7924
  • zsotesz
    nálam a tekken 5 nem műxik, a mortal kombat meg lassú és akad.
  • Tirol
    Hali! Valakinél műkszik rendesen a Tekken és a Mortal Kombat?
  • Kandurex
    nyugodtan írhatsz ide is, itt mond, hogy mi a gondod, nem levelező szakkör a fórum :)
  • Dingoday
    Hellósztok légyszi segítsen valaki a ps2 emulátorral, van bios is de vannak problémák vele. msnem: [email protected] kösz előre is
  • ChuckyHUN
    hátha tudtok segíteni:
    Logitech Chillstream problémám van...
    Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegőt, működik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..

ja, és a G25 tökéletesen működik, tehát nem az usb porttal van a baj. / tudom hogyaz nem ona veszi fel az áramot/

de pár napja még működött ahogy kell:((
    mi lehet?

segítség!!!
  • Tirol
    Hali!Nem tud nekem valai segíteni a tekken 4,5 nmortal kombat deadly alliance megezkhez hasonló vekedős gameket csipem ezekkel szretnék játsani de pl a tekken nég finomul elindult csak olyanlassú mint a sz@r az fs leeseik ilyen4-5 körülir valaki n tudna segíteni tanácso adni hogy tudjak játszaniezekkel ajátékokkal. Valami beálltási hiba lenne? (GeForce 6600 GT VGA-m van)
  • skyman14
    valaki tudna egy decemberi bios-t(ntsc-s játék futtatására kéne) linkelni nekem? előre is köszönöm, remélem valaki tud segíteni.
  • InterFoxSOFT
    http://dl.btjunkie.org/torrent/Ps2-Emulator-Pcsx2-9-2r-and-8-Bios-s/30643923fba11d09a86f5548287b04d28e90a5f4c2e5/download.torrent
  • zsotesz
    gondolom nincs bios-od. Nézd meg, hogy a bios mappában (alap esetben: C:\Program Files\Pcsx2_0.9.4\bios\)van-e valami. Ha nincs akkor az a gond.
  • tomasz18
    sziasztok a beállítási segétletet végig olvastam,az emulátoros oldalról letöltöttem a pcsx2 0.9.4 es installert feltettem és akármit akarok csinálni,a biost keresi mi lehet a probléma?
    előre is köszi
  • InterFoxSOFT
    BROWSER-be lépve, látnod kéne a virtuális CD-t.
    Ha ez nincs, a játékkal van baj!
  • skyman14
    valaki tudna segíteni?
  • skyman14

Erről a menüről lenne szó
  • skyman14
    Sziasztok!

Amikor elindítanám DB Budokai Tenkachi-t a fix10 által leírt leírás szerint(#4856) el is indul a játék csak a menől gözöm sincs hogyan indítsama játékot mert csak 2 menüpont váalsztható (Browser/System Configuration). Hogy tudnám elindítani a játékot?
  • Seth
    A memóriakártyát keresi
  • grebber
    God of War első része megy valakinél normálisan emulátorral?
  • xenay
    Hello! nem tudná valaki rendesen lépésről lépésre leírni hogy hogyan kell beüzemelni???? Kösz (MSN: [email protected]) (E-mail: [email protected])
  • NEXT LP
    Sziaztok!
    Még új vagyok a PS2 emulátorok és a Pcsx2 terén, és volna egy kérdésem.
    Tegnap letöltöttem a Sonic Unleashed-et, ki is kísérleteztem hogyan induljon el, de miután elindul a következő kép fogad:

Pedig a játék úgy tudom angol nyelvű, és a "caution"-t sem értem miért írja ki.
    Van valami ötletetek? Vagy ez a játék nem fog futni?
  • ChuckyHUN
    Folytatás:
    -Elindul, Split screenben tudok is menni. ÁMDE!
    -Ha time trialoznék, kijön a motoros meg a pálya a kép felén, és exe hibával kidob...
    Memóriakártyát hogy kell beüzemelni?

:::::(((8
  • ChuckyHUN
    OSztott képernyőn műdödik...
    Simán nem... help pls
  • ChuckyHUN

Eddig jutok. Milyen beállításokat ajánlotok?
  • ChuckyHUN
    Leszedtem, elindítottam menüben egész szépen fut.
    Elinditom, és csak feketeség van a pályán!
    WTF?
    4800+ x2
    8600gt
    2gb 1066
    m2n sli
  • ChuckyHUN
    Tourist Trophy? PAL verzióban életképes?
  • zsotesz
    nem ps2-es játékkal akarsz pc-n játszani?
  • KAMIONOS KOGYO
    van
  • zsotesz
    szerintem sehogy, vegyél pc-t.
  • KAMIONOS KOGYO
    csá
    azt hogy lehet megcsinálni hogy PC-s játékot akarok PS2-n nyomni?
    van hozzá valamilyen emulátor?
  • Attelee
  • [HUN]FaTaL
    Gran Turismo felejtős egyelőre sajnos :( Tiszta bugos és lassú, majd talán valamelyik későbbi emulátor verzióval.
  • Panther
    Üdv emberek!

Még sosem futattam emut, de valamelyik Grand Turismo érdekelne. A gépem az aláírásomban, érdemes próbálkozni? Vagy 5-6fps-el fog menni? (Mert ugye a kormány is levesz belőle...)
  • barret
    Nem azért zabál annyit,mert a grafika kívánja...
    Teljesen más architektúra a két platform.
    Dreamcast picit gyengébb gép mint a ps2,mégis sokkal könnyebb emulálni,
    nemhiába figyel az elején a windows logo XD
  • [HUN]FaTaL
    Ott van az aláírásomban...
  • laciword
    Nektek milyen gépetek van?
  • xido
    ijesztő,mennyit zabál,pedig a grafika már nem is indokolná
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos nagyon kevés. Még az előző 3gigás p4esem is nagyon kevés volt, a mostani gépem már tűrhető.
  • xido
    áá...sajna ez nagyon kevés...alaphangon egy P4 3g + 1g ram ildomos,de az is még minimum sajna...
  • laciword
    Hello!Egy ps2 emulátorhoz elég egy ilyen gép?:proci 1.1 ghz 512mb ram
    kössz a segítséget
  • Chocho
    Furcsa, de ez az a sorozat, ami mindig megdobogtatja a szívemet. A 5. most nem mozgat (még :)), de a többi nagyon tetszik. Egy barátom PS2-je nálam landol, ha minden igaz... lesz mit pótolnom. :D
  • [HUN]FaTaL
    Néha csíkoz, kifagy, de amikor ment 20fps körül volt. Talán majd pár verzió múlva :)
  • Chocho
    Ez a rendes emulátor. Csak gép is kéne, meg úgy pár év munka még...