7924
  • Darth981
    a Tekken Tag ra , és a bt3 ra , akinek szépen jol fut irja le a beállitasait , előre kösz. Amúgy próbálkozott valaki a Shaolin monks , és Armageddon , mortal játékokkal ???
  • Darth981
    Tehát ki van pipálva minden a cpu nal , a frame skip kipipálva és minden 0 ra van állitva a tekken tag tournament nél .... ha normal ra rakom akkor kurva gyors 300 fps , viszont a harcnal 68 fps ugy is lassu a jatekmenet viszont nem akadozik , interlacing nal kb a blur tff nél jo , mondjuk a tekken tag mindegyikkel szép , néha az emberek feje elünik de aztan ujra megjelenik , a bt3 nal neha villog a kép csak a blur tff el nem viszont az elég nagy elmosás , és nekem nem ilyen szép élénk a kép , pixel rulz :D
  • Spunge
    Hellotok nekem igy fut a dbz budokai tenkaichi 3 valamiert sotet meg a kep

FPS el semi gond nincs GSdx 846 (MSVC 15.00 sse2) 0.1.9. van a grapichoz bealitva meg a hang is elkezd akadni es zenet egyaltalan nem halok a jatekba P.E.OP.S spu2 dsound driver 1.4.0 van bealitva

valakinek valami otlete?
  • norbert1992
    ja bocsi nem Koj hanem CHUCKY
  • norbert1992
    koj
    Vices vagy
    kérdezni csak szabad
  • Spunge
    bisztos hogy el dragon ball budokai tenkaichi 3 ez meg nekem is futot gyengebb gepen is csak jol bekel loni az emulatort
  • koj
    Hali! szerintetek elindulna a gépemen bármilyen verekedős játék?
    Gép: Intel Core 2 Duo E4500 2,2 Ghz, 2 Gb Ram, Gforce 8600 Gt 256 mb?
  • ChuckyHUN
    nem. bannert nem tudod elolvasni? google? vizsla? origo? hmm? anyádék nem tanítottak önállóságra?
  • norbert1992
    császtok
    valaki pls adna egy linket az emu legujab bétájárol köszönöm előre is
    bb
  • Spunge
    hellotok DB budokai tenkaichi ban sikerul kihoznom 70-80 fps-t regeben leirtak alapjan de a kep valamiert elsotetedik harc kozben de jatszhato teljesen ha nem nezuk azt a kis sotetedest de story modban lehet harcost cserelni mondjuk napa ellen mert csak teinsinel nem lehet megolni?

meg a Tekken 5 ot probaltam ki de az kifagyot meg a menu elot nem tudom miert valami tipp?
  • Slig
    Rendben, köszi
  • kuci06
    "hella ujra , na sikerült kihozni a tekken tag bol 68 fps t de még mindig lassú :"

processzor beállításainál a frameskip-nél alul mi van beállítva?
  • Darth981
    hella ujra , na sikerült kihozni a tekken tag bol 68 fps t de még mindig lassú :) nem értem mi lehet a baj . a a budokai tenkaichi nak meg egyszerűen pixeles a grafikája arra valami ötlet ? vagy ezt igy szeressem ahogy van ? Tekken 4 mennyire megy tökéletesen ? amugy az a proci nem biztos hogy elég lesz mert nekem e8200 2.66 os intel core 2 duo m van és ezen se megy semmi se tökéletesen max a bt3... most jött ki az uj grafik plug in kicsit jobb...
  • Gnome
    nagyvalószínűséggel kicsi lesz hozzá a processzorod...mármint az ingame 24FPShez...menüben biztos meglesz de ugye nem az a lényeg....a helyedben azért megpróbálnám
  • Slig
    Üdv kedves PS2 emulátor használók... Az lenne a kérdésem, hogy a Tekken Tag-ot, vagy a Predator: CJ-t el tudnám-e indítani, és használni 24FPS felett az alábbi gépen:

ASUS M2N4-SLI alaplap
    AMD A64 X2 4000+
    1GB DDR2 667 RAM
    Geforce 8500GT 512 VGA

Csak azért kérdeztem meg, mielőtt kipróbálnám, mert feleslegesen nincs kedvem letöltögetni őket...
  • Darth981
    szerintem az a processor kicsit gyenge, a god of war sztem elég komoly game , ha felhúzod a procidat ,egy komoly hűtéssel , talán :P
  • Darth981
    Nah Lenne egy olyan kérdésem , hogy nekem vajon miért csak a budokai tenkaichi 3 indul el normálisan ?? Kipróbáltam a Tekken Tag Tournament et valamiért be sem olvassa , a Tekken 5 ről nem beszélek :) a Mortal Kombat Shaolin monks nál mikor elinditom a single player jön a videó utána kifagy hibaüzivel.Valami ötlet?
  • angelus
    Hali, új vagyok én az emulálásban, olvasgattam a leírásokat, de nagyon nem vagyok képbe. Volna pár játék amivel játszanék, de nem tudom érdemes e kipróbálni, egyáltalán fog-e menni. Remélem tudtok segíteni a tapasztalataitokkal, mert még beállítani se nagyon tudom. Szval a configom a következő:

Alaplap: Asus P5K
    Proci: Intel Core 2 Duo E4400 @ 2000 Mhz
    Memória: 2x512MB DDR2-800Mhz Dual Channel
    Videókártya: MSI Geforce 8600 GT 256MB (SM 4.0 támogatás)

Szval a következő gémekhez mi kellene csinálni az emulátorral (beállítások, biosok) stb, illetve mik a tapasztalatok róluk:

24 - The Game, Black, Heavenly Sword, God of War 1-2, Final Fantasy X X-2 XII, Call of Duty 3

Előre is köszi minden segítséget.
  • Darth981
    Nah Megcsináltam , Akinek direkt x 10 et támogatja a videokarija PL 8800 GT tegye be a DX10 es grafik plug in t , és kb 25 fps helyett kap 40 et , azzal elég komolyan lehet nyomni akadás nélkül , a Budokai tenkaichi 3 at . Amugy a tekken tag tournament et letöltöttem de valamiért nem megy , valaki nem tud egy olyan verziót ami működik , kicsit keveslem a 600 megát is mondjuk.. de lehet hogy csak szar az egész :D
  • karikusz
    Köszi nagyon a válaszokat, pont ilyen hozzászólást vártam
    Hát a gépem az egy laptop (mert csak ezt cipelem magammal) az otthonival nem ilyen gamékat nyomok. Csak azért kell a verekedös, vagyis inkább az olyan játék amivel jót lehet multiba ökörködni, mert utazós a melónk, és a szálláson este a kollegákkal a szabad perceket ezzel töltjük ki...egy kis pia + ez meg az..:)
    Amúgy a laptop config :

Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5600, 1833 MHz
    2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
    NVIDIA GeForce 8600M GS (512 MB)

Hogy mi megy, azt majd meglátjuk...próbálkozunk..:D

Köszi mégegyszer az s.o.s-t ;)
  • Darth981
    :) kiprobáltam de , csikos volt a kép aztán beraktam másik plug in t azzal jo de akad a játék
    ,nem is az hogy akad hanem lassú inkább,,,,valakinek ötlet? ,
    Akinek hasonlo gépe van és teljesen jól fut neki , pls vegyen fel msn re

[email protected]

előre is köszi mindent
  • kuci06
    Igen, jól menne rajta
  • Darth981
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a budokai tenkaichi 3 menne e ezen a gépen , mert ha nem nem is próbálkozok vele .

Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHZ
    4 Giga DDR 2 800mhz ram
    MSI 8800 GT 512ram
    WINDOWS VISTA ULTIMATE Előre is köszi
  • soulhunter
    bocs, lehet, h nem slayer

darkstalkers 1-2-3
    a 2 tuti menni fog, mer anno 0.8.2-0.9.1-es emuval (amit annyira irtam anno) jol ment, csak fekete volt a háttér + lassu volt (ingame 18-22 fps, ennél gyengébb konfigon)

azota persze sokat fejlődött az emu, én meg nem tesztelem, mer van ps2-m :)

• soulhunter
    MK: Deadly Alliance
    ha a menüben 50+ FPS-t ir ki, akkor ingame meglesz a 20-24 FPS

Tekken 4:
    ha menüben 40-44 FPS, akkor ingame várhato 20-38 FPS
    (na, ezt nem értettem a saját konfigomon, pedig elég gyengus már)

Tekken5-ről ne is álmodj, emu hibája

és van az az angyalos VS démonos, amit annyira kerestem, vmi *slayer a neve, az menni fog, és pörgös, és jo verekedős gém :)

és mindezeket a géped ismeretlenségében irtam, az enyémhez viszonyitottam, amit az aláirásomban láthatsz
  • karikusz
    sziasztok....

Ki mit ajánlana nekem? Valami verekedös ami tuti elindul valamilyen emuval.

A tekken3 -mat már meguntuk. Most a Mortal combat-tel probálkozom, de betölt a képernyő és ennyi..:(
    megállt a kép..:(

Köszi..
  • zsotesz
    vére=végre
  • zsotesz
    Hali
    Van aki működésre tudta bírni a tekken 5 öt? NTSC verzió, mindig kivág "a program szabájtalan műveletet hajtott vére..." hibával. Próbáltam már többféle biossal meg vga pluginnal de mindig ugyanezt csinálja.
  • DaemoonHunter
    Gamecube emulator:D
    Ps1 emulator...
    Van itt miből válogatni
  • soulhunter
    elfüstölt a tv-m :(
    emuhoz meg lassu a gépem...
    pcre az 1etlen játék, ami érdekel, az a DMC4...
    persze arra sincs időm...

most micsináljak?
    wáááááááááááá :( :( :(
  • soulhunter
    google, és aztán megtalálod te is a kérdésedre a választ :)
  • ChuckyHUN
    Ma szóüval honnan szerzitek a játékokat?
  • Gnome
    akar meg 7600assal is elfutna ha jo a processzor....a tieddel mar joesetben max 30,40 FPSel futnanak jatektol fuggoen.
  • Nathan66
    6000+ ...
  • Nathan66
    egy x2 0+ hd4850 2 gb ram elég lenen hozzá hogy játszható sebességen menjen ne 10-15 fps en (jobbesetben)
  • ChuckyHUN
    Meg hiába is vennétek meg, úgysem működne, mert ugye nem PALos verzió kell hanem NTSC amit itt nem sűrűn kapsz.
  • ChuckyHUN
    És honnan szerzitkek a játékokat? mert azt kétlem, hogy megveszitek mindet
  • ivantba
    Ja, Youtube-on megnézheted, hogy játszák a GT4-et. Csak beírod "pcsx2 gran turismo 4"
  • ivantba
    Üdv! Igen lehet már játszani a Gran Turismo4-el! De még leginkább a 3-ik rész fut kevesebb gonddal...No, ami a gépigényt illeti, elkell legalább egy nagyon erős kétmagos Intel proci, abból is az E8400-es, vagy ha ilyen nincs, akkor elég egy Dual-Core proci, az E2220-as szériából, ezt feltornászod minimum 3ghz-re (ennél a tipusnál könnyű), és lehet is játszani.Amd-ből az X26400+-on megy még elfogadhatóan. Sajnos az emulálás még mindig abban a fázisban tart, hogy érdemesebb inkább egy PS2-őt venni...
  • ChuckyHUN
    Gran turismo4 most valamilyen forméban jó? Mert 1 megás nettel nemnagyon veselkednék neki a letöltésnek:S