7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
zsotesz #5203 Kb. 10 perc és lejön a soul calibur 2, kíváncsi leszek, hogy megy. Egyébként ti is azt tapasztaljátok, hogy vista alatt kb. 10-15 fps-sel gyorsabbak a játékok? Én spec a dragonball-oknál és a final fantasy X-nél tapasztaltam mivel ezekkel játszottam a legtöbbet. De ezeken kívül amiket még kipróbáltam mind jobban futottak mint xp-n ugyanazon beállítások mellett. -
#5202 Á most nézem ,hogy még mindig nem. -
#5201 A Black-et lehet már valahogy futtatni? -
#5200 Én is nyomtam vele, nagyon köszi a segítséget :) -
#5199 SAJÁT!
-
#5198 Pcsx2_Pg_1.0.0395.7 ehhez honnan lehet leszedni biost segítség első próbálkozás emulátorral -
#5197 Most fejből mondom, de a PCSX2 beállításaiban ott van az irányítás is. Ha a hivatalos oldalról töltötted, benne van ez a plugin.
Lényegében minden benne van a Bios kivételével a programban, hogy elindíthass vele egy PS2-es játékot. -
#5196 Ok, de kell hozzá valami plugin? -
#5195 Én mindig billentyűzetről játszok. -
#5194 Jaja már szedtem le biost, viszont controllernek tudok beállítani billentyűzetet, vagy csak gamepadot lehet? -
#5193 Hát számozást nem kapott, de valóban,akár a 4. is lehetne, sőt, inkább a 6, ha már van Rock the 80's meg Aerosmith :) -
#5192 Google, torrent kereső stb, és tölts le bios-t hozzá, különben játszani sosem fogsz. -
#5191 Nekem a bios könyvtárban nincs semmi és hiányolja a bios filet... mi a gond? -
#5190 guitar hero 4 world tour van elárulom :D -
#5189 Nincs is még GH4 :) -
#5188 vkinek csinált olyat a guitar hero 4 hogy az intrók után leáll a progi??? vistám van x64-es. -
#5187 Nem, az maga a játék, Black XD -
#5186 Kipróbáltam a Black-et.Az meg se moccan nagy feketeség semmi több. -
Zsolti1124 #5185 Csá mindenkinek! Egy olyan kérdésem lenne hogy nem tudna valaki olyan BEÁLLÍTOTT emut amiben ha Smackdown vs Raw 2009-el játszok mutatsa a létrát meg az asztalt a Ladder meccsen vagy TLC (am az ECW Extreme Rules meccsbe mutatja a létrát meg az asztalt de az más) Aki tud ilyet vagy segíteni tud nekem vegyen fel MSN-re címem [email protected](ha felvettél írj h ki vagy és mért vettél fel pls) Köszi -
Stiller #5184 Aham ,van benne minden . -
xido #5183 mem adress--hülyeség lehet,hogy memória kártyára gondolok?..van benne minden?..pluginek,biosok,memcardok? -
Stiller #5182 Üdv mindenkinek ! Felpakolom szépen a pscsx2 emulatort. Azonban mikor el akarom indítani a síma pcsx2.exe-t akkor azt írja ki hogy : Cannot allocate mem adresses, err 487. Ha meg a pcsx2t.exe -t használom ,akkor elindul ,de amikor a játékot inítaná hibaüzenetet dob ki állandóan. Mi lehet a probléma ? Előre is köszke . -
St0rM #5181 Üdvözletem mindenkinek. A segítségeteket szeretném kérni. Shadowman 2econd coming gamel szeretnék pc n gamelni. Az lenne a problémám a menüig nagyon szép tökéletes de a gambe tiszta kocka a kép. Elolvastam mar minden beállítást és nem tudom mi lehet a baj gyenge lenne a gépem? cfg: Intel 6600(2,4Ghz) 4G ram vga: ati EAH 4850 Top. Elöre is köszönöm a segítséget !! -
zsotesz #5180 Fasza, kár, hogy már letöröltem -
#5179 Müködik a Gran Turismo 4!!!
Csak az NTSC-s verzió!Be kell álitani a 480p kimenetet a játékban!!
A PAL-verzióban nincs ilyen!Most csináltam meg a B-s jogositványt!
Majd csinálok videót! -
#5178 próbáltam úgy hogy meghajtóba tetettem és kijelöltem a progiban hogy innen indítson, vagy a progiba linkeltem be a képfájlt és akkor is ugyanez van, 4. intró után hibával kivág, hang zavaros -
#5177 hehe :D azonal szed ki onnan, ez a probléma :) -
#5176 csak a deamontoolsban van benne. -
#5175 ö van egy ötletem mivel lehet a probléma, ugye véletlenül sem mountoltad be a képfájlt valami más programba? -
#5174 itt egy kép:
-
#5173 nem, az 4 gb, ha beteszem deamonba akkor a sajátgépben 1.36 mb-nak látja a gép. leszedtem egy frissítést és most elindul, a hang kicsit zavaros, ismétli magát, majd a 4 intro után hibát észlel majd leáll -
#5172 azt mondod a WT fájl csak 1.36MB os? -
#5171 a gh4 képfájlja 4.36 Gb virtuális meghajtóban 1.36 MB ( megabájlt!!!) a másik játék a rendes dvd-meghajtóban 1.91 GB -
#5170 hány MBis? -
#5169 a gh4-et *.wt a kiterjesztése, de deamontoolsba be tudom tenni. -
#5168 guitar hero 4 az megy is, csak a felénél megáll mert nem találja a mikrofont vagy nemtudom miért... a másik a god hand, az ki van írva DVD-re rendesen, konzolon megy is csak itt nem akar elindulni. -
#5167 Saját!
-
#5166 milyen fájlt mountoltál be? irj infot rólla, mekora mérete van milyen fájl tipus stb -
tessék -
#5164 akkor készits rólla képet, had lássam hogy álitotad be