7924
  • [HUN]FaTaL
    Próbáld meg. Bár állítólag vistan gyorsabb, nekem olyan 35 fps körül megy.
  • Nathan66
    Hi! Mennyi esélyem lenne a a GT4 futtatására ezzel a géppel?
  • [HUN]FaTaL
    Nem játszottam vele tduztam meg world racing 2 :D

Thx info. Nekem csak az új verrel fagyott a régi svnnel hibátlan.
  • Attelee
    Müködik a Chillstream!SSpSx PAD pluginnal!Söt a Gran Turismonál a két felsöre lehet rakni a gázt,igy analogos az irányitás!:)

HUNFatal 480p mindig kell!Hol jársz már?Én minden jogsit megcsináltam,Beginner versenyek is kész vannak!Most a Rally versenyek felénél járok!Egyszer fagyott le ugy mint neked a versenyek elején,sztem
    a kerékhiba miatt!Utánna váltottam a GsdX 0.1.14-re és továbbment!

Cyrus666! A kettöt még nem próbáltam,de állitolag nem annyira gyors mint az egy!
  • Mikiller
    Hi!
    Tudod használni a Chillstreamet emulátor alatt??
  • [HUN]FaTaL
    Köszi szépen. Ugyanúgy kell a 480p kimenet?
  • Cyrus666
    Köcce az infót! Nekiláttam begyűjteni egy gammát, a 2 is megy nálad?
  • Attelee
    Próbálj a Procin huzni,meg a Speed Hack vagy a CPU opciokban variálni!
    Sajnos nincs meg az a játék igy nem tudom nálam h futna!Keress Youtube-on videot róla hátha segit!
  • Attelee
    Nálam fut elég jól a God Of War!Nem tudom mennyin megy a procid de 3.4 körül már jól futnak egy olyan gépen a játékok!Az a baj h egy ponton
    lefagy nálam a GOW,de már a felénél járok!

Jakuza.: Reggel irtam h kipróbálom a Shadow Of The Colossust nos nálam se hasit,de azért játszható,és a lényeg h müködik a Memóriakártya!Ja és az ötödik Colossust is sikerült elpusztitani!Egész nap toltam,és már a 13.nál járok!Remélem müködik végig!

Angol fórumon segitettek a Gran Turismo 4 grafikai bugokkal kapcsolatban szóval a 0.9.6-on igy kell beállitani és rendben lesz!
    Viszont nálam valamiért lassabb mint a 377-esen,és hiába van óra a pályán ennyit nem ér!Azért probáljátok ki!
  • Slig
    Hali! Macintoshra nincs PS2 emulátor?
  • kissadamvikt
    pc-n meg is van, csak ha emulátorral nyomom akkor tudok coopozni is, mert sajnos nincs pc-s gitárom.
  • MrJoe
    Nincs egy izomgépem:

AMD X2 4200+, 2GB Ram (sima DDR), 8800GT

De az a vicc, hogy nálam ír az ablak tetején ilyen 20 meg a fölötti fpst azt közbe olyan lassu mint a csiga... és bugos a grafika is...
  • Cyrus666
    Hali! Csak kíváncsiságból kerestem rá, h létezik-e már ilyen, erre fórum is van hozzá! Habár olvastam, h még vannak problémák, illetve erős gép kell hozzá, konfigom: Intel Core Duo E8400 3GHz, ATI Radeon HD 4850 512MB, 3GB RAM. Ezen már futnak rendesen a dolgok? Konkrétan a God of War érdekelne, eddig rakat videót láttam róla és nagyon bejött. Itt a linkekben találtam olyat, h playable, meg ingame, az előbbi azt jelentené akkor h tuti h fut, az utóbbi meg h még tesztelés alatt?
  • [Jakuza]
    Szerinttem amugy egyaltalan nem gyorsult az emulator, viszont sokkal szebb lett elesebb a kep, es sokkal szebbek lettek az effektek.
    Viszont a sebessegtben semmit nem velek felfedezni, a Shadow of the Colossus ugyanolyan lassu mint volt. :D
  • Evin
    A GH3 van Pc-re is, ha mindenképp játszani akarsz vele.
  • zsotesz
    Milyen a configod? Lehet a 20-30 fps-t valami atomerőműn produkálta
  • MrJoe
    Én pedig a Pirates: Legend of Black Kat-omat szeretném gépen játszani... Azt írják jól játszható (bár USA verzió, nekem szerintem NTSC van)...
    Na most bejön a menü is meg a játék is, de a menü tök is már tök lassu, pedig 20-30 fps-eket ír és a játék is amikor elindul 5 percig tart 5 métert haladni... :S És még "össze is van mosódva" a képernyő....
    Valaki? Lehet mégis az NTSC verzió a baj?
  • kissadamvikt
    szasztok!

guitar hero 3-at szeretném elindítani, de nem sikerül, olvastam, hogy ennek mennie kéne az emu-val, most szedtem le a legújabbat a 0.9.6-ot. az intrók után alkalmazás hibával kilép. ugyanez van a guitar hero world tourral is...
  • grebber
    Köszönöm majd kiprobálom!
  • Attelee
    Ezt szedd le

svn 377-essel inditsd menj a játékban a optionsba állitsd a brightenesst
    0-ra és a képet 480p-re ezt az utobit mindig be kell állitani mert nem marad ugy!

• Evin
    A PC-s? Kellene neki. A PS2-es viszont nem valószínű, hogy nem fog szaggatni.
  • tiburon26
    sziasztok.a ghost recon adwanced warfighter szerintetek elmenne ezzel a geppel:intel p4 3ghz 2x512mb ddr2 ram ati x 1950pro 256mb
  • Colton
    Akkor hogy POntosittsak én nem a vice city-re hanem a vice city stories-ra kgondoltam
  • [HUN]FaTaL
    Majd adok emut meg segítek beconfigolni. Menüben 480p-re kell állítani a kimenetet az tuti. De csak régebbi svn-nel megy nekem is.
  • grebber
    Na elindult de versenynél szétesik a kép nem látni semmit meg a hang is szar lesz :(
  • grebber
    NTSC-s van meg.És a szokásos ps2 menü jön csak be semmi más!
  • Attelee
    Inditsd ujra a gépet,vagy probáld a GsdX 0.1.14 896-os plugint.

Grebber: El se indul?Vagy csak hibás?NTSC-s Gran turismo müködik csak!
  • grebber
    Zero Spu2 PG r709 dev 0.4.6 ezt a plugint és az összes többit amit a GT4-hez használd feltennéd valahova??

Nekem most így van beállítva és nem indul :(
  • [HUN]FaTaL
    Nekem a GT4 az eddig használt beállításokkal szabálytalan művelettel kilép ha indítom a versenyt :/
  • Attelee
    Szépen hangzik amiket a 0.9.6-hoz irnak,de én próbáltam a Gran turismó 4 et és a pályák tele vannak grfikai buggal,viszont látszik az óra a versenyek alatt! God of War mintha gyorsabb lenne,de viszont lefagyott a mentöhelynél ugy mint a többi emulátor kivéve az 569m-et!
    Mindjárt kipróbálom a Shadow Of The colossust,h tényleg müködik-e a memória kártya!
    Irjatok ha vannak változások!Tekken 4-5 gyorsabb lett-e?
  • norbi2fraktal
    nálam a 0.9.6 mintha gyorsabb lenne a Dragon Ball Z Infinity World-el..
    remélem lessz ez még jobb is :D
  • Evin
    Ha valaki még nem látta volna: PCSX2 0.9.6
  • Attelee
    Vista alatt tényleg gyorsabb az Emulátor bár nem biztos h a DX10 miatt!
    Windows7 pedig gyorsabb a Vistánál,tehát lehet reménykedni!
    Azt viszont nem álitanám h az ssse3,és az sse4.1 között különbség lenne!
    Pl a Gran turismo4-hez én a 0.1.7-es GsdX et használom amiböl nincs is sse4-es csak ssse3-as,és valamiért gyorsabbnak látom mint a 0.1.14-es sse4-est!
  • Attelee
    Attól függ milyen géped van mert a Tekken 5 se annyira lassu csucsgépeken!
    Ahoz viszonyitva a Tekken 4 10-15 FPS-el gyorsabb!Tehát ha neked a Tekken5
    20FPS volt akkor add hozzá és kb ugy fog futni!Azért ird le milyen a procid!?
  • zsotesz
    tekken 4, soul calibur 2, dragonball tenkaichi budokai 3, dragonball burst limit
  • Gnome
    Tudnátok mondani egy jó verekedős játékot ami jól fut az emulátoron?...Leszedtem a tekken 5öt és lassu.nem vészes de ilyesfajta játékot jólenne fullosan nyomni..utánnaolvastam és külföldi forumokon irták, h az egyik leglassabb játék erre az emulátorra, pedig a listán zölddel volt jelölve...szal aki találkozott élvezhető arcade játékokkal(mortal,tekken,soul calibur) írja meg plz melyik hogy futott a gépén
  • zsotesz
    Már csak egy jobbfajta intel proci kéne sse4 miatt. Mostani procim max. sse2-t tud.
  • [HUN]FaTaL
    Mert DX10ben gyorsabbak a gamék.
  • zsotesz
    Jól írtam, vista alatt gyorsabb, dragonball budokai 3 xp alatt olyan 15 fps-sel ment vista alatt pedig 26-30 fps volt, ffX hasonló.
  • Evin
    Mihez képest gyorsabbak? Épp, hogy lassabban kellene mennie, mint Xp-n, nem? Viszont ha tényleg gyorsabb, akkor Wondows7-en lesz az 30-40 is.