7924
  • grebber
    Nem azzal van a baj hogy lassú vagy akad,hanem hogy nem is megy normálisan nincs kép meg csikos a kép.
    Amúgy meg Fordbidden Siren 2.
  • mila69en
    milyen játékot próbálsz? azért a mostani konfigok pl:tiéd viszik szépen pár gamét
  • grebber
    Próbáltam már mindent nagy lószar az egész sajnos:(
    Mindegy már beletörődtem emuval soha nem fogok semmit tolni.
  • Zoleeka007
    Próbálj meg valamit a gsdx grafikai plugginal mahinálni hogy elinduljon!
  • grebber
    Na irányítás megoldva.Játékon belül szar a kép magyarán semmit nem látok és a hang is akad.
  • Zoleeka007
    egy fél óra múlva vagyok pill
  • Zoleeka007
    akkor vaami nem stimt annak mennnie kéne minsd a két controller plugint kipróbáltad? de egy bizonyos idő után lejár atöketlenségi korlát:):) a játékba és akkor vagy efogadja magátol vagy elindul az intró! egyebek
  • grebber
    Belőttem mindent.Már az elején nem jó nyelvválasztásnál nem fogadja ez amit beállítottam neki :(
  • Zoleeka007
    ohh az már nem probléma! Válts át a Firt Controller pluginnál a SSSPSXS PAD Nevű pluginra ott config és tetszés szerint lőd be a gombokat!
  • grebber
    Átettem zerogs-re ugy már indulna a játék csak nem reagál sem billre sem gamepadra. :(
  • Zoleeka007
    Próbáld meg a másik grafikai plugint amit ZeroGs néven találsz etz hagyd alapértelmezett beállításokon ha csak nem szeretnél túlságosan belebonyolódni, a speedhackbe pipálj be mindent kivéve az utolsó elöttit.
    állítsd át a bios amcsira! Az sem mindegy hogy melyik régióju verziót szedted le!, az olvasó pluginon is variálhatsz ajánlom a Gigahert'z CDvD Plugint itt csak azt kell álítani hogy melyik meghalytóüt szewretnéd használni image fájlt meg úgy használsz hogy daemopnba vagy alkoholba megnyitod és a pluginnak azt az alapértelmezett forrást adod meg szal meghajtót amelyikbe megnyitottat a képfájlt! és még mindig rohadt sokat lehet variálni!:):)
  • Zoleeka007
    Ok
  • grebber
    Itt nem tudjuk?Legalább másnak is lehet segítség?
    Mert általában mindig ez van van akinek meg van akinek ugyanolyan beállításokkal megse moccan.
  • Zoleeka007
    privibe küld el az msncímed ott megbeszéljük!
  • grebber
    Nekem sehogy sem indul el :(
    Fekete képernyő aztán ennyi.
  • Zoleeka007
    Na megnéztem a Forbidden Siren 2 Ha a speedhack be van kapcsolva akkor megy normálisan bár egyszer kifagyott a menübe de másodjára beindult:)
  • Zoleeka007
    A Siren 1 biztosan azt próbáltam a 2 az még kifagyhat bár szerintem be lehet lőni biztosan! Am ha bírod az ilyesmi stílusú játékokat akkor ajánlom figyelmedbe a Kuon nevű játékot és a Fatal Frame Sorozatot őket ráad teszteltem is és működnek!

http://www.MegaShare.com/560725

Most készült el a feltöltés! csak ki kell csomagolni jelszó nem kell!
  • grebber
    Oké.Várom szeretettel Siren 2-öt már leszedtem remélem menni fog!
  • Zoleeka007
    Feltöltöm rapidra! aztán rakom is a linket!
  • Zoleeka007
    Igen, sokkal jobb és gyorsabb, na meg kevésbé bugos! am még ami egy kis + hogya a gsdx-et directX10re állítod (persze ha van rá lehetőség) jóval gyorsabb! legalább is nálam legalább 9 fpse jobb átlag dx10ben.
  • grebber
    Nem képeket kértünk!Hanem a progit és a pluginokat amit használsz azt töltsed fel nekünk!
  • Zsolti1124
    Neked a Playground verziód van?
  • Zoleeka007
    http://img392.imageshack.us/my.php?image=fontos2it4.jpg
    GSDX Beállítások:http://img110.imageshack.us/my.php?image=grafikali0.jpg
    LillyPad Beállítások:http://img380.imageshack.us/my.php?image=lilypadzt0.jpg
    Linuzappz Beálítások:http://img84.imageshack.us/my.php?image=linuzappzisowe5.jpg
    ZeroSPU2 Beállítások:http://img239.imageshack.us/my.php?image=zerospu2tg7.jpg
  • Zoleeka007
    Bocsi küldöm is!
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is küld please:)
  • grebber
    Hali! Na elküldenéd nekünk akkor az beállított emulátort?
  • TaRka0107
    Szevasztok! Nekem megvan a ps2 emulátor meg hozzá a Teken 4!:D Megy is csak az irányítást nem naon tom beállítani
  • Bence94
    hali olvastátok az emu weboldalt? megjelenet egy ilyen verzió:PCSX2 Playground 1.0.0395 valaki nézzen már rá.
  • grebber
    Ezt nekem is eltudnád küldeni? Forbidden Siren miatt csak!
  • Zoleeka007
    Szia ha privibe elküldöm holnapra! Nekem azokkal a beállításokkal amiket majd elküldök neked én igen sokat játszottam pl:

Fatal Frame 1
    Forbidden Siren 1/2
    Mortal Kombat Armageddon
    God of War

a konfig:
    Intel Core2Duo 4500+ 2.50Ghz-ig húzva/mag
    4Gb 800Mhz DDR2 Kingstone
    Inno Geforce 8600Gts (Rivatunerrel és Power Strippel Húzva)
  • Zsolti1124
    lécci nézétek sűrűbben a fórumot és válaszoljatok a kérdésemre!!
  • Zsolti1124
    Valaki nem tudna küldeni nekem egy beállított 0.9.5-ös verziójú emut ami működik is?
  • Zsolti1124
    Az emulátor ezen a gépen menne?:
    AMD Athlon 64 2X Dual Core processor 5000+ 2.61 GHz 2,00GB RAM
    Vagy mennyi FPS-el menne?
    Videokártya: ATI Radeon HD 4800
    Az MSN címem [email protected] vegyen fel aki tud segíteni!
    (am a Smackdown vs Raw játék valamelyike menne rajta normálisan?)
  • zsotesz
    Grand Turismos 4-et én is próbáltam, de nálam sem ment jól, sőt ki is lépett egy ponton.
  • [HUN]FaTaL
    GT jelenleg nyögvenyelősen emulálható, nekem pl. bugzott és elég lassú is volt.
  • Dondark
    Sziasztok!
    Még nem próbáltam ps2 emulátort soha!PS2-es játékok közül csak a grand turismo 4 érekelne.Valakinek van valami tippe hogy milyen progival próbálkozzak?
  • passatgt
    nálam egy olyan gond van, hogy hiába állítom be a nyilakat a beállításokban, a játékban nem működik, így már a nyelvválasztásnál elakadok
  • passatgt
    szétnéznék ha menne:)
  • biomage
    talán néz körül az emulátor beállitásoknál ott fent a bannerben?
  • Barcelona009
    heló
    tudnátok segíteni hogy kell használni egy emulátort? mit kell csinálni és mi az a bios(mármint az emulátorhoz a bios)?