Mûködõ PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindegyik megy rendesen kivéve az Onimushát, mert ott rossz a menü, de maga a játék jól fut, ami a lényeg.
Capcom is the best!
Elõször is: szedd le inkább a legújabb bétát, mert sokat fejlõdött közben az emu.
Utána: mindenképpen próbáld hardveresen, a felbontást tudod állítani a d3d res-nél, és akkor nem lesz pixeles, plusz még tudsz javítani az interlancinggel is ami a kép "rezgését" is megakadályozhatja. Interlacingot játék közben is lehet állítani az F5-tel.
És végül: speedhackot állítsd be úgy ahogy a linkelt videóban le van írva. Ha nem megfelelõen van beállítva problémákat okozhat.
Majd írj, hogy mennyit haladtál.
Capcom is the best!
De azóta sikerült megoldani részben,de csak softvare módban ad szebb grafikát,de viszont úgy baromi lassú,kiír 20-30 FPS-t de közben az kb a fele,vagyis nem reális,de viszont ha hardveres módba van,akkor meg pixeles a kép,szóval nem lehet semmit se látni,fõleg a GT4-bél nem,de úgy persze több FPS-em van:nagyjából most itt tartok benne és a 0.9.8-as verziót használom.
Capcom is the best!
nekem ez még majdnem új,úgyhogy nézegettem fórumokat,bekonfiguráltam és amikor játszanék vele,akkor csak ilyen pixelhalmaz jelenik meg meg kicsit vibrál a kép.
Gépem:E6500 2,93Ghz @3,8Ghz,4850 1GB,4GB RAM Win7 64bit ultimate.Akármilyen grafikai beállítást állítok be,mindig ilyen marad és vmikor hibaüzenettel ki is lép.Mi lehet a gond? Túl kevés hozzá a gépem v rossz verziót használok?(pcsx0.9.8)
A segítséget köszönöm elõre is.
Sok mindent nem kell amugy allitgatni altalaban mar,nem ugy mint regen. Letoltod az emulatort es valahonnan egy PS2 bios gyujtemenyt amit bemasolsz a BIOS konyvtarba.
Utana beallitod a pluginokat a konfig/plugin/bios selector menuben. Sokat nem kell vele molyolni vele, elobb utobb raerez az ember, igaz en mar hasznalom vagy 2004, tehat konnyen beszelek :D . GSSX kell altalaban a grefikus pluginnak,Lilypad a joypadhoz,SPU2 a hanghoz,a lemez emulacio attol fugg, hogy image filet hasznalsz vagy megirt DVD-t, Linux az imagehez,cdvdgigaherz a valos lemezekhez,kijelolve a meghajtot.
Az emulator settingben ertelemszeruen az emulator beallitasok talalhatok, ne nagyon piszkald max, ha az emulacio nem mukodik megfeleloen, vagy tul lassu, pl lehet ilyen a Shadow of the Colossus vagy mondjuk a God of War2-nel. Ilyenkor a speed hackot szoktak hasznalni a 2-es vagy 3as allasban, ami gyorsit altalaban az emulacioban, de ilyenkor elofordulhatnak hibak is nagyobb mertekben.
te milyen gépen futtatod az emulátort?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Innen letolthetok az SVN verziok "bugfix leirassal".
Mint pl: r4723 - 2011-06-11 09:04:05 - GSdx: No more blinking characters/objects when using EE/VU cycle speedhacks in God of War 2.
Most a Metal gear Solid 3-at próbálgatom, de minden gyorsítást belõve is, a füves részeken szaggat, vagy ha messzire lehet a háttérben ellátni, 0.9.8-on.
A CODEC beszélgetések a 0.9.8-al tökéletesen mennek, de a 0.9.9 a 48xx gsdx-el élvezhetetlenül lassúak.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
7652: türelemjáték az biztos, de megéri mert nem kell konzolt venni ;).
Egyébként tegnap szedtem le egy új bétát és a Tekken 5 már szinte tökéletesen fut. A csíkok eltûntek, a képhibák is, de a jeges pályán néha még egy picit belassul :(.
Capcom is the best!
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Kár hogy nincsen az újabb verziókból 64 bites,persze csak akkor ha érdemben gyorsabb lenne mint a 32 bites.
Szerintem az emulátor beállitása sokszor türelemjáték,ritka hogy alapbeállításon minden jól fut,2 ugyanolyan gépen képes 2 különbözõ sebességgel futni.
Sokaknak nincsen hozzá elég türelme,hogy végigpróbálja a temérdek beállítást,hiába nézi meg a gugliban másoknak hogyan megy,maximum kissé közelebb van az optimális futáshoz.Ezért van hogy sokan inkább abbahagyják az emulátor próbálgatását.Ez szubjektív vélemény.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Csak kicsi hozzaertes kell az emulatorhoz. Egy USB controller 2000Ft (mint Speedlink Spider2), ennyi boven eleg invesztalas a PS2 jatekokhoz, ha van egy megfelelo PC-d.
Jo mondjuk nekem megfelelo PCm van ehhez, ezert nem volt mostanaban olyan jatek ami ne ment volna max 60FPSel.
Ami bent van a kompatibilis es futtathato listan az mind megy tokeletesen. Az mas kerdes, hogy vannak olyanok, akik inkabb vesznek PS2-t, mert analfabetak az emulatorhoz. :D
nem 20-25.. inkább 15, de abban már extrák is vannak (+1 kar, memkártya, pár játék) :)
pl: itt
Amúgy nekem az könnyítette meg a beinvesztálást, hogy ha belegondolsz, konzolos játékokhoz PCn is minimum a controller. Ha nincs - nekem nem volt - egy normális PCs kontroller 6-7K (logitech, persze van szutyok is 2kért), ez már majdnem a fele egy használt PS2-nek. Amihez kapsz fasza sony kontrollert. Ráadásul ez egy 2k-s kütyüvel ráköthetõ PCre is.
Poén volt, találtam a fiókban egy régi 40GB-s USBs vinyót, szóval lemezeket se kell cserélgetnem.
Nincs szaggatás, nincs lassulás, és mindössze 15K-t költöttem (13Kért vettem a csipelt PS2-t), amivel lett egy PCn is használható controllerem (jól jön majd a DMC4-hez, ha eljutok addig).
/on
Capcom is the best!
Capcom is the best!
Én is mindíg szedem az új emu-kat, amíg tökéletesen nem fog menni végre a Tekken 5. Már a képhibák, csíkok szinte teljesen eltûntek nekem, de néhány pályán lejjebb megy az fps. Bár még a 0.9.9-et nem próbáltam.
Capcom is the best!
de a 0.9.8 cal nem ment ilyen jol.most a béta 0.9.9.4816os emut használom.
lehet hogy a pcm kevés az emuláláshoz?
Pal-os verziónál 50, a NTSC verzónál meg 60 fps a helyes.
Capcom is the best!
Csak azt nem értem hogy a DBZ budokai 40 fpssel max sebességgel megy akkor a mortalnak az miért nem elég?mennyi fps a megfelelõ 50-60?
Mondjuk én még a 0.9.8-at használom lehet azért.
Lehetséges, hogy a Mortal Kombathoz más emulátor lenne jó vagy nemtom.
Capcom is the best!
A mortal kombat armageddon is jol menne ugy hogy az emuláció beállítás/GS fûl alatt a képkocka kihagyásnál a kihagyandó képkockáknál 2re állitom az értéket akkor elég gyorsan fut csak az a bibi akkor vele hogy villog a kép de ha az alapra kapcsolom akkor meg nem villog de viszont nagyon lelassul!Egyébként a DBZ 35 -40fpssel kifogástalanul fut single modban de a mortal meg 40fpsnél sem az igazi.ez miért van!Amugy nagyon sokat segitettél már hajszálnyira vagyok a megoldásnál!:D Jah és még valami tekken 5 tökéletesen fut csak egy problémálya van.vékony fekete csíkok vannak a képen!ha tudsz még pár okosságot megköszönném! :D
Neked lehet hogy Xp-d van,ezért nem elérhetõ a dx 10-es,pedig a kártyád vinné,de csak vista/win 7-en érhetõ el a dx10/11.
A Gs pluginok közül neked melyik SSE-t engedi,azzal érdemes amelyik nagyobb verzióju.A procid sse2 vagy sse3-at tudja,amelyiket nem azzal a program leáll,vagy a plugint el sem fogadja.
A gsdx-ben leírtaknál nem tudok jobbat mondani,max lemenni a minimum felbontásig,ha nem jó a felbontás az emu úgy is kilép.
Talán a sound pluginban az interpolation legyen linear,alatta meg pipáld ki a kockát ami az efekteket kikapcsolja,ezzel gyorsul valamennyit.
A emuláció beállítás/GS fûl alatt a képkocka kihagyásnál a kihagyandó képkockáknál lehet állítani az értéket,de az is csak max 5-ig utána kezd diavetítés lenni,de 1-3 értéken még kicsit gyorsíthat.
Szerintem próbáldki a legújabb bétákat,már a 0.99 esek vannak(4800 fölötti a verziószámuk),meg lehetséges hogy a procidat kicsit fel kellene pörgetni,hogy gyorsabb legyen.
Ha megy a játék,közben is tudod az emuláció beállításait változtatni,nem kell kilépni meg újraindítani,ez a gsdx pluginra is érvényes,közben lehet sasolni a frame értéket az ablak felsõ részén,rögtön érzõdik a változás ha valami olyat állítottál el ami gyorsit vagy lassit au emuláción,én így állítom be a sebességet,ha nem úgy megy ahogy én szeretném.
Sajnos az enu alá sok Ghz kell.
Ha most sincsen kép akkor elküldöm privátba.
.
Ezzel adja a legnagyobb gyorsulást,de ha a speedhackban a VU ciklus csökkentés 2-nél magasabbra van állítva,akkor csinálja hogy gyors a játék frame de lassabban megy a karakter.
A gsdx pluginban próbáld a native felbontást,vagy a kisebb értékeket beírni mint ami alapból ott van(gondolom neked dx10 is választható a listáról,azzal lehet hogy gyorsabb),poénból 400x300 értéket is beírtam,picit gyorsul,de kezd Dos-szerü lenni a grafika.
ha van javaslatod milyen beállitásokkal probálkozzak lécci segíts!
itt a gépem konfigja:AMD athlon 64Xdual core 5000+ 2.60ghz 2gb ram ati hd 4830 videokari
A segítséget elõre is köszönöm!
Viktor: szerintem próbáld ki a 0.9.8 -as verziót,minden alapbeállításon,fõleg a speedhack,meg a gsdx pluginban,lehetõleg a játék régiójának megfelelõ biossal.
Innen lehet lépésenként változtatni,persze a gép teljesítményétõl sok függ ,meg iso-ról megy a gamma vagy a lemezrõl a dvd lejátszóból.
Kipróbáltam azzal verzióval amivel a blacket játszom,normál sebességgel megy minden alapon,speedhack kikapcsolva,Pal régiós,stabil 50 frame,normál mozgás.
valaki próbálta már a medal of honor frontline-t?
valamit át kell hozzá állítani?
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kicsit a Painkillerhez hasonlít,csak kár hogy max 2 fegyó lehet nálad, eddig a kedvencenm a robbanós nyílpuska.
Én az ntsc-s verzsönt szereztem be,az eddig gond nékûl fut.