procim, 2x1gb ram , és gforce 9600gt vga-m de nemtudom normálisan beállítani az emut... a játék elindúl de csak 20fps körűl és az nekem nem elég...
  • Ryannnn
    Régebbi hszekben visszaolvastam h le kell tölteni hozzá 1 biost vki betudná linkelni h miylen biost kel lvagy h honnan ?
    Elöre is THX.
  • Ryannnn
    És h lehetne beállítani mert biost lenyitom és 1 sincs? : S
  • Seth
    bios az alap ,hogy legyen, na azod neked nincs ^^
  • Ryannnn
    És utána elkezd tölteni de hibaüzenettel kidob
  • Ryannnn
    Hali
    AZ lenne a problémám h mindent beállítottam a segédlet szerint és amikor betöltés után rámegyek a File-> Run cd/dvd ezt írja ki : Unable to load bios:"bios/"PCSX2 can't run without that.
    Hogy ilyenkor mi a teendő ?
  • And 1 #4939
    nah kössz
  • lac14
    a minimum rendszerigény nem jelent sok mindent
    mer annál sok erősebb gép kell h rendesen tudj játszani vmivel
    de neked andi simán fognak menni a dragon ball-os játékok max sebességgel
    pal az Eu-s verzió
    az Ntsc meg amerikai
  • And 1 #4937
    és mi a különbség a játékoknál a pal és ntsc verzió közt ?
  • And 1 #4936
    ja meglestem a faq-ot... de inkább biztosra megyek
  • zsotesz
    szerintem nem fog menni. Ott van a bannerben a minimum gépigény, neked annál jóval erősebb konfigod van, úgyhogy szerintem símán fog menni.
  • And 1 #4934
    ha mondjuk én is személy szerint inkább a dragon ball játékokra lennék kíváncsi
  • And 1 #4933
    üdv kedves fórumozok...
    annyira lennék csak kíváncsi hogy szerintetek hogy menne az emu 1...:
    geforce 9600gt 512mb , amd phenom x4 9550, 2gb ddr2-es gépen ?
  • zsotesz
    Kösz a linket, van még itt néhány frissebb plugin is, asszem délután tesztelgetem őket, úgyis van most néhány olyan játékom ami jelenleg nem megy rendesen.
  • lisztkai
    azt szertném kérdezni hogy a budokai tenkaichi 3 hoz elég e ilyen gép
    proci:AMD athlon x2 5000+
    memória:2x1gb ddr2
    videókártya:alaplapi ATI radeon 1200 1gb
    30-35 FPS el mennyen
  • Attelee
    Legujabb svn-ek mindig itt!
  • Spunge
    na sikerult megcsinalnom a dbz budokai 3 at a kep tokeletes a hang is es az fps is kemeny 1 het szarakodas alat sikerul akinek kellene vegyen fel msn re es elkuldom az egesz emut
  • Viruz mark
    Miaz a elf file?
    Én még nem telálkoztam vele és minde képp iso fájl kell a cd/DVD megnyitásnál?
  • zsotesz
    én próbáltam pal-os és ntsc-s verziót is, mindkettő kivág a "program szabájtalan műveletett hajtott végre..." hibával. Többféle pluginnal is próbáltam.
  • mikiking
    Sziasztok.láttam youtuben,hogy tekken 5 öt lehet nyomin pc-n..gépem megvan hozzá naggyabol gondolom..probalta valaki ?
  • zsotesz
    A banner-re ha rákattintasz odadob az oldalra, egyébként a banneren a link is ki van írva. Az emulátor beállítási segédletben szintén van pár hasznos dolog. Az image-eket meg nem kell bemountolni deamon-nal, hanem majd az emulátorral kell betallózni.
  • koj
    Ok Kösz! És milyen emulátort használjak? És a letöltött pl:iso,mdf,bin,img
    fájlt (úgy mint Daemon-nál pc n) csak berakom az emulátorba és feltelepíti? És hogy kell ezeket a játékokat beállítni hogy jó legyen?