7924
  • dante66
    Hello mindenkinek.Sajnos nekem az a problémám hogy a Budokai 3-ban nem tudok menteni.nem találja a memcard-ot.Tudom hogy ezt már leírta biztos valaki vissza is olvastam de én nem találtam.Valaki aki tudja kérem mondja el hogy kell megcsinálni?
  • xido
    hogy az ördögbe ne érdekelne:)...megnézném már régóta az Metal Gear SOlid:Twin Snakes-t:)

ps2 kérdés..guitar hero esetében felismerné,ahogy a kontrollert is be lehet állítani,az usb-s gitárt az emulátor?
  • Quantumleap
    Up! Valakinek tippje?
  • Quantumleap
    Szevasztok! Egy kérdésem lenne. Én játszani szeretnék a 24-The Game-vel. Érdemes az emulátort és a játékot letölteni, és megkísérelni elindítani, ha egy ilyen laptopom van:

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
    T3200 @ 2.00GHz
    2.00 GHz, 1,92 GB RAM

?
  • lisztkai
    az lenne a problémám,hogy amikor játszok kilép a ps2 emulátor
    és ehez kellene valami segítség
  • zsotesz
    én is próbálkoztam vele de nem sikerült normális sebességet elérni, sőt ha jól elméxem akkor engem ki is vágott valami hibával.
  • david508
    üdv. valakinek nincsen beállítása a Grand Turismo 4-hez mert sehogy se tudom eltalálni hogy élvezhető legyen, a menüben még nincsenek gondok, bár amikor autót kel választani akkor lemegy 30fps alá, aztán meg a verseny 10fps. szóval lehetetlen így a játék.
    előre is köszönöm
  • lisztkai
    az lenne a problémám,hogy amikor játszok kilép a ps2 emulátor
    és erre kellene valami gyógy ír
  • Attelee

Egy próbát megér,a legujjabb Svn-el!Én inkább a Mariokat ajánlanám,
    meg a Narutokat!
  • Attelee
    Elindulni elindult,csak játszani nem lehetett vele!Kb Gran turismo 4 szinten van!
  • rossi24
    Szevasztok valaki próbált már játszani a tourist trophy-val?
    Ha valakinek elindult írjon.

Köszi
  • grebber
    Gamecubos RE4-et kéne kiprobálni!
  • Ronnie17
    heló. az mitól lehet hogy elindítom az emut, wrc4 benne a dvd olvasóban (gyári lemez) és pörgeti, majd mikor elindulna a Zero GS Kosmos ablakot, majd minden bezáródik??? tudna segíteni valaki, h mi lehet a gebasz???
  • [Jakuza]
    Nekem siman olyan is elindult ami nincs is a listaban, legalabb is a GC emulacioval.

• grebber
    Majd meglesek vele 1-2 gamet!Csak több sikerrel jáok mint a ps2 emuval.
    Ahogy nézem elég cingár a lista sajnos :(
  • Attelee
    Akit érdekel szólok,h Feltámadt a Dolphin emulátor!
    Gamecube és WII játékok futkároznak rajta elég szépen!

Hiv oldal Link

Itt meg sgitség + képek and Videok!Link regizni kell de megéri!
  • Fido4life
    de szép a graff
  • zsotesz
    Ott van bannerben a link, de ha egy kicsit visszább olvastál volna (#5101-es hsz)akkor már le is tölthetted volna.
  • Geri159
    hi!kéne a naruto ultimate ninjához emulator!
  • dante66
    Lehetőleg holnap fogom a Tekken 4-et .holnap adom a linket.
  • dante66
    Hello.Ujra megpróbáltam emulálni a Tekken sorozatokat.Hogyha érdekel titeket nézzétek meg a youtube-on.Mostmár tényleg elmondható hogy működő a pcsx2.Nem a leggyorsabb de ennyit tudtam kihozni az AMD 5200-ből.
    Nézzétek meg.
    http://www.youtube.com/watch?v=yQSts4xH-Gk&feature=channel_page
  • Maxtreme
    Volt időm, kicsit én is foglalkoztam ezzel az emus dologgal.
    Első Game amit kipróbáltam:

Rumble Roses

Athlon [email protected]; 8800GT/512, winxp32bit, 3Gb ddr2, X-FI Xtreme gamer

Stabil 36fps játék közben, VU skippel simán játszható.
    Hanggal bajok vannak, így az off sajnos (de majd még próbálkozok)
  • mila69en
    tessék neked külön kérésre
  • szabolcs94
    és itt hol vpcsx.net- en vok itt hol tom letölteni
  • zsotesz
    bazz, ot van a bannerben a link
  • mila69en
    -.-
  • szabolcs94
    ja és vistám van
  • szabolcs94
    helo szaisztok honnan tok letölteni egy emulátor amin lehet játszani dragon ball z tenkaici -mon

• Frosty01
    lett nyitva nemrég egy naruto pc-re (ps2es emulátoros) topik amit ugy tünik 2× is törölt egy hiperaktív modi, de nembaj. szal a kérdésem az lenne hogy melyik narutos játék az? egy youtubes videót tudtam csak megnézni róla, az is ilyen verekedős feeling, de tetszett... szóval ha valaki tudja örülnék neki ha leírná nekem h hogy kell beállítani? és stb....
  • Zsolti1124
    PAL-os verzióm van.
    Amugy a Smackdown vs Raw 2009-el játszok és lenne pár kérdésem.
    Hogy lehet simán megfogni és úgy eldobni pinnelni hogy kell? a controllernél melyik az az L meg R gomb?
  • zsotesz
    próbáld másik graf. pluginnal, vagy lehet, hogy rossz a verziód (PAL vagy NTSC),
  • Zsolti1124
    már jó csak csíkor a kép! HELP!!
  • polcsek10
    a játék cd én van?
  • Zsolti1124
    space a select gomb és az elején a memókartyára kéne menteni vagy mi és mozogni tudok de a selectre nem reagál:(
  • Zsolti1124
    de a select gomb be van állítva
  • polcsek10
    állitsd be a billentyűt a selectre. a confignál.
  • Zsolti1124
    Nekem azt lenne a promlémám hogy a select gombra nem reagál mi lehet a baj???
  • polcsek10
    hello mindenki. nekem az a bajom hogy mikor beinditom a játékot azt irja ki hogy dvdplayer is not set up. mi lehet a gond? msn cimem:[email protected]
  • spiercell
    Nem tudja valaki, hogy a Resident Evil Outbreak miért lassú 30 feletti fps-el? A hang is néha akadozik, a gép c2d 2ghz, 4gb ram, 9600gt. Valamit rosszul állítottam be? Elolvastam a segédletet meg olvasgattam az emu hivatalos oldalán, de ennél gyengébb gépeken is jól fut. Ja, Vista Ultimate 64-em van.
  • [HUN]FaTaL
    Haver eredeti Tekken5jét próbáltam és 40fpsnél is lassú volt a kép meg csíkos. Európai bios-sal, gondolom az kell hozzá mert itthon vette. GT4et próbáltam még de az sem ment, nem is teljesen kompatibilis úgyhogy ezen nem csodálkozom. Talán egyszer rendesen fogjuk tudni emulálni, ahogy a PSXet is :)