7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
zsotesz #5043 nálam a tekken 5 nem műxik, a mortal kombat meg lassú és akad. -
Tirol #5042 Hali! Valakinél műkszik rendesen a Tekken és a Mortal Kombat? -
#5041 nyugodtan írhatsz ide is, itt mond, hogy mi a gondod, nem levelező szakkör a fórum :) -
Dingoday #5040 Hellósztok légyszi segítsen valaki a ps2 emulátorral, van bios is de vannak problémák vele. msnem: [email protected] kösz előre is -
#5039 hátha tudtok segíteni:
Logitech Chillstream problémám van...
Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegőt, működik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..
ja, és a G25 tökéletesen működik, tehát nem az usb porttal van a baj. / tudom hogyaz nem ona veszi fel az áramot/
de pár napja még működött ahogy kell:((
mi lehet?
segítség!!! -
Tirol #5038 Hali!Nem tud nekem valai segíteni a tekken 4,5 nmortal kombat deadly alliance megezkhez hasonló vekedős gameket csipem ezekkel szretnék játsani de pl a tekken nég finomul elindult csak olyanlassú mint a sz@r az fs leeseik ilyen4-5 körülir valaki n tudna segíteni tanácso adni hogy tudjak játszaniezekkel ajátékokkal. Valami beálltási hiba lenne? (GeForce 6600 GT VGA-m van) -
#5037 valaki tudna egy decemberi bios-t(ntsc-s játék futtatására kéne) linkelni nekem? előre is köszönöm, remélem valaki tud segíteni. -
InterFoxSOFT #5036 http://dl.btjunkie.org/torrent/Ps2-Emulator-Pcsx2-9-2r-and-8-Bios-s/30643923fba11d09a86f5548287b04d28e90a5f4c2e5/download.torrent -
zsotesz #5035 gondolom nincs bios-od. Nézd meg, hogy a bios mappában (alap esetben: C:\Program Files\Pcsx2_0.9.4\bios\)van-e valami. Ha nincs akkor az a gond. -
#5034 sziasztok a beállítási segétletet végig olvastam,az emulátoros oldalról letöltöttem a pcsx2 0.9.4 es installert feltettem és akármit akarok csinálni,a biost keresi mi lehet a probléma?
előre is köszi -
InterFoxSOFT #5033 BROWSER-be lépve, látnod kéne a virtuális CD-t.
Ha ez nincs, a játékkal van baj! -
#5032 valaki tudna segíteni? -
Erről a menüről lenne szó -
#5030 Sziasztok!
Amikor elindítanám DB Budokai Tenkachi-t a fix10 által leírt leírás szerint(#4856) el is indul a játék csak a menől gözöm sincs hogyan indítsama játékot mert csak 2 menüpont váalsztható (Browser/System Configuration). Hogy tudnám elindítani a játékot? -
#5029 A memóriakártyát keresi -
#5028 God of War első része megy valakinél normálisan emulátorral? -
xenay #5027 Hello! nem tudná valaki rendesen lépésről lépésre leírni hogy hogyan kell beüzemelni???? Kösz (MSN: [email protected]) (E-mail: [email protected]) -
#5026 Sziaztok!
Még új vagyok a PS2 emulátorok és a Pcsx2 terén, és volna egy kérdésem.
Tegnap letöltöttem a Sonic Unleashed-et, ki is kísérleteztem hogyan induljon el, de miután elindul a következő kép fogad:
Pedig a játék úgy tudom angol nyelvű, és a "caution"-t sem értem miért írja ki.
Van valami ötletetek? Vagy ez a játék nem fog futni? -
#5025 Folytatás:
-Elindul, Split screenben tudok is menni. ÁMDE!
-Ha time trialoznék, kijön a motoros meg a pálya a kép felén, és exe hibával kidob...
Memóriakártyát hogy kell beüzemelni?
:::::(((8 -
#5024 OSztott képernyőn műdödik...
Simán nem... help pls -
Eddig jutok. Milyen beállításokat ajánlotok? -
#5022 Leszedtem, elindítottam menüben egész szépen fut.
Elinditom, és csak feketeség van a pályán!
WTF?
4800+ x2
8600gt
2gb 1066
m2n sli -
#5021 Tourist Trophy? PAL verzióban életképes? -
zsotesz #5020 nem ps2-es játékkal akarsz pc-n játszani? -
#5019 van -
zsotesz #5018 szerintem sehogy, vegyél pc-t. -
#5017 csá
azt hogy lehet megcsinálni hogy PC-s játékot akarok PS2-n nyomni?
van hozzá valamilyen emulátor? -
#5016 -
#5015 Gran Turismo felejtős egyelőre sajnos :( Tiszta bugos és lassú, majd talán valamelyik későbbi emulátor verzióval. -
#5014 Üdv emberek!
Még sosem futattam emut, de valamelyik Grand Turismo érdekelne. A gépem az aláírásomban, érdemes próbálkozni? Vagy 5-6fps-el fog menni? (Mert ugye a kormány is levesz belőle...) -
#5013 Nem azért zabál annyit,mert a grafika kívánja...
Teljesen más architektúra a két platform.
Dreamcast picit gyengébb gép mint a ps2,mégis sokkal könnyebb emulálni,
nemhiába figyel az elején a windows logo XD -
#5012 Ott van az aláírásomban... -
laciword #5011 Nektek milyen gépetek van? -
xido #5010 ijesztő,mennyit zabál,pedig a grafika már nem is indokolná
-
#5009 Sajnos nagyon kevés. Még az előző 3gigás p4esem is nagyon kevés volt, a mostani gépem már tűrhető. -
xido #5008 áá...sajna ez nagyon kevés...alaphangon egy P4 3g + 1g ram ildomos,de az is még minimum sajna... -
laciword #5007 Hello!Egy ps2 emulátorhoz elég egy ilyen gép?:proci 1.1 ghz 512mb ram
kössz a segítséget -
#5006 Furcsa, de ez az a sorozat, ami mindig megdobogtatja a szívemet. A 5. most nem mozgat (még :)), de a többi nagyon tetszik. Egy barátom PS2-je nálam landol, ha minden igaz... lesz mit pótolnom. :D -
#5005 Néha csíkoz, kifagy, de amikor ment 20fps körül volt. Talán majd pár verzió múlva :) -
#5004 Ez a rendes emulátor. Csak gép is kéne, meg úgy pár év munka még...