7924
  • Chocho
    Lehet, műxik is, de csak részben... ja és szaggat mint az állat. A GT3 is ugyanez. Majd az 1.0-ban... :)
  • somimiki ssj
    nekem megvan a PCSX2 0.9.4 csak a játék lassú ha valakinek van rendes emulatora akor küldjön erre a címre [email protected] elöre is köszi.
  • somimiki ssj
    nekem van PS2 emulator elindul a játék csak lassú pedig ha valaki tud segítteni azt meközönném
  • And 1 #5000
    tulajdonképpen így vittem végig a játékot :D
  • And 1 #4999
    csáóó killer 21.. nálam is ez tua baj de már hozzászoktam nem annyira vészes :D
  • kill3r21
    hi! kellene egykis info....dbz budokai tenkaichi 3....sikerült belöni a legujabb pluginekkel, fut hibátlanul 40-50 fps-t..a baj nálam otttvan hogy a karaktereknek árnyképe van...mi lehet a baj?
  • ztahity
    Sziasztok! Kéne nekem segítség! Elindítom a pcsx2 0.9.2 emulátorban a Silent Hill Origins-t és bejön a loading képernyője a silent hill-nek, de ott meg is áll. Nem megy tovább, nem csinál semmit. Mit kéne tennem, hogy ne fagyjon be? Légyszi segítsen valaki, mert nagyon imádom ezt a játék sorozatot és kár lenne kihagynom, mert a mocskok csak ps2-re adták ki! Előre is köszönöm!
  • [HUN]FaTaL
    Az én gépem volt 90k LoL...(Lap, proci, ram, vga). Milyen 450-ről beszéltek?:D Vagy beleszámolod a monitort is? Mert akkor a konzol se 50k...
  • Gnome
    nemkell ide 450ezres gép....jézus, kivesz annyiért gépet...ha perifériák nemkellenek simán kijön manapság 150ből egy szuper gép..demég 120ból is..anno egy 100asból újítottam alaplapot,procit,videókártyát,ramot....1,5év múlva megint egy 100asért új videokártyát + processzort + ramot...és ezt a gépet már nemfogom fejleszteni, sztem következő gépem kb 3-4év múlva lesz....szóval szépen lassan össze lehet azt hozni...de a 450ezer azmég mindig durva sztem:P

(Jah havernak egy komplett gép kijött 60ból perifériák nélkül, és amire neki kell és elég jókis gép lett azis...persze nem fpsekre de akkoris)
  • InterFoxSOFT
    Hazudok, legszívesebben kib@sznám a picsába ezt a szart!:(
    Úgy volt ugyan is, hogy veszek egy laza 450,000 ft-os gépet, csak az élet megint közbe szolt és lett helyette ez a szar 60,000-res.
    4 éve gyűjtöttem a pénzt basszus!

• InterFoxSOFT
    Csak nektek számít réginek, nekem a szar 5 éves laptopomhoz képest egy szuper pc!:)
    Ez a csóró magyar sorsa!:(
  • Gnome
    Hali!

sajnos régi a gép amin futtatni szeretnéd...minimum kétmagos proci kéne és abból is minimum 2,8 GH-es....a memória szerintem nem lényeg, de vmivel jobb videókártya sem ártana..valaki mondta, hogy pl Kétmagos processzor + nvidia 7600GT vel már simán ment...

csodálkozok, h kitudtad a konfigodból hozni azt a 13 FPSt.
  • InterFoxSOFT
    8-13 fps körül mozog az emu minimumon, van megoldás?

CPU Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
    ddr2 ram 1023 MB
    gpu 3D RADEON 9600 Series 128mb (ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4150))
  • [HUN]FaTaL
    Még nem emuláltam PS2-t most lett hozzá (remélem) használható vasam. GT4et próbálta valaki? Lehetséges, vagy esélytelen?:)
  • Attelee
    SW: The force unleashed-et próbálta valaki?

Legujjabb pluginok+svn-ek
  • Chocho
    Nos, én az ATI HD szériára tenném a voksom, bár azért ez erősen pénzfüggő.
  • lisztkai
    kösz a választ most ugyis venni akarok csak nem tudom hogy milyet vegyek
    chocho szerinted milyet kellene?
  • Chocho
    Felejtsd el, de sürgősen. :)
  • Chocho
    Radeon 1200?? Azaz az integrált X1200, ami nekem is van ideiglenesen? Csak mert az SEMMIRE sem elég, nem hogy egy konzol emulálásához.
  • lisztkai
    azt szeretném kérdezni hogy a budokai 3-hoz elég ez a configuracio?
    proci:amd64 x2 5000+
    memória:2gb ddr2
    videókártya:ati radeon 1200 1gb
    30-35 fps-el mennyen
  • Kipe
    Na sikerült megoldani a videók gondját a pcsx 0.9.5-el, teljesen hibátlanul megy a videó, csupán annyi a gond, h nem használja az emulátor mind a 2 magot, így csak 25-30 fps körül megy a videó ami így elég lassú.
    Megvan az FFX is, ott a játékkal nincs gond csak a videóval volt, de azt még nem próbáltam a 0.9.5-el.
  • zsotesz
    a link meg lemaradt: http://forums.ngemu.com/ps2-plugin-questions-troubleshooting/97657-gsdx.html
  • zsotesz
    A zero cosmos helyett használj inkábbb valami gsdx-et, itt egy link, ha egy kicsit lejjebb görgetsz ott találsz korbábbi verziókat, próbálgasd azokat. Egyébként ha még nem toltad az FFX-et, akkor azt is ajánlom, ráadásul az elég jól fut.
  • Sati84
    AMD Barton XP 2800+ procival szerintetek esélytelen, vagy azért próbáljam meg?
  • Kipe
    Sziasztok! Fent van a pcsx2 emulátor és szeretnék játszani az ffxii-vel, de a videó elég szépen akad és néha ki is kockásodik, ráadásul az emulátor csak a második magot használja, de azt 100%-on. Az lenne a kérdésem, h mit lehet tenni azért h normálisan menjen a videó meg a játék is.
    A konfigom: A64 X2 5000+ BE @3200 Ghz
    MSI G8800 GT OC 512 Mb
    3 Gb DDR 800 MHz
    Pcsx2 0.9.4
    ZeroGS Kosmos 0.97.1
    ZeroSPU2 0.4.4
    Vista Ultimate SP1
  • Fix10
    faszomat :( nemjo haveromnak ultrabrutál gépe van de nemsikerült beállitani a force unleashedet nála se:( muszáj lesz venni xbox360-at nemkell gépre havonta költeni és ráadásul nem szagagt be nem akad stb és végül 11000x-szer töb játék van rá mint a pc-re sajnos elhenyagojják a pc-seket
  • attis1990
    sikerült elindítanom a the force unleashed-et de valamiért a képminőség az anygon ratyi most életemben először szenvedtem emulátorral esetleg valaki tudna adni egy kis tanácsot h mit hogy állítsak be? olvastam a fejlécben lévő beállítássegédletet de attól még nem sikerült a képet rendepofoznom
  • Fix10
    MOST PROBÁLTAM KIA A star wars the force unleashedet nálam esélytelen szar a kép alacsony fps bár a gépem nem a legjobb szerintem az a baja
  • Vieras
    Hi all! valaki próbálta már? Star_Wars_The_Force_Unleashed_PAL_PS2DVD-MOMENT ?
  • biomage
    az egész gépet ha rám halgatsz, az aláirásomban lévö aktiv gép már jó az emulátorhoz
  • limuzinsofőr
    Melyiket kéne lecserélnem?
  • limuzinsofőr
    2.8 GHz processzor 1 giga ram radeon x700 video kari
  • zsotesz
    Az emulátornak inkább erős proci és sok memória kell. Egyébként milyen a configod?
  • limuzinsofőr
    Na haggyzk a dolgot megoldottam. Most már az a problémám hogy nem igazán fut rendesen a játék. Rettentöen szaggat és mintha elmosodna a kép.Mit csináljak ilyenkor? Egy jobb videokártya megoldalá a problémát?
  • limuzinsofőr
    Üdv mindenkinek! Kéne egy kis segitség. Van egy ps 2 emulatorom elinditom rajta a virtua fighter 4et. Menne is szépen csak nem tudom irányitani.Muszály hozzá joystickot szerezni vagy van valami program? Ha van akkor jelezzétek plz nagyon kellene :( elöre is kösz
  • Gnome
    sajna még a fentiekben írt minimum rendszerigényt is alig éri el a géped...fpst kilehet csikarni a gépedből emulátoron, a játszhatóság rovására(villogás) de ezen a konfigon nemfog menni egy ps2es játék sem élvezhetően..
  • reneyt
    2,67Ghz,768 MB ram. ati radeon 9600. 128mb

nah már átállítottam és felment az fps 40körülre is közbe. cska most a kép két másodpercenkét feketén villog :S mielött átállítottam kevés votl az fps meg a kép elég érdeeks volt
  • zsotesz
    milyen a géped?
  • reneyt
    hali. nah sikerült elindítanom a dragon ball budokai tenkaichi3at emuval. háh és jön a para h kib*szott lassu 16fpsel fut. nah de miért? ne mtud vki segíteni vagy mit szedjek hozzá? pls
  • And 1 #4964
    háát én nemhiszem de 2magos procival sztem meglenne