7924
  • kissadamvikt
    persze
  • biomage
    Linuz apps van állitva a CdvdRomnál?
  • kissadamvikt
    betettem a képfájlt ahogy írtad de azt csinálja 2 perc számolás vagy valami után:
  • kissadamvikt
    köszi
  • zsotesz
    config/cdvdrom-nál kiválasztod az image-et, aztán File/run cd/dvd
  • kissadamvikt
    problem megoldódott, nem volt neki betéve bios. a másik gond, hogy hogyan tudom elindítani a játékot?
  • kissadamvikt
    Szasztok!

vistán valakinek elindul??? nekem azt írja hogy leállt a működése....
  • Evin
    Nem nagyon szoktam használni, mert nem elég erős alá a gépem. Csak Devil May Cry 3 SE meg Second Sight-ot szoktam futtatni mostanában tesztelés céljából.
    Korábban MGS3-at próbáltam, de nagyon szaggatott, és kissé textúrahibás volt Gsdx és ZeroGS alatt is.
  • atenza
    Ha kipróbáltad és működik jeleznéd itt? Meglesném én is milyen :)
  • Attelee
    Ezt nem tudtam!Jöhetne már az a 0.9.5,mert már annyi béta svn van h
    minden játékhoz másikat kell beszerezni!:(
    Gran Turismo 4-et nem próbáltad?Nekem PAL-os van,és az érdekelne h a License center müködik-e normálisan az NTSC-vel,mert ha igen akkor el lehetne kezdeni a játékot!:)

Grebber!Milyen Pcsx verzióval probáltad a Metal Geart?Nekem legutóbb nagyon szaggatott!
  • Evin
    Nem teljesen. A Pcsx2 nyilt forrású program. Abból csinálta egy csoport a Playground-ot. De most összeállt a Pcsx2 és a Playground cspoprt, és együtt csinálják a következő Pcsx2-t. Várhatóan a 0.9.5-ös lesz a neve.
  • Attelee
    Nem én vettem fel,csak rátaláltam,és gondoltam megosztom veletek!
    De már müködik nálam is!

Arra jöttem rá h a Pcsx2 megszünt vagy mi a 377-es svn-el,és helyette van a Pcsx2 playground!

Álitólag müködik a Gran Turismo 4-is!!!Az NTSC verzio!
    377-es svn-el!A játékon belül be kell álitani a 480p kimenetet,és ez az ami nincs a PAL verzioban!Egy két nap és kipróbálom majd dobok képeket!
  • grebber
    Midnight Club 3 elindul de a hang akadozik és amikor a karrier modban venném meg a kocsit állandóan kifagy az emulátor (hibát észlel leáll)
    Valakinek sikerült már ezt működésre bírni?
  • grebber
    Kipróbáltam a Metal Gear Solid 3 Sneak Eatert megy szépen csak még nem jöttem rá az irányítására mit mivel kell!
  • Evin
    És ezt te vetted fel? Azon a konfigon megy, ami az aláírásodban van?
    (Szerintem ha kicsit állítasz a hangon, talán nem lesz visszhangos sem.)
  • Attelee
    Tényleg müködik!!Kipróbáltam!Ott van minden ami kell a "more info" alatt!
    A kigyó szörny után az elsö mentésnél nekem kétpercenként fagy,de lehet csak nálam van a baj!
  • Attelee
  • Nagygm
    Üdv mindenkinek:D
    Olyan problémám van hogy amikor megnyitok a pcsx2.vel egy iso-t (linxappz vagy mi a cddvd driver) olyankor mindig azt irja ki hogy system cnf not found. Probáltam magam csinálni egyet de nem tudom hogy mire kell mutatnia. A másik dolog az hogy hogy lehet .elf kiterjesztésű fájlt létrehozni amit meg tud nyitni a pcsx2.
    Minden psp játék felépitése amit eddig szerztem ilyen volt az ison belül:
    PSP_GAME+
    SYS_DIR+ stb
    USR_DIR+ stb
    néhány kép és a PARAM.SFO
    UMD_DATA.bin
  • zsotesz
    Vice City-t van pc-re, fölösleges az emu, a másikat nem próbáltam
  • duka10
    ez engem is érdekelne
  • Colton
    Csá All!

Valakinek müxik a Vice City vagy a Liberty city stories?
  • MCSeid
    Hali!
    Tudnátok nekem segíteni abban, hogy milyen beálítások mellett fut a Naruto Ultimate ninja 3?
    Előre is köszi!
  • Moyko
    Szevasztok !

pici segitség -

jelen esetben a GOD HAND c. játékkal tolom, (US)
    Beállitások:
    Bios: 2004(US)
    CPU (MTGS és DC bepipálva) és Sound és CDpluginek: Alapon (default)
    Graph.: Ehhez letöltölttem gfx :GSdx 883 SSE4 0.1.13 - pcsx2svn377.exe

Na, így frankón fagyás nélkül fix 60fps.
    Soxor volt baj, hogy a játék tökéletesen elindul viszont a betöltött state-eket hibásan tölti vissza, vagy rövid játék után elszáll az exe. (ezzel a konfiggal jónak tűnik)

persze irreálisan erős proci kell neki.
    Az sse4 helyet az SSSe3 (jól irtam tényleg ssse3) a régebbi core2duo-knál müxik jól.
  • WorldTorrent
    Egy ijen gepen menne-e pl a 2006-os F1 jatek ps2-o emulatoron :
    processzor: Dual core E5200
    Video kartya:ati HD 4830
    Memoria: 2x 2 GB 800mhz Dual chanel

es ha igen nem tudjatok honnan tolcsem le?:D
  • Evin
    A Snake Eater megy. A textúrahibákat meg hangszaggatást én betudom az egymagos rendszeremnek. A Subsistence viszont nem megy, amennyire tudom.
  • Quantumleap
    5120-asom még akutális.
  • vicktory
    Sziasztok az lenne a problémám h nem indul el a fifa pro street valami bios hibát ír ki utánna meg azt h a program hibát észlelt ezért le állt tudna nekem segíteni valaki?Nagyon megköszönném.
  • grebber
    Esetleg a Midnight Club 3-at probálta már valaki?
  • grebber
    Metal Gear Solid 3 megy rendesen emulátorral?
  • URH
    Nagy hiba! Ha a CPU-nál 50-60-re állítom az fps limitet, begyorsul, a játék, de akkor meg rohadtul szaggat. :S

Vistán dx10-be tényleg gyorsabb a cucc egyébként?
  • ChuckyHUN
    Aki próbálkozik GT3-4 Tourist Trophy-val az írjon, adja meg MSNjét, hátha tudunk egymásnak segíteni
  • zsotesz
    az sajna egyenlőre ilyen
  • URH
    Én is sziasztok :P

Letöltöttem a Pcsx2 Pg 1.0.0395, szereztem hozzá pluginokat + biost. Mortal Kombat Deception-t próbáltam csak idáig. A Játék csak 20-25 fps közt mozog, de nem is ez a probléma, hanem hogy lassított felvételbe. :S
    Valami tipp, ötlet, trükk, varázslat, hogy ne bullet time-ba fusson a cucc???

Konfigom, core 2 duo 2,33Ghz, 8600gts, 2gb ram
  • xido
    kipróbáltam nemrég az Aerosmith-t és lagolt annyira,hogy éppen elmenjen minden leütött hangom a susnyásba..meg GH 2 és world tour már nincs pc-re..így most ennél konzolra váltok,ott nincs semmi gondom..meg akor már nekifekszem a metal gear 2nek és 3nak is és befejezem őket:)
  • lacinkacinka89
    sziasztok! Kösz a választ Atteee! De van egy bizonyos játék ez az ufc sudden impact. És amikor el kezdenék egy karriert és beadja azt a menüt ahol embert lehet szerkeszteni ott szokott különböző hibaüzeneteket küldeni. V simán hibajelentés v ijen runtime erroros szarság meg ijenek.
    Még egyszer sem engedett tul azon a menün. PLs vki segítsen h mit csináljak!!! Itt egy kép h miket csinál
    http://images.netbag.hu/20090128/17214184164.JPG
    Válaszokat előre is köszönöm!!!!
  • Attelee
    Van Pc-re Aerosmith,meg Guitar H.3! Nem elég neked?
  • xido
    Kipróbáltam rajta guitar hero 2-t...sajnos szétszaggat,gyakorlásnál csak gyengén,nagy fellépésnél teljesen....world tour pedig az intro videók és logok után hibával kilép....úgyhogy ma pont kerül a végére és haver porosodó ps2 gépe átkerül:)
  • Attelee
    Elég sürün elöfordul!Kb 20 percenként lefagy!Persze nem minden játéknál!
    Megoldás: F1-játék elmentése, F3- játék betöltése!;)
  • lacinkacinka89
    Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy elkezdek játszani egy game-al és pár perc után hibajelentést küldd az emulátor. Ez miért van ? Van rá vmi megoldás ? Vki segítsen legyen szives! Válaszotokat előre is köszönöm !!
  • zsotesz
    Meg van formázva? Config/memcards-ban be van állítva?